Tilbehør til iPhone – Fede gadgets til iPhonen!

Mobilen har de senere år fået mere og mere opmærksomhed, og i dag kan mange reelt ikke undvære deres mobil. Forestil dig en dag uden din mobiltelefon. Nej vel? Det går ikke. Derfor er det også nærliggende at kigge nærmere på, hvad med kan få af tilbehør og sjove gadgets til mobiltelefonen, så den kan blive endnu sjovere.

Første gadget til din smartphone, som vi vil præsenterer for dig, er dette bluetooth stegetermometer som er koblet med en app på din smartphone, så man let kan følge med i temperatur og tid i madlavningen. Produktet har fået gode anmeldelser og du vil helt sikkert også kunne glæde nogle med det smarte stegetermometer, som du finder her.

 

Se alt det seje Iphone tilbehør her

 

 

 

Du kender måske allerede til problemet med at ens Iphone går tør for batteri i tide og utide. Ja nogle gange holder den ikke engang strøm i 1 dag. Denne smarte lille gadget er en gave til dig der kender til dette. Vooni Powerbank løser dette problem ved at kunne oplade din smartphone på farten. Den findes i 2 forskellige udgaver alt efter behov (du kan også bruge den til at lade din tablet op med). Den mindste udgave indeholder strøm nok til at oplade din smartphone 3 gange før Vooni Powerbanken selv skal lades op igen og den store kan give strøm til 6 opladninger.

Ta’ et kig på Powerbanken i det smarte sten-design her. Den er genial f.eks. at medbringe til festivaler.

 

 

Nu hvor vi er i gang med at kigge på lidt tilbehør til Iphonen, så er der et par gadgets, der er svære at komme uden om. I takt med at kameraerne i telefonerne er blevet bedre, er der også flere og flere personer som benytter deres telefon som kamera. Vil du gerne tage de bedste billeder med din Iphone?

Med dette “Fisheye” får du mulighed for at tage langt bedre billeder med din Iphone. Billedet bliver knivskarpt og du behøver aldrig have dit kamera med mere, når blot du har din Iphone.

Lad din Iphone blive til et superkamera med dette tilbehør, køb det lige her.

 

 

Find et stort udvalg at forskelligt tilbehør til din smartphone her. 

 

Har du målt dit blodtryk for nylig? Måske det var på tide? Med dette geniale stykke tilbehør til din Iphone, Ipad eller Ipod er det nu muligt at måle blodtrykket derhjemme uden at skulle forbi lægen først. Dine resultater bliver automatisk gemt, og du kan let få et overblik over, hvordan dit blodtryk udvikler sig og gribe ind i god tid hvis det skulle blive aktuelt.

Vidste du at ca. 25 % af den danske befolkning har for højt blodtryk? Ved du hvordan dit blodtryk er? Ellers er det på tide at få det testet.

Få gjort noget ved det og køb en blodtryksmåler her.

 

 

 

Rigtig mange mennesker elsker at høre musik inden de skal sove. Men vidste du at det ikke er sundt at falde i søvn med musik i ørerne? Løsningen er lige for og endda utrolig billig: “Pudehøjtaleren”. Med denne smarte lille opfindelse har du blot to små højtalere til at ligge under din pude og slipper for at falde i søvn med musik direkte ind i øret, hvor samtidig tager du hensyn til din partner, da puden isolerer lyden så godt, at det kun er dig der kan høre musikken. Simpelt, genialt og så koster Pudehøjtalerne kun 69 kr.

Se dem her

 

 

 

 

 

Den intelligente badevægt er tilbage i ny og forbedret udgave. Denne smarte badevægt vejer og måler dit BMI-tal og sender det direkte til din computer. Det bliver nu let at se din udvikling, hvad end du er på kur eller du træner og vil se dine resultater.
Bliver du forelsket i produktet, ligesom de mange andre, så er der ikke andet for end at investere i denne fantastiske vægt.

Køb den intelligente vægt nu.

 

 

 

Et sidste og meget cool gadget er Fitbit Flex 2. Et aktivitetsarmbånd som bl.a. måler skridt, distance og søvn. Lettere bliver det ikke. Alle dataerne bliver synkroniseret direkte med Fitbit-appen på din smartphone, som giver dig et godt overblik over tallene.

Et smart gadget til dig selv eller en du skal give en gave til.
Læs mere her om Fitbit Flex 2 her. 

 

 

 

Du kan finde meget mere Iphone tilbehør lige her.

Har u overvejet en brugt Ipad? Hos Refurb.dk kan du købe dem med fuld garanti og med en stor besparelse i forhold til original prisen.

 

Erfaringer med gadgets og tilbehør til Iphone

Har du nogle erfaringer du vil dele med os andre? Der findes et hav af gadgets og tilbehør til Iphones, hvor nogle er gode og andre knap så gode. Del dine erfaringer nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *