Julegave til hende

Leder du efter en god julegave til hende? Eller mangler du måske lige selv at finde de sidste ønsker til ønskesedlen? Så læs videre her, hvor vi har samlet de bedste julegaveideer til hende.

Indhold i artiklen:

Oplevelse
Lys i hjemmet
Få styr på rodet
Til kontoret
Tasker
To go
Til køkkenet
Varme accessories
Smykker

 

Oplevelse

Giv en gave til hende, som hun ikke bare bliver glad for juleaften, men kan glæde sig over senere. Oplevelsespakker er rigtig populære, og der findes mange forskellige hos Duglemmerdetaldrig.dk. Vi har gjort det lettere for dig og udvalgt nogle her, som hun helt sikkert vil kunne lide.

macaroonsBliv bedre til at bage

Elsker hun at bage, så send hende på et bagekursus hos den franske konditor Frédéric Terrible. Her kan hun lære fra en af de bedste dessertkokke, der har mere end 20 års erfaring.

Hun lærer en masse grundteknikker indenfor konditori, og så bliver hun kastet ud i udfordringen med at lave macarons. Når kurset er ovre, får hun de lækre macarons med hjem, så du kan også få noget ud af kurset.

Du kan læse mere om kagekurset her.

 

ansigtsbehandling-nimat-4Ansigtsbehandling

Giv hende en lækker ansigtsbehandling, hvor hun kommer til at slappe helt af. Ni’mat er blevet kåret som ”Byens Bedste Wellness” af AOK, og hos dem får hun en skøn ansigtsbehandling lige efter hendes hud. Huden bliver renset og peelet, inden hun får en ansigtsmaske på. Mens den virker, står den på håndmassage. Behandlingen afsluttes med en god ansigtscreme.

En rigtig luksusbehandling!

Du finder oplevelsen på denne side.

 


vinsmagning-aarhus-koebenhavn-8Vinsmagning for kvinder

Kan hun lide vin, så er vinsmagning en oplagt gaveidé. Hun får mulighed for at smage på 6-8 forskellige vine og lære mere om, hvad hun skal smage efter, og hvordan hun skal vurdere en vin. Efterfølgende bliver det hende, der vælger vin til maden!

Giv hende fornøjelsen af at opdage vin på en ny måde.
Læs om oplevelsen her.

 


open-giftcard-thumbnailGavekort til oplevelse

Hvis du er i tvivl om, hvilken oplevelse hun skal have, så kan du også vælge at give hende et gavekort til Duglemmerdetaldrig.dk. Du vælger selv beløbet, og så kan hun bruge det på en oplevelsespakke efter eget valg.

 

Du finder gavekortet, som giver adgang til alle oplevelser her.

 

 

Vil du se på endnu flere oplevelsesgaver, kan du her se over 100 oplevelsesgaver. Vi har også skrevet en artikel, som handler om oplevelsesgaver til hende, hvor du finder meget mere inspiration til en uforglemmelig gave.

 

Lys i hjemmet

Den mørke tid kræver god lys, og til jul kan du glæde hende med en gave, som skaber både lys og glæde.

HÜBSCH BORDLAMPE METAL/GLAS HVID/MESSINGBordlampe i messing

Messing er rigtig populært, og det passer godt ind i det moderne hjem. Hübsch har lavet denne enkle bordlampe, som kan stå på et natbord, på en kommode eller i en reol.

 

Du kan finde et stort udvalg af forskellige bordlamper på denne side.

 

 

 

Grafisk lampe

House Doctor har lavet en fed lampe, som har et unikt og asymmetrisk udtryk. Lampen består af gunmetal, som former sig rundet om en enkel pære i midten. Den særlige lampe vil lyse op på flere måder i hendes hjem.

Køb lampen her. 

 

 

 

 

 

The Oak Men Candle Tray De LuxeCandle Tray

Denne bakke med lys er fremstillet i mørk eg og messing. De 4 stager på bakken er magnetiske og kan rykkes lige som hun ønsker det. Hun kan udover lysene f.eks. dekorere med andet på bakken som blomster og sten.

Læs mere om The Oak Men candle tray på denne side.

 

 

 

 

 

Moebe No 1 Lysestage StålLysestage i stål

Simpel og lavet i 100% stål – det er den succesfulde opskrift bag denne smukke lysestage fra Moebe. Stagen vil med det enkle og skandinaviske design passe i de fleste hjem.

 

 

 

 

 

 

Vil du se flere gode idéer til gaver, som involverer indretning, kan du også tage et kig på gave til hende eller fødselsdagsgave til hende, hvor du finder meget mere inspiration.

 

Få styr på rodet

Måske byder det nye år på et nytårsforsæt om at holde orden derhjemme eller også kan hun lide, at der er styr på tingene. Uanset hvad, så er der her nogle ideer til opbevaring af både store og små ting.

 

HANG HYLDE (AKACIE)Hylde i skandinavisk design

Novoform har lavet denne Hang hylde, inspireret af den skandinaviske hylde fra halvtredserne. Den er enkel i sit design og kan bruges i de fleste rum. Hylden er af akacietræ og ophænget af mørke lædersnore.

Her er Hang hylden. 

 

 

 

 

Hylde - magasinholder fra HübschMagasinholder

Der findes så mange flotte magasiner, så giv hende et sted at have dem, så de kan pynte i hjemmet. Denne magasinholder fra Hübcsh er lavet i sort og opbevarer op til 15 magasiner på en fin og svævende måde.

Du kan finde en magasinholder her.

 

 

 

 

 

GRID KURV (FERM LIVING)Opbevaringskurv

Tøj, sko og småting kan nemt gemmes væk i de fine kurve fra Ferm Living. Der er flere størrelser og grafiske designs, og de kan bruges i alle rum. Kurverne er lavet i 100% økologisk bomuld, og kurven har læderhåndtag.

 

Du finder den smarte opbevaringskurv på denne side.

 

 

 

 

Til kontoret

Arbejder hun hjemme eller har hun et kontor, som hun bruger af og til, så er der her nogle julegaveideer, som kan skabe glæde hos hende og på kontoret.


MÅNEDSTAVLE (KRIDT)Vægkalender

Hun kan få overblik over, hvad der skal ske i løbet af måneden med denne wallsticker kalender fra Ferm Living. Kalenderen er lavet af tavle-folie, så hun kan skrive på den med kridt eller hænge post-its på den. Begge ting følger med.

Det er altså nemt at holde styr på alle planer med denne fine kalender. Den klistres op på væggen og kan bruges på alle plane flader.

 

Se og læs mere om produktet her.

 

 

 

opslagstavleOpslagstavle af kork

Materialet er kork – det er simpelt og moderne. Denne udgave af en opslagstavle er fra OYOY Living Design og den måler 70 x 55 cm, den findes dog også i en mindre udgave.

Find opslagstavlen lige her.

 

 

 

 

 

Kreafunk Asleeve Grey BluePas på laptop’en

Kreafunk har lavet nogle rigtig lækre sleeves, så hun kan opbevare sin laptop sikkert – også selvom den bare ligger på kontoret. Sleevet består af canvas og PU læder, som giver det et eksklusivt look.

 

Køb sleevet fra Kreafunk i her. Det findes i 3 forskellige udgaver.

 

 

 

Tasker

Måske tænker du, at kvinder har tasker nok, men det er langt fra sandheden. Så hun vil helt sikkert blive glad for at få endnu en taske. Her er der nogle, som er både praktiske og smarte.

 

Indkøbsnet - Bistrot de ParisIndkøbsnet

Køber hun også altid indkøbsposer, når hun er ude for at handle? Så var det måske på tide med et indkøbsnet. Natives står bag dette indkøbsnet med fint og franskinspireret print.

Tasken kan selvfølgelig bruges til meget mere end bare indkøb – der er også god plads til f.eks. en strandtur.

Se det her.

 

 

 

 

Mobiltaske - taupe læderTaske til mobilen

Har hun altid telefonen med, så giv hende en smart taske, som hun kan have den i. Denne taske fra Tim & Simonsen er lavet i brunt læder med python prægning på forsiden og sort blank skind på bagsiden. Der er en lang, kraftig rem med, så hun kan have tasken om halsen.

Du kan se mere til produktet på denne hjemmeside.

 

 

 

 

Clutch i skind

En clutch er en mellemting mellem en pung og en taske, og de er super praktiske, netop på grund af størrelsen. Denne clutch er lavet i grå skind, hvor den ene side har pels, mens den anden side er glat. Der er en rem med, så hun kan bruge den som taske, og ellers kan hun bare have den med i hånden.

 

Med et klik her kan du læse mere og se flere billeder.

 

 

 

 

To go

Er hun en to-go-pige, der tit er på farten, så giv hende en gave, så hun slipper for at bruge penge på de dyre to-go-lækkerier. I stedet kan hun tage det med hjemmefra – smart og meget billigere!

Stelton termokop

To-go-kaffe kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, så giv hende en termokop, så hun kan tage kaffen med hjemmefra.

Stelton har lavet denne smarte to-go-kop, som let kan åbnes takket være to-go-click systemet. Det betyder også, at hun kan drikke fra alle sider af kruset. Det bliver ikke nemmere at styrke sig på en kop kaffe på farten.

Du kan her finde Steltons termokop i lime og stål.

 

 

 

 

Wine to go

Denne take away udgave er super sjov og vil helt sikkert glæde i mange anledninger. Wine-to-go har dobbelte akrylvægge, så temperaturen på vinen bevares. Glassene kan rumme 30 cl.

Find vinglassene her, så vinen også kan nydes andre steder end hjemme.

 

 

 

Til køkkenet

Giv hende en julegave, som kan bruges i et af de rum, hvor hun befinder sig mest. Ud over badeværelset, så bruger hun sikkert meget tid i køkkenet, som de fleste jo gør. Her er der nogle bud på lækre sager at give i julegave.

Røremaskine

Denne populære røremaskine fra KitchenAid har vundet utallige designpriser og kan gå hen og blive hendes kæreste eje i køkkenet. Med maskinen følger piskeris, dejkrog og fladt piskeris. Der er mange muligheder for at tilføje mere tilbehør til maskinen.

Find her dette hit til at putte under juletræet.

 

 

 

Du kan også finde et stort udvalg af andre køkkenmaskiner her.

 

 

Hammershøj karaffel

Kombinationen af glas og keramik gør denne Hammershøj karaffel fra Kähler helt fantastisk. Låget slutter den fine karaffel flot af, og den er nem at åbne og lukker helt tæt. Rigtig fin i et moderne hjem.

 

Hammershøj karaflen finder du her, hvor du også kan finde den i andre størrelse og med låg i forskellige grå nuancer.

 

 

BLOOMINGVILLE HANNAH VISKESTYKKE (HVID)Viskestykke

Giv hende en grund til at smide de kedelige viskestykker ud og erstat dem med nogle flotte nye.

Det kunne være disse blomstrede viskestykker fra Bloomingville, som er lavet i 100% bomuld. De har et sødt print, som måske gør det lidt sjovere at tørre opvasken af.

 

 

 

 

GUMMI OLIEBAKKE (39×14,5 CM)Til olier i køkkenet

Har hun mange lækre olier og salte i sit køkken, så giv hende en bakke, hvor hun kan stille det. Sej Design står bag denne oliebakke, som er fremstillet i PUR-gummi.

Læs mere om oliebakken her. 

 

 

 

 

 

CUCUMBO SPIRAL SLICERSlice grøntsager

Det er svært at få flere grøntsager ind i hverdagen, men du kan gøre det nemmere for hende med denne spiral slicer. Den forvandler grøntsager til spiraler, som er både nemt og lækkert at bruge i madlavningen.

Du kan finde Spiral Sliceren her. 

Vil du finde mere køkkenudstyr kan du med fordel kigge på denne side.

 

 

 

 

Varme accessories

Giv hende noget at varme sig på i vinterkulden med accessories, som ikke bare pynter. Her er der nogle bud på en varm julegave.

Lækker strikhue

Zento har lavet denne fine og feminine strikhue. Den er pudderfarvet og med palietter, og så har den lidt puf, så den ser casual ud, når hun bruger den. Den er i one-size, så du behøver ikke engang undersøge, hvilken størrelse hun bruger.

Strikkehuen kan du finde her.

 

 

 

 

 

Til den kolde hals

Giv hende et skønt tørklæde, som kan varme halsen og pifte tøjet op. Tørklædet er med tigerprint i sort, grå og hvid, som derfor passer til det meste tøj, så det kan næsten ikke gå galt med dette tørklæde.

 

 

 

 

 

 

Få varme hænder

Når kulden bider, er det rart at kunne stikke hænderne i et par lune handsker, og det er netop, hvad hun får med disse handsker i sort strik og cashmere.

Du kan finde handskerne på denne side.

 

 

 

 

Smykker

De fleste kvinder elsker smykker, så hvorfor ikke glæde hende med et flot smykke? Her er der nogle gaveideer til et smykke i julegave.

Scherning, Jazz Creoler, Midnight/Gold/ForgyldtFarverige øreringe

Disse søde øreringe i blå og guld er fra brandet Scherning. De er lavet i porcelæn, hedder Jazz Creoler og findes i forskellige farver.

 

Køb øreringene i julegave til hende her.

 

 

 

 


Rabinovich, Arch Ørestikker, Labradorit/SølvØrestikker med labradorit

Disse øreringe fra Rabinovic er klassiske og fine. De søde ørestikkere er lavet af sølv med en lyseblå labradorit-sten.

Du kan finde øreringene lige her.

 

 

 

 

 

Lang halskæde

Denne fine halskæde passer perfekt til mørkt tøj, hvor smykkerne gerne må lyse lidt op. Den har et rosa-guld look med et stort, rundt vedhæng, som er belagt med små similisten.

 

Se halskæden på denne side.

 

 

 

 

Forgyldt armbånd

Er hun til det enkle look, så se nærmere på dette spinkle armbånd. Den tynde kæde er forgyldt, og der er et rundt logo som vedhæng i armbåndet. Det giver det lidt mere kant. Et super flot armbånd fra Jewelry and love.

 

Se flere billeder og læs mere her.

 

 

 

 

Julegave til hende – Hvad skal jeg give hende i julegave?

Vi håber meget, at du, ved hjælp af de mere end 30 gaveforslag til en julegave til hende ovenfor, har fundet frem til en god julegave. Hvis du har lyst, må du meget gerne dele en kommentar omkring en gave, du tidligere har givet med succes.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *