Julegaver til ham – Find de bedste julegaveidéer til ham

Er det svært at finde den rette julegave til ham? Eller er du selv i tvivl om, hvad du skal ønske dig? Du er næppe alene med denne holdning, da det er meget almindeligt at vi ikke lige ved hvad vi skal give dem vi holder af. Vi har fundet en række gode julegaveidéer til ham, som vi håber at du kan bruge til at komme endnu tættere på en beslutning omkring hvilken gave han skal have til jul.

Du finder nedenfor vores liste over gaveidéer. Vi håber at du finder den helt rigtige gave, så den kan komme til at ligge godt under juletræet.

Indhold i artiklen:

En god oplevelse i julegave til ham
Giv musikken den rette lyd
Til madlavningen
Til afslapning derhjemme
Til de dyre dråber
Praktiske (men ikke kedelige) ting til hjemmet
Ur
Accessories

 

En god oplevelse i julegave til ham

Du går aldrig forkert med en god oplevelse i julegave til ham. Hos Duglemmerdetaldrig.dk findes der rigtig mange forskellige oplevelsespakker, og du kan købe et gavekort til en oplevelsespakke, hvis du er i tvivl om, hvilken du skal vælge.

Ellers har vi samlet nogle gode bud herunder, som sikkert vil glæde ham at få i julegave.

 

skrotbiler der ræser på jordbaneKør djævleræs – god julegave til drengerøven

Denne oplevelse er ved at have overhalet de andre oplevelsesgaver i overhalingsbanen, når vi taler julegaver til ham.

Sæt ham bag rattet i en bil på Løvelbanen i Viborg eller Nisseringen i Næstved, og så skal der køres djævleræs.

Læs mere om oplevelsen her, hvor speederen skal trykkes helt i bund.

 

 

 

personer der går over lillebæltsbroen til bridgewalkingBridgewalking

Send ham sikkert i højderne med denne populære oplevelse, hvor han skal gå hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde.

Lad ham få et sug i maven, mens han nyder den smukke udsigt.
Køb Bridgewalking i julegave til ham her. 

 

 

 

gummibåd der sejler ved solopgang Eventyr på Aarhusbugten

Giv ham en helt unik oplevelse med en sejltur på Aarhusbugten. Det er kombinationen af fart og det fantastiske dyreliv, der er i bugten, som giver en helt særlig oplevelse.

Er du til gode fortællinger om natur og by samt høj fart?
Læs mere om oplevelsen lige her.

 

 

billede af farverig klatrevæg - god ide som julegaver til hamPrøv klatring – Julegave til ham der IKKE er bange for højder!

Kan han lide at teste sig selv, så giv ham en tur på klatrevæggen hos Blocs & Walls i København. Oplevelsen er for 2 personer, så du kan tage med og prøve væggen sammen med ham. Der er grundig instruktion, og I låner udstyret, inden I kan prøve den 15 meter høje klatrevæg.

Læs mere om den sjove og udfordrende oplevelse her.

 

 

2 personer der tandemspringer med tommel-opTandemspring

Er du ude efter en oplevelse, som han sent vil glemme – så er du på rette spor ved et kig på dette tandemspring. Her er tale om en adrenalinoplevelse i en helt særlig kaliber.

Han får kort introduktion, en lille flyvetur, ca. 30 sekunders fritfald og 5 minutter i faldskærm med en skøn udsigt. Det hele foregår selvfølgelig i trygge hænder ved en kyndig instruktør. En adrenalinsusende julegave til ham der værdsætter ubeskrivelige oplevelser!

Giv ham et evigt minde her. 

 

Hvis ikke ovenstående oplevelser ramte plet i forhold til, hvad du søger, så skal du ikke fortvivle. På denne side finder du mere end 100 oplevelser.

Vi har også skrevet artiklen Oplevelsesgaver til ham, som går mere i dybden med endnu flere uforglemmelige oplevelser.

 

Giv musikken den rette lyd – Julegaver til ham der elsker musik

Hører han meget musik, så giv ham mulighed for at få den optimale lyd med disse gaver.

hvide apple airpodsTrådløse høretelefoner – Julegaven til ham på farten

Hører han musik på farten, så giv ham nogle smarte høretelefoner i julegave, som samtidig giver en fantastisk lyd. Med disse AirPods fra Apple er han fri for ledninger, men går ikke ned på lydkvalitet og hans stemme går også klart igennem, når han taler i dem.

Køb eller læs mere om høretelefonerne her.

 

 

 

 

sackit mini bluetooth højtalerMini højtaler 

Han får super god lyd, flot design og en højtaler, som er nem at tage med i denne mini højtaler fra SACKit. Højtaleren er trådløs, og den kan klare 5 timers afspilning på en opladning. Han kan nemt sætte musik til via bluetooth, og der er desuden en indbygget mikrofon til håndfri telefonsamtaler. Så hvis telefonen ringer undervejs i afspilningen, så er den nem at tage. En god højtaler som julegave til ham der er op farten eller sidder på studieværelset!

Se mere til mini højtaleren lige her.

 

 

 

 

oldschool pladespiller som julegave til farRejse-pladespiller

Med dette vintage-design kan han nu hører sine LP-plader lige hvor han vil. Kufferten med pladespilleren har nemlig bluetooth-forbindelse til højtalerne.

I kufferten finder du også en kassetteafspiller, hvis det kunne have interesse.

Giv ham mulighed for at høre musik på retro vis her. 

 

 

 

Julegaveidéer til ham der laver mad

Uanset om han er god til at lave mad eller ej, så kan du glæde ham med nogle redskaber, som gør det lidt nemmere at bikse et lækkert måltid sammen.

pizzamaatteFå en sprød pizzabund

Det er svært at lave den perfekte sprøde pizzabund, når man ikke har en stenovn, men med denne pizzamåtte bliver det meget nemmere.

Der er mange små huller i måtten, som sørger for, at bunden ventileres, så bunden bliver sprød. Endelig kan han lave pizza som sit yndlings-pizzeria.

Se flere billeder og læs om produktet her.

 

 

grillhandsker i gummi - Julegave til hamGrillhandske

KitchPro står bag disse smarte grillhandsker i silikone.

Med hånden i den er han beskyttet mod varmen når han står ved grillen eller i køkkenet, og samtidig har handsken et godt greb. Så hvis han er den helt store grill-meister, så er denne julegave til manden perfekt!

 

 

 

 

krydderiblanding til grillen - julegave til farGaveæske lige til grillen

Er du på udkig efter gaven til ham, der er glad for at stå ved grillen, så er denne gaveæske lige noget for ham.

I sættet fra Nicolas Vahé finder du f.eks. forskærer-sæt, gourmet ketchup, forskellige krydderiblandinger og en lækker olivenolie.

 

Du kan finde andet sjovt men praktisk udstyr til grillen her.

 

 

 

sort mortar skålKværn dine egne krydderier

Det er også Nicolas Vahé, som står bag næste gaveidé. Denne flotte morter er fremstillet i solidt sort marmor.

Morteren kan bruges til at kværne krydderier, så han får præcis den smag, han ønsker. Et virkelig godt redskab, hvis han elsker at eksperimentere i køkkenet. Denne morter er super fin at have stående og er samtidig i et tidløst design – generelt en rigtig god julegave til ham der bruger tid i køkkenet!

Du kan læse mere om morteren lige her.

 

 

 

skearebreat i træ med håndtag

Solidt skærebræt

Giv ham et solidt skærebræt at arbejde med og på, så det bliver nemt at skære og snitte. Bloomingville har lavet dette lækre skærebræt i akacietræ.

Det kan sagtens stå fremme, når det ikke er i brug eller f.eks. bruges til servering af bl.a. tapas.

Se mere til skærebrættet, der måler 20 x 58 her. 

Du kan også lede efter andre skære- og serveringsbrætter her.

 

 

 

råt leaderforklæde - julegaven til farForklæde i læder

En super luksuriøs julegave kunne være dette forklæde fra H.W. Larsen håndlavet i hollandsk læder, som kun bliver pænere med tiden.

Der er tale om et helt unikt forklæde, som her findes i sort/cognac, men også er muligt at købe i to andre lysere modeller – En julegave til ham der føler sig lidt for feminin med et almen tørklæde i køkken (selvom det altså er 2019).

 

 

 

 

 

Vil du se mere køkkenudstyr, kan du finde det på denne hjemmeside, som har et stort udvalg af sjove og uundværlige ting til køkkenet.

 

Hvis du vil læse mere om praktiske gaver, kan du også lave dig inspirere af artiklen omkring indflyttergaver. Den handler godt nok ikke om julegaver, men der er rigtig mange gode forslag til en praktisk og anvendelig gave.

 

Gode julegaver til ham, som han kan bruge derhjemme

Er han til dovne søndage derhjemme eller bare en hyggedag uden nogle aftaler? Så er der her nogle gaver, som kan gøre det endnu mere hyggeligt at slappe af derhjemme.

popcornmaskine til hjemmetNylavede popcorn

Til en god film hører popcorn, og med denne popcornmaskine kan han lave lækre popcorn, som dem man kender fra biografen. De laves med lidt smør, og det tager maksimalt tre minutter at lave popcornene, og så er det bare at sætte sig foran tv’et og nyde filmen – og de lune popcorn.

 

 

 

star-wars-hjemmeskoDarth Vader hjemmesko

Hvis han skal gå en hel dag derhjemme, så kan han ligeså godt gøre det med stil. Disse Darth Vader hjemmesko er indbegrebet af stil – i hvert fald hvis man er Star Wars-fan – Og derved en fed julegave til ham der gerne udlever sin nørdede side!

Se mere til hjemmeskoene her. 

 

 

 

massagepude som julegave til hamMassagepude

Det kan godt være at denne pude ser meget almindelig ud, men det er den bestemt ikke. Puden her gennem nemlig på 4 roterende massagekugler, som er klar til at gøre tilværelsen lidt bedre.

Læs mere om massagepuden fra Zenkuru her. 

 

 

 

Julegaver til ham der værdsætter sine dråber

Gode vine eller lækker cognac er for nogle mænd det eneste rigtige. Er han blandt dem, der elsker gode og måske dyre dråber, så giv ham mulighed for at nyde dem på den helt rigtige måde.

 

klassisk whisky-karaffel som julegave til hamKaraffel til cognac og whisky

De er overalt i Mad Men: Fine karafler med dyre dråber alkohol. Frederik Bagger har selvfølgelig også lavet en lækker karaffel i sin Crispy-serie. Den er lavet i krystalglas og er en flot måde at servere på.

 

Læs mere og se flere billeder her.

 

 

 

 

isterner formet som brosten Isterninger der ikke smelter

Der er ikke noget værre end en vandet drink, hvor isterningerne er smeltede og har fortyndet indholdet i glasset. Det slipper han for med fedtstensisterninger, som køler (eller varmer) uden at smelte. Isterningerne lægges i fryseren, og så kan de anvendes gang på gang uden glasset bliver ridset. Der er otte isterninger i hver pakke, så han kan også invitere dig på en kold drink, der ikke bliver tynd.

Se flere billeder, læs mere og køb evt. på denne side.

 

 

elegant vinkaraffel med træbold som lågVinkaraffel – Klassisk julegaveidé til ham

Karaflen fra Sagaform er yderst stilren. Den ser super flot ud på bordet, så hvis han er til god rødvin, er denne karaffel helt perfekt i julegave. Karaflen er mundblæst af glas med en egetræskugle som prop.

 

Lad ham opgradere sin rødvin med denne vinkaraffel.

 

 

 

 

 

Praktiske (men ikke kedelige) ting til hjemmet eller kontoret

Der findes mange fine ting til hjemmet, som han sikkert vil kunne lide. Skal det samtidig være lidt praktisk, så er der her nogle julegaveideer  til ham der kan lide orden– og husk, at praktisk ikke betyder kedelig!

 

vintage blyantholder med diverse iBlyantsholder

Werkhaus står bag denne sjove blyantsholder, der ligner en container. Her er der plads til blyanter, kuglepenne, saks og hvad han ellers har brug for at have ved hånden. En god julegaveidé til ham der roder på kontoret!

 

Blyantsholderen kan du finde på denne side.

 

 

 

 

standard magasinholder - julegave til hamMagasinholder

Mange magasiner er så flotte, at de sagtens kan vises frem i hjemmet, og denne enkle magasinholder giver god mulighed for det. We Design står bag holderen i matsort.

 

Du kan her se mere til magasinholderen, som også findes i en høj udgave, hvis han ligger inde med ekstra mange blade og magasiner.

 

 

 

 

Kreativ bordlampe formet som udfoldet bogBordlampe som bog

Både bøger og lamper kan være med til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet, og med denne julegave får han 2-i-1. Når denne Mood Book Lamp spredes hyggelig belysning i en vifte fra bogens sider. Lyset kan indstilles til fire forskellige farver.

Se mere til den populære lampe og køb den her.

 

 

 

verdenskort med skrabefunktion til besøgte stederSkrab kortet 

Rejser han meget, så kan han med dette kort vise, hvor han har været. Han skraber selv landene fri, så kortet kan hele tiden opdateres, når han har været af sted igen. Der dukker en farve frem, når kortet skrabes, som giver en flot effekt.

Kortet/plakaten kan købes her.

 

 

 

vintage trækbokse til opbevaring af diverseKasser til opbevaring

Vi har vist alle bunker af rod, som mangler en plads derhjemme. Det er her, at opbevaringskasser er super praktiske. De kan bruges til aviser, håndklæder, toiletpapir eller hvad man har brug for at samle.

Han får to kasser i dette sæt fra Ib Larsen, så han kan få styr på sit rod.

 

Du finder kasserne på denne hjemmeside.

 

 

 

Julegaven til ham der går med ur

Vil du give ham lidt ekstra godt til jul, så var det måske en idé at give ham et flot, nyt ur? Så er det slut med at tjekke uret på telefonen, og han får et flot smykke på armen.

gulbelagt herreur med hvid skive og leader remKlassisk herreur

Daniel Wellington laver super klassiske ure, og dette St. Mawes ur er et af de ure. Remmen er af brun læder, mens urskiven er hvid. Tal og resten af uret er af rosa guld.

Dette giver til sammen et rigtig flot ur, som passer til de fleste mænd.

 

 

 

 

 

 


helt sort herreur med roed sekundteallerElegant, sort ur – Pragtfuld julegave til ham

MVMT står bag dette fede herreur, der er lavet med læderrem. Urskiven og tallene er helt sorte, mens sekundviserne og MVMT er røde. Det giver en rigtig fed kontrast på uret, som helt sikkert vil skabe opmærksomhed.

Er du kommet frem til at han skal have et ur i julegave, men mangler mere inspiration – Så tag et kig på ditur.dk, som ligger inde mange mange lækre produkter fra populære brands.

 

 

 

 

sort sportsur med masser af funktionerTil den aktive

Er han meget aktiv, så er det måske et sports-ur, du skal gå efter. Dette digitalur fra Dunlop passer til den aktive mand. Det er nemlig vandtæt ned til 100 meter, så det kan bruges i al slags vejr, og tallene er store, så de er nemme at se, når han hurtigt skal se tiden.

Uret er sort, og remmen er lavet af gummi. Ud over ur og dato, er der alarm, lys og stopur i uret.

Skal julegaven til ham være lidt mere ekslusiv? – Her kan du give ham et løbeur om håndledet her.

 

 

Accessories

Accessories eller tilbehør er ikke kun til kvinder. Så hvad med at give ham et armbånd eller en ny pung? Her er der nogle bud.

brunt leaderarmbånd - julegave til hamArmbånd af læder

Et læderarmbånd kan se råt ud til en mand, og er han typen, der kan bære det, så overvej at give ham dette lækre armbånd i julegave.

Armbåndet er lavet i brunt læder, og det snoes to gange om håndleddet.

Find dette eller et andet armbånd af læder på denne side.

 

 

 

 

Lækker lederpung - god julegaveidé til hamPung

Er hans pung ved at være slidt, så kan du glæde ham med en ny til jul. Denne pung er en klassisk herrepung i sort skind. Der er plads til 4 kreditkort, sedler og mønter.

Du kan læse mere om kvalitetspungen på denne side.

 

 

 

 

 

mørkeblaa leaderpung/kortholderKortholder – simpel dog nyttig julegave til ham

Har han slet ikke brug for at have plads til sedler og mønter, så giv ham en kreditkort-holder. Hollandske Secrid har lavet denne slimwallet, hvor der er plads til 4-6 kort. Den gemmer på en holder i aluminium, og udenpå er der blåt læder.

Det giver kortholderen en super lækker overflade, som kun bliver flottere med årene.

 

 

Julegaver til ham – Del dine erfaringer

Vi håber meget at denne artikel har kunnet hjælpe dig med at finde en julegave til ham, du skal give en julegave. Formålet med vores side er netop at hjælpe folk som dig, der leder efter inspiration til den perfekte gave til diverse andledninger – i dette tilfælde hjælper vi med julegaveidéer til ham. Hvis ikke du har fundet den idéelle julegave til ham her på siden, så håber vi ihvertfald at du er blevet inspireret og derved kommet et skridt tættere på julegaven til ham!
Som altid vil vi rigtig gerne høre fra DIG – hvad er en god julegave til ham? Har du givet en gave, som blev modtaget med stor glæde, så del det med de andre læsere i en kommentar nedenfor.

Skal julegaven til ham være ekstra speciel i år? Så kan du med sikkerhed finde en masse inspiration på listen, og hvis du er heldig, så er den helt rigtige julegave til ham også iblandt. Der er i hvert fald mange forskellige ting at vælge imellem, når det kommer til at finde en julegave til ham. For at finde den helt rigtige julegave kan du også vælge at finde inspiration i hans ønskeliste. Her får du nemlig et godt indtryk af, om han ønsker sig personlige ting, ting til hjemmet eller noget helt tredje.

Det kan også være, at han ikke har en ønskeliste, og du føler, at du står på bar bund. I denne situation behøver du dog ikke at købe en klassisk gave, som du ved, at han altid kan bruge. Du har nemlig muligheden for selv at bestemme, hvad han skal have og dermed også muligheden for at give ham en gave, som han sent vil glemme.

Du kan for eksempel give ham en oplevelsesgave, som uden tvivl vil overraske ham. Hvis han er født med benzin i blodet, kan et jævleræs være den perfekte julegave til ham. Han får her lov til at mærke adrenalinen, der pumper rundt i kroppen, og som får selv tåspidserne til at krible. I et jævleræs får han selv lov til at styre bilen, det er derfor også op til ham at undgå forhindringerne. Biler er ofte som legetøj for drengerøve, og dette er ingen undtagelse. Du kan få lov til at tage ham med tilbage til barndommen, når en indre drengedrøm går i opfyldelse.

Budget til årets julegave 2019

En oplevelsesgave befinder sig ofte i den dyre ende af skalaen, det kan derfor være, at du hellere vil bruge dit budget på en julegave, som er mere praktisk, og som han kan bruge i længere tid. Hvis dette er tilfældet, er det dog stadig vigtigt, at du tænker over, hvilken gave der kan gøre ham allermest glad, så du bruger dine penge rigtigt. Men der behøver ikke kun at være tale om én julegave, for ikke alle gaver er lige dyre. Så hvis du planlægger dine julegaveindkøb rigtigt, så kan der være plads til flere forskellige gaver i budgettet.

Hvis han er glad for musik og madlavning, kan du for eksempel kombinere disse to ting i dine julegaveindkøb. Med en minihøjtler kan han tage musikken med sig over alt, også ud i køkkenet. Han kan således selv bestemme, hvilken musik han vil høre, imens han laver mad i stedet for at skulle skifte radiokanal, hver gang der kommer reklamer. Ved at dele dit budget kan du også bruge nogle af pengene på en pizzamåtte, så han kan lave en sprød pizza til tonerne fra hans nye minihøjtaler. Disse to gaver er begge gode julegaver til ham, som elsker at tilbringe tid i køkkenet, men højtaleren er også en god gave til brug udenfor.

Det kan også være, at han er mere til hurtig madlavning, så han kan nå at slappe mere af i løbet af dagen. Her vil en popcorn være en perfekt julegave til ham, da den kan lave varme snacks på kort tid. Disse snacks kan f.eks. nydes med en god tv-serie, imens han får en god massage af en massagepude. En popcornmaskine og en massagepude kan på denne måde også være en god julegavekombination, som du kan få ud af et budget, som er nøje planlagt.

Personlige gaver er altid et hit!

Personlige gaver kan være mange ting, men du går med sikkerhed aldrig galt i byen med en julegave, som tilgodeser hans hobbyer eller arbejde. Hvis han går meget op i dyre dråber, kan du for eksempel give ham en karaffel til whisky eller cognac. Du kan eventuelt supplere med nogle dråber til karaflen også. Dette er en meget eksklusiv måde at servere alkohol for sine gæster på, og hvis han har set mange serier om eksklusive familier, så har han med sikkerhed drømt om selv at kunne få lov til at servere whisky på samme måde, som de gør i film.

Men en personlig gave kan også være en gave, hvor det i højere grad er tanken bag, som tilføjer det personlige præg. Et ur er derfor ofte også en personlig gave, da ure tit befinder sig i den dyre ende af prisskalaen. Hvis man vælger at forkæle nogen med et ur, siger det derfor også noget om, hvor meget man holder af en person. Hvis det for eksempel er din kæreste eller din mand, som du skal købe en julegave til, kan et nyt ur være et godt bud på en gave, som han uden tvivl vil værdsætte. Mange personer kan godt have følelsen af, at man skal gøre sig fortjent til at få et ur, dette er derfor også en meget anerkendende gave.

Andre artikler som kan hjælpe dig med dit gavevalg:

Gaver til dem der har alt – Er ham du skal give en gave svær at finde en gave til? I denne artikel hjælper vi med en gave til dem, som intet ønsker sig.

Gave til ham på 30 år – Hvis ham du skal give en gave er omkring de 30 år, vil denne artikel kunne hjælpe dig godt på vej.

Gave til ham – En lidt bredere artikel som kommer med mere inspiration til valget af gave til ham.

Julegave til far – Er ham du skal give en julegave din far? I så fald er denne artikel lige noget for dig.

Gave til far – Samme som ovenstående, blot i lidt bredere og helårsrelevant kontekst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *