Årstidsgaver til piger

Vinteren har i år føltes meget lang og man kommer let til at længtes mod lysere tider. For at gøre den sidste kolde og mørke tid til at holde ud, har vi samlet nogle gaver du kan give for at varme op om dig selv eller en du kender. Vi har ligeledes også fundet nogle gaver der gør, at vi kan glæde os lidt mere til det bliver forår og sommer. Læs nedenunder og find inspiration til et udvalg af årstidsgaver til piger. 

Vinter/efterår:

Vi har samlet nogle gaver og gadgets, der kan varme op om sindet i denne kolde tid. Se om du falder for noget til dig eller kender en, som du skal forære en gave i denne kolde tid.

hjemmeskoKolde fødder?
Så er hjælpen nær til dig, der ikke kan holde varmen i fødderne i vintermånederne. Disse hjemmesko kan efter en lille tur i mikroovnen holde varmen i op til to timer. Skoene er skabt til at gøre dig og dine fødder glade.

Find dem som tøfler eller hjemmesko med høj kant og kommer i forskellige farver.

 

Smarte handsker til dig med smartphone:smartephonehandkser
En genial gave til smartphone-ejere der nu kan holde liv i fingrene, selvom der skal skrives en besked i frostgrader. Handskerne er lavet af et ledende materiale, så din telefon kan registrere dine fingre og dine fingre kan registrere varmen.

Tjek de geniale glider gloves ud og gør det lettere at være smartphone-ejer i vintermånederne.

 

musikhueEn hat der spiller
Denne smarte hue holder hovedet varmt i kulden og så kan den lidt mere end en normal hue. Den har nemlig indbyggede høretelefoner, så du altid har musikken lige ved ørene. En super smart gadget til dem der ikke vil fryse ørerne og elsker musik. Kommer i forskellige varianter afhængig af stil og (musik)smag.

Se mere om musikhuen her. 

 

Tæppet over alle tæpper:tæppe2
Denne gave er lige hvad man har brug for, når det regner eller sneer udenfor og man bare skal have varmen på sofaen. Dette tæppe er ikke en hæmning for at du samtidig kan sidde med en kop varm kaffe, læse en bog eller spille kort og så fryse overkroppen, fordi du skal have armene fri. Der er nemlig indbygget ærmer i tæppet, der gør det ekstra handi og gør du kan holde varmen over hele kroppen.
Tæppet fås i forskellige farver og venter bare på at give dig varmen.

 

isstjerneEt lys i mørket:
Vinteren kan tit virke trist og grå og man længtes mod lysere tider. Her har du en mulighed for at skabe et lys i mørket med disse isstjerner, som stilles i sneen og lyser hyggeligt op. Du får en form og kan så lave lige så mange isstjerner som du ønsker, der kan overleve lige så længe frosten er over os.

Se mere om hvordan du gør en vinteraften mere romantisk. 

 

Varme fra hjertet:varmehjerte
Et enkelt klik med hjertet og længere er varmen ikke væk. En gave fra hjertet der spreder varme til kolde hænder hos dig eller en bekendt. Holder varmen i 20-40 minutter og kan genbruges igen og igen.
Klik dig et skridt nærmere varmen her.

 

Sommer/forår:

Mens vi venter på at den sidste sne forsvinder og det er helt slut med frostgrader, kan vi lige så godt bruge tiden fornuftigt og være helt forberedt til solen igen vil komme frem. Nedenunder har vi samlet nogle gaver, der kan gøre sommerhalvåret lidt federe.

Badehåndklæde med oppusteligt ryglæn: håndklæde med ryg
Denne opfindelse er perfekt til nogle af alle sommerens aktiviteter som strandturer, festivaler, skovturer osv. Nem at puste op et sted i naturen, så du kan sidde godt uanset, hvor du tilbringer din sommer.

Se mere om bådehåndklædet, der også er en solstol og fås i forskellige farver.


hængekøjeEn hængekøje lige ved hånden:

At ligge og vugge i en hængekøje er den ultimative sommerafslapning, det er bare ærgeligt at hængekøjer er så sværre at håndtere og hænge op. Det er heldigvis slut nu, da denne superhængekøje er praktisk og dejlig nem at hænge op og så kan den let foldes sammen til at være i lommen eller tasken.

Se om du ikke trænger til at hænge ud med superhængekøjen her.

 

 

vandboldBold med vandglæde:
Denne lille bold er perfekt som sommeraktivitet ved stranden. Bolden er lavet af et helt særligt materiale, så de kan studses hen over vandoverfladen.

Køb den og se om du kan slå rekorden på 29 smut på ét kast.

 

Har du andre ideer til specielle gaver til piger, der passer særligt til sommer og forår eller efterår og vinter, så del endelig din erfaring med os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *