Gave til manden der har alt

For unge mænd eller mænd, der har mod på livet og er legelystne, findes der et væld af forskellige gaver, som kan være gode at give. Alt efter hvilken slags mand, der skal have gaven, er der mange muligheder lige fra spændende oplevelser til fornem alkohol eller underholdning. 

Til den rigtige drengerøv er der gode muligheder, når man skal finde en gave. De fleste mænd har en stor lyst til at opleve og være “rigtig” mand for en stund. Derfor er mange af de bedste gaver til mænd noget, som involverer spænding eller høje hastigheder.

 

Mange mænd kan lide hurtige biler, det er dog langt fra de fleste, der får mulighed for at køre i en daglig. En oplagt og populær gaveide er derfor en tur i en sportsvogn. Der er flere forskellige muligheder i forhold til hvilken slags bil man vil køre i og hvordan.

Nogle firmaer tilbyder at man kan komme ud og køre på danske veje, hvilket også kan være utroligt underholdende. For den helt store spænding med mulighed for højere hastigheder, så er der også gode muligheder. Det er blandt andet muligt at komme ud og køre i populære sportsvogne fra Lamborghini og Ferrari på de store baner i Danmark, fx Jyllandsringen her, hvor man vil kunne få en følelse af at være ægte racerløbskører for en stund.

Priserne kan variere en del efter, hvilken type bil man vil køre i og hvor man vil gøre det henne, så det er værd at undersøge mulighederne, inden man køber. Dog er det næsten altid en sikker vinder som gaveidé og noget de fleste mænd vil elske.

 

 

Mens en tur i en sportsvogn vil give rig mulighed for et adrenalin-sus, så er der også andre ideer, som kan give god stemning og som samtidig vil være noget, der kan gavne hele vennekredsen.

Dette kan fx være oplevelsesgaver som en tur på et bryggeri eller en whiskey-smagning, der også er blevet meget populære. Disse kan foregå hos store kommercielle bryggerier eller mindre bryggerier og entusiaster, hvor sidstnævnte kan give en mere personlig stemning og samtidig er meget populære som fx i denne artikel om whiskey-smagning i Vestjylland viser.

Det er nemt at bruge en hel dag på at smage på de flydende godter og noget der samtidig kan give en god fælles oplevelse. Det kan således nemt kan gøres til et heldagsarrangement, hvor man får et frirum fra hverdagen.

Find et stort udvalg af øl-oplevelser her.

 

 

I forbindelse med fælles oplevelser er noget så simpelt som spil også en god gave og kan give underholdning i lang tid fremover, når man mødes og spiller. Dette kan være alt lige fra populære brætspil som fx Settlers til et pokersæt.

 

 

 

 

 

 

Udover oplevelser der kan give sus eller gavne fællesskabet, så er der også mange gode ideer til at kunne forbedre livskvaliteten hos drengerøven, man giver en gave. For nogle mænd er madlavning stadigvæk noget, der ikke har den store prioritet.

Dog er det blevet mere og mere populært at kunne lave god mad og det ses også på de mange madkurser man kan tage fx hos Kokkeriet. Der findes også kurser, som er særligt henvendt til mænd, hvor de kan lære at lave deres yndlingsretter.

 

 

 

 

Udover at kunne lære at lave mad, så er der også de mere upersonlige gaver, der dog godt kan gøres personlige. Dette er alt lige fra populære parfumer til tøj.

En kreativ mulighed her for at give manden noget mere velvære, vil være ved at hyre en personlig shopper for nogle timer. Ved at gøre dette, vil drengerøven kunne få indsigt i, hvad der vil passe til ham, hvilket kan være særdeles brugbart fremover.

De fleste mænd vil måske finde det en smule grænseoverskridende og unødvendigt med en personlig shopper til at starte med, men vil højst sandsynlig blive overrasket over de mange god råd og tage dem til sig.

 

 

Mangler du stadig ideer til gaven til manden der har alt, så læs denne artikel og bliv inspireret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *