Brugsgaver til bryllup

Mange ønskesedler fra brudepar er fyldt med forskellige brugsting til køkkenet. Der skal enten udskiftes hele stel eller samles videre inden for samme serie. Du kan i denne artikel lede efter parrets specifikke ønsker eller finde inspiration til brugsgaver til bryllup, hvis parret ikke har så mange ønsker.

Indhold: 

Fade, pander og gryder

Basis til borddækning

Andet til bordet

Knive og redskaber

Elektronik til køkkenet

Kunst og dekorationer

 

Fade, pander og gryder

Skal der steges, koges eller bages, så kan du finde udstyr i god kvalitet herunder, som sikkert vil passe godt ind i parrets køkken.

Scanpan bradepande 

Klassisk bradepande til 5 liter, der både kan bruges på komfur, i ovn og i kuglegrill. Bradepanden er belagt med keramisk titanium, der kan formindske mængden af fedtstof og gør den lettere at rengøre.

Find bradepanden fra Scanpan her. 

 

 

 

 

Gryde med indbygget dørslag 

Denne 5 liters gryde fra OBH Nordica har både et flot og funktionelt design. Serien Supreme er lavet i rustfrit stål og kan tåle maskinvask og alle varmekilder. Låget har indbygget dørslag, så du let kan hælde væske fra gryden.

Læs mere om gryden ->

 

 

 

 

Stor stegegryde 

Conzept har lavet denne stegegryde med en kapacitet på 8 liter og non-stick belægning. Gryden kan bruges på induktion. Perfekt til lækre simreretter.

 

 

 

Kobber stegepande

Denne flotte pande er fra Eva Trio og den består af en 3-lagskonstruktion af rustfrit stål, aluminium og kobber. Kobberet er med til at give fuld kontrol over madlavningen. Panden måler 24 cm i diameter og kan bruges på alle varmekilder.

Du får en stegepande i god kvalitet til brudeparret her.

 

 

 

 

Basis til borddækning

Der er noget service som er basis, når der skal dækkes bord f.eks. tallerkener, bestik og glas. Det kan være brudeparret skal have udskiftet hele stel enten til hverdag eller til når der kommer gæster. Du finder praktiske brugsgaver til brylluppet herunder.

Normann Copenhagen bestik

Dette elegante sæt bestik fra Normann er designet af Aaron Probyn. Det indeholder 4 knive, 4 gafler, 4 skeer og 4 teskeer.

Find det fine bestiksæt her. 

 

 

 

 

HAMMERSHØI TALLERKEN (STOR)Hammershøj tallerken

En flot og stilren tallerken fra Kählers serie Hammershøj. Her ses den store tallerken som måler 27 cm i diameter. Serien indeholder bl.a. den flade tallerken i 3 størrelsen og den dybe tallerken i 2 størrelse. Så der er rig mulighed for at parret kan servere mad til alle retter.

Klik dig videre til tallerkenen fra Hammerhøj her. 

 

 

 

 

RUSTIC TALLERKEN Rustic tallerken

Er parret til et mere rå og rustik look, så er det måske nærmere denne Rustic tallerken fra House Doctor, som du skal have fingrene i. Tallerken indgår i en serie, hvor du både finder skåle, krus og tallerkener i forskellige udformninger.

Du finder Rustic tallerkener til ganske overkommelige priser her. 

 

 

 

 

 

BLOOMINGVILLE DRIKKEGLAS (KLAR/MØNSTER)Vandglas 

Et smukt og elegant vandglas i en god stor størrelse. Glasset med det fine mønster for neden er fra Bloomingville og vil klæde ethvert veldækket bord.

Find vandglasset fra Bloomingville her. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandkaraffel

Når vi snakker brugsgaver til bryllup er det næsten svært at komme uden om Grand Cru serien designet af Erik Bagger. Glas og karaffel er blevet yderst populær i mange hjem, så mon ikke de også vil falde i god jord hos det brudepar, som du skal finde en gave til.

Her finder du karaflen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvidvinsglas

Når vi nu har fat i Grand Cru fra Rosendahl, så tag også lige et kig på dette enkle og fine vinglas. Glasset tåler opvaskemaskine og findes selvfølgelig også i en udgave til rødvin.

Køb glasset her.

 

 

 

 

 

Rødvinsglas 

Er du på udkig efter rødvinsglas til parret, kunne du f.eks. vælge disse Carbernet vinglas fra Holmegard. De er designet til at give den bedst mulige vinoplevelse.

Læs mere om Peter Svarrers design her.

 

 

 

 

 

Design Letters Kop MelaminKopper

Skal der være kopper til børnene i hjemmet eller de som besøger, så er disse ABC børnekopper fra Design Letters et flot og stilet bud. Typografien er af Arne Jacobsen og du finder alle bogstaver fra A- Z.

De flotte børnekopper i melamin findes her. 

 

 

 

 

HAMMERSHØI KRUS (MARMORGRÅ)Krus

Vi har tidligere her i artiklen om brugsgaver til bryllup fremhævet Hammershøj-serien fra Kähler. Dette vil vi nu gøre igen med dette søde krus i marmorgrå med de velkendte striber.

Er du også fan af kruset, så klik her? 
Det findes desuden i 4 andre farver med og uden hank.

 

 

 

Andet til bordet

Selvom man har styr på både tallerken, bestik og glas, så er der skam flere gaver at finde som brugsgave til bryllup. Kig med nedenunder, hvor du f.eks. finder salt og peber sæt, bordskånere og æggebægre, som er svære at undvære på et veldækket bord.

 

EVA SOLO KARAFFEL (SORT/RØD)Karaffel

Denne smarte karaffel fra Eva Solo har vippelåg og passer i de fleste køleskabslåger. Hældekanten holder styr på vandet og sørger for at den ikke drypper. Karaflen kan rumme 1 liter og der medfølger neoprendragt, som findes i forskellige farver.

Find her karaflen, der både kan bruges til kolde og varme drikke.

 

 

 

 

 

TERMOKANDE (GRANITGRÅ)Termokande

Denne kande kan også rumme 1 liter og den er fra Stelton. Termokanden har et flot og simpelt design med samme unikke vippeprop skabt tilbage i 1977.

Kanden findes i mange forskellige farver, og du finder den i granitgrå her. 

 

 

 

 

 

Salt og peber

Et sæt yderst flotte kværne i akacie træ fra Bloomingville. Sættet er 21 cm i højden.

Gå ikke ned på kvalitet – find salt og peber-kværnene fra Bloomingville her. 

 

 

 

Bordskåner

Her er der tale om en yderst smart bordskåner fra Eva Solo. Den kan foldes, så den næsten intet fylder i skuffen og så er den magnetisk, så den følger med gryden, når den løftes fra bordet.

Du finder den geniale bordskåner her, som også findes i grå og rød.

 

 

 

 

 

BJØRN WIINBLAD BIRDS ÆGGEBÆGER (BLÅ/H4,5 CM/2 STK)Æggebæger

Sidste idé til borddækningen er æggebægre. Dette er et yndigt et af slagsen fra Bjørn Vinblad. Bægret er formet som fugle og har fine detaljer som næb, vinger og hale.

Find det fine æggebæger til morgenbordet her. 

Du kan også finde et stort udvalg af forskellige sjove og fine æggebægre her.

 

 

 

 

Knive og redskaber

En anden ting som i høj grad er brugbart i køkkenet er gode knive og andre køkkenredskaber som hvidløgspresser og rivejern. Bliv inspireret til gaven til brudeparret herunder.

Knivblok

Med denne smarte børnesikrede knivblok medfølger 6 kvalitetsknive i forskellige størrelser. Blokken er sikret ved at der skal gives et hårdt tryk på en knap på siden.

Du finder den innovative knivblok fra Joseph Joseph her. 

 

 

 

 

 

tojiro-f507Kvalitetskokkekniv

Skal kniven kunne skære som et samuraisværd og være i allerhøjeste kvalitet, så kan du f.eks. tage et kig på denne Santoku kokkekniv fra Tojiro med hele 37 lag stål.

Læs mere om kniven her eller find andre japanske kokkeknive her.

 

 

 

 

Normann Cph Krenit SalatbestikSalatbestik

Helt simpelt og minimalistisk er dette salatbestik blevet designet af Herbert Krenchel og senere redesignet af Normann Copenhagen i Krenit serien.

Klik dig hen til salatbestikket her, som også findes i grå, turkis og rød.

 

 

 

 

 

 

Rivejern

Så skal der rives! Og det gøres her med et rivejern fra Microplane, som kan bruges til råkost og ost. Super praktisk og i en god størrelse.

Find rivejernet til brudeparret her. 

 

 

 

 

 

 

Hvidløgspresser

Et simpelt og smart værktøj, som gør hvad det skal. Hvidløgspresseren her er fra OXO og så er den utrolig nemt at rengøre.

Køb hvidløgspresseren lige her. 

 

 

 

Fandt du ikke lige det redskab du søgte i brugsgave til bryllup, så fortvivl ikke.
Du kan finde et stor udvalg af forskellige køkkenredskaber her. 

 

 

Elektronik til køkkenet

Så er vi kommet til den elektroniske afdeling, når vi snakker om brugsgaver til bryllup og den er svær at komme uden om. En af disse gaver herunder vil ofte være at finde på gavebordet til at bryllup, så mon ikke også de vil passe til brudeparret, du skal finde en gave til.

 

KaMoccamaster KBG962 AO børstet aluminiumffemaskine

Skal kaffen brygges ordentlig, så anbefaler vi (og Wupti) denne Moccamaster kaffemaskine i børste aluminium. Kapaciteten er 10 kopper, som brygges på maks. 6 minutter.

Køb kaffemaskinen hos Wupti her. 

 

 

 

 

 

Lacor stavblender med 6 deleStavblender

Lacor står bag denne stavblender i sort og stål. Sættet indeholder hele 6 dele bl.a. blenderskål, bæger og kniv.

Find den brugbare stavblender her. 

 

 

 

 

 

KitchenAid 150EERKøkkenmaskine

Så er vi kommet til KitchenAid, som står højt på flere og flere ønskesedler til bryllupper. Artisan hedder maskinen, som er en multifunktionel mixer. 5 stjerner og 5 års garanti – hvad mere kan man ønske sig?

Kender du ikke allerede til KitchenAid, så læs mere om maskinen her, som også er at finde i bl.a grå og sort.

 

 

 

Soehnle Page Evolution stål køkkenvægtKøkkenvægt

Denne Page Evolution køkkenvægt fra Soehnle er verdens tyndeste og vinder af hele 3 design awards.

Er du ikke overbevidst om, at dette er den helt rigtige køkkenvægt at give – så læs mere her eller køb den og bliv det.

 

 

 

Elkedel

Her ser du nok en af de flotteste elkedler på markedet i øjeblikket. Den hedder Emma og er fra Stelton. Kedlen er ledningsfri, så den let blot kan tages med til bords.

Den findes i forskellige flotte farvenuancer. Køb din Emma elkedel her.

 

 

 

 

 

 

Kunst og dekorationer

Så er vi nået til sidste kategori i denne artikel om brugsgaver til bryllup, og vi håber du snart er blevet klogere på gavevalget til det kære brudepar. Nu vil du blive præsenteret for forskelligt kunst og dekorationer, som vil klæde og pynte i det lille hjem.

Brudepar

Et kært lille brudepar fra Medussa til brudeparret. En sjov lille dekoration som resten af deres liv vil minde dem om den særlige dag, hvor de sagde “Ja” til hinanden.

Find parret “Pure Love” her.

 

 

 

 

Monika Petersen Dandelion Plakat Gold/IndigoPlakat

Giv en plakat som kan vise alt mellem himmel og jord. I dag fås plakater med lande, byer, sjove citater, professioner, dyr osv. Så hvad med en gave der kan pynte på væggen og sprede glæde.

Her finder du et linoleumstryk i mørkeblå og guld af en mælkebøtte. 

Du kan også finde andre smukke og sjove plakater her. 

 

 

 

 

Kay Bojesen SangfuglSangfugl

Hvad med at give et af de skønne designede dyr fra Kay Bojesen. Der findes både abe, flodhest, bjørn, kanin, gravhund osv. Her ser du en af de flotte sangfugle, som findes i alverdens forskellige farver.

Sangfuglen i de grå nuancer er at finde her.

Er du mere til nogle at de andre Kay Bojesen dyr, så klik her.

 

 

 

Lysestage

North Star er navnet på denne smukke lysetage fra Andersen Design. Stagen er i sortlakeret stål med fødder af egetræ. Denne udgave er large og kan, som det ses på billedet, rumme 3 lys.

Find North Star lysestagen her.

 

 

 

 

Skulptur

En sød og romantisk skulptur med en mand og en kvinde, hvis hoveder er puslespilsbrikker og perfekt falder i hak. Kunsteren er Palle Mernild og skulpturen er fremstillet i bronze.

Se nærmere på skulpturen “Perfect match II”. 

Du kan også finde andre ideer til bryllupsgaver i bronze her. 

 

 

 

 

 

 

 

LOVE SONG VASE (SAND/MELLEM)Vase

Love Song vaser er vaser designet af Kähler dekoreret med forskellige kærlighedssange og hvad ville være mere passende som en gave til de elskende par. Denne sandfarvede vase er pyntet med ordene fra Love Me Tender og måler 22 cm i højden.

Find alle Love Song vaserne her i forskellige farver med ordene fra fire ikoniske kærlighedssange.

 

 

 

Der findes en verden af kunst, designs, dekorationer og plakater. Du kan gå på opdagelse her.

 

Er du kommet frem til, at du ikke vil give en bruggave til brylluppet du skal til, så find mange andre gaveråd til bryllupsgaven i artiklen her.

Hvis du i stedet er på udkig efter sjove og anderledes bryllupsgaver, så kan de findes her.

 

Det kan også være du selv ligger inde med gode råd og vejledning til den perfekte bryllupsgave. Hvis dette er tilfældet, så del endelig dine ideer og erfaring med andre der nu læser med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *