Fødselsdagsgave til ham

Mangler du en fødselsdagsgave til manden i dit liv, din bror, far, svoger, kammerat – ja kort sagt, mangler du en fødselsdagsgave til ham? Så læs videre her og find den helt rette gave.

Indhold:

Oplevelser
Udstyr til cyklen
Få mere ud af telefonen
Legetøj
Til en god flaske vin
Når der skal laves mad
Ur
Duft

Oplevelser

Oplevelsespakker er rigtig populære, fordi du ikke blot giver en gave, men en oplevelse og minder. Der er oplevelsespakker til alle typer, og vi har samlet nogle bud på den rette oplevelse i fødselsdagsgave til ham.

Spring ud fra 69 meters højde

Gør klar til at give ham en vild oplevelse med bungyjump. Han får lov til at springe ud fra 69 meters højde over vand og mærke suset ved at falde. Så er fødselsdagsgaven til en, der elsker et sug i maven og kan lide at udfordre sig selv, så er bungyjump et rigtig godt valg.

Du kan læse mere om den adrenalinfyldte oplevelse lige her.

 

 

 

 

Jagt med harpun under vand
Er han til jagt, så giv ham en unik oplevelse med undervandsjagt ud for kysten ved Aarhus. Her får han en harpun og lærer at bruge den til at jage under vandet. Han bliver en undervandsjæger og får samtidig en helt speciel naturoplevelse.

Lær mere om oplevelsen her.

 

 

 


High Roping – gå på oplevelse i højderne
Giv ham en spændende, sjov og udfordrende oplevelse på verdens højeste High Roping bane  i København. Her får han adgang til 28 forhindringer i forskellige sværhedsgrader, og det giver 3-4 timers fantastisk underholdning.

Han skal have en rimelig grundform for at deltage og få det maksimale ud af oplevelsen, men så kan han også sætte sin fysik på prøve.

Han kommer til at gå på de forskellige forhindringer sammensat af reb i 50 meters højde, og de professionelle instruktører har styr på sikkerheden, så det bliver en tryg oplevelse.

Du kan læse mere om High Roping oplevelsen her.

Hvis du ved, at han skal have en adrenalinfyldt fødselsdagsgave, men ikke lige tænker, at det skal være en af de ovenstående oplevelser, kan vi anbefale dig at tage et kig på denne side, hvor du finder mere end 30 adrenalin fyldte oplevelser, som fødselaren aldrig vil glemme.

 


Padletur på surfbræt – SupSurfing

SupSurfing er blevet en rigtig populær aktivitet på vand, og det er en rigtig god aktivitet, hvis man er flere. Så det kan være du også skal købe oplevelsen til dig selv, så du kan dele den med ham. SupSurfing går ud på, at man står på et speciellavet surfbræt og bruger en åre til at padle sig frem i vandet.

Du kan købe oplevelsen til flere steder i Danmark: København , Aarhus og Cold Hawaii i Klitmøller.

 

 


Ølsmagning hos mikrobryggerier

Giv en herretur med ølsmagning på nogle af Danmarks bedste mikrobryggerier. Der er pakker til tre forskellige bryggerier, og alle oplevelsespakker er for 2 personer. I kan besøge Wintercoat, som ligger i Sabro ved Aarhus. Her er der rundvisning på bryggeriet, og bagefter kan I smage på 5-6 af bryggeriets øl.

 

Der er også mulighed for at besøge Trolden Bryghus i Kolding, hvor der er rundvisning i bryghuset og whisky-destelleriet, og I får hver 2 øl med hjem. Du kan også vælge at give ham en rundvisning på Braunstein bryggeriet i Køge, hvor der er rundvisning og smagsprøver efterfølgende. I får også 3 specialøl med hjem hver. Uanset hvilken pakke du vælger, er der lagt op til nogle hyggelige timer, hvor I kan blive klogere på ølbrygning.

Vil du se flere oplagte oplevelsesgaver, som du kan give ham i fødselsdagsgave? Vi har skrevet en helt artikel kun omkring oplevelsesgaver til ham.

 

Udstyr til cyklen

Bruger han cyklen hver dag eller tit, så er der her et par bud på, hvordan du kan gøre livet lidt nemmere for ham med udstyr til cyklen.

Cykelhjelm

Her er der på ingen måde bare tale om en almindelig cykelhjelm. Nej denne hjelm fra Livall har både lys, højtalere og andre smarte funktioner.

Giv ham en gave, der gør ham sikker i trafikken her. 

 

 

 

 

Hjelmopbevaring Abus helmet home med låsLås cykelhjelmen fast til cyklen

Bruger han cykelhjelm, så ved han også, hvor besværligt det kan være at have den med. Men med denne lås til cykelhjelmen får den et sikkert sted på cyklen. Der er endda overtræk med, så hjelmen ikke bliver våd, når det regner. Hjelmen sidder fast i den almindelige cykellås og er også med til at beskytte sadlen.

 

 

 

 

Bike balls

Hvad siger du så? En pungformet cykellygte!
Dette produkt er i sandhed tegn på, at der nu findes mange mærkværdige og sjove opfindelser og gadgets.

Skal han have kronjuveler i silikone hængende under cykelsædet – så find disse bike balls her.

 

 

 

 

Få mere ud af telefonen

Bruger han sin smartphone meget, så er det her oplagte fødselsdagsgaver. De sørger nemlig for, at han får mere ud af sin smartphone.

 

Få styr på opladningen med ladeboks

Roder det også altid med ledninger hos ham, så kan han få styr på opladningen med denne ladeboks. Ladeboksen skjuler alle ledninger, så det kun er ladeenden, man kan se. På den måde er det nemt altid at lade smartphone, iPod og kamera, og de har altid et fast sted, hvor de kan ligge. Charge Box kan hænge på væggen eller stå på en hylde, reol eller bordet.

Du kan købe boksen og læse mere om den her.

 

 

 

Ekstra batteri

Med denne solcelleoplader har han altid ekstra strøm lige ved hånden. Den skal ligge i sollys i 10 timer, men så kan den også oplade hans smartphone helt op. Der er også mulighed for at lade den op med USB-stik. Perfekt til en sommerdag og god at have med på farten, så han altid har strøm på telefonen.

 

 

 

Lille højtaler

Sæt højtaler til telefonen med denne SACK it WOOfit mini højtaler. Den fås i flere farver, men med denne sorte udgave kan den passe ind i alle hjem. Han kan tage den med ud eller bruge den inde med sit anlæg, og så kan han høre musik, radio eller podcast i 3 timer. Den har en fantastisk lyd, og så fylder den næsten ingenting.

Du kan læse mere om mini højtaleren her.

 

 

 

Legetøj

Elektronik og gadgets er mænds legetøj, og hvis du skal finde en fødselsdagsgave til en legeglad mand, så læs med videre. Her kommer nogle bud på legetøj for mænd.

BB8

Denne droid er den velkendte BB8 fra Star Wars universet. Den er app-aktiveret og du kan styre den eller lade den gå på opdagelse selv.
Meget mere end kun et stykke legetøj!

Læs meget mere om BB8 her. 

 

 

 


Box headset 

Oplev den virtuelle virkelighed med dette box headset med controller. Med din smartphone og en app, så er du godt i gang og kan gå på opdagelse i en anden og flot virkelighed, hvor man også kan spille.

Læs mere om dette box headset. 

 

 

 

Laser game

Fortid møder fremtid i dette strategispil med laser, som henter inspiration fra det gamle Egypten med brikker formet som pyramider, Anubis og Farao.

Spillet hedder Khet Laser Game 2.0 og du finder det her.

 

 

 

Til en god flaske vin

Kan han godt lide vin, så kan du købe en god flaske og kombinere med en af disse gaver. Her er i hvert fald nogle forslag til, hvad en vinelsker skal have for at kunne nyde en god flaske vin.

 

Få åbnet vinen

Det er selvfølgelig nødvendigt at få åbnet for vinen for at kunne nyde den, og med dette sæt får han ikke kun en proptrækker, men også en vinprop og en skænkeprop. Sættet er fra Steel Function og er designet af Jacob Heiberg. Det leveres i flot æske – lige til at give i fødselsdagsgave til ham.

Giv det smarte vinsæt et kig her.

 

 

 

Hold vinen kold

Når vinen er åben, skal den holdes kølig – i hvert fald hvidvin og rosévin. Denne flotte vinkøler fra Stelton er en del af Glacier-kollektionen, som er hvid og har bløde kanter. Læderhåndtaget giver vinkøleren kant, og den vil passe flot ind i det moderne hjem.

 

 

 

 

 

Opbevar vinen

Der skal selvfølgelig også være en plads til vinen, inden den bliver drukket, og denne vinreol fra Blomus er både flot og stilren. Der er plads til 9 flasker vin i reolen, som er lavet af krom.

Læs mere om vin opbevaringen her.

 

 

 

 

 

Når der skal laves mad

Med et godt skærebræt og en god kniv er han allerede langt med at lave lækker mad. Her er et par bud på, hvad du kan vælge at give i fødselsdagsgave til manden, der kan lide at lave mad.

Skærebræt med læderstrop

Gejst har lavet dette flotte skærebræt i egetræ. Det har en læderstrop, og det kan bruges til både madlavningen og til at servere på.

Du kan se flere billeder af skærebrættet og læse om det her.

 

 

 

Kokkekniv

Pure Black knivserie fra Stelton er en smuk serie af knive, der er helt sorte. Denne kokkekniv har et godt greb, så han hurtigt kan få hakket, snittet og skåret. En rigtig maskulin kniv med et stilrent design.

 

 

 

 

 

Lav hamburgere hurtigt

Hjemmelavede burgere er lækre, men laver han mad til mange, er det et stort arbejde at forme bøf til alle. Det er denne hamburgerpresser løsningen på. Med den kan han lave mange bøffer på ingen tid.

 

 

 

 

Ure

Giv ham et flot ur, som han kan få glæde af i rigtig mange år. Watchfelt.dk har et stort udvalg af flotte ure, som passer til alle typer. Her er et par bud.

Seiko ur

Dette ur fra Seiko viser tid og dato og så har det stopur og andre spændende effekter. Uret er vandresistent ned til 100 meters dybde.

Find det tekniske ur her.

 

 

 

 

 

Triwa Blue Face Nevil 42mmModerigtigt ur fra Triwa

Flot unisex ur med brun læderrem. Der er bestemt tale om kvalitet ved dette ur fra Triwa i guld med blå detaljer.
Find uret i gave til ham her. 

 

 

 

 

Daniel Wellington - Classic Sheffield Sølv 40mm ur Klassisk ur

Daniel Wellington laver klassiske og enkle ure, og denne model er ingen undtagelse. Her får han et stilet og elegant herreur med sort rem og lys urskive.

Se mere til uret her.

 

 

 

 

 

Casio Guld A168WG-9EFRetro ur

Casio har lavet en rigtig fed retro-serie af ure, som passer til de fleste typer. Modellen er et digitalur med en forgyldt urskive og stållænke. Det har alarm, kalender og er vandsikkert. Klar til at give i fødselsdagsgave til ham.

Læs mere om det retro ur lige her.

 

 

 

 

Duft

En god parfume falder i god jord hos de fleste, og det er ofte noget, man ikke er god til at få købt selv. Så forkæl ham med en rigtig god duft i fødselsdagsgave.

BVLgari Aqva Pour Homme

Skal han have en frisk parfume, så er denne Aqva Pour Homme fra BVLgari et godt valg. Den dufter frisk af mandarin og appelsin, men har også nogle noter af træ. Derfor er det samtidig en meget maskulin duft.

Du kan købe parfumen her.

 

 

 

 


Hugo Boss Bottled

Denne eau de toilette er indbegrebet af en maskulin duft med drive og power. Duften er i en enkel og elegant flaske.

Find Hugo Boss Bottled her. 

 

 

 

 


Lacoste Homme 100 ml. EDT mændLacoste Homme

Lacoste har med Homme lavet en duft, som alle kan bære. Den er frisk med en sofistikeret kant. Duften træder langsomt frem i løbet af dagen og sørger for, at han altid dufter godt. Lacoste Homme har spor af duft af blomme og æble.

Køb parfumen her, som både findes i 30 ml og 100 ml.

 

 

 

 

 

Vil du have mere inspiration kan du også tage et kig på artiklen Gave til ham, hvor du kan finde yderligere inspiration.

Vi håber at ovenstående gaveinspiration kunne inspirere dig til at finde en fødselsdagsgave til ham, du skal give en gave. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har har gode idéer/erfaringer med bestemte fødselsdagsgaver, som modtageren har været særlig glad for.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *