Gave til kæresten

Vil du forkæle din kæreste med en gave ’bare fordi’ eller har I noget at fejre, så har vi samlet noget bud på, hvad du kan give i gave til kæresten. Vi har delt foreslagene op i:

Indhold:

Gaver I begge får glæde af

Gave til kæresten – hende

Gave til kæresten – ham

 

Så læs videre for at finde den helt rigtige gave til kæresten.

Gaver I begge får glæde af

Synes du, at I skal lave noget sammen og vil glæde din kæreste på den måde, så læs videre her. Vi har nemlig fundet nogle bud på en pargave, som I begge vil elske.

Weekendophold

Tag væk på et weekendophold og nyd at være bare jer to. På Dronninglund Slot er I garanteret en skøn oplevelse med masser af romantik. Slottet er 800 år gammelt og emmer af historie, og så er der en skøn natur til lange gåture. I får desuden en 4-retters gourmetmiddag, morgenmad og frugt og vin på værelset. Så hvis I har brug for at komme væk, så er opholdet den helt rigtige gave.

Læs mere om opholdet på denne side.

Vil du læse mere om weekendophold kan det gøres her.

 


Se København fra vandet

Bor I i København eller planlægger I en tur til hovedstaden, så er GoBoat en fed måde at opleve byen på. Det minder om kanalturene, men I har båden for jer selv, og så kan I nyde mad om bord. Der er plads til 2-8 personer om bord, og du kan vælge, om I skal sejle 1, 2 eller 3 timer. Picnickurv kan tilkøbes eller I kan tage jeres eget mad og drikke med.

En virkelig sjov og fed oplevelse, og så er GoBoats solcelledrevne – det er godt for miljøet.

Køb og læs mere omkring oplevelsen her.

 


Smag på lækker chokolade

Du kan invitere din kæreste på en anderledes date med privat chokoladesmagning. Her er I bare jer to, og I bliver forkælet med lækker chokolade, der er lavet af nogle af verdens mest eksklusive kakaobønner. En rigtig romantisk oplevelse, og I kan efter smagningen vælge en plade af den chokolade, som I synes var bedst.

 

Vil du købe eller læse mere omkring oplevelsen kan du gøre det her.

 

 

Vi har også skrevet en artikel omkring oplevelsesgaver for 2, som du med fordel kan læse hvis du tænker at I skal have en uforglemmelig oplevelse sammen.


Lav kunst af jeres kærlighed

Vil I have en fræk hemmelighed sammen, så er Love is art noget for jer. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at smøre hinanden ind i maling og have sex på et lærred. Billedet kan bagefter sættes i ramme og hænges op derhjemme. Der er flere farver at vælge mellem, og alt følger med til at kunne lave et flot maleri. Og så er der tøfler med, så I ikke sviner hele hjemmet til, når I er færdige.

 

Vil du læse mere om oplevelsen skal du kigge her.

 

 


Kærlighedspiller

Er du ikke altid så god til at sige, at du holder af din kæreste, så er de her kærlighedspiller en rigtig god måde at gøre det på. Der er 100 piller i glasset, og de kan alle skilles ad, så du kan lægge en besked ind i pillen, lukke den igen og give hele glasset til din kæreste.

 

Du kan læse mere om de sjove kærlighedspiller her.

 

 

 

 

Gave til kæresten  – hende

Er din kæreste kvinde, så er der her nogle gaveideer til hende. Er din kæreste en mand, så er der nogle gaveideer til ham længere nede.

Vi har inddelt denne del omkring gave til kæresten hende i 3 forskellige dele. Første del omhandler gode oplevelser som hun aldrig vil glemme. Anden del omhandler accessories og sidste del omhandler gaver til hjemmet.

En god oplevelse

Giv din kæreste en oplevelse, som hun ikke vil glemme med en oplevelsespakke fra Duglemmerdetaldrig.dk. Her er et par bud på, hvad der er lige hende.

Lær at lave sushi

Elsker hun sushi, så vil hun sikker elske at lære at lave det selv. Hos den anerkendte sushikok Zoë Escher kan hun lære alle teknikker, så hun kan lave super lækker sushi. Der bliver gennemgået, hvordan man behandler råvarerne, hvad man skal være opmærksom på, når man køber ind for at lave sushi og meget meget mere.

Vil du give en spændende sushioplevelse i gave? Læs mere om kurset her.

 

 


Giv hende tid til at slappe af

Vil du give din kæreste en pause fra den travle hverdag, så giv hende en gave, hvor hun kan slappe helt af. Det kan hun for eksempel med denne lækre ansigtsbehandling  hos Ni’mat, som er blevet kåret til Byens Bedste Wellness af AOK.dk. Ansigtsmasken bliver tilpasset hendes hud, og når masken virker, får hun en lækker håndmassage.

Du kan købe og læse mere om oplevelsen her.

 

 

Hvis du tænker at hun skal have en uforglemmelig oplevelse, men at denne oplevelse ikke lige er en af ovenstående. Ja, så har vi svaret til dig. Du kan finde mere 100 oplevelsesgaver til hende her. Alternativt har vi også skrevet en artikel med navnet oplevelsesgaver til hende, som du også kan tage et kig på.

 

Accessories

Tilbehør eller accessories kan en kvinde nærmest ikke få nok af. Det pifter ethvert sæt tøj op. Her er der et par bud på, hvad du kan give hende.

 

Solbriller

Et par fede solbriller er nærmest et must, og med dette par fra Komono er hun klædt godt på, når det er sommer eller når solen står skarpt. Stellet er lys/lilla med tonede glas.

Du kan se mere til solbrillerne på denne side.

Find andre smarte solbriller her. 

 

 

 

 

 

Daniel Wellington - Classic Sheffield Dameur i Rosa Guld 36mmEt smukt ur

Daniel Wellington laver meget populære ure, fordi de er så enkle og smukke. Dette Classic Sheffield i rosa guld  passer til de fleste kvinder, og den sorte læderrem står flot til den lyse urskive.

Du finder det smarte Daniel Wellington ur her.

 

 

 

Til hjemmet

Har I fælles hjem eller skal I have det på et tidspunkt, så er det jo meget smart at give gaver, du selv ville kunne lide at have i hjemmet. Her er lidt bud på, hvad det kunne være, du kunne glæde hende med.

 

Opbevaringskurv

Ferm Living har lavet en rigtig praktisk opbevaringskurv, som kan bruges til mange forskellige ting. Som vasketøjskurv, til sko, i badeværelset eller hvor der nu er brug for ekstra opbevaring.

Opbevaringskurven fra Ferm Living kan du læse mere om her.

Find masser af andet til opbevaring her. 

 

 

 

 


plakat fra Martin MooreEn fed plakat

Der er mange fede plakater, som giver kant til hjemmet og nogle farver, som måske mangler i de moderne hjem. Denne plakat fra Martin Moore er abstrakt på den fede måde blandet med fine blomster.

Se plakaten malet af Joanna Jensen lige her.

 

 

 

 

 

Hoptimist i kobber

Hoptimister er rigtig populære og kombinerer man den søde hoptimist med kobber , så får du en rigtig god gave til din kæreste.

Du finder Hoptimisten i kobber her.

 

 

 

 

 

Gave til kæresten – ham

Er din kæreste en mand, så er det her, du skal lede efter en gave til ham. Vi har samlet nogle gaveideer, så du kan finde den helt rigtige gave.

For overskuelighedens skyld har vi inddelt afsnittet omkring gave til kæresten ham i fire afsnit. Første afsnit omhandler uforglemmelige oplevelser. Andet afsnit er omkring accessories. Tredje afsnit er omkring ure og fjerde og sidste afsnit handler om gaver der passer ind i hjemmet.

 

En fed oplevelse

Giv ham en oplevelse, som han sent vil glemme – vi har samlet nogle bud her på en fed oplevelse til ham.

Klatring uden udstyr

Er han vild med at udfordre sig selv, så giv ham en rigtig god udfordring med bouldering. Bouldering er en klatresport, hvor man klatre på store sten eller lave klatrevægge. I forhold til klatring foregår det uden andet sikkerhedsudstyr end en faldmadras. Der er entré for to personer, så du kan også tage med eller lade ham tage en kammerat med.

Du kan købe og læse mere om oplevelsen her.

 

 

 

Få en naturoplevelse

Er han glad for naturen og vandet i særdeleshed, så skal du sende ham på undervandsjagt. Han skal være i stand til at svømme med snorkel og maske for at deltage, men så får han også en fantastisk naturoplevelse, hvor han samtidig lærer alt om undervandsjagt.

Du kan købe og læse mere om oplevelsen lige her.

 

 

 

Hvis du tænker at han fortjener en uforglemmelig oplevelse, kan du også tage et kig på mere end 120 oplevelsesgaver her. Vi har naturligvis også skrevet en artikel med navnet Oplevelsesgaver til ham som måske kan inspirere dig.

 

Accessories

Der findes mange lækre accessories til mænd, så hvis du vil ændre lidt på hans tøjstil, er det her, du skal finde gaven.


 2140/10923fSolbriller

Giv ham et par fede solbriller, så han altid er klar til sommer og sol. Dette par er fra de populære brand Rayban. Solbrillerne har mørkt stel og blå brilleglas, og de passer til de fleste typer.

Køb solbrillerne her.

 

 

 


Still Nordic Frill Credit Card Holder CognacKortholder

Har han mest sine kort med, når han skal noget, så giv ham et sted at opbevare dem. Denne kortholder i sort læder fra Stille Nordic er lille og praktisk – lige til at have i lommen.

Se kortholderen her.

 

 

 

 

 

 

 

Selected Coctail Bowtie Navy With ArmbandsButterfly og ærmeholdere

Mangler han noget nyt til, når I skal ud, så se nærmere på dette sæt bestående af butterfly, lommeklud og ærmeholder. Sættet er i et flot stribet mønster, så han er helt klar til at give den gas til næste fest.

Du kan se mere til sættet med et klik her.

 

 

 

 

 

 

Ur

Skal han have et nyt ur, så kan du her blive inspireret til at finde det helt rigtige.

 

Ur fra Triwa

Triwa står bag dette fede ur i model Falken. Designet er inspireret af netop fuglen falken, og uret har derfor et falkeye, som Triwa kalder det. Her kan man se sekunderne, og ’guld’-skiven får virkelig designet til at spille sammen. Og netop ’guld’-detaljerne er med til at give det sorte ur til lidt. Perfekt til din kæreste, hvis han er til det klassiske look, der gerne må skille sig lidt ud.

 

Læs mere om uret lige her.

 

 

 

MVMT ur

MVMT har lavet dette rå herreur, der er helt sort med små fede detaljer. Remmen er lavet i rustfrit stål, og sekundviser og logo er rødt, som giver en god kontrast på uret.

Se flere billeder, læs mere om uret og køb det evt. her.

 

 

 

EYKI ur

Uret fra EYKI er til ham, der godt kan lide, at uret kan lidt mere end bare at vise klokken. Dette ur har tre mindre skiver i urskiven, som viser dato, og hvilken dag det er. Det er lavet bronzefarver og ser fedt ud på den sorte urskive. Remmen er lavet i brunt læder, og det er virkelig et lækkert herreur til pengene.

Vil du læse mere om uret og se flere billeder kan du gøre det her.

 

 

Til hjemmet

Vil du give din kæreste, som han kan bruge, når han er derhjemme, så se nærmere på disse gaveideer til ham.

 

Espressokande

Bialetti er kendt for at lave espressokander, og med plads til seks kopper er der vist plads nok til at stille kaffetørsten . Så hvis din kæreste drikker en del espresso eller er til latte, så er dette vist en god gave.

Vil du købe eller læse mere om espressokanden er det her du skal klikke.

 

 

 

 

 

Et lækkert skærebræt

Trip Trap står bag det smukke og lækre skærebræt. Det er lavet af teaktræ og er 33 cm langt og 21 cm bredt. Det kan bruges i køkkenet eller til servering af pølser, ost eller noget andet lækkert.

Du finder skærebrættet lige her.

 

 

 

 

 

Wallsticker kalender

Har I mange planer og er det svært at holde styr på? Så er denne månedskalender til væggen den rigtige løsning. Den kan sættes op på alle flader, og så kan I planlægge jeres måned på en rigtig flot måde. For wallsticker kalenderen er ikke blot praktisk – den er også flot i indretningen.

Den smarte og praktiske wallsticker-kalender finder du her.

 

 

 

 

Gave til kæresten - til hjemmetSimpel bordlampe

Vil du forkæle ham med en fin bordlampe, så se nærmere på denne bordlampe fra Milk. De tre ben er lavet af mørkbejdset eg, mens skærmen er i opalglas. Lampen har desuden en lysdæmper, så han nemt kan justere lysstyrken.

Læs mere om bordlampen her.

 

 

 

 

 

Vi håber virkelig, at ovenstående artikel har hjulpet dig til at finde den perfekte gave til kæresten. Uanset om du skal finde en gave til en dame eller mand skulle artiklen gerne kunne hjælpe dig på vej. Vi har forsøgt både at finde sjove gaver, søde gave og en smule kreative gaver. Men som altid er det svært at skrive en artikel, som rammer et svar på spørgsmålet omkring, hvad man skal give sin kæreste i gave. Folk er forskellige og bliver glade for forskellige slags gaver.

Hvis du har forslag til andre gaver til kæresten, er du velkommen til at dele dine forslag nedenfor i en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *