Fødselsdagsgave til kæresten

Har kæresten fødselsdag, og er du helt blank for ideer til, hvad du skal give ham eller hende. Så slap helt af – vi har fundet en masse gaveideer, så du kan finde den perfekte fødselsdagsgave til kæresten. Vi starter med gaver, I begge kan få glæde af, og så er der gaveideer til både hende og ham.

Indhold i Fødselsdagsgave til kæresten:

Gaver I begge får glæde af
Gave til kæresten – kvinde
Gave til kæresten – mand

Gaver I begge får glæde af

Det er skønt at glæde sin kæreste med en gave, men hvorfor ikke glæde ham eller hende med en gave, som I kan bruge sammen? Her er der nogle bud på par-gaven.

spaophold-kellers-park-3Afslappende spaophold

Slap af med kæresten hos Comwell Kellers Park ved Vejle Fjord, hvor I kan nyde hinanden i AquaSpa’en. Der er også adgang til fitnessrum, så I kan få et aktivt ophold, hvis I ønsker det. I får en overnatning, 2-retters menu og en stor morgenbuffet, og så er der fri adgang til spaen og fitness. Et skønt ophold, hvis I skal væk fra hverdagen.

Se flere billeder og læs mere om opholdet her.

 

 

barbaku-4Lækker middag på Glenholm Vingård

Hos Glenholm Vingård ved Limfjorden får I en lækker vin- og madoplevelse med BarBaku. Alle retter grilles på specielle BarBaku spyd, og der bruges lokale råvarer som Livø Angus og Thise Oste. Inspirationen er hentet i det sydlige Kaukasus, og det er en madoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Du kan købe & læse mere om oplevelsen på denne side.

 

 

Vil du se endnu flere oplevelsesgaver som I begge kan opleve og dele mindet omkring, kan du med fordel se de mere end 120 oplevelser på denne hjemmeside eller læse vores artikel Oplevelsesgaver for 2.


Ekstra krydderi i soveværelset og hverdagen

Der findes flere forskellige spil, der kan give lidt ekstra krydderi i soveværelset. For eksempel dette kortspil “Bedroom battle”, hvor man kan vinde forskellige erotiske belønninger.

Du kan også vælge spillet ”52 weeks of romance”, som består af 52 opgaver – 26 til hende og 26 til ham. Hver uge trækkes et nyt kort, og så har man en uge til at udføre opgaven.

 

 

 

Kæreste – kvinde

Er din kæreste en kvinde, så læs videre her. Ellers spring længere ned til gaveideerne til mænd.

Vi har valgt at dele gaveforslagene til din kvindelige kæreste ind i følgende fire kategorier:

Oplevelser

En god bog

Opbevaring

Til blomsterne

 

Oplevelser

Giv hende mere end bare en gave – giv hende en oplevelse. Oplevelsespakker er rigtig populære, og der er mange at vælge mellem. Her er et par bud på en oplevelse til din kæreste.


kanotur-outdoorsportsKanotur

Er hun til aktive dage, så giv hende en fed kanotur på en af Danmarks skønne åer. Det er en oplevelse, I kan have sammen, eller hun kan tage en ven eller veninde med. I låner alt udstyr og får en grundig introduktion, og så er det ellers bare at nyde vandet og naturen.

Læs mere om den flotte naturoplevelse lige her.

 

 


floedebollekursus-social-foodies-8Flødebollekursus

Det kan være, du får en masse ud af det i sidste ende ved at give din kæreste et flødebollekursus. Dette 2 timers kursus er hos Social Foodies, hvor hun får lavet 5 store og 5 små flødeboller.

Køb eller læs mere om oplevelsen på denne hjemmeside.

 

 

 


vinsmagning-aarhus-koebenhavn-8Vinsmagning

Kan hun lide vin eller vil hun bare gerne være klogere på druer, smag og en samlet vurdering af vine, så er vinsmagning en rigtig god gave. Her bliver hun taget rundt i verden ved at smage på 7 forskellige vine, hvortil der hører appetizers, 2 retter og dessert. Og så foregår vinsmagningen forresten kun for kvinder.

Du kan læse mere om vinsmagningen her.

Vil du se mange flere oplevelsesgaver til hende, kan du tjekke denne hjemmeside ud.

 

Vi har tidligere skrevet en hel artikel omkring oplevelsesgaver til hende, hvor du også har mulighed for at hente endnu mere inspiration til en uforglemmelig gave til hende.

 

En god bog

Lad hende slappe af i sofaen eller i lænestolen med en god bog. Vi har samlet nogle bud på en god bog til hende, men du skal lige advares: Hun vil ikke slippe den, før hun er færdig.

det der ikke slår os ihjel - stieg larsson fortsættelse: millennium 4 - bogDavid Lagercrantz – Det der ikke slår os ihjel

Stieg Larssons Millennium trilogi fortsætter i denne bog af David Lagercrantz. Han har fortsat serien med tilladelse fra afdøde Stieg Larssons bo. Bogen handler endnu engang om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, og hun kan godt glæde sig til en fantastisk læseoplevelse.

Du finder bogen her.

 

 

grey - fifty shades of grey fortalt af christian - bogE L James – Grey

Er hun vild med 50 Shades of Grey, så er denne bog et absolut must. Bogen er skrevet af E L James, som flere gange er blevet spurgt, om hun ikke ville skrive Fifty Shade-historien set fra Christian Greys synsvinkel. Det er der kommet denne bog ud af.

Du finder den populære bog lige her.

 

 

store små løgne - bogLiane Moriarty – Store små løgne

Liane Moriarty har skrevet bestselleren Min mands hemmelighed, og denne bog Store små løgne er hendes nyeste bog. Her følger man tre kvinder, der har hver deres udfordringer, og vi er med, når deres liv forandres efter et dødsfald.

Læs mere om bogen her.

 

 

Opbevaring

Roder hendes ting eller elsker hun bare at have styr på, hvor alt skal lægges hen, så er nogle opbevaringsmuligheder en god ide. Her er der nogle forslag til opbevaring, som ikke bare er praktiske, men også rigtig flotte.

Ferm Living Wire Basket Top Sort EgWirebasket

Ferm Livings Wirebasket er rigtig populær, og det kan man godt forstå. Den fås i flere farver og passer derfor perfekt ind i de fleste hjem. Der er god plads i den til puder, plaider, magasiner eller hvad man har brug for.

Du kan desuden få en kurv med top, så den kan bruges som et sofabord eller et lille bord til lys eller snacks.

 

 

 

 

Toto boks - opbevarings boks valnødOpbevaringskasse

Er din kæreste lidt af en handywoman, så vil hun sikkert sætte pris på denne opbevaringskasse fra Alessi. Den ligner en værktøjskasse, og hun kan bruge den til alt fra kuglepenne og tegneredskaber til makeup eller nogle helt andet.

Du kan se mere til kassen i valnød her. 

 

 

 

 

 

Smykkeboks

Har hun mange smykker, så giv hende et smart sted at opbevare dem. Smykkeboksen hedder “Book Safe” og skjuler smykkerne kamufleret som bog. En super sjov måde at opbevare smykkerne på.

Du finder smykkeboksen på denne hjemmeside.

Vil du finde andre gaver til opbevaring, så kan du her finde alt til opbevaring i køkkenet. Og på denne side kan du finde alt til opbevaring i hele boligen.

 

 

Til blomsterne

Giv hende en smuk buket blomster på hendes fødselsdag og en vase, hvor hun kan sætte blomsterne. Her er bud på vaserne – blomsterne må du selv finde.


Kähler vase - Ombria vase H20 i skiffergråKeramik vase

Keramik er super populært, og denne vase falder lige ind i denne trend. Kähler står bag vasen Ombria, som findes i forskellige farve og er kendetegnet ved nordisk elegance og råhed på samme tid.

Du finder vasen i skiffergrå på denne hjemmeside.

 

 

 

 

Vase med sving

Normann Copenhagen står bag disse smukke Swing Vaser, som hver især er helt unikke, da de er mundblæste. Findes i forskellige farver og størrelser.

Giv vasen som er en skulptur i sig selv. 

 

 

 

 

 

Rustik vase

Er hun til et naturligt og rustikt look, kan det være du skal give hende denne Groove vase fra House Doctor.

Du finder den fine vase lige her.

Vil du selv finde lige nøjagtig den vase, som du tænker passer bedst til hende? I så fald kan du på denne hjemmeside finde mere end 100 vaser bl.a. fra Normann Copenhagen og Omaggio-vaserne fra Kähler.

 

 

Kæreste – mand

Er din kæreste en mand, så har vi  her samlet nogle gaveideer til ham. Er det en kvinde, så finder du gaveideer til hende længere oppe.

Når du skal finde en gave til din mandlige kæreste, kan du med fordel tage udgangspunkt i nogle af vores gaveidéer nedenfor. Vi har for nemhedens skyld inddelt gaverne i følgende fem kategorier:

Oplevelser

Film

Nyt til smartphone

Til hjemmet

Ur

Oplevelser

Der findes mange forskellige oplevelsespakker, så hvis du ikke finder en her, der lige er noget for din kæreste, så tjek duglemmerdetaldrig.dk. Her er der nemlig et rigtig stort udvalg af oplevelsespakker.


proev-klatring-blocs-and-walls-1Test formen på klatrevæggen

Kan din kæreste lide at teste sin form, så send ham en tur på klatrebanen. Her bliver han først instrueret i at klatre og får så tid til at prøve kræfter med en 15 meter høj klatrevæg. I alt varer oplevelsen to timer, og det er for 2 personer, så kan enten du eller en kammerat tage med og teste formen samtidig.

Den sjove oplevelse kan gives i gave ved at købe den på denne hjemmeside.

 

 

alfredogkamilla1Kom i kokkeskole

Kan han lide at lave mad og gerne vil være bedre? Eller mangler han færdighederne i køkkenet? Så er kokkeskolen hos Alfred og Kamilla det, du skal satse på til ham. Her lærer han en masse nye teknikker til at forbedre madlavningen, og aftenen slutter med at smage på maden. Der er et nyt tema hver gang, men der er altid fokus på sæsonens råvarer.

Giv ham en fantastisk madoplevelse med denne oplevelse.

 

 

prøvedyk

Oplev havets dyr tæt på

Giv ham en helt fantastisk oplevelse med dykning i Kattegatcentrets Oceanarium. Her kommer han helt tæt på hornfisk, makreller, torsk og stør, mens han på bunden kan finde rokken. En vildt flot og fascinerende oplevelse, hvor han får lov til at dykke i omkring 20 minutter med en erfaren dykkerinstruktør. Han behøver ikke have et dykkercertifikat, men det kan jo være, det bliver den næste gave, når han er færdig med dykket.

Den uforglemmelige oplevelse kan købes her og du kan læse mere om den her.

 

Hvis du vil se endnu flere oplevesgaver til ham, kan du med fordel kigge på denne hjemmeside, hvor der er mere end 100 uforglemmelige oplevelsesgaver.

 

Film

Giv ham en god actionfilm, som I kan se sammen eller han kan se med vennerne. Her er et par bud.

american sniper - DVDAmerican sniper

Filmen American sniper er baseret på en sand historie om den amerikanske snigskytte Chris Kyle. Han blev til en legende i det amerikanske militær, men historien om ham er også en historie om, hvad krig gør ved folk. En spændende fortælling med en tragisk slutning.

Læs mere om filmen her.

 

 

fast and furious 7 - DVDFast and furious 7

Fast and furious er kommet i en syvende udgave, og her står den hurtig-kørende besætning overfor deres største og mest udfordrende trussel. Fast and furious er blevet indbegrebet af drengerøvsfilm og oplagt til en filmaften med gutterne.

Du finder filmen her.

Skal han med ind og se en ny film i biffen – kan du give ham en tur i biografen her.

 

taken 3 - DVDTaken 3

Endnu en Taken film har set dagens lys – denne gang hedder den Taken 3, og den har endnu en gang Liam Neeson i hovedrollen som Bryan Mills. Han er tidligere CIA-agent, og da han bliver mistænkt for et mord, rystes hans liv. Mills bruger sine særlige evner på at finde de rigtige mordere, og det er en både spændende og medrivende film.

Køb eller læs mere om filmen her.

 

 

 

Nyt til smartphone

Er han glad for sin smartphone, så er der her nogle muligheder for at bruge den på nye måder.

Udstyr til at lave film

Med Ani-Mate Filmkit  kan han lave sin egen stop motion-animationsfilm med sin smartphone. Der er modellervoks med i 8 forskellige farver, så han kan lave lerfigurer, der kan være med i filmen. Der er mere end 50 forskellige rekvisitter og googly øjne til at sætte på lerfigurerne. Når figurerne er lavet, er det bare at gå i gang med optagelserne. Rigtig sjovt udstyr til smartphonen, hvis han er den kreative type.

Du finder filmsættet her.

 


Stegetermometer til smartphone

Et genialt stegetermometer der med bluetooth er koblet til din smartphone, så der nemt kan følges med i madlavningen på afstand.
Appen har styr på hvor lang tid kødet skal have og husker din madlavningshistorik.

Læs mere om stegetermometeret her. 

 

 

 

Få bedre billeder

Er han glad for at tage billeder med sin telefon, så er dette objektiv en perfekt fødselsdagsgave til ham. Du kan vælge mellem et makro- og vidvinkelobjektiv, som er god til at få alle detaljer med, når han tager billeder tæt på. Fisheye skal han bruge, når baggrunden er lille, og forgrunden stor. Så er det bare om at vælge, hvilket objektiv han får mest glæde af – eller købe begge, hvis du rigtig skal forkæle ham.

Hvis du tænker at de bedre billeder er en god idé, kan du finde produktet her.

 


Ekstra batteri til telefonen

Løber hans telefon tit tør for strøm, så kan han tage denne solcelle-oplader med på farten og få strøm med det samme. Under optimale forhold tager det 8-10 timer at lade den op, men så er der også nok strøm til at kunne oplade en iPhone 6 halvanden gang. Den kan også bruges til tablets, og med fire LED-pærer kan han hele tiden holde øje med, hvor meget strøm der er på opladeren. Rigtig praktisk til håndværkeren, som arbejder ude og uden tilgang til strøm i løbet af dagen.

 

Til hjemmet

Giv ham nogle ting til hjemmet, som han måske ikke vidste, han ville blive glad for.

HOPTIMIST BABY ROOLIGAN Hoptimist fodboldfan

Er han glad for fodbold og har et yndlingshold i Danmark, så må denne søde Hoptimist være noget, der skaber glæde. Denne hoptimist er stor landsholdsfan og klar til at heppe til VM 2018 i Rusland.

 

Er din kæreste ikke lige AGF-fan? I så fald kan du finde en hoptimist som passer bedre til ham her.

 

 

 

Rosenkvist Design Danmark PlakatDanmark plakat

En rigtig fin plakat fra Rosenkvist Design, som fås i to forskellige størrelser og viser Danmark med forskellige bemærkelsesværdige detaljer.

Du finder plakaten på denne side.

 

Vil du selv finde den perfekte fødselsdagsgave til ham i form af en plakat, kan du se et stort udvalg af plakater lige her.

 

 

 

VINREOL TIL VÆG 8 FLASKEROpbevaring af vin

Er han til god vin, så find en flaske af yndlingsvinen og giv ham samtidig mulighed for at opbevare den et sted. Denne vinreol har plads til 8 vin, og bor I sammen eller skal flytte sammen på et tidspunkt, så gør det jo heller ikke noget, at den er stilren og helt enkel i sit design.

Læs mere om vinreolen her.

 

 

 

 

Ur

Der er noget særligt ved at give og modtage smykker, når man er kærester. Man vil altid tænke på den anden, når man bruger smykket, og samtidig ved man, at den anden synes, at smykket passer til en. Så giv ham et ur, der ikke blot viser tiden, men hvor meget du holder af ham.

Daniel Wellington - Sølv Classic St. Mawes 40mm Daniel Wellington Classic

Et klassisk og uroligt populært herreur fra Daniel Wellington. Uret har en brun læderrem og et minimalistisk-design.

Urskiven måler 40 mm. i diameter.

Se flere billeder af Daniel Wellington ure på denne side.

 

 

 

 

MVMT Black

Et flot og anderledes ur i et sort look. Uret er lavet i Japan af Quartz og urskiven måler 45 mm.

 

Køb eller læs mere om uret her.

 

 

 

 

Eyki Master

Et klassisk herreur i sølv. Eyki som producenten hedder er kendt for at lave kvalitetsure som er til at købe for almindelige dødelige mennesker. Urskiven måler 42 mm.

Se uret på tilbud på denne side.

 

 

 

 

 

Vi håber, at ovenstående artikel har hjulpet dig med at finde en fødselsdagsgave til kæresten. Uanset om din kæreste er dame eller mand, skulle der meget gerne være rigeligt med inspiration til kærestegaven. Vi får tit spørgsmålet om, hvad skal jeg give min kæreste i fødselsdagsgave og håber med denne artikel, at kunne have givet dig svaret.

Uanset om artiklen hjalp dig på vej eller ej, så hører vi rigtig gerne fra dig. Skriv en kommentar nedenfor, hvor du fortæller, hvilken fødselsdagsgave du har givet med succes til din kæreste.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *