Smykke til konfirmand – Flotte pige smykker til konfirmanden

Foråret er lige så stille på vej, hvilket betyder alle konfirmationerne også nærmer sig. Hvor mange konfirmationer skal du til og har du styr på gaverne til de unge konfirmander? Mange piger har smykker på ønskesedlen, men det kan være svært at vide, hvad man skal kaste sig over af halskæder, øreringe, ure osv. Se med nedenunder og find inspiration til smukke konfirmationssmykker til piger.

Indhold:
Halskæder
Armbånd
Øreringe
Ringe
Marguerit
Ure

Halskæder

Har man sagt smykker, må man også som noget af det første sige halskæder. Der findes alverdens forskellige vedhæng og udformninger som sættes i en kæde om halsen. Se med og bliv inspireret til hvilken smykkegave du skal vælge til den kvindelige konfirmand.

 

Lund, Kors Vedhæng, 8 Karat GuldKlassisk korskæde:

Da konfirmanden jo fejres for at sige ja til kristendommen, vil det jo være oplagt at give en korskæde til hende. Der findes mange forskellige slags korskæder, denne er et lille elegant vedhæng i guld fra Lund.

Find det fine vedhæng her.
Hvis du ikke synes om denne korskæde, er der også andre muligheder her.

 

 

Oval Medaljon med Diamant, 50 cm KædeMedaljon med minder:

Skal hun have en kæde, der indeholder lidt mere end det man kan se ved første øjekast? Så er medaljoner en mulighed, hvor hun kan sætte et lille billede ind af nogen hun har kær, så hun altid har dem tæt på hjertet. Denne medaljon fra Marathon er helt enkel med en fin diamant i midten. Du har også mulighed for at få indgraveret konfirmandens navn, fødselsdag eller konfirmationsdato.

Se mere om den fine medaljon her og find en af de mange andre medaljoner her.

 

 

Frk. Lisberg, Livets Træ Vedhæng, Rosa ForgyldtSmykketræ:

Ja, her er ikke tale om et smykketræ til at hænge smykkerne på, men et vedhæng der forestiller Livets træ. Et flot smykke fra Frk. Lisberg til en naturlig pige.


Vælg dette som konfirmationssmykket her
. Vedhæng findes i sort sølv, forgyldt, sølv og rosa forgyld som på billedet.

 

Frk. Lisberg, Livets Træ Armbånd, Sølv

 

 

Hvis du bliver helt vild med livstræet og har lidt flere penge at gøre med, kan du sammensætte det med matchende armbånd her.

 

 

 

 

Nydelige navnekæder:navnekæde

Kæder med navn eller bogstav er et rigtigt hit blandt de fleste unge og en kæde, der holder mange år ud i fremtiden. Så bare du har styr på, hvordan konfirmandens navn staves, vil denne halskæde også blive et sikkert hit fra dig.

Vælg navnekæden i sølv eller forgyldt sølv.

 

 

 

Nordahl, Letters Halskæde U, 42/45 cm, ForgyldtKæde med bogstav:

Hvis hun i stedet kun er til sit forbogstav, så er det selvfølgelig også muligt at få som vedhæng. Der findes mange forskellige former for bogstavkæder, her ser du et forgyldt eksempel fra Nordahl. 

Tag et kig på de mange vedhæng med bogstaver her. 

 

 

 

Armbånd

Nu til at smukkesere armene med smykker. Her findes også et væld af muligheder og der skal nok være et, der falder i god smag hos din konfirmand.

 

Rabinovich, Flower Ribbon Armring, Sort SølvBedårende blomsterarmring:

Giv konfirmanden 3 søde blomster på række på denne armring. Smykket er fra Rabinovich og lavet af sort sølv, der kan virke en smule mindre småpigeagtigt.

Tjek den elegante armring ud her eller se nogle af de mange andre smykker fra serien Flower Ribbon fra Rabinovich.

 

 


BYBIEHL ARMBÅND LÆDER SØLV FGSødt læderarmbånd:

Brandet bag dette fine armbånd er danske byBiehl. Armbåndet er fremstillet i sort kolæder med et lille blomstervedhæng ved låsen.

Se nærmere på byBiehl armbåndet her. 

 

 

 

 


PANDORA ESSENCE SØLV ARMBÅND

 

Charmerende Charms-armbånd: 

Hvad med at give et smykke, der kan bygges videre på og er helt enestående? Vælg et armbånd f.eks. fra Pandora og sammensæt et helt personligt armbånd til konfirmanden med forskellige charms. Disse charms kan være alt fra blomster og hjerter til forskellige geometriske figurer og farvede perler.

 

 

 

Pandora Galaxy 791388czLyder et charms-armbånd som en god ide? Så find et læderarmbånd og sammensæt det med de charms, som du synes passer til din konfirmand her.

 

 

 

 

Armbånd sølv med 3 hjerterHjerter af zirkoner:

Et helt enkelt og elegant armbånd af sterlingsølv. Armbåndet har tre små hjerter med zirkoner på og kan bruges til fine anledninger eller til hverdag, hvis hun skal have lidt bling bling til at søde tilværelsen.

Find det søde armbånd med hjerter her. 

 

 

 

Øreringe

Et smykke der altid kommer sammen i sæt og hvis konfirmanden har plads til det, så er der altid fyldt op i øret. Øreringe findes i alverdens udformning til hverdag og til fest. Se med nedunder og find det sæt, der passer til konfirmanden du skal give en gave.


Stine A, Clover Ørestik, SølvDobbelt op på hjerter:   

Disse elegante hjerteøreringe formet til et kløver passer perfekt til den søde og kærlige pige. Hjerterne er af sølv og kan gå an til enhver lejlighed og pifte ethvert sæt tøj lidt op.

Øreringene er fra Stine A og du finder dem ganske billigt her.

 

 

 

Pernille Corydon, Stjerneskud Ørestikker, ForgyldtStjernedrys:

Disse ørestikker passer lige i øret på en kommende konfirmand. Hver ørering har 3 forgyldte stjerner i forskellige størrelser. Stjernerne er designet af Pernille Corydon.

Du finder ørestikkerne til din stjerne her og kan se flere smykker af Pernille Corydon, hvis du klikker videre her.

 

 

 

Pernille Corydon, Hummingbird Ørestikker, SølvFugle øreringe:

Her er øreringene til den naturlige pige. Disse søde hummingbirds i sølv er fra Pernille Corydon og passer perfekt til en skøn pige, der elsker naturen. De findes i sølv, forgyldt og rosa forgyldt.

Find de elegante fugle her.

 

 

 

id fine, Raven Mini Hoops, Forgyldt Er hun til andet fra naturen, så tjek disse fjerøreringe i forgyldt sølv ud eller hvad med nogle søde ørestikkere med sommerfugle fra Nordahl Andersen.

 

 

 

 

 

Ringe

Her finder du smykket til at klæde de fine fingrer. Nogle bruger kun ringe til særlige lejligheder, mens det for andre er en fast del af hverdagslooket. Hvad tror du din konfirmand er til og afspejler det sig i valget af ringe? Find inspiration til ringeindkøb her under.

Rabinovich, Flower Ribbon Ring, ForgyldtRabinovich blomsterring:

Denne søde ring med enkle blomster er fra Rabinovich serien ”Flower Ribbon”. Materialet er sort sølv, som både virker råt og elegant på samme tid.

Kender du pigen, hvis fingrer passer til denne ring? Så køb den i forgyldt sølv her.

 

 

 

Nordahl, Rhombus Ring, Sort SølvEnkel rombe:

Nordahl står bag denne fine og enkle ring Rhombus, som har formen som en rombe. Ringen er lavet af sort sølv og findes også som øreringe og halskæde.

Skal hun have en Nordahl ring? Så find Rhombus her.

 

 

 

sommerfuglering

 

Fandt du ikke lige noget der faldt i god jord hos dig eller konfirmanden, du skal give en gave?

Så får du her et stort udvalg af ringe til enhver smag, hvor du med sikkerhed finder den ring, der skal placeres på konfirmandens finger.

 

 

 

 

Marguerit

Disse Margueritsmykker er en helt særlig kategori for sig, der ikke er til at komme udenom, da de er rigtig populære at give i gave især hos konfirmanderne.

Den velkendte marguerit:marguerit guldkæde

Denne halskæde er den første de fleste tænker på, når margueritsmykkerne nævnes. Margueritten er lavet af forgyldt sølv og hvid emalje og kommer fra Lund Copenhagen.

Du køber vedhænget til konfirmanden her.

 

 

 

Marguerit Collier, Hvid/Sølv, 45 cm Kæde4 fine margueritter:

Udvid den kendte kæde med 3 blomster mere af forskellige størrelse. Denne kæde er også fra Lund Copenhagen og lavet af sølv og hvid emalje.

Køb den hvis hele konfirmandens halsregion skal dækkes af margueritter.

 

 

 

 

Der findes et stort udvalg af marguerithalskæder i alle afskygninger. Du finder bl.a. kæder fra Kranz & Ziegel, Flora Danica og flere fra Lund Copenhagen lige her.

 

 

Nordahl, Daisy Ørestikker, Sort SølvRå ørestikker:

Selvom ørestikkerne er formede som blomster, kan de sagtens have et rå look over sig. Disse margueritørestikker er fra Nordahl og er lavet af sort sterling sølv.

Du finder de rå blomsterstikker, hvis du klikker her.

 

 

 

marguerit lund øreringeMargueritter der bliver hængende:

Disse fine øreringe er fra Lund Copenhagen og er af forgyldt sølv og hvid emalje. Margueritterne har en diameter på 11 mm.

Du finder disse ørehængere med et enkelt klik.

Hvis du mangler mere at vælge imellem finder du alle margueritøreringene lige her.

 

 

Sort marguerit:sort marguerit ring

Kranz & Ziegel har lavet denne smukke ring i sølv og sort lak. Sort passer jo til alle farver, så der er rig mulighed for at bruge ringen hele tiden.

Er denne marguerit lige noget for konfirmanden, så køb den her.

 

 

 

Kan du ikke få nok af margueritter:marguerit armbånd

Der findes mange andre muligheder for at finde smykker med margueritter på. Hvis du klikker dig videre her finder du alt fra armbånd til brocher og hårnåle. Et kig hver hvis du er på jagt efter det perfekte smykke med margueritter.

 

 

 

 

Ure

Tiden går og går og det vil den forhåbentlig altid blive ved med. Det er vigtigt for os alle at have styr på tiden, så den ikke flyver fra os og vi kommer for sent til alt det planlagte. Flere og flere er dog begyndt at kunne nøjes med det digitale ur på telefonen, men den kan jo også løbe tør for strøm. Tiden er altid nemmest at have lige ved hånden, derfor har vi samlet 4 forskellige ure til konfirmander med forskellig smag.


Michael Kors MK3491 HartmanLyst og rent:

Dette fine og rene ur med guldrosa rem og urkasse er fra Michael Kors. Et mærke, der står bag flotte og elegante ure, som giver et feminint look.

Giv konfirmanden et rosa ur her.

 

 

 

 


Original Grain - Alterra Chrono Whiskey/Espresso Læder 44mm træur til herreRustfrit med rosentræ:

Her får du et ur, som består af brunt læder og blødt træ. Det ses mere og mere, at der laves forskellige accessories ud af træ og dette ur fra Original Grain er bestemt også med på trenden.

Find det seje og særlige ur her. Findes i forskellige modeller.

 

 

 

 


DANIEL WELLINGTON CLASSIC WHITE ADW00100184Stort og gammeldags:

Et ur, hvis udseende har holdt i mange år og helt sikkert også stadig er smart mange år ud i fremtiden. Du får et Daniel Wellington Sheffield ur med urrem af læder, en stor urkasse og hvid urskive med sølv visere. Et elegant ur som virkelig trender hos både mænd og kvinder for tiden.

Kan klokkeværket ikke blive stort nok, så har du her det rette ur?

 

 

 

Alpha Saphir dameur - lilla

Lilla og sporty:

Til den sportslige pige er her et rigtig godt forslag til et smart ur. Dette er fra Jacques Lemans, hvor urremmen er lavet af lilla silicone og urkassen er omkranset af similisten.

Du finder det sporty ur her, som også findes i blå, lyserød og brun.

 

 

Er du ikke umiddelbart til et af fire ovenstående armbåndsure, så fortvivl ikke og fortsæt jagten på konfirmationsgaven til hende her.

 

Erfaring med konfirmationssmykker til piger 

Har du erfaring med et særligt smykke, som passer godt til at give en pige i konfirmationsgave, så del endelig din viden. Det kan også være du selv snart skal konfirmeres og synes der mangler at blive nævnt nogle specielle smykker i artiklen ovenover.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *