Konfirmationsgaver til piger

Tiden er ved at være inde til, at hele landets unge teenagere skal konfirmeres og det betyder gavetid. Der bliver i Danmark brugt milliarder af kroner på gaver til non- og konfirmander. Nogle af de unge er meget målrettede efter, hvad de vil have og har udleveret en specifik ønskeseddel til de inviterede, mens andre ikke har skåret ud i pap, hvad de ønsker sig. Hvis du skal finde en gave til sådan en konfirmand, er denne artikel til at give dig inspiration til forskellige konfirmationsgaver til piger. 

Hos pigerne kan der være mere tendens til, at de ønsker sig flere ”små” gaver i stedet for få store.

Indhold:
Pynteting
Smykker
Tasker
Isenkram
Oplevelsesgaver
Teknologi
Cykler
Tøj og sko
Mangler du stadig inspiration?

Pynteting

De næste gaveideer er ganske særligt for piger, der har en speciel kærlighed for alverdens pyntegenstande. Vi har samlet nogle forskellige gaver, der er gode til at stå til pynt og nogle kan heldigvis også lidt mere. Noget har været in for mange år siden og er igen kommet på mode, mens andet er helt nye produkter. Det vil klæde på konfirmandens værelse og kan nemt tages med videre, når hun engang forlader reden.

HOPTIMIST BUMBLE (KROM)Hoptimister

Den første Hoptimist er fra 1968 og er designet af Gustav Ehrenreich.  Kendetegnende for modellerne er deres fjeder, så de kan stå og hoppe på skrivebordet. Sidenhen er der også blevet designet kopper, vækkeure, iphone-covers osv.

Denne Bumble Hoptimist i krom er 14 cm høj. Perfekt til et moderne pigeværelse. Hvis du synes Hoptimisten ser for kedelig ud, kan du pifte den op ved at skrive en lille besked på og vedlægge en tusch, så andre venner eller familiemedlemmer kan give et råd eller en besked med på vejen.

 

Er hun en optimist, så giv hende en Hoptimist!
Du finder Hoptimisten i hendes yndlingsfarve lige her.

 

Ferm Living Branches WallstickerWall stickers

Hvis væggen på pigeværelset er blevet lidt for kedeligt, så pift det op med nogle wall stickers. Der findes mange søde varianter med skyer, dråber, stjerner og grene. Hvis hun på et tidspunkt ikke længere er på bølgelængde med grenene på sit værelse, kan de nemt tages ned igen.

De dekorative grene til væggen findes her. 

Hvis hun er mere praktisk anlagt, findes der forskellige wall stickers med kalendere og ”to do” lister.

Find flere stickers til væggen her.

 

 

Kay Bojesen

De forskellige dyr, der er lavet af træ, er designet af Kay Bojesen. Dyremodellerne er en pyntegenstand, der har været i mange danske hjem i mange år og vil fortsat være det mange år endnu. En god gave der holder fra barn til voksen.

Aben

Det mest berømte af Kay Bojesens dyr er nok Aben, der blev skabt i 1951. Den er lavet af teak og limba. Her har han formået at få linjerne i træet til at fremstå som et smil.

 

 

 

 

 

 

 

BjørnenBjørnen

Bjørnen blev skabt året efter Aben og her efter blev Kay Bojesen udnævnt til kongelig leverandør. Bjørnen er fremstillet af eg og ahorn og den bliver med sin runde næse og lidt tykke mave hurtig en favorit hos de fleste.

Bjørnen findes lige her 

 

 

 

 

 


Kay Bojesen Flodhest
Flodhesten

Den fine flodhest kom nogle år efter i 1955 og blev fremstillet til at holde Kay Bojesens blyant på skrivebordet. Den er lavet af egetræ.

Skal din konfirmand have dansk design til at holde blyanten på skrivebordet?

Flodhesten kan købes her.

 

 

 

 

Sangfuglen

Det er længe siden de søde og farverige songbirds blev designet, men først nu lang tid efter er de sat i produktion. Fuglene har hver deres navn og findes i forskellige farvesammensætninger.

Her finder du Pop, som er inspireret af Bojesens kærlighed for sodavand.

Find de andre søde sangfugle her. 

 

 

 

 

Lysestager

Levende lys er altid med til at skabe en hyggeligere stemning. Giv hende en flot lysestage, der kan holde resten af livet. Vi har samlet nogle forslag til lysestager fra forskellige designere som du kan give hende i konfirmationsgave.

OMAGGIO LYSESTAGE (LILLE/GULD)Disse stribede lysestager er fra serien Omaggio og er designet af Kähler. De findes i sort, guld, sølv og perlemor og kommer i tre forskellige størrelser, så du kan sammensætte din helt egen samling af lysestager.

Find stribede stager her.

 

 

 

 

 

 

Du kan også sammensætte de søde lysestager fra serien Hammershøj, som også er designet af Kähler. De findes i forskellige højder, men samme brede, hvilket gør at lysestagerne får forskellige buttede udtryk.

Lysestagerne findes i flotte farver og du kan f.eks. få stagen i mintgrøn her.

 

Er hun mere til et rå look? Så kan det være disse lanterne falder i hendes smag. De har et flot mønster som giver et smukt skær med lys i lanternen. De er fra Bloomingsville og er lavet i glas og metalt

Du kan finde lanterner til konfirmanden her.

 

 

Se hele udvalget af lysestager her.

 

 

Puder

Puder kan pifte sengen, sofaen og selv den kedeligste stol op og de findes i et utal af forskellige design, størrelser og materiale. Nedenunder kan du finde et lille udvalg af puder, som du kan forære i konfirmationsgave til hende.

HAY Dot Cushion ST 1 Dot Dark BlueFyldt med dun finder du denne Dot Cushion på 60 x 45 cm fra Hay. Puden er lavet i lækkert materiale og er klar til at skabe liv på sengen, stolen eller i sofaen. Dot Cushion er lavet i forskellige farver og med en eller to knapper.

Find puden med knappen i blå her. 

 

 

 

 

Ferm Living Mountain Tops Cushion
Denne pude fra Ferm Living hedder Mountain Tops og vil passe ind på de fleste teenageværelser. Den er fremstillet af 100% økologisk bomuld og måler 60 x 40 cm.

Du finder den søde pude her.

 

 

 

 

Det er blevet meget populært blandt børn og unge med tøj og puder af pailletter. Det sjove ved disse puder er, at de kan skifte mønster og farvekombination ved at pailetterne vender i forskellige retninger.

Pudebetrækkene her kaldes Mermaid-pillows og du finder dem i mange forskellige farvekombinationer. Et sikkert gavehit hos både små og store piger.

 

 

 

Er du ude efter en ungdommelig pude til konfirmandens værelse, så kan det være, du skal kigge nærmere på disse emoji-puder. Der er tale om puder med udtryk og følelser og du kan vælge mellem 7 forskellige smiley-puder her.

Vælg et motiv til puden, som hun helt sikkert kender og bruger flittigt.

 

 

 

 

Smykker

Rabinovich, Flower Ribbon Armring, Sort SølvDet er meget populært at give piger smykker og ure i konfirmationsgaver, derfor har vi skrevet en hel artikel om smykker, som du kan give til konfirmanden.

Læs artiklen om smykkegaver her. 

Du finder bl.a. denne armring fra Rabinovich.

 

 

 


Qualy My Deer Smykketræ (Hvid)Smykketræ

Til at holde styr på alle smykkerne, kan du forære konfirmanden et smykketræ. De findes i mange forskellige udformninger og farver.

Du kan f.eks. hænge halskæder, armbånd og ringe på dette søde smykketræ med en hjort fra Qualy.

 

 

 

Tasker

Om de skal på ryggen, over skulderen, trækkes efter eller holdes i hånden, så er tasker populære hos de fleste piger. Vi har prøvet at finde et lille udvalg af tasker med forskellige formål, så du kan blive inspireret, hvis du vil give konfirmanden en taske i gave.

Skuldertaske 

En simpel og smart shopper hende, der elsker rummelige tasker. Tasken er fra House Doctor og fremstillet i bomuldskanvas. Hun kan bl.a. bruge skuldertasken til shoppeture, til skole, til sport, til weekendture og til stranden.

Er dette lige sagen for konfirmanden, så klik her.

 

 

 

 

 

Spikes & Sparrow computertaske i skind brandyStilfuld computertaske

Hjælp hende med at passe godt på sin computer, når hun skal transportere den væk fra skrivebordet. Du får et smart design med denne rå og rummelige  computertaske i skind fra mærket Spikes & Sparrow.

Nysgerrig? Så læs mere om computertasken her.

 

 

 

 

 

 

Lifepack rygsæk

Denne rygsæk kan lidt mere end andre “normale” rygsække. Udover at have et godt beskyttet rum til laptop, så har tasken indbygget powerbank, som oplades ved solceller og desuden også kan bruges som bluetooth højtaler.

Læs mere om Lifepack rygsækken her, hvis hendes rygsæk skal kunne lidt mere end det sædvanelige. Tasken findes i sort og grå.

 

 

 

Rejsetaske

En stor lækker taske fra Tatonka fremstillet af presseningmateriale. Perfekt til weekendture, studierejser eller andet, hvor man skal have en lidt større opbakning med. Tasken er ekstrem holdbar og kan både anvendes som duffelbag og skuldertaske.

Giv en smart taske til konfirmanden her. Findes i forskellige farver.

 

 

 

Isenkram

Mange vil nok tænke at det er lidt for tidligt at give en konfirmand gryder, tallerkner og andet til den dag, hvor hun skal flytte hjemmefra. Men hvis man skal være ejer af alt til køkkenet den dag man flyver fra reden, så kan man næsten ikke komme i gang med at samle sammen for tidligt. Vi har derfor samlet lidt isenkram, som kunne være en start til den dag, hun smutter hjemmefra.


Morphy Richards rød elkedelRød el-kedel

Hvad med at give hende en rød smart el-kedel? Denne er fra Morphy Richards i rustfrit og børstet stål. Den har skjult varmelegeme og kan indeholde 1,5 liter vand som kan koges lige til det formål du ønsker.

Læs mere om el-kedlen her.

 

 

 

 


HAMMERSHØI KARAFFEL (STOR/ANTRACITGRÅ)Karaffel med låg

Her får den elegante Hammershøj karaffel fra Kähler. Karaflen er af glas og låget af keramik er i antracitgrå.

Se om den kan blive noget for din konfirmand.

 

 

 

 

 

 

Sjove æggebægre 

Disse søde æggebægre vil klæde ethvert morgenbord. Humør-æggebægrene findes i forskellige varianter f.eks. kyssende og drømmende.

Find flere sjove æggebægre her! F.eks. som sumobrydere, King Arthur eller små Margrethe skåle.

 

 

 

 


Normann Copenhagen Krenit Skål - Ø 16 cm - turkisTurkis Normann skål

En flot og elegant skål fra Normann Copenhagen, som bestemt ikke er gået af mode, når tiden kommer til at konfirmanden skal stå på egne ben. Skålen er lavet af stål og er farvet turkis indvendigt, men fås også i andre farver.

Du finder denne Normann skål her.

Hvis denne ikke lige er sagen, kan du finde et stort udvalg af andre skåle og fade her.

 

 

 

Smoothie Blender

Med denne smarte blender fra Cook & Baker, kan hun hurtigt og nemt blande og blende de lækreste smoothie. Der blendes i et smart bægre, som med det samme er klar til at tage med på farten.

Giv hende en gave, så hun nemt kan lave en smoothie med veninderne, når hun kommer hjem fra en lang skoledag.

Køb blenderen til smoothies her. 

 

 

 

 

Candyfloss-maskine

Der findes forskellige maskiner med kun et formål, men et formål som vil sprede meget glæde. Her kan f.eks. være tale om sorbet-maskine, popcorn-maskine, chokoladefontæne og ovenstående smoothie blender.

Har hun en sød tand, så er denne maskine fra Kitchpro, der enkelt laver candyfloss, måske lige sagen for hende du skal give en konfirmationsgave.

 

 

Mangler du mere inspiration til tidlige skrub-af-gaver til konfirmanden, så kan du læse artiklen her.

Oplevelsesgaver

Det er blevet meget populært at give oplevelser i gave. Der er et hav af forskellige muligheder inden for afslapning, madoplevelser og noget der giver et adrenalinkick.

Læs her indlægget om, at konfirmander er blevet trætte af materielle gaver.

Du kan se en samlet video med 10 gode ideer til konfirmationsgaven her. 

 

Bodyflight

En skøn og populær oplevelse, hvor man får muligheden for at mærke følelsen af det frie fald. Oplevelsen foregår i en vindtunnel, hvor 5 kraftige propeller skaber en så stor luftstrøm, at du kommer til at flyve i den 13 meter høje tunnel.
Vi hos Gaveråd har også prøvet denne oplevelse og den kan i den grad anbefales!

Køb gavekortet til bodyflight her. 

 

 

Lækker spadag

Denne oplevelsesgave inderholder en gennemført spaoplevelse til konfirmanden. Det foregår hos Lübker Square, hvor gavekortet giver adgang til wellness-center med spa og fitness. Der er badekåbe, håndklæde, frugt og andre forfriskninger til rådighed. Mulighed for tilkøb af behandlinger, mad og drikke.

 

Forkæl konfirmanden og giv hende en udsøgt spaoplevelse her.

 

 

Prøvedyk i Kattegatcentret

Er hende du skal give en konfirmationsgave ikke bange for at være på dybt vand, så kan det være denne oplevelse til Kattegatcentret lige er noget for hende. Gavekortet indeholder entré til centret, udlån af udstyr og 30 minutters dyk i det 1,5 millioner liter store Oceanarium med en erfaren dykkerinstruktør.

Læs mere om denne våde oplevelse her.

Er hun modig nok til at komme helt tæt på de fem forskellige hajarter?
Så klik her!

 

Flødebollekursus

Hvis hun er glad for det søde køkken, så har du mulighed for at give hende forskellige kurser inden for denne kategori.

Det kan f.eks. være dette flødebollekursus, hvor hun skal afprøve kunsten i at lave flotte høje flødeboller med forskellige smage. Kan foregå 4 forskellige steder rundt i landet.

 

 

 

Andre kagekurser

Du kan også vælge at give hende macaronkursus, cupcakekursus eller kagekursus hos Kroman i konfirmationsgave.

 

 

 

 

 

Åbent gavekort

Hvis du synes det er en genial idé at give en oplevelse i gave til en konfirmand, så klik dig videre og se nogle af de mange muligheder her eller læs vores artikel om oplevelsesgaver til hende og find inspiration til den perfekte gave, der med sikkerhed vil skabe glæde og lykke.

 

Køb åbent gavekort til oplevelser her!

 

Du kan her se mere til bestsellere og populære oplevelsesgaver til ham eller hende i konfirmationsgave.

 

Teknologi

Man kan ikke lige frem sige at denne kategori indeholder de ”små” gaver, ikke desto mindre er der mange konfirmander, der ønsker sig forskellige former for elektronik. Konfirmander over hele landet bliver de nye ejere af fjernsyn, computere, telefoner, spillekonsoller, kameraer, musikafspillere, tablets osv. Ja listen er lang med de mange apparater, vi har nedenunder samlet et lille udvalg af produkter, som du kan give til en konfirmand eller få inspiration til andet elektronik, du kan forære hende.

 

iPhone 8 Plus 256GB GuldIphone 8 Plus 

Dette populære Apple produkt vil med sikkerhed også sparke fødderne væk under din konfirmand. Med lækkert design, 12 MP kamera og 7 MP frontkamera, 5.5 tommer skærm, god grafik og høj hastighed med 4G, får du en smartphone i allerhøjeste kvalitet.

Klik her for at finde en iPhone 8 Plus i guld med 256 GB intern hukommelse.

Find her forskellige iphones i guld, space grå, rose, rød og sølv – ulåst og uden abonnement.

 

 

 

 

Samsung Galaxy S7 32GB Guld Uden abonnementSamsung Galaxy S7

Denne smartphone fra Samsung er testet af Jyllandsposten (2016) til at være verdens vildeste mobil (se testen her)
Galaxy S7 er en slank og lækker telefon med en stor skærm på 5,1 tommer. Den indeholder 12 MP kamera og 5 MP frontkamera, så hun kan komme i gang med at tage en masse selfies. Findes i sort og guld.

Se mere om de forskellige funktioner og køb den vilde telefon her.

Er hun ude efter den nyeste galaxy model, så kan du give hende Samsung galaxy S9 her.

 

 

 

Apple iPad Pro 10.5" Wi-Fi + Cellular 256GB Sølv MPHH2KN/AiPad Pro

Du får en ualmindelig tynd og elegant tablet med et flot design, 10,5 tommer skærm, 12 MP kamera, skarp opløsning og adgang til et utrolig stort udvalg af apps.

 

Find den supersmarte iPad Pro med 256 GB hukommelse her.
Husk beskyttelsen her.

 

 

 

 

IRC IRK1440 DAB+ Radio WoodRadio

Radioen er noget ældre end de ovenstående apparater, men radioen er kommet for at blive, så hvad med at give hende en mulighed for at høre musik og radioprogrammer på værelset, i køkkenet, på terrassen eller hvor hun nu lige trænger til toner for øret. Denne flotte radio med trælook har forbedret lyd og er klar til at spille alle de nye hits, som konfirmanden kan synge med på.

Se mere om Tangent radioen i her.

 

 

 


Canon EOS 6D HusSpejlrefleks kamera

Sevom de fleste telefoner i dag kan tage billeder af en rigtig god kvalitet, så er der nu stadig noget særligt ved at kunne tage nogle fantastiske smukke billeder med et spejlrefleks kamera som dette Canon EOS 6D. Det tager billeder med 20,2 MP opløsning og indeholder fullframe-sensor.

Læs flere lækre detaljer om kameraet fra Canon her. 

 

 

 

 

ASUS ZenBook UX310UQ 13,3" BærbarAsus bærbar

En bærbar computer vil helt sikkert glæde konfirmanden, som du skal give en gave. I de ældre klasser begynder eleverne i højere grad at bruge computere i undervisningen og de unge vil nok heller ikke klage over at have en ny bærbar til fritiden.

Denne Zenbook bærbar fra Asus er tynd, let og er en ultrabook i særklasse. Skærmen er 13,3 tommer og har en opløsning, der giver et fantastisk billede.

Læs her mere om denne Asus bærbar, hvor der bestemt stadig er tænkt på kvaliteten.

 

 

Apple MacBook Pro 13" med Touch Bar MLH12DK/A - Space GreyMacBook Pro

En gave som helt sikkert står øverst på mange af konfirmandernes ønskesedler er en Macbook Pro fra Apple. Der er i høj grad kælet for kvaliteten og denne nye MacBook er bygget på banebrydende ideer. Den har bl.a. den revolutionerende touch-bar, som er integreret i tastaturet.

Find en MacBook til konfirmanden her og vær 100% sikker på at sprede glæde.

 

 

 

 

Sandberg Studio Pro Microphone USBMikrofon

Mange unge forsøger sig med videooptagelser og er hun med på bølgen, skal lyden da være i orden. Denne Sandberg Studio Pro mikrofon tilsluttes via USB-stick og giver lyd i særklasse.

Om end hun skal bruge bedre lyd til youtube-videoer eller musikoptagelser, så find mikrofonen fra Sandberg her.

 

 

 

 

XYZ da Vinci Mini W3D printer

Et helt nyt univers åbner sig med en 3D printer. Hun kan printe alverdens ting og dingenoter – kun fantasien sætter grænser.

Denne kompakte da Vinci mini 3D printer sætter brugervenlighed i højsædet. Printeren bruger biomaterialet PLA.

Læs mere om 3D printeren her. 

Hvis hun mangler ideer til 3D printede projekter, så kan hun tage et kig på denne video.

 

 

Cykler

En god og stor gave som forhåbentlig kan bruges mange år ud i fremtiden, er en cykel. Den er næsten ikke til at være foruden og den vil helt sikkert skabe meget glæde for hende, du skal give en konfirmationsgave.

 

Retro sort damecykel

Kildemoes står bag denne klassiske shoppingcykel. Cyklen har 7 gode Shimano gear, fastmonteret kurv foran og justerbar sæde og styr. Denne populære kampagnemodel er specielt designet med brune dæk og brun sadel.

Læs mere om damecyklen her.

 

 

 

Rød Centurion

Denne cykel har et enkelt og sporty design. Den røde cykel med sorte detaljer har 7 indvendige gear og et let stel af aluminium, som ikke ruster. 

Find den lette lady cykel lige her. 

 

 

 

 

Lilla Ebsen cykel

En super flot og elegant cykel fra mærket Ebsen. Denne Nordic Prestige Damemodel fra 2018 er en solid model med 7 gear, både fod- og håndbremse, bagagebære, cykelkurv og skærm foran kæden.

Tænker du lilla til konfirmanden – klik her!

 

Find her flere skønne cykler til piger til konfirmationsgave.

 

Tøj og sko

De fleste unge piger kan altid bruge nyt tøj og nye sko, så med en gave inden for denne kategori, har du også en god gaveidé til konfirmationsgaver til piger.

Samsøe Samsøe Kjole Limon Short Dress Dusty Rose FrontKjole uden ærmer 

Denne fine kjole er fra Samsøe Samsøe’s serie Limon og findes også i en lang model i navy. Kjolen har v-hals, flæsekant og elastikkant, som giver en god pasform.

Giv den smukke rosa kjole til konfirmanden her. 

 

 

 

 

 

 

Mads Nørgaard Sweat Organic Sweat Tilva Multi FrontSweatshirt

Her er en oversize sweat i et smart retro design fra Mads Nørgaard. Sæt den sammen med et par bukser med vidde og vi er næsten tilbage i 90’erne. Sweatshirten i blå, hvid og brun er fremstillet i 100 % bomuld.

Klik dig videre til denne sweat fra Mads Nørgaard. 

 

 

 

 

 

 

Samsøe Samsøe - Bukser - Louisa Crop Pants - Sapphire LilacBukser

Et par lækre bløde bukser i navy med rosa bånd langs siden. Bukserne har et moderne look som herrebukser og så slutter de lidt over anklerne.

Køb bukserne fra Samsøe Samsøe her. 

 

Find meget mere lækkert tøj til konfirmanden her. 

 

 

 

 

 

Puma - Sko - Muse Satin - PeachPuma sko

Her finder du en sko som både er sporty og feminin. Den har forskellige rosa og ferskenfarvede detaljer. Skoen fra Puma har gummisål og findes i forskellige farver.

Tjek den rosa Puma sko ud her. 

 

Se udvalget af sko til hende her, hvor du både finder sandaler, sneakers, stiletter og støvler.

 

 

 

 

DOM Bow 2 Dame Tights Tropical/SortCool tights

Disse smarte og behagelige tights fra Drop Of Mindfulness er gode til mange aktiviteter eksempelvis yoga, fitness og løb. Den høje kant giver en god pasform.

Giv hende et par flotte tights, som kan sætte lidt farve på træningen.

 

 

 

 

Mangler du stadig inspiration?

Den gave størstedelen af alle konfirmander får flest af, er pengegaver. Nogle finder det kedeligt blot at give penge. Hvis du har det sådan, så læs med her og se hvordan du kan pifte din pengegave op, så den bestemt ikke er kedelig.

 

hellas katekismus - bogDu kan også vælge at give “Hellas Katekismus”, som er en lille bog skrevet i et lettilgængeligt sprog om forskellige forestillinger om tro.

En super god og lille gaveide til konfirmanden skrevet af den folkekære Hella Joof.

 

 

 

 

 

Har du erfaring med konfirmationsgaver til piger, hvad der er in og out? Så del endelig din viden med os og de andre læsere.

Vi håber, du er kommet et skridt nærmere den perfekte konfirmationsgave til hende.

2 thoughts on “Konfirmationsgaver til piger

 • februar 23, 2015 at 3:13 pm
  Permalink

  Det er nogle rigtig gode gaveideer – et andet forsalg kunne være høretelefoner. Det er noget de fleste kan bruge og bliver glad for. Prismæssigt er det også muligt at få noget rigtig lækkert for under 500 ,-

  Skal du f.eks. til konfirmation hos en der er glad for sport så ku man give et par sportshøretelefoner. Se evt. her: http://www.earbuddy.dk/sport-hoeretelefoner

  Mvh.
  Lasse (obs: jeg er medejer af EarBuddy)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *