Fitbit – Gaver til dem der motionerer eller skal til at i gang

Vi har fået fornøjelsen af at kigge nærmere på de populære Fitbit produkter – herunder Fitbit Flex, Fitbit One og Fitbit Aria. For dig der ikke ved hvad disse produkter er, er det bare med at følge med. Fitbit produkterne er produkter, som på den ene eller anden måde og i forskelligegrad holder styr på, hvor meget du spiser, sover og bevæger dig. Med andre ord er det en “ven”, som hjælper dig. Du kan give den i gave til ham/hende, der ønsker et sundere liv. Fitbit produkterne er utrolig populære i udlandet og i særdeleshed i USA, hvor produkterne stammer fra. Fitbit er for alvor ved at blive populær i Danmark og har du endnu ikke læst om dem eller er du bare blevet mere nysgerrig, er her en hel artikel kun om Fitbit produkter.

 

Find alle Fitbit-produkter. 

 

I løbet af de senere år er der kommet et øget fokus på motion og sundhed. Mange kæmper med lidt for meget fedt, dårlige kostvaner og måske mangel på søvn. Fitbit er produkter som hjælper en af med dårlige vaner og hjælper folk i form. Produkterne bliver rost til skyerne verden over. Fitbit gør det nemt for en at holde styr på, om man nu får dyrket nok motion, spist en sund og en varieret kost samt om man får nok søvn. Dataene præsenteres på en let og overskuelig måde, som er med til at motivere en til at opnå bedre resultater.

Helt konkret hjælper Fitbit produkterne en med at sætte nogle mål og se om man lever op til dem. For at give et bedre indblik i produkterne gennemgår vi dem en for en nedenfor. Du er velkommen til at springe rundt imellem dem. Produkterne er lavet således, at de med fordel kan anvendes sammen.

 

Fitbit Flex

Fitbit Flex er nok den mest populære af de 3 produkter fra Fitbit. Med Fitbit Flex får du styr på, hvor meget du bevæger dig hver dag og hvor meget du sover. Du sætter selv dine mål og oplever hvor motiverende det er at nå dem. Fitbit Flex er med andre ord nutidens svar på en personlig træner. Du har altid din “træner” med dig og de 5 lamper på Fitbit Flex lyser op en efter en jo tættere du kommer dit mål. Hver lampe repræsenterer 20% af dit mål. Har du f.eks. sat dig et mål om at gå 5 km, vil den første lampe lyse, når du har gået 1 km. Derfor er Fitbit Flex utrolig motiverende. Mangler du lige en lampe for at nå dit mål for dagen? I så fald kan det være at man skal tage trappen i stedet for elevatoren.

Har du et mål om at dyrke mere motion og få en sundere tilværelse, som giver overskud i hverdagen er Fitbit Flex højest sandsynligt en god start.

Hvad måler Fitbit Flex?

For at forstå hvad der er så godt ved Fitbit Flex, og hvorfor armbåndet er blevet så utrolig populær, er det nødvendigt at kigge lidt nærmere på funktionerne i armbåndet. Firbit Flex er en aktivitetsmåler, som måler skridt, kalorieforbrænding, distance, aktive minutter, søvntimer og kvaliteten af søvnen. Disse data synkroniseres helt automatisk til din computer eller smartphone/Iphone og præsenteres på en let, flot og overskuelige måde, således du får et indblik i, hvor aktiv du har været og hvordan din søvn har forløbet.

Gør motion og en sund livsstil sjovt med Fitbit Flex

En af de største grunde til at armbåndet er blevet så populært et netop evnen til at gøre motion og en sund livsstil sjovt. Med Fitbit Flex bliver man motiveret til at dyrke mere motion og sove bedre og mere regelmæssigt, fordi man finder ud af hvor stor en betydning det har, for at man som person har det godt. De 5 lamper der lyser op afhængigt af, hvor tæt du er på dit personlige mål, kombineret med pæne og overskuelige statistikker, samt funktionen der gør det let at “konkurrerer” med venner og bekendte gør, at det at dyrke motion bliver sjovt.

Som det kan ses på billedet er Fitbit Flex et armbånd. Armbåndet kommer med forskellige længder, så det passer til alle. Armbåndet er lavet således at det kan bæres døgnet rundt og armbåndet er naturligvis vandtæt.

 

Hvorfor skal jeg købe Fitbit Flex?

For kort at præcisere hvorfor man skal købe Fitbit Flex, er her et par korte linjer om de store fordele ved armbåndet:

– Du vil få det bedre med dig selv, når du får styr på din motion og kost.

– Du har altid din “personlige træner” lige ved hånden

– Motion bliver sjovt som aldrig før

 

Hvor kan jeg købe Fitbit Flex2?

Er du interesseret i Fitbit Flex2, kan det købes her.
Er du ikke overbevist? Gør dig selv den tjeneste at se præsentationsvideoen nedenfor:

Nu har du vel set videoen? Du finder mere om Fitbit Flex her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *