Fødselsdagsgave til hende

Din veninde, kæreste, kone, søster, mor eller måske svigermor fylder år, men hvad skal du give hende? Mangler du den perfekte fødselsdagsgave til hende, så læs videre her, hvor vi har samlet nogle gaveideer.

Indhold:

Oplevelser
Ting til cyklen
Et sjovt brætspil
Når hun skal gøre sig klar til at tage ud
En god kop kaffe
Parfume
Indretning i hjemmet

Oplevelser

Giv hende en oplevelse, som hun sent vil glemme med oplevelsespakker fra Duglemmerdetaldrig.dk. Her har vi udvalgt nogle af pakkerne, men der findes mange flere på Duglemmerdetaldrig.dk, så hvis du ikke finder den rette her, kan du kigge videre på deres hjemmeside.

 

Afslappende spadag

Giv hende en skøn forkælelsesdag i fødselsdagsgave, hvor hun kan slappe helt af og bare nyde at være til. Hos Lübker Square får hun adgang til Wellness-center og Spa & Fitness, så hun kan starte dagen med træning og bagefter slappe af i spaen.

Du kan også give hende Spa og Brunch, hvor hun får en lækker oplevelse med både 25 minutters klassisk massage, adgang til lækkert spaområde og en delikat brunch platte.

Vil du se en oversigt over alle spa- og wellness oplevelser kan du gøre det her.

 

Lad hende udleve modeldrømmen

Elsker hun at få taget billeder og drømmer hun om at stå foran kameraet, så skal du vælge denne oplevelsespakke. Her kan hun få lov til at udleve modeldrømmene, hvor hun bliver stylet, og derefter står den på fotoshoot. Hun kan også bruge pakken til at få mere professionelle billeder til sociale medier, CV’et eller få taget nogle gode billeder til kæresten.

Mulighederne er mange med oplevelsespakken, da hun selv er med til at bestemme, hvordan billederne skal være.

 


Bliv bedre til at bage

Er hun glad for at bage, så skal du sende hende på dette kagekursus hos dessertkokken Frédéric Terrible. Han er udlært konditor fra Frankrig og har mere end 20 års erfaring, og han vil lære hende nye bageteknikker. Bagefter får hun kagen med hjem, så det kan være du også kan nyde frugten af kurset. Kurset består i at lærer at lave de delikate macarons.

Læs mere her om kurset her. Så kan hun blive en mesterlig kagebager.

 

Fuld fart på vandet

Er hun til sjove oplevelser med fuld fart, så er wakeboarding lige noget for hende. Wakeboarding er en vandsport, hvor man står på et ’board’ og bliver trukket efter en båd eller en kabelbane.

Hun får 2 timers introduktion til wakeboarding og vandski, som er godt at starte med, inden man kommer på boardet. Hvis du tager med, kan I bagefter nyde en kop kaffe eller frokost i cafeen med udsigt over banen.

Hvis hun er til actionfyldte oplevelser, kan du se et stort udvalg lige her.

 

Ting til cyklen

Cykler hun til arbejde eller bruger hun cyklen meget i fritiden, så er det måske tid til at opgradere den lidt. Her er nogle bud på, hvad du kan give hende i fødselsdagsgave, så hun får mere glæde af cyklen.

 

Hjelmopbevaring Abus helmet home med låsLås cykelhjelmen fast

Du kender det sikkert selv, hvis du bruger cykelhjelm: hvor skal man gøre af hjelmen, når man lige skal i en butik eller på café? Løsningen er denne lås, hvor man låser cykelhjelmen fast til cyklen. Så bruger hun cykelhjelm, er det helt sikkert en god fødselsdagsgave. Der er desuden et overtræk med, så hjelmen ikke bliver våd. Overtrækket kan også sættes over sadlen, så den holder sig tør, når det regner.

Læs mere her på siden.

 

 

 


Cykelkurv 

Denne flotte kurv til at spænde foran på cyklen går under betegnelsen “fuglerede” på grund af det fine flettede look. Kurven er fra Bike Attitude og findes i forskellige farver.

Kom et skridt nærmere “fuglereden” her.

 

 

 

 

 

Barnestol

Det kan være at cyklen skal udvides, så der er plads til en ekstra passager. Er dette tilfældet, kan du give denne flotte blå barnestol fra Bobike. Der er tale om et frontsæde som passer til børn i alderen 9 måneder til 3 år.

Du finder barnestolen her, som også findes i brun, sort og rød.

 

 

 

 

 

 

 

Cykellygte

De mørke nætter er ved at være over os, så der må lys på cyklen. Det kan gøres på traditionel vis, hvor du kan finde et stort udvalg af forskellige cykellygter her.

Du kan også vælge hende at lyse op med disse “Bike balls”, der er lavet i slidstærkt silikone. De vil med sikkerhed skabe smil på sin vej.

 

 

 

 

Et sjovt brætspil

Brætspil er hyggelige at samles om, og her er der nogle bud på brætspil, som hun kan bruge til tøseaftener.


Hvem i dette rum

Spillet ”Hvem i dette rum” indeholder over 300 spørgsmål, og så gælder det om at udpege den person i rummet, som spørgsmålet eller påstanden passer bedst på. Et rigtig sjovt spil, der tester jeres fordomme om hinanden, og hvor hun helt sikkert vil få en hyggelig aften med dem, hun spiller med.

 

 

 

 


Idiotkundskab
Dette spil er uden tørre spørgsmål om videnskabsmænd, årstal, forfattere, øhave osv. Idiotkundskab indeholder spøjse og mærkværdige spørgsmål, som du ikke vidste at du gerne ville kende svaret på. Quiz-spillet indeholder over 400 forskellige spørgsmål og du kan her læse eksempler på spørgsmål.

 

 

 

 


Tøsemiddag
Som navnet på spillet ”Tøsemiddag” antyder, så er dette brætspil ideelt til en god venindeaften. Spillet går i alt sin enkelthed ud på at stille hinanden spørgsmål, som kan være både bløde, hårde, sjove, sexede og nysgerrige. Et genialt spil, hvis hun vil lære sine veninder bedre at kende.

 

Hvis du tænker at hun skal have et brætspil, kan du her se en stor liste over forskellige spil, som kan anbefales til en fødselsdagsgave.

 

 

Når hun skal gøre sig klar til at tage ud

Nogen vil nok påstå, at kvinder bruger lang tid på at gøre sig klar til at tage i byen, mens andre vil mene, at det blot er hyggeligt at bruge god tid på at tage bad, lægge makeup, tage neglelak på, og hvad der ellers skal til. Uanset hvad vil hun kunne bruge disse gaver, når hun skal gøre sig klar.

 

Musik i badet

Denne højtaler giver hende mulighed for at høre musik, mens hun er i bad. Den kan tåle vandskænk og kan derfor bruges på badeværelset. Musikken sætter du til via bluetooth, og hun kan naturligvis også tage den med på stranden. Desuden kan højtaleren bruges til at tale i telefon, så hun altid er til at få fat på.

Læs mere om højtaleren og køb den her.

 

 


Nem måde at tørre håret
Det kan være lidt af en udfordring at sætte håndklædet ordentligt fast på hovedet, når håret skal tørre. Men med towel twister slipper hun for besværet. Håndklædet er af mikrofiber og lavet, så hun kan samle håret i en aflang lomme, sno det sammen og sætte det fast i nakken. Her bliver det siddende takket være en elastik, og så kan håret tørre, mens hun gør sig færdig.

 

 

 

Få neglelakken til at tørre hurtigt

Når neglelakken er lagt, kan hun sætte sig til at vente på, at den tørrer eller du kan give hende pusteaben, som sørger for, at neglelakken tørrer hurtigt. Hun lægger bare sine fingre på den lille platform foran aben, og så puster den til neglelakken er tør. Det bliver ikke nemmere at få en flot neglelak!

Se den smarte negletørrer her.

 

 

 

 

En god kop kaffe

Kan hun lide at have besøg og servere en god kop kaffe, så er der her nogle gaveideer, som er med til at gøre kaffen helt perfekt. Giv det eventuelt sammen med en rigtig god pose kaffe, og så er du sikkert selvskrevet til at drikke med.

 

Espressokande

Lav en lækker espresso med denne Bialetti Moka Express. Bialetti er kendt for deres klassiske kander, og i denne kande er der plads til 3 kopper.

Du finder denne expressokande her. Findes også til 6 og 9 kopper.

 

 

 

 

 

Mælk på toppen

Lav det perfekte mælkeskum med denne Tuttocrema mælkeskummer fra Bialetti. Der er til 3 kopper i skummeren, og så kan hun tilberede en cappuccino eller cafe latte, der er ligeså god som på caféerne.

 

 

 

 

 


TO GO TERMOKRUS (LIME)Take-away krus

Skal hun have kaffen med, så er dette take-away krus den oplagte gave. Termokoppen er fra Stelton og har en smart click funktion, så det nemt kan åbnes og lukkes med én hånd. Så kan hun spare pengene på take-away kaffe ved at lave den derhjemme selv.

Du finder termokruset her, som findes i lime og stål.

 

Klik her for at finde andre kopper og krus til kaffe eller andre varme drikke.

 

 

Parfume

Giv hende en god parfume i fødselsdagsgave, så hun er velduftende hver gang I ses.

 

DKNY Be Delicious Eau So Intense

DKNY har lavet en ny udgave af deres populære Be Delicious-parfume.

Denne nye version har fået tilføjet Eau So Intense til navnet, og som navnet antyder, så har DKNY lavet den tidligere udgave mere intens i duften. Det betyder, at den både dufter mere intenst og samtidig holder længere. Parfumen har beholdt sin skønne, friske duft, som minder om sommer.

 

 

 

 

 


Issey Miyake - L'eau d'issey Absolue - 50 ml - Edp Issey Miyake L’Eau D’issy Abselue

Hun får en blomsteragtig duft fra Issey Miyake i denne sommerudgave. Ud over den skønne duft så får hun også en flot og elegant flakon med denne parfume.

Find Issey Miyake parfumen her.

 

 

 

 

 


Lancome Tresor in love

Denne parfume er en tolkning på den originale Tresor duft fra Lancome. Du får en helt særlig sammensætning af dufte af cedertræ, fersken, roser, jasmin og sure pærer. Lyder det ikke som en duft, der skal opleves?

Du kan købe parfumen her.

 

Find et stort udvalg af forskellige parfume og andre plejeprodukter her.

 

 

 

Indretning i hjemmet

Mangler du inspiration til en god gave til hjemmet, så er der her nogle forslag til, hvad du kan give hende i fødselsdagsgave.

 

TRÆKASSE M/TEKST (2 STK. M/SKRÅ SIDER)Trækasser til opbevaring

Trækasser er super praktiske til opbevaring, og så er de pæne at se på. Brug dem ved sofaen til puder og plaider eller til aviser og blade. Så hvis hun mangler opbevaring, er trækasser en god løsning.

Find kasserne fra Ib Laursen her. 

 

 

 

 

 

Nicolas Vahé Skærebræt & OstekniveSmukt skærebræt og osteknive

House Doctor laver mange smukke ting til hjemmet, og dette skærebræt er bestemt et af dem. Skærebrættet er lavet i akacietræ og kan bruges til både at forberede madlavningen og til at servere på.

Køb skærebrættet her, hvor der med brættet medfølger 3 gode osteknive.

 

 

 

 

 

 

Bakker til pynt og servering

Bakker kan bruges til at pynte med, servere på eller stille olier og krydderi på i køkkenet. Det er blot nogle af mulighederne, og der findes mange forskellige bakker.

Denne bakke fra Neon Living er lavet i valnød og har en god størrelse til at opbevare småting på.

Betragt flere bakker til servering her. 

 

 

 

LOVE SONG VASE (ROSA/LILLE)En flot vase

Kähler står bag denne smukke vase i farven rosa. På vasen er der skrevet teksten “All you need is love”, hvorfor vasen hedder Love Song. Vasen måler 17 cm i højden, så passer til små buketter og til pynt, når der ikke lige er blomster i.

Køb Love Song vasen i rosa her. Du kan også vælge andre loves songs eller farver på siden.

 

 

 

 

 

Vi håber, at ovenstående artikel har kunne inspirere dig til at finde en fødselsdagsgave til hende, du har kær. Hvad end det drejer sig om en fødselsdagsgave til din kæreste, din mor, din søster eller en veninde skulle du meget gerne kunne finde en gave ovenfor.

Har du gode forslag til en fødselsdagsgave, som er faldet i særlig god jord hos den kvindelige modtager, så smid en kommentar og del den med os andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *