24 forslag til din mandelgave

Det kan hvert år være et problem at finde den perfekte mandelgave, som vil gøre alle gæsterne om bordet glade for at finde mandlen. I denne artikel har vi fundet 24 forskellige forslag til mandelgaver, hvoraf 6 specifikt er til børn.

Se afsnittet med mandelgaver til børn her eller start med mandelgaver til voksne nedenfor.

Og det var Danmark: 

Morten Ingemanns populære og morsomme kalender “Og det var Danmark” giver mulighed for et nyt grin hvert eneste dag i 2019.

Find den sjove mandelgave her, som vil glæde på længere sigt.

 

 

Nobili Juletræ: 

Kähler har lanceret denne søde serie Nobili, som er juletræer og kugler i keramik med små huller, hvor lyset fra et fyrfadslys kan skinne fint ud.

Dette juletræ 24,5 cm i højden og er med hvid og grå glasur.

En fin gave bestående af levende lys kan forhåbentlig glæde alle, der er på jagt efter mandlen i ris a la manden.

 

 

 

BARSÆT (5 DELE)Sæt til baren: 

En æske med forskelligt tilbehør til baren. Du finder både shaker, istang, spiritusmåler, si og rørepind. Et smart sæt, som vil glæde de cocktailglade.

Find udstyret til baren her.

 

 

 

 

Brødposer: 

Smart stedfortræder til brødkurven. Her får du hele 3 brødposer fra Stelton, som er lavet af økologisk bomuld, som er fødevaregodkendt.

Poserne kan f.eks. bruges til brød, kager og nødder. Eller hvad med at opbevare børnenes legetøj eller cremer på badeværelset.

Klik dig videre til brødposerne her.

 

 

 

 

Søde juledyr i navy fra Wally and WhizJuleæske med julesmag: 

En klassisk gave til ham eller hende, der finder mandlen, er chokolade. Du kan heldigvis også finde mange andre lækkerier at give i mandelgaven. Her finder du f.eks. en fin juleæske med gourmet vingummier fra Wally and Whiz. Vingummierne har smag af æble og kanel.

Køb juledyret fra Wally and Whiz her. 

 

 

 


tassenHumørskåle: 

2 sjove humørskåle med hver sit ansigtsudtryk som kyssende og en med smørret grin. Skålene kommer i en gaveæske og kan også have udtrykkene som lykkeligg og ked af det.

Læs mere om humørskålene fra Tassen her.

 

 

 

Hoptimist Baby Santa Bumble Hoptimist med nissehue: 

Lad ham eller hende der finder mandlen få en ny lille hoppende ven. Baby Santa Bumble hedder denne lille hoptimist, som med sin nissehue er klar til at sprede julestemning.

 

 

 

 

 


beanboozledBeanBoozled:

En spil bestående af Jelly Belly hvor smagsløgene for alvor bliver sat på prøve. Man drejer på pilen og skal derefter spise den Jelly Belly, som pilen peger på. Problemet er blot at der findes Jelly Belly i samme farver, men med vidt forskellige smage. Du kan f.eks. komme til at vælge mellem fersken og bræk, rådne æg og popcorn eller hundemand og chokolademousse.

Læs mere om BeanBozzled og de 16 forskellige smagsvarianter, hvor den ene er mere interessant end den anden.

 

 

Mini Animal Bluetooth Speaker RævBluetooth-højtaler: 

Denne søde højtaler er formet som en ræv og den kan nemt og hurtigt afspille musik fra din smartphone. Du får stor lyd i miniformat med en Mini Animal Bluetooth Speaker.

Højtaleren findes som ræv, kat, hund, gris, enhjørning og ugle her. 

 

 

 

 


tapedispenserTapedispenser: 

Sjov og anderledes måde at opbevare din tape. Mr. P står ved din side og klar til at leverer klisterbånd.

Du kan finde tapedispenseren her i sort og hvid.

 

 

 

 

hotman Sjov bordskåner: 

Dette er ikke en helt almindelig og kedelig bordskåner til de varme gryder og pander, nej dette er Hotman. Den er lavet i metal med små gummifødder på undersiden. Han vil sikkert sprede smil blandt spisebordet.

Køb Hotman i mandelgave her. 

 

 

 

 

 

 

 

Jule-Yoga:

En sjov mandelgave som sikkert vil sprede smil omkring sig. Julemanden har overskredet sin maksimale vægt, så han hverken kan køre kane eller komme ned gennem skorstene. Heldigvis har Rensdyret Rudolf lavet et jule-træningsprogram.

Køb bogen “Jule-Yoga”, der indeholder yogaøvelser med et twist. I kan evt. lave et par øvelser, inden der skal traves omkring juletræet.

 

 

 

Leverpostej, jantelov og klaphatte Leverpostej, jantelov og klaphatte: 

Et sjovt og underholdende spil fra svenske Kylskåbpoesi. Spillet indeholder over 300 spørgsmål om, hvad der er typisk dansk på både godt og ondt.

Find spillet Leverpostej, jantelov og klaphatte til mandelgave her. 

 

 

 

 

codenames pictures (danish) - BrætspilCodenames Pictures:

Et andet underholdende spil, som også er en god idé til mandelgave, er Codenames Pictures. Har du endnu ikke prøvet nogle af Codenames-spillene, så må du heller se at komme i gang. Man spiller to spionhold mod hinanden, hvor man ved hjælp at enkelte ledetråde skal få sine holdkammerater til at gætte sammenhængen mellem billeder. Det er enkelt, men samtidig svært når hjernen er under pres.

Køb her Codenames Pictures der kan vindes, hvis man fanger mandlen i ris a la manden.

 

 

 


Webcam-skjuler: 

Denne gave kan gives til alle, hvorfor den passer ekstra godt her på listen over mandelgaver. Der er tale om en webcam-skjuler, som monteres over smartphones og computeres webcam for at undgå spionage.

Køb mandelgaven som skaber sikkerhed på en enkel og smart måde her. 

 

 

 

 

 

scratch map deluxeScratch map: 

Dette kort er ikke bare et almindeligt verdenskort, nej på dette kort kan du skrabe områderne på de 7 verdensdele. En sjov idé til alle der kan lide at rejse og kan vi ikke alle sammen det?

Kortet måler 82,5 x 59,4 cm og du finder det her.

 

 

 

 

Wulffmorgenthaler: 

Et kalenderblad til hver dag i 2019 lavet af Wulffmorgenthaler med sjove og til tider lidt grænseoverskridende tegninger.

Find her en mandelgave, der kan grines af igen og igen i det kommende år.

 

 

 

Nye Gadgets - Face Mats Jule-ølbrikker, Jule-ølbrikker

Denne mandelgave kan give glæde blandt hele familien lige efter gaven er pakket op. Disse ølbrikker fra Face Mats har forskellige motiver inden for juletemaet. De er lige til at sætte under næsen, så I kan blive forvandlet til julemanden, Rudolf, en nisse, en snemand osv.

Se alle 40 sjove grimasser på ølbrikkerne her. 

 

 

Mandelgaver til børn:

Hos nogle familier har børnene deres egen særlige skål med ris a la mande, som passer lige til deres smagsløg. Derfor skal der selvfølgelig også være en mandelgave, der passer bedre til børnene.


Gurli Gris - Jule Samling - DVDJule-DVD: 

En mandelgave som kan glæde de helt mindste. På denne DVD er der samlet en masse juleepisoder med Gurli Gris og hendes familie.

Find julesamlingen med den nysgerrige og grinende gris her. 

 

 

 

 

 

spacerailKuglebane: 

Her er der virkelig snak om en sej mandelgave, hvor der kan bygges rutsjebaner til kuglerulning. Mange timers sjov og udfordring for små og store legesjæle.

Se mere til denne Spacerail her.

 

 

 

 

Hope Runs DeepJulepuslespil: 

Måske skal barnet have en smule hjælp til puslespil med 1000 brikker ellers er der i hvert fald til mange timers underholdning i juledagene.

Klik her for at finde puslespil til børnene i mandelgave.

 

 

 


BLYANTSPIDSER (GEPPETO'S)Sjov blyantspidser: 

Monkey Business har lavet denne søde blyantspidser ved navn Geppeto’s. Når blyanten skal spidses fuldendes blyantspidseren og Pinocchio-hovedet får sin lange næse.

Klik og find Geppeto’s her.

 

 

 

 


Speak out: 

Et sjovt spil for både børn og voksne. Med store mundstykker i munden er der lagt op til grineflip, uforståelige sætninger og måske en smule savl ned af hagen.

“Speak out” er et utroligt humoristisk spil og der er her tale om en udgave, hvor det er børnene mod de voksne.

 

 

 

Gaver til Børn - Spralla® Bordcurlingspil, Bordcurling:

Her er endnu et spil som kan glæde hele familien. Det handler om præcision, når de små curlingsten skal kastes afsted mod målskiven. Gør klar til at forvandle spisebordet til en curlingbane og så er der klar til dyst.

Køb Bordcurling fra Spralla her. 

 

 

 

 

Mandelgaver kan være alverdens sjove, mærkværdige og skønne ting. Har du engang vundet en ekstra god mandelgave, så del endelig dine ideer med os og de andre læsere, så der kan komme endnu bedre gaveråd til mandelgaver i fremtiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *