Fødselsdagsgave til mor

Din mor har fødselsdag, og du vil sikkert gerne give hende en gave, som hun bliver rigtig glad for. Men hvad? Læs videre her og bliv inspireret til den perfekte fødselsdagsgave til mor.

Indhold:

Få hende til at slappe helt af

Giv en oplevelse der gør hende klogere

Gaver til hjemmet

Film

Til køkkenet

Til bordet

 

Få hende til at slappe helt af

Trænger din mor til at blive forkælet eller er hun ikke god til at gøre noget kun for hende, så giv hende et spa-ophold i fødselsdagsgave. Der findes flere forskellige pakker blandt andet hos Arndal Spa i København. Her kan du vælge mellem 3 forskellige pakker, så du kan give din mor den helt rigtige oplevelse.


Du kan give din mor klassisk massage
, hvor hun får en afslappende massage, som løsner spændinger og stimulerer cirkulationen. Du vælger, om det skal være 25, 55 eller 85 minutters massage her.

 

 

 

 

 


Du kan også give hende Spa & Brunch

Denne pakke er oplagt, hvis du gerne vil med. Der er 25 minutters massage og adgang til Arndals skønne spaområde med saltvandsboblebad, sauna og dampbad. Massagen kan være i parrum, så du også kan være med. Enten før eller efter bliver der serveret brunch på Restaurant SULT, som ligger tæt på Arndal Spa. Pakken købes her.

 

 

 


Skal hun have en rigtig afslappende pakke, så giv hende Spa Time Out
.
Her får hun en times massage, en times ansigtsbehandling og tid i spaområdet, hvor hun kan hoppe i saltvandsboblebadet, få varmen i saunaen og svede i dampbadet. Find her en virkelig god oplevelse, hvis hun skal helt ned i gear.

Der findes selvfølgelig også andre steder i landet, hvor hun kan koble helt fra og stresse helt af.

Find et stort udvalg af forskellige behagelige oplevelser her. 

 

 

Giv en oplevelse der gør hende klogere

Man kan altid blive klogere, så hvorfor ikke blive klogere på noget, som interesserer en? Vi har samlet nogle bud på oplevelser, som giver din mor mere viden om det, hun kan lide eller som hun endnu ikke ved, at hun kan lide.

 


Ny nordisk madlavning

Kan din mor lide at lave mad? Er hun fascineret af det nye nordiske køkken, som har sat Danmark på det gastronomiske verdenskort? Så er dette madlavningskursus noget for hende.

Kurset foregår hos Timm Vladimirs Køkken, og ud over at sætte ord på, hvorfor den nordiske mad er så populær, så lærer hun også at lave nordisk mad. Måske kan du være heldig at smage på maden, hvis hun gentager succesen derhjemme.

 

 


Lær at bage macarons

Er din mor vild med at bage, så kan hun blive endnu mere dygtig med dette kagekursus hos Frédéric Terrible. Han er udlært konditor fra Frankrig og har mere end 20 års erfaring. Den franske baggrund betyder, at det bliver i det franske dessertkøkken, så din mor kan vælge at lære at lave macarons, croissanter og mange flere forskellige lækkerier.
Så har hun brug for nye teknikker, så findes her muligheden for at lære af en af de bedste.

 

 


Tesmagning

Drikker din mor te og godt kan lide at prøve nye smagsoplevelser, så er denne tesmagning hos Simply Tea i Aarhus noget for hende. Her får hun smagt på nogle af verdens bedste te, og hun får samtidig viden om, hvordan teen bliver til. Oplevelsen er for 2 personer, så enten kan du tage med, eller hun kan tage en veninde under armen.

 

 

 

Gaver til hjemmet

Nye ting til hjemmet vil helt sikkert falde i god jord hos din mor. Måske ved du lige, hvad hun mangler, ellers har du nogle forslag her.

 


Ferm Living - Pude - Large Geometry (rose/sort)Pude til sofaen

Ferm Living laver mange lækre puder også i flotte farver. Denne pude er dog lidt mere afdæmpet, men vil stadig pynte på enhver sofa. Det simple og trekantede mønster passer til det meste. Rigtig lækker i det moderne hjem.

Find et stort udvalg af forskellige puder her.

 

 

 

 

 

Vase med kobber-detalje

Der findes så mange forskellige og flotte vaser, og Stelton har med denne Tangle vase kombineret glas med det hotte kobber på en smuk måde. Du kan eventuelt købe en buket blomster til, så den kommer i brug med det samme.

Du finder her mange flere vaser eller potter i fødselsdagsgave til din mor.

 

 

 

 

 

Magasinholder

Læser din mor magasiner, som trænger til at få en fast plads i hjemmet, så er denne Blomus magasinholder noget for hende. Der er god plads i holderen, så hun altid kan finde plads til det nyeste magasin.

 

 

 

 

 

 

Lysestage i eg

Levende lys skaber hygge i alle rum, og det ville denne lysestage fra by Wirth helt sikkert også gøre. Den er lavet i natur eg, og det simple naturlook passer i de fleste hjem.
Find den lyse lysestage her.

 

 

 

 

 

Applicata - Arch:you træhus (medium) - fås i 7 flotte farverApplicata træhus

Få lidt farve ind i indretningen med Applicatas træhuse. Selve huset er lavet i egetræ, og taget er malet i forskellige farver. De er søde at se på, og de flotte farver på taget er med til at pifte indretningen op. Så hvis din mor mangler lidt farve i hjemmet på den simple måde, så er her helt sikkert det rigtige valg.

 

 

 

 

 

Film

Giv din mor en film, som hun kan slappe af til, og som samtidig giver stof til eftertanke. Vi har samlet nogle bud på en god film, som du kan give i fødselsdagsgave.

 

mennesker bliver spist - DVDMennesker bliver spist

Erik Clausen står bag filmen ”Mennesker bliver spist”, og han spiller selv en af hovedrollerne som Herluf. Han begynder at glemme ting, og da han en dag ikke kommer hjem, opdager familien, hvor meget de savner ham. Filmen har modtaget mange roser og gode anmeldelser, og Filmmagasinet Ekko har kaldt den Erik Clausens bedste film i årevis.

 

 

 

 

 

de urørlige - DVDDe urørlige

Filmen ”De urørlige” handler om et uventet og smukt venskab mellem Phillippe, der er lam fra halsen og ned, og hans hjælper Driss. De to mænd kommer fra hver deres baggrund, men finder alligevel et sammenhold og får et venskab fyldt med humor og varme. Filmen har taget publikum med storm og har været en stor succes i biografen.

 

 

 

 

 

en chance til - susanne bier - DVDEn chance til

Susanne Bier har med ”En chance til” skabt en tankevækkende fortælling om retfærdighed, ret og uret. Politimanden Andreas opdager ved en rutinesag en forsømt baby, og han tager loven i egen hånd og kidnapper barnet i håb om at give det et bedre liv. Det danner grunden for et stort drama om at gøre det rigtige, og afslutningen er tankevækkende.

 

 

 

Til køkkenet

Hvis din mor står for madlavningen eller bare godt kan lide at være i køkkenet, kan du opdatere hendes køkken, så det bliver lidt mere lækkert at lave mad. Her er nogle bud på gaver, som virkelig vil pynte og glæde.

 

Skærebræt i marmor

Marmor er rigtig populært, og Au Maison har kombineret marmor med hårdt træ for at skabe dette smukke skærebræt. Det kan bruges til at forberede mad på, men også til at servere på for eksempel til oste eller pølse.

 

 

 

 

 


TRAY BAKKE (LILLE VALNØD)Bakke til krydderier

Mangler din mor et sted at stille olier og krydderier, så er denne bakke fra Neon Living et bud. Den er lavet valnøddetræ og har håndtag, så hun kan også bruge den til at servere på. Bakken måler 21 x 31 cm.

 

 

 

 

 

 

Æblekasse

Trip Trap står bag denne praktiske æblekasse, som kan bruges til meget mere end blot til æbler. Opbevaring af viskestykker, klude, dåser, madvarer og alt muligt andet. En virkelig anvendelig kasse, som er lavet af teaktræ, der har en smuk farve.

 

 

 

 

 

 

LindDNA saltkar - Curve salt & pepper oak wood/nupo black (sæt med 2 stk)Saltkar

Med et saltkar har hun altid salten lige ved hånden, når hun laver mad. LindDNA har lavet dette smarte saltkar, hvor der er to rum, og derfor mulighed for at lægge peber eller et andet krydderi i det ene rum og salt i det andet. De forskellige dele holdes sammen af usynlige magneter, og hun kan derfor sætte den sammen som hun vil.

 

 

 

 

 

 

Krukker til krydderurterne

Bruger din mor krydderurter i hverdagen, så er denne Trip Trap Plint et perfekt sted at stille dem. Den er har tre skåle af keramik, hvor krydderurterne kan stå. Den kan dog også bruges til mange andre ting som snacks, blomster og opbevaring.

 

 

 

 

 

 

 

karkludeholderPlads til karklud

Ligger din mors karklud bare ved vasken, så giv den en fast plads med denne karkludsholder. Med holderen kan kluden ”gemmes” væk i vasken, så man slipper for at se på den kedelige klud. Den sættes fast med magnet og fås til både runde og firkantede vaske.

 

 

 

 

Til bordet

Får din mor tit gæster eller kan hun godt lide at gøre lidt ud af det, når hun gør? Så er der her nogle gaveideer, som hun kan bruge, når gæsterne kommer på besøg.

 

Smukke glas

Frederik Bagger står bag Crispy-serien, hvor du blandt andet finder disse flotte glas. Glassene har et smukt og moderne mønster, som gør det lidt mere festligt at drikke vand, juice eller hvad der bliver serveret. Find glassene her.

 

 

 

 

 

Au Maison voksdug - India toffee/grey (pris pr. meter)Dug

Når bordet skal dækkes, kræver det selvfølgelig en flot dug, og denne dug fra Au Maison kunne sagtens være det helt rigtige bud. Der er tale om voksdug som ikke bare ser smart ud, men også beskytter bordpladen.
Find en dug til mor – findes i forskellige farver og mønstre.

 

 

 

 

 

Kähler - Omaggio skål Ø 30 cm, sortSkåle

De klassiske Kähler-skåle er så enkle og flotte, og de vil sikkert gøre sig godt på bordet hjemme hos din mor. Denne skål er 30 cm i diameteren og med sorte striber. Hun kan til hverdag have frugt stående i den eller servere salat, pastaretter eller noget andet lækkert. Kombiner eventuelt skålen med nogle af Kählers andre fine ting som fad, en af de mindre skåle eller en af Kählers flotte tallerkener.

 

 

 

 

 

Har du andre gode ideér til fødselsdagsgaven til mor – så del endelig din viden og erfaring med os og resten af læserne på gaveråd.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *