Fars dags gaver der passer til din pengepung

Fars dag står for døren og skal du nå at finde en gave til din far, skal du til at slå til. Fars dag er, som du sikkert ved, grundlovsdag d. 5 juni. Det er ved at være sidst på måneden og det kan du sikkert også se på bankkontoen. Vil du finde en fars dags gave, som gør din far glad, men som samtidig ikke koster en formue, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi sætte fokus på fars dags gaver, som passer til din pengepung og ikke springer dit budget. Nedenfor har vi samlet en masse idéer til fars dags gaver. Læs med og se om du ikke finder en gave, som du synes kunne være god og som ikke koster en formue.

Indhold (klik for at springe til afsnit)
Fars dags gaver til under 100 kr.

Fars dags gaver til mellem 100 og 299 kr.

Fars dags gaver til mellem 300-550 kr.

Fars dags gaver til over 550 kr.

 

Fars dags gaver til under 100 kr.

Søger du en fars dags gave som ikke koster kassen men skaber glæde hos modtageren, er du havnet det helt rigtige sted. I denne kategori finder du inspiration til fars dags gaver til under 100 kr.

Personligt krus

Giv din far en fin lille gave, så han altid kan kende sin kop. Vælg selv et personligt billede f.eks. af dig eller din far og dig.

Find det personlige krus med farve her. 

 

 

Belly fanny pack, Dad Bag mavetaske

 

Dad Bag

Er din far typen der kan bære en bæltetaske, så kan du her give den ultimative bæltetaske Belly Fanny Pack. Tasken forestiller en god behåret vom, som vil få mange misundelige blikke.

Find den humoristiske bæltetaske til din far her. 

 

 

 

Fedtstensterninger

Sørg for at de gyldne dråber bliver holdt kolde uden at blive fortyndet. Det kan lade sig gøre med disse Ice Cube of Sweden. Fedtstensterninger ridser ikke glasser og de kan anvendes igen og igen.

Er han til et glas whisky, rom eller andet, så skal den også holdes hold uden af blive vandet. Køb de smarte terninger her. 

 

 

"sneaker" - Sneaker Socks, Sjove strømper, der ligner sko!

Sjove strømper

Er du træt af at se på din fars gamle slidte og kedelige strømper? Klæd ham på med et par Sneaker Socks som ligner et par sko. En sjov og anderledes fars dags gave, som han vil huske. Faderen behøver jo ikke vide at disse seje strømper kun koster 49 kr.

Tag et kig på strømperne her.

 

Find flere sjove og anderledes gaver til far her. 

 

Fars dags gaver til mellem 100 og 299 kr.

Har din far gjort sig fortjent til en fars dags gave, som koster lidt mere end 100 kroner? Højst sandsynligt. Nedenfor finder du gaveideer til en fars dags gave til en pris på mellem 100 og 300 kroner.

Ølsmagning

En god gave til faderen som elsker øl. Han får en unik oplevelse, hvor han foruden at få historier om bryggeriet og hvordan øllet laves, naturligvis får lov til at smage på en masse fantastiske special øl.

Disse special øl er bryggede med stor kærlig og passion, hvilket også vil sætte sit præg på oplevelsen, idet der er passioneret personale til stede under hele arrangementet.

Oplevelsen kan opleves 3 forskelige steder i Danmark. Hos Braunstein bryggeriet i Køge (klik her), hos Trolden Bryghus i Kolding (klik her) eller hos Wintercoat i Sabro ved Århus (klik her).
Prisen er lige under 300 kr., og farmand får endda lov til at tage en god kammerat, eller partneren med.

Karsten J giver 5 ud af 5 stjerner og siger om oplevelsen:
“Det var rigtig hyggeligt og fantastisk at både se, smage og høre om det lille bryggeri og guiden var fantastisk til at fortælle om alt”

 

Whiskysmagning

Er han mere til de lidt stærkere sager?

I så fald kunne en rundvisning på det danske Whisky destilleri Braunstein være en mulighed. Her er øllet byttet om med gode danske whiskys, hvor der blandt andet skal smages på nogle virkelig anderkendte whiskys.

Prisen er 299 og farmand må endda tage en bekendt med til smagningen.

Herlighederne foregår i Køge og du kan købe denne fars dag gave her. 

 

Chili Klaus Samler BoxChili kugler

Hvis din far er til stærke sager, så tøv ikke med at give ham dette gavesæt med Chili kugler fra Chili Klaus. Sættet indeholder 4 varianter med forskellig vindstyrke fra 6-15.

Læs mere om chilikuglerne her, som også kan købes individuelt.

 

 

 

 

"magnogrip" - Magnogrip, Magnetisk armbånd til snedkeren!

Magnetisk armbånd

Magnogrip er til faderen i huset, som er den ægte håndværkertype. Med Magnogrip har din far altid søm og skruer lige ved hånden og behøver ikke råbe på dig for at få sidste søm eller skrue som han lige mangler for at kunne sætte noget op i huset. Magnogrip er et stærkt magnetisk armbånd, som holder skruer og søm fast på sig.

Det er praktisk, smart og koster kun 149 kr. Find armbåndet lige her.

 

 

Bluetooth tracker

Nu skal det være slut med at ting forsvinder og ikke dukker op igen. Med denne Tile Mate Bluetooth-Tracker kan din far spore sine ting. Kan f.eks. sættes på nøgler, tegnebogen, fjernbetjeningen eller hvad der nu eller nemt bliver væk.

Køb den smarte og populære bluetooth tracker her. 

 

 

 

"snug rug" - Snug Rug Deluxe tæppe med ærmer, Tæppe 2.0 som vi kalder det

Snug Rug

Selv en fader skal have lov til at slappe lidt af i ny og næ. Der findes næppe noget bedre end at slænge sig i sofaen med et lækkert tæppe og bare slappe af med en god bog eller noget fjernsyn. Med dette tæppe er denne afslappende oplevelse nu blevet endnu bedre.

Det originale Snug Rug bliver kaldt tæppe 2.0 og bliver rost til skyerne – se hvorfor lige her.

 

 

"toilet" - Toilet Golf, Spil golf på toilettet? Det er ikke svært.

Toiletgolf

Der er da næppe noget bedre end en sjov fars dags gave? Lad faderen i huset få ro når han er på toilettet og lad ham spille en omgang minigolf. Denne sjove fars dags gave koster 149 kroner. Men for de penge får han også fornøjelsen af en mini green, et hul med flag, 2 bolde, en putter samt et “vil ikke forstyrres”-skilt til.

 

 

 

Fars dags gaver til 300-550 kr.

I denne kategori finder du nogle af de absolut mest populære fars dags gaver som findes. Har din far gjort sig fortjent til en gave til over 300 kroner? Naturligvis har han da det. I så fald kan han i hvert fald se frem til en rigtig god gave, som vil skabe meget glæde og gavn. Nedenfor finder du 2 gaveideer til fars dags gaver, som gerne må koste mere end 300 kroner:

Bodyflight

Lad ham få fornemmelsen af frit fald med denne oplevelse til en 13 meter høj vindtunnel i Tåstrup, som har fem store propeller, der kan gøre ham vægtløs.

Bodyflight, som du finder her, er yderst populært og kan varmt anbefales. 

 

 

 

 

 

Fars dags gaver 2016 - Cool-Well Kølebrønd, Køl drikkevarerne ned i haven!

Kølebrønd

Dette smarte produkt udnytter jorden til at nedkøle drikkevarer. Kølebrønden kræver ikke elektricitet og er super smart til at køle øl og sodavand f.eks. i sommerhuset eller kolonihavehuset.

Læs mere om denne smarte opfindelse, som kan rumme op til 24 dåser.

 

 

 

Dialægt Århus Plakat 50x70 cmDialægt Plakat

Giv en af de sjove plakater fra Dialægt med forskellige udsagn – her om Århus. Du kender helt sikkert til flere af udsagnene f.eks. “Prå-li-å-hør-hær-ig’å”, “De Hviiiie!” og “Hanne Lind”.

Køb plakaten her, som vil sprede smil i hjemmet.

Find andre plakater med citater f.eks. fra bioanalytikeren, triatleten og tjeneren eller fra forskellige steder i Danmark som Fyyyyn, Cepehå eller Wæstjylland.

 

 

 

Fars dags gaver til over 550 kr.

Vi har et par rigtig gode forslag til fars dags gaver til over 550 kroner. Det drejer sig nemlig om oplevelser, som din far aldrig vil glemme igen.

En tur i en superbil

I Danmark kan de fleste af os kun drømme om biler som Ferrari og Lamborghini.

Men nu kan din far få lov til at få en på opleveren, når han selv skal køre enten en Lamborghini Gallardo eller en Ferrari Spider.

Lamborghinien byder på 560 hestekræfter og kan klare 0-100 km/t på 3,5 sekunder. Ferrarien tager 4 sekunder om at runde de 100 km/t.

Uanset hvilken bil han får lov til at køre, blive det en uforglemmelig oplevelse. Priserne starter fra 895 kroner og afhænger af, hvor lang tid han skal have lov til at udleve sin drengedrøm?

Oplevelsen kan opleves i København eller Århus.

Du finder Ferrari turen her og turen i Lamborghini findes her.

 

Oplev Danmark fra oven af

Måske trænger din far til et nyt perspektiv på Danmark? Vi vil i hvert fald godt anbefale to oplevelser som giver et helt nyt syn på Danmark.

En luksus tur i helikopter

Med denne oplevelse får din far muligheden for at opleve Aarhus, Odense eller Roskilde ovenfra.

Han har endda muligheden for at være med til at planlægge den rute der flyves.

I helikopteren kan der foruden piloten være 3 passagerer. Far får naturligvis lov til at bestemme hvem der skal med. Men hvis du nu er en flink gavegiver, kan det nok ikke udelukkes at du får lov til at komme med.

Prisen for oplevelsen er 2250 kroner, og den kan som sagt opleves omkring Aarhus, Odense og Roskilde.

Du finder oplevelsen her.

Alternativt kan man også give en enkelt plads til far. Så får han ikke lov til at bestemme ruten eller at tage dig med. Men prisen er da også kun 485 kroner. Du finder den her.

 

Ballonflyvning over Sjælland eller Silkeborg/Ry

En oplevelse de færreste når at opleve. Men ikke desto mindre en uforglemmelig oplevelse, som alle burde prøve.

Den erfarne skipper tager deltagerne på en fantastisk oplevelse, hvor den smukke natur og den dejlige friske luft kan nydes.

Oplevelsen koster 2.195 kroner og er noget helt for sig selv.

Køb en oplevelse for livet her.  Eller læs mere om oplevelsen og se en video her.

 

Læs om 20 populære fars dags gaver her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *