Julegave til ham

Er det svært at finde den rette julegave til ham? Eller er du selv i tvivl om, hvad du skal ønske dig?
Så er der her nogle gode julegaveideer til ham, så den helt rigtige gave kan komme til at ligge under juletræet.

Indhold i artiklen:

En god oplevelse i julegave til ham
Giv musikken den rette lyd
Til madlavningen
Til afslapning derhjemme
Til de dyre dråber
Praktiske (men ikke kedelige) ting til hjemmet
Ur
Accessories

 

En god oplevelse i julegave til ham

Du går aldrig forkert med en god oplevelse i julegave til ham. Hos Duglemmerdetaldrig.dk findes der rigtig mange forskellige oplevelsespakker, og du kan købe et gavekort til en oplevelsespakke, hvis du er i tvivl om, hvilken du skal vælge.

Ellers har vi samlet nogle gode bud herunder, som sikkert vil glæde ham at få i julegave.

 

Kør djævleræs

Denne oplevelse er ved at have overhalet de andre oplevelsesgaver i overhalingsbanen, når vi taler julegaver til ham.

Sæt ham bag rattet i en bil på Løvelbanen i Viborg eller Nisseringen i Næstved, og så skal der køres djævleræs.

Læs mere om oplevelsen her, hvor speederen skal trykkes helt i bund.

 

 

 

Bridgewalking

Send ham sikkert i højderne med denne populære oplevelse, hvor han skal gå hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde.

Lad ham få et sug i maven, mens han nyder den smukke udsigt.
Køb Bridgewalking i julegave til ham her. 

 

 

 

eventyr-paa-aarhusbugten-1Eventyr på Aarhusbugten

Giv ham en helt unik oplevelse med en sejltur på Aarhusbugten. Det er kombinationen af fart og det fantastiske dyreliv, der er i bugten, som giver en helt særlig oplevelse.

Er du til gode fortællinger om natur og by samt høj fart?
Læs mere om oplevelsen lige her.

 

 

proev-klatring-blocs-and-walls-1Prøv klatring

Kan han lide at teste sig selv, så giv ham en tur på klatrevæggen hos Blocs & Walls i København. Oplevelsen er for 2 personer, så du kan tage med og prøve væggen sammen med ham. Der er grundig instruktion, og I låner udstyret, inden I kan prøve den 15 meter høje klatrevæg.

Læs mere om den sjove og udfordrende oplevelse her.

 

 

Tandemspring

Er du ude efter en oplevelse, som han sent vil glemme – så er du på rette spor ved et kig på dette tandemspring. Her er tale om en adrenalinoplevelse i en helt særlig kaliber.

Han får kort introduktion, en lille flyvetur, ca. 30 sekunders fritfald og 5 minutter i faldskærm med en skøn udsigt. Det hele foregår selvfølgelig i trygge hænder ved en kyndig instruktør.

Giv ham et evigt minde her. 

 

Hvis ikke ovenstående oplevelser ramte plet i forhold til, hvad du søger, så skal du ikke fortvivle. På denne side finder du mere end 100 oplevelser.

Vi har også skrevet artiklen Oplevelsesgaver til ham, som går mere i dybden med endnu flere uforglemmelige oplevelser.

 

Giv musikken den rette lyd

Hører han meget musik, så giv ham mulighed for at få den optimale lyd med disse gaver.

Apple AirPodsTrådløse høretelefoner

Hører han musik på farten, så giv ham nogle smarte høretelefoner, som samtidig giver en fantastisk lyd. Med disse AirPods fra Apple er han fri for ledninger, men går ikke ned på lydkvalitet og hans stemme går også klart igennem, når han taler i dem.

Køb eller læs mere om høretelefonerne her.

 

 

 

 

Mini højtaler

Han får super god lyd, flot design og en højtaler, som er nem at tage med i denne mini højtaler fra SACKit. Højtaleren er trådløs, og den kan klare 5 timers afspilning på en opladning. Han kan nemt sætte musik til via bluetooth, og der er desuden en indbygget mikrofon til håndfri telefonsamtaler. Så hvis telefonen ringer undervejs i afspilningen, så er den nem at tage.

Se mere til mini højtaleren lige her.

 

 

 

 

GPO FLIGHT PladespillerRejse-pladespiller

Med dette vintage-design kan han nu hører sine LP-plader lige hvor han vil. Kufferten med pladespilleren har nemlig bluetooth-forbindelse til højtalerne.

I kufferten finder du også en kassetteafspiller, hvis det kunne have interesse.

Giv ham mulighed for at høre musik på retro vis her. 

 

 

 

Til madlavningen

Uanset om han er god til at lave mad eller ej, så kan du glæde ham med nogle redskaber, som gør det lidt nemmere at bikse et lækkert måltid sammen.

pizzamaatteFå en sprød pizzabund

Det er svært at lave den perfekte sprøde pizzabund, når man ikke har en stenovn, men med denne pizzamåtte bliver det meget nemmere.

Der er mange små huller i måtten, som sørger for, at bunden ventileres, så bunden bliver sprød. Endelig kan han lave pizza som sit yndlings-pizzeria.

Se flere billeder og læs om produktet her.

 

 

Grillhandske

KitchPro står bag disse smarte grillhandsker i silikone.

Med hånden i den er han beskyttet mod varmen når han står ved grillen eller i køkkenet, og samtidig har handsken et godt greb.

 

 

 

 

Gaveæske lige til grillen

Er du på udkig efter gaven til ham, der er glad for at stå ved grillen, så er denne gaveæske lige noget for ham.

I sættet fra Nicolas Vahé finder du f.eks. forskærersæt, gourmet ketchup, forskellige krydderiblandinger og en lækker olivenolie.

 

Du kan finde andet sjovt men praktisk udstyr til grillen her.

 

 

 

Nicolas Vahé Morter med KitchKværn dine egne krydderier

Det er også Nicolas Vahé, som står bag næste gaveidé. Denne flotte morter er fremstillet i solidt sort marmor.

Morteren kan bruges til at kværne krydderier, så han får præcis den smag, han ønsker. Et virkelig godt redskab, hvis han elsker at eksperimentere i køkkenet. Denne morter er super fin at have stående og tidløs i sit design.

Du kan læse mere om morteren lige her.

 

 

 

Solidt skærebræt

Giv ham et solidt skærebræt at arbejde med og på, så det bliver nemt at skære og snitte. Bloomingville har lavet dette lækre skærebræt i akacietræ.

Det kan sagtens stå fremme, når det ikke er i brug eller f.eks. bruges til servering af bl.a. tapas.

Se mere til skærebrættet, der måler 20 x 58 her. 

Du kan også lede efter andre skære- og serveringsbrætter her.

 

 

 

Forklæde i læder

En super luksuriøs julegave kunne være dette forklæde fra H.W. Larsen håndlavet i hollandsk læder, som kun bliver pænere med tiden.

Der er tale om et helt unikt forklæde, som her findes i sort/cognac, men også er muligt at købe i to andre lysere modeller.

 

 

 

 

 

Vil du se mere køkkenudstyr, kan du finde det på denne hjemmeside, som har et stort udvalg af sjove og uundværlige ting til køkkenet.

 

Hvis du vil læse mere om praktiske gaver, kan du også lave dig inspirere af artiklen omkring indflyttergaver. Den handler godt nok ikke om julegaver, men der er rigtig mange gode forslag til en praktisk og anvendelig gave.

 

Til afslapning derhjemme

Er han til dovne søndage derhjemme eller bare en hyggedag uden nogle aftaler? Så er der her nogle gaver, som kan gøre det endnu mere hyggeligt at slappe af derhjemme.

popcornmaskineNylavede popcorn

Til en god film hører popcorn, og med denne popcornmaskine kan han lave lækre popcorn, som dem man kender fra biografen. De laves med lidt smør, og det tager maksimalt tre minutter at lave popcornene, og så er det bare at sætte sig foran tv’et og nyde filmen – og de lune popcorn.

 

 

 

star-wars-hjemmeskoDarth Vader hjemmesko

Hvis han skal gå en hel dag derhjemme, så kan han ligeså godt gøre det med stil. Disse Darth Vader hjemmesko er indbegrebet af stil – i hvert fald hvis man er Star Wars-fan.

Se mere til hjemmeskoene her. 

 

 

 

Zenkuru MassagepudeMassagepude

Det kan godt være at denne pude ser meget almindelig ud, men det er den bestemt ikke. Puden her gennem nemlig på 4 roterende massagekugler, som er klar til at gøre tilværelsen lidt bedre.

Læs mere om massagepuden fra Zenkuru her. 

 

 

 

Til de dyre dråber

Gode vine eller lækker cognac er for nogle mænd det eneste rigtige. Er han blandt dem, der elsker gode og måske dyre dråber, så giv ham mulighed for at nyde dem på den helt rigtige måde.

 

Karaffel til cognac og whisky

De er overalt i Mad Men: Fine karafler med dyre dråber alkohol. Frederik Bagger har selvfølgelig også lavet en lækker karaffel i sin Crispy-serie. Den er lavet i krystalglas og er en flot måde at servere på.

 

Læs mere og se flere billeder her.

 

 

 

 

ice-cubeIsterninger der ikke smelter

Der er ikke noget værre end en vandet drink, hvor isterningerne er smeltede og har fortyndet indholdet i glasset. Det slipper han for med fedtstensisterninger, som køler (eller varmer) uden at smelte. Isterningerne lægges i fryseren, og så kan de anvendes gang på gang uden glasset bliver ridset. Der er otte isterninger i hver pakke, så han kan også invitere dig på en kold drink, der ikke bliver tynd.

Se flere billeder, læs mere og køb evt. på denne side.

 

 

Sagaform vinkaraffel - 2 l.Vinkaraffel

Karaflen fra Sagaform er yderst stilren. Den ser super flot ud på bordet, så hvis han er til god rødvin, er denne karaffel helt perfekt i julegave. Karaflen er mundblæst af glas med en egetræskugle som prop.

 

Lad ham opgradere sin rødvin med denne vinkaraffel.

 

 

 

 

 

Praktiske (men ikke kedelige) ting til hjemmet

Der findes mange fine ting til hjemmet, som han sikkert vil kunne lide. Skal det samtidig være lidt praktisk, så er der her nogle gaveideer – og husk, at praktisk ikke betyder kedelig!

 

BLYANTHOLDER (HØJ CONTAINER)Blyantsholder

Werkhaus står bag denne sjove blyantsholder, der ligner en container. Her er der plads til blyanter, kuglepenne, saks og hvad han ellers har brug for at have ved hånden.

 

Blyantsholderen kan du finde på denne side.

 

 

 

 

MAGASINHOLDER (LAV)Magasinholder

Mange magasiner er så flotte, at de sagtens kan vises frem i hjemmet, og denne enkle magasinholder giver god mulighed for det. We Design står bag holderen i matsort.

 

Du kan her se mere til magasinholderen, som også findes i en høj udgave, hvis han ligger inde med ekstra mange blade og magasiner.

 

 

 

 

Bordlampe som bog

Både bøger og lamper kan være med til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet, og med denne julegave får han 2-i-1. Når denne Mood Book Lamp spredes hyggelig belysning i en vifte fra bogens sider. Lyset kan indstilles til fire forskellige farver.

Se mere til den populære lampe og køb den her.

 

 

 

scratch-map-deluxeSkrab kortet

Rejser han meget, så kan han med dette kort vise, hvor han har været. Han skraber selv landene fri, så kortet kan hele tiden opdateres, når han har været af sted igen. Der dukker en farve frem, når kortet skrabes, som giver en flot effekt.

Kortet/plakaten kan købes her.

 

 

 

TRÆKASSE M/TEKST (2 STK. M/LIGE SIDER)Kasser til opbevaring

Vi har vist alle bunker af rod, som mangler en plads derhjemme. Det er her, at opbevaringskasser er super praktiske. De kan bruges til aviser, håndklæder, toiletpapir eller hvad man har brug for at samle.

Han får to kasser i dette sæt fra Ib Larsen, så han kan få styr på sit rod.

 

Du finder kasserne på denne hjemmeside.

 

 

 

Ur

Vil du give ham lidt ekstra godt til jul, så var det måske en idé at give ham et flot, nyt ur? Så er det slut med at tjekke uret på telefonen, og han får et flot smykke på armen.

Daniel Wellington - Classic St. Mawes Rosa Guld 40mm Klassisk herreur

Daniel Wellington laver super klassiske ure, og dette St. Mawes ur er et af de ure. Remmen er af brun læder, mens urskiven er hvid. Tal og resten af uret er af rosa guld.

Dette giver til sammen et rigtig flot ur, som passer til de fleste mænd.

 

 

 

 

 

 


MVMT Classic Black/Black Leather HerreurElegant, sort ur

MVMT står bag dette fede herreur, der er lavet med læderrem. Urskiven og tallene er helt sorte, mens sekundviserne og MVMT er røde. Det giver en rigtig fed kontrast på uret, som helt sikkert vil skabe opmærksomhed.

Er du kommet frem til at han skal have et ur i julegave, men mangler mere inspiration – Så tag et kig på ditur.dk, som ligger inde mange mange lækre produkter fra populære brands.

 

 

 

 

Til den aktive

Er han meget aktiv, så er det måske et sportsur, du skal gå efter. Dette digitalur fra Dunlop passer til den aktive mand. Det er nemlig vandtæt nedtil 100 meter, så det kan bruges i al slags vejr, og tallene er store, så de er nemme at se, når han hurtigt skal se tiden.

Uret er sort, og remmen er lavet af gummi. Ud over ur og dato, er der alarm, lys og stopur i uret.

Skal han have en lidt mere eksklusiv julegave, kan du give ham et løbeur om håndledet her.

 

 

Accessories

Accessories eller tilbehør er ikke kun til kvinder. Så hvad med at give ham et armbånd eller en ny pung? Her er der nogle bud.

Brunt snoet herrearmbånd i læderArmbånd af læder

Et læderarmbånd kan se råt ud til en mand, og er han typen, der kan bære det, så overvej at give ham dette lækre armbånd i julegave.

Armbåndet er lavet i brunt læder, og det snoes to gange om håndleddet.

Find dette eller et andet armbånd af læder på denne side.

 

 

 

 

Pung

Er hans pung ved at være slidt, så kan du glæde ham med en ny til jul. Denne pung er en klassisk herrepung i sort skind. Der er plads til 4 kreditkort, sedler og mønter.

Du kan læse mere om kvalitetspungen på denne side.

 

 

 

 

 

Secrid slimwallet kortholder - vintage blueKortholder

Har han slet ikke brug for at have plads til sedler og mønter, så giv ham en kreditkort-holder. Hollandske Secrid har lavet denne slimwallet, hvor der er plads til 4-6 kort. Den gemmer på en holder i aluminium, og udenpå er der blåt læder.

Det giver kortholderen en super lækker overflade, som kun bliver flottere med årene.

 

 

 

Vil du have mere julegaveinspiration kan du også tage et kig på Evermart.dk, hvor de bl.a. sælger reservedele til Iphones.

 

Julegave til ham – Del dine erfaringer

Vi håber meget at denne artikel har kunnet hjælpe dig med at finde en julegave til ham, du skal give en julegave. Som altid vil vi rigtig gerne høre fra DIG – hvad er en god julegave til ham? Har du givet en gave, som blev modtaget med stor glæde, så del det med de andre læsere i en kommentar nedenfor.

 

Andre artikler som kan hjælpe dig med dit gavevalg:

Gaver til dem der har alt – Er ham du skal give en gave svær at finde en gave til? I denne artikel hjælper vi med en gave til dem, som intet ønsker sig.

Gave til ham på 30 år – Hvis ham du skal give en gave er omkring de 30 år, vil denne artikel kunne hjælpe dig godt på vej.

Gave til ham – En lidt bredere artikel som kommer med mere inspiration til valget af gave til ham.

Julegave til far – Er ham du skal give en julegave din far? I så fald er denne artikel lige noget for dig.

Gave til far – Samme som ovenstående, blot i lidt bredere og helårsrelevant kontekst.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *