Julegave til hende – Find skønne julegaveidéer til hende her

Leder du efter en god julegave til hende? Eller mangler du måske lige selv at finde de sidste ønsker til ønskesedlen? Så læs videre her, hvor vi har samlet de bedste julegaveideer til hende.

Indhold i artiklen:

Oplevelse
Lys i hjemmet
Få styr på rodet
Til kontoret
Tasker
To go
Til køkkenet
Varme accessories
Smykker

 

Oplevelser til hende

Giv en julegave til hende, som hun ikke bare bliver glad for juleaften, men kan glæde sig over senere. Oplevelsesgaver er rigtig populære, og der findes mange forskellige hos Duglemmerdetaldrig.dk. Vi har gjort det lettere for dig og udvalgt nogle her, som hun helt sikkert vil kunne lide. Selvom de ikke fylder meget under juletræet d.24 december, så vil oplevelser med sikkerhed give hende et smil på læben juleaften!

 

lyserøde og grønne macronner

Bliv bedre til at bage

Elsker hun at bage, så send hende på et bagekursus hos den franske konditor Frédéric Terrible. Her kan hun lære fra en af de bedste dessertkokke, der har mere end 20 års erfaring.
Hun lærer en masse grundteknikker indenfor konditori, og så bliver hun kastet ud i udfordringen med at lave macarons. Når kurset er ovre, får hun de lækre macarons med hjem, så du kan også få noget ud af kurset. En super julegave til pigen der elsker at bage!

Du kan læse mere om kagekurset her.

 

kvinde med hvidt håndklæde om håret får ansigtsbehandlingAnsigtsbehandling – Afslappende julegave til kvinden

Giv hende en lækker ansigtsbehandling, hvor hun kommer til at slappe helt af. Ni’mat er blevet kåret som ”Byens Bedste Wellness” af AOK, og hos dem får hun en skøn ansigtsbehandling lige efter hendes hud. Huden bliver renset og peelet, inden hun får en ansigtsmaske på. Mens den virker, står den på håndmassage. Behandlingen afsluttes med en god ansigtscreme.

En rigtig luksusbehandling!

Du finder oplevelsen på denne side.

 


blond kvinde der dufter til et glas rødhvin i sort/hvid nuanceVinsmagning – God julegave til kvinden der værdsætter vin

Kan hun lide vin, så er vinsmagning en oplagt gaveidé. Hun får mulighed for at smage på 6-8 forskellige vine og lære mere om, hvad hun skal smage efter, og hvordan hun skal vurdere en vin. Efterfølgende bliver det hende, der vælger vin til maden!

Giv hende fornøjelsen af at opdage vin på en ny måde.
Læs om oplevelsen her.

 


6 forskellige oplevelsesgaver Gavekort til oplevelse

Hvis du er i tvivl om, hvilken oplevelse hun skal have, så kan du også vælge at give hende et gavekort til Duglemmerdetaldrig.dk. Du vælger selv beløbet, og så kan hun bruge det på en oplevelsespakke efter eget valg. En fantastisk julegave hvis man er helt på bar bund!

 

Du finder gavekortet, som giver adgang til alle oplevelser her.

 

 

Vil du se på endnu flere oplevelsesgaver, kan du her se over 100 oplevelsesgaver. Vi har også skrevet en artikel, som handler om oplevelsesgaver til hende, hvor du finder meget mere inspiration til en uforglemmelig gave.

 

Lys i hjemmet

Den mørke tid kræver god belysning, og til jul kan du glæde hende med en julegave, som skaber både lys og glæde. En super julegaveidé til hende der går op boligindretning!

Elegant bordlampe i METAL/GLAS HVID/MESSING med guld stelBordlampe i messing

Messing er rigtig populært, og det passer godt ind i det moderne hjem. Hübsch har lavet denne enkle bordlampe, som kan stå på et natbord, på en kommode eller i en reol. En lampe kan også være en god julegave til pigen der starter på studiet efter nytår, og derved flytter hjemmefra!

 

Du kan finde et stort udvalg af forskellige bordlamper på denne side.

 

 

 

futuristisk loft lampe i moderne designGrafisk lampe

House Doctor har lavet en fed lampe, som har et unikt og asymmetrisk udtryk. Lampen består af gunmetal, som former sig rundet om en enkel pære i midten. Den særlige lampe vil lyse op på flere måder i hendes hjem.

Køb lampen her. 

 

 

 

 

 

Flot bakke til lysestage med 4 guld lysestager

Candle Tray

Denne bakke med lys er fremstillet i mørk eg og messing. De 4 stager på bakken er magnetiske og kan rykkes lige som hun ønsker det. Hun kan udover lysene f.eks. dekorere med andet på bakken som blomster og sten.

Læs mere om The Oak Men candle tray på denne side.

 

 

 

 

 

elegant lysestage i modrene stål design - flot julegave til hende

Lysestage i stål

Simpel og lavet i 100% stål – det er den succesfulde opskrift bag denne smukke lysestage fra Moebe. Stagen vil med det enkle og skandinaviske design passe i de fleste hjem.

 

 

 

 

 

 

Vil du se flere gode idéer til gaver, som involverer indretning, kan du også tage et kig på gave til hende eller fødselsdagsgave til hende, hvor du finder meget mere inspiration.

 

Julegave til hende med styr på rodet

Måske byder det nye år på et nytårsforsæt om at holde orden derhjemme eller også kan hun lide, at der er styr på tingene. Uanset hvad, så er der her nogle ideer til opbevaring af både store og små ting.

 

AKACIE velhængt hylde i træ

Hylde i skandinavisk design

Novoform har lavet denne Hang hylde, inspireret af den skandinaviske hylde fra halvtredserne. Den er enkel i sit design og kan bruges i de fleste rum. Hylden er af akacietræ og ophænget af mørke lædersnore.

Her er Hang hylden. 

 

 

 

 

smart holder til magasiner - God til toilettet

Magasinholder

Der findes så mange flotte magasiner, så giv hende et sted at have dem, så de kan pynte i hjemmet. Denne magasinholder fra Hübcsh er lavet i sort og opbevarer op til 15 magasiner på en fin og svævende måde.

Du kan finde en magasinholder her.

 

 

 

 

 

Ferm Living vasketøjskurven i hvid med firkantet mønster

Opbevaringskurv

Tøj, sko og småting kan nemt gemmes væk i de fine kurve fra Ferm Living. Der er flere størrelser og grafiske designs, og de kan bruges i alle rum. Kurverne er lavet i 100% økologisk bomuld, og kurven har læderhåndtag.

 

Du finder den smarte opbevaringskurv på denne side.

 

 

 

 

Julegaver til hendes kontor

Arbejder hun hjemme eller har hun et kontor, som hun bruger af og til, så er der her nogle julegaveideer, som kan skabe glæde hos hende og på kontoret.
Det er vigtigt at have et sundt hjemme miljø – også når man arbejder hjemmefra engang i mellem. Nedenfor har vi listet nogle gode julegaveidéer til hendes kontor.

Månedstavle i sort hvor man kan skrive på med kridt


Vægkalender

Hun kan få overblik over, hvad der skal ske i løbet af måneden med denne wallsticker kalender fra Ferm Living. Kalenderen er lavet af tavle-folie, så hun kan skrive på den med kridt eller hænge post-its på den. Begge ting følger med.

Det er altså nemt at holde styr på alle planer med denne fine kalender. Den klistres op på væggen og kan bruges på alle plane flader.

 

Se og læs mere om produktet her.

 

 

 

klassisk opslagstavle i kork med billeder ophængt

Opslagstavle af kork

Materialet er kork – det er simpelt og moderne. Denne udgave af en opslagstavle er fra OYOY Living Design og den måler 70 x 55 cm, den findes dog også i en mindre udgave.
En super julegave til pigen der er flyttet på kollegie eller bare til værelset derhjemme!

Find opslagstavlen lige her.

 

 

 

 

 

gå-blå computertaske / sleeve

Pas på laptop’en

Kreafunk har lavet nogle rigtig lækre sleeves, så hun kan opbevare sin laptop sikkert – også selvom den bare ligger på kontoret. Sleevet består af canvas og PU læder, som giver det et eksklusivt look. God julegave til forretningskvinden eller den studerende der slæber sin bærbar med rundt!

 

Køb sleevet fra Kreafunk i her. Det findes i 3 forskellige udgaver.

 

 

 

Tasker

Måske tænker du, at kvinder har tasker nok, men det er langt fra sandheden. Så hun vil helt sikkert blive glad for at få endnu en taske. Her er der nogle, som er både praktiske og smarte.

 

et flot indkøbsnet med 'bistro paris' og et billede af kvinde broderet uden på

Indkøbsnet

Køber hun også altid indkøbsposer, når hun er ude for at handle? Så var det måske på tide med et indkøbsnet. Natives står bag dette indkøbsnet med fint og franskinspireret print.

Tasken kan selvfølgelig bruges til meget mere end bare indkøb – der er også god plads til f.eks. en strandtur.

Se det her.

 

 

 

 

lille mobiltaske i læder med snor

Taske til mobilen

Har hun altid telefonen med, så giv hende en smart taske, som hun kan have den i. Denne taske fra Tim & Simonsen er lavet i brunt læder med python prægning på forsiden og sort blank skind på bagsiden. Der er en lang, kraftig rem med, så hun kan have tasken om halsen.

Du kan se mere til produktet på denne hjemmeside.

 

 

 

 

Skin clutch - god julegaveidé til hende

Clutch i skind

En clutch er en mellemting mellem en pung og en taske, og de er super praktiske, netop på grund af størrelsen. Denne clutch er lavet i grå skind, hvor den ene side har pels, mens den anden side er glat. Der er en rem med, så hun kan bruge den som taske, og ellers kan hun bare have den med i hånden.

 

Med et klik her kan du læse mere og se flere billeder.

 

 

 

 

To Go – julegave til hende

Er hun en to-go-pige, der tit er på farten, så giv hende en julegave, så hun slipper for at bruge penge på de dyre to-go-lækkerier. I stedet kan hun tage det med hjemmefra – smart og meget billigere!

Skrigende grønt termokrus i blank overflade

Stelton termokop

To-go-kaffe kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, så giv hende en termokop, så hun kan tage kaffen med hjemmefra.

Stelton har lavet denne smarte to-go-kop, som let kan åbnes takket være to-go-click systemet. Det betyder også, at hun kan drikke fra alle sider af kruset. Det bliver ikke nemmere at styrke sig på en kop kaffe på farten.

Du kan her finde Steltons termokop i lime og stål.

 

 

 

 

2 smarte glas til rød-og hvidvinsglas på et tæppe nede på stranden

Wine to go

Denne take away udgave er super sjov og vil helt sikkert glæde i mange anledninger. Wine-to-go har dobbelte akrylvægge, så temperaturen på vinen bevares. Glassene kan rumme 30 cl.

Find vinglassene her, så vinen også kan nydes andre steder end hjemme.

 

 

 

Julegaver til hendes køkken

Giv hende en julegave, som kan bruges i et af de rum, hvor hun befinder sig mest. Ud over badeværelset, så bruger hun sikkert meget tid i køkkenet, som de fleste jo gør. Her er der nogle bud på lækre sager at give i julegave.

rød blank røremaskine med sølv alluskål - klassisk julegave til hende

Røremaskine

Denne populære røremaskine fra KitchenAid har vundet utallige designpriser og kan gå hen og blive hendes kæreste eje i køkkenet. Med maskinen følger piskeris, dejkrog og fladt piskeris. Der er mange muligheder for at tilføje mere tilbehør til maskinen.

Find her dette hit til at putte under juletræet.

 

 

 

Du kan også finde et stort udvalg af andre køkkenmaskiner her.

 

 

Hammershøj karaffel

Kombinationen af glas og keramik gør denne Hammershøj karaffel fra Kähler helt fantastisk. Låget slutter den fine karaffel flot af, og den er nem at åbne og lukker helt tæt. Rigtig fin i et moderne hjem.

 

Hammershøj karaflen finder du her, hvor du også kan finde den i andre størrelse og med låg i forskellige grå nuancer.

 

 

BLOOMINGVILLE HANNAH VISKESTYKKE (HVID)Viskestykke

Giv hende en grund til at smide de kedelige viskestykker ud og erstat dem med nogle flotte nye.

Det kunne være disse blomstrede viskestykker fra Bloomingville, som er lavet i 100% bomuld. De har et sødt print, som måske gør det lidt sjovere at tørre opvasken af.

 

 

 

 

GUMMI OLIEBAKKE (39×14,5 CM)Til olier i køkkenet

Har hun mange lækre olier og salte i sit køkken, så giv hende en bakke, hvor hun kan stille det. Sej Design står bag denne oliebakke, som er fremstillet i PUR-gummi.

Læs mere om oliebakken her. 

 

 

 

 

 

CUCUMBO SPIRAL SLICERSlice grøntsager

Det er svært at få flere grøntsager ind i hverdagen, men du kan gøre det nemmere for hende med denne spiral slicer. Den forvandler grøntsager til spiraler, som er både nemt og lækkert at bruge i madlavningen.

Du kan finde Spiral Sliceren her. 

Vil du finde mere køkkenudstyr kan du med fordel kigge på denne side.

 

 

 

 

Varme accessories

Giv hende en julegave at varme sig på i vinterkulden med accessories, som ikke bare pynter. Her er der nogle bud på en varm julegave hende.

specielformet strikhueLækker strikhue

Zento har lavet denne fine og feminine strikhue. Den er pudderfarvet og med palietter, og så har den lidt puf, så den ser casual ud, når hun bruger den. Den er i one-size, så du behøver ikke engang undersøge, hvilken størrelse hun bruger.

Strikkehuen kan du finde her.

 

 

 

 

 

halstørklæde der er krøllet sammenTil den kolde hals

Giv hende et skønt tørklæde, som kan varme halsen og pifte tøjet op. Tørklædet er med tigerprint i sort, grå og hvid, som derfor passer til det meste tøj, så det kan næsten ikke gå galt med dette tørklæde.

 

 

 

 

 

 

sorte vanter med skilt påFå varme hænder

Når kulden bider, er det rart at kunne stikke hænderne i et par lune handsker, og det er netop, hvad hun får med disse handsker i sort strik og cashmere.

Du kan finde handskerne på denne side.

 

 

 

 

Smykker som julegave til hende

Stykker er fungerer fantastisk som julegave til kvinder. De fleste kvinder elsker smykker, så hvorfor ikke glæde hende med et flot smykke? Her er der nogle gaveideer til et smykke i julegave.

elegante guld øreringe formet som dråber Farverige øreringe

Disse søde øreringe i blå og guld er fra brandet Scherning. De er lavet i porcelæn, hedder Jazz Creoler og findes i forskellige farver.
En perfekt julegave til hende der elsker guldsmykker!

 

Køb øreringene i julegave til hende her.

 

 

 

 


Rabinovich, Arch Ørestikker, Labradorit/Sølvøreringe med labradorit

Disse øreringe fra Rabinovic er klassiske og fine. De søde ørestikkere er lavet af sølv med en lyseblå labradorit-sten.
Flot julegave som hun med sikkerhed får benyttet mellem jul og nytår

Du kan finde øreringene lige her.

 

 

 

 

 

Lang forgyldt halskæde til hendeLang halskæde

Denne fine halskæde passer perfekt til mørkt tøj, hvor smykkerne gerne må lyse lidt op. Den har et rosa-guld look med et stort, rundt vedhæng, som er belagt med små similisten.

 

Se halskæden på denne side.

 

 

 

 

Flot Guld armbånd - God julegave til hendeForgyldt armbånd – Yndig julegave til hende

Er hun til det enkle look, så se nærmere på dette spinkle armbånd. Den tynde kæde er forgyldt, og der er et rundt logo som vedhæng i armbåndet. Det giver det lidt mere kant. Et super flot armbånd fra Jewelry and love.

 

Se flere billeder og læs mere her.

 

 

 

 

Julegave til hende – Hvad skal jeg give hende i julegave?

Vi håber meget, at du, ved hjælp af de mere end 30 gaveforslag til en julegave til hende ovenfor, har fundet frem til en god julegave. Vi vil alle sammen gerne give hende den perfekte julegave, og derfor bliver gaveræset ofte stressende. Det kan specielt være udfordrende for mænd at finde julegaven til hende, da den perfekte julegave til kvinder sjælendt er én simpel genstand, som det så ofte er tilfældet ved gaven til mænd. Men det er netop derfor er vi er til! Vores formål er at gøre din gavejagt mere overskueligt, og forhåbentligt har du fundet en god julegave her på siden. Det er også helt ok, hvis ikke du fandt et match her på Gaveraad.dk – I så fald håber vi at du ihvertfald er blevet inspireret til at finde den rigtige julegave. Hvis du har lyst, må du meget gerne dele en kommentar omkring en gave, du tidligere har givet med succes.

Er ønskelisten lang?

Måske har hun ønskelisten fyldt med ønsker, eller måske har hun ikke. Kvinder har ofte svært ved at bestemme sig, hvad det helt præcist er, de ønsker sig, for hvad nu hvis de hellere vil have noget andet i næste uge? Det kan derfor blive nødvendigt, at du træffer en beslutning, når du skal købe en julegave til hende. Det eneste der kan være svære end at skulle vælge den rigtige julegave fra hendes ønskeliste er, hvis hun ikke har en ønskeliste, og du dermed selv skal prøve at læse hendes tanker for at finde ud af, hvad hun ønsker sig.

I stedet for at prøve at lege tankelæser kan du blive nødt til at satse og derfor købe en julegave til hende, som du tror, hun vil blive glad for. For at vælge den rigtige julegave til hende kan du få brug for at have nogle specielle råd i tankerne. Du kan med fordel tænke på, hvilke farver hun har i sit hjem, om hun elsker nips, samt om hun diskret har givet udtryk for, at der er noget, hun godt kunne tænke sig.

Hvis du stadig er meget i tvivl om, hvad du skal give hende, kan du vælge at gå med nogle klassiske kvindegaver, som falder i god jord hos hende hver gang. En lysestage er for eksempel en gave, som hun altid kan bruge. Hvis du finder en lysestage, som passer ind i hendes indretning, så er du allerede godt på vej. Kvinder er generelt meget glade for ting, som enten kan pryde deres hjem eller dem selv. Du går derfor heller aldrig galt i byen med en pæn taske, som hun kan tage med sig på café eller en flot kjole, som hun kan tage på, når hun skal til middagsselskab eller i byen.

Hvad skal du give hende i julegave?

Hvis du gerne vil give hende en speciel julegave, som med sikkerhed ikke står på hendes ønskeliste, så kan en oplevelsesgave være lige sagen. Kvinder elsker at blive forkælet, så du har gode muligheder for at finde en oplevelse, som falder lige i hendes smag. En afslappende ansigtsbehandling kan for eksempel være lige det, som hun står og mangler. Juletiden kan være stressende med alt det, som hun skal nå i forhold til julegaveindkøb og madforberedelser til juleaften. Ved at give hende en ansigtsbehandling i julegave kan du være med til at give hende en rolig følelse i kroppen, inden hun vender tilbage til hverdagen.

Udover at være en stressende måned er december også kendt for at være den helt store bagemåned. Hvis hun bare ikke kan få nok af julebag, så kan et bagekursus være den perfekte julegave til hende. Hun kan ved et bagekursus også få lov til at udfolde sin kreative side samt få lov til at prøve kræfter med ægte konditori. Dette er desuden også en god julegave til hende, som elsker at følge med i diverse bageprogrammer i fjernsynet. For en dag kan hun nemlig få fornemmelsen af, hvordan det føles at være med i for eksempel Den Store Bagedyst.

Det kan være svært at vælge, hvilken oplevelse du tror, hun vil synes bedst om. Hvis du er meget i tvivl, kan du vælge at købe et gavekort til en oplevelse og på denne måde lade det være op til hende, hvilken oplevelse hun helst vil have. Du kan eventuelt supplere gavekortet med et hjemmeskrevet kort, hvori du kommer med forslag til oplevelser, som du synes kunne være noget for hende.

Giv en personlig julegave til hende

Alle kvinder elsker smykker, det er ikke til at tage fejl af. Hvis du stadig er meget i tvivl om, hvad den perfekte julegave til hende er, så kan det være, at du skal finde hendes smykkeskrin og tjekke, om hun er til guld eller sølv, samt om hun er til farverige smykker eller mere klassiske og enkle smykker.

En halskæde kan være en meget klassisk julegave, men når der er tale om en halskæde, du har valgt specielt til hende, så bliver dette hurtigt en meget personlig gave. Du kan yderlige gøre en halskæde endnu mere personlig, hvis den for eksempel indeholder hendes navn, initialer eller bare forbogstavet i hendes navn. Kvinder elsker personlige smykker, men de elsker i højere grad også tanken, der ligger bag. Ved at give hende en personlig halskæde ved hun derfor også, at du har tænkt specielt på hende, da du har valgt den, hvilket hun med stor glæde vil fortælle videre til hendes veninder og familie.

Hvis du ikke synes, at en halskæde er nok til hende, du gerne vil forkæle, så kan du supplere med en matchende ring eller et matchende armbånd. Kvinder elsker nemlig at have flere smykker på fra samme smykkeserie, så der er en rød tråd igennem deres valg af udsmykning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *