Anderledes valentinsgaver

Hvis man har været sammen i flere år, bliver det måske for rutinepræget at forære blomster og chokolade til hver valentinsdag eller månedsdag. Derfor kan det være sjovt og anderledes at give en gave, der er lidt ud over det traditionelle. Valentinsdag er kærlighedens dag og derfor vil vi også gerne sætte fokus på gaver, der gør livet sjovt for par. 

En smart måde at finde en god gave, er ved at sætte sig ind i, hvad den person du skal give gaven til kan lide. Mange gange bliver man præsenteret for kedelige ønsker og man vil derfor hellere finde en overraskelse, som ingen andre har tænkt på. Disse gaver er dem der bliver husket. Det betaler sig at tænke kreativt og anderledes.

Vi har lavet en liste over 5 anderledes og sjove valentinsgaver, som du kan forære din partner eller en du holder af:

 

Den overdådige chokoladefontæne

Med en chokoladefontæne kan du lave alverdens lækre desserter, overtrække frugt med chokolade eller den lidt frækkere idé, hvor du kan lege med chokolade og kæresten på samme tid. Der er utallige muligheder og du vil ikke blive træt af denne sjove og anderledes gave.

Se mere til chokoladefontænen her. 

 

 

 

Massageroller

Denne gave kan både glæde dig og modtageren. Zenkuru Massageroller ruller nemt hen over ømme muskler og giver en dyb lækker massage. Den kan med fordel opvarmes eller nedkøles for øget stimlans.

Se mere om massagerolleren her.

 

 

 

Mere massage

En anden måde at få lækker massage på er ved hjælpe af denne smarte massagekrave også fra Zenkuru. Apparatet har 3 forskellige massageprogrammer og 2 hastigher.

Læs om alle de mange fordele ved brugen af denne massagekrave. 

 

 

 

terninger

Forspilsterninger og andre lækkerier

Trænger du til at få piftet lidt op på denne front og har du brug for at udfolde andet end det rutinemæssige, så kan det være forspilsterningerne lige er gaven for dig og din partner. Lad de selvlysende terninger bestemme hvordan natten skal forløbe. Der er også andre muligheder for at forny romantikken f.eks. med slikundertøj eller læbepomader med matchende smag, der kan ligge til grund for de perfekte kys.

Køb denne frække valentinsgave her

Find selv flere anderledes valentinsgaver her –>

 

 

 

Rose med personlig chokolade besked - 60 Chokolade stykkerKlassisk valentinsgave

Vil du hellere give en mere klassisk valentinsgave, kan du f.eks. give din kæreste blomster eller chokolade.

I denne pakke får du en særlig valentinsudgave med en rød rose og en personlig chokoladehilsen f.eks. “Jeg elsker dig”.

Køb det søde sæt her. 

 

 

 

Del dine erfaringer:

Har du bare fundet den perfekte gave til din kæreste? Eller har du nogle sjove eller anderledes idéer? Skyd løs og lad os høre hvilke gaver i giver?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *