Oplevelser i julegave

En julegave som ikke fylder meget under juletræet, men som i den grad vil skabe glæde og gode minder i fremtiden. Oplevelsesgaver er blevet noget af et hit inden for de sidste år og du kan helt sikkert også finde oplevelser i julegave til en af dem, du har kær.


Vi har delt artiklen op efter kæresten/mand, kæresten/kone, mor, far og bedsteforældrene, hvor du kan finde 5 skønne, vilde eller sjove oplevelser i hver kategori.

Du kan selvfølgelig sagtens give oplevelser i julegave, som ikke lige ligger under den person, som du skal give en gave, da mange af oplevelserne vil glæde begge køn i mange aldre.

Indhold:
Oplevelser til kæresten/manden i julegave
Oplevelser til kæresten/konen i julegave
Oplevelser til mor i julegave
Oplevelser til far i julegave
Oplevelser til bedsteforældrene i julegave
Åbent gavekort i julegave

 

Oplevelser til kæresten/manden i julegave

Til kæresten eller manden har vi fundet nogle oplevelser med fart over feltet og der er oplevelser både til vands, til lands og i luften. Og så har der lige sneget sig en lækker oplevelse til ganen ind imellem action og adventure. Du kan helt sikkert også finde kvinder, der vil elske at få et gavekort til en af de følgende oplevelser.


undervandsjagt-1Undervandsjagt:

Så er det på med dykkerbriller og våddragt, når der i denne oplevelse skal drages på harpunjagt under vandet.

En oplevelse som denne har vagt stor opmærksomhed og omtales som en unik naturoplevelse, hvor alle kan være med.

 

Find julegaven her til ham der trænger til at koble af på en anderledes måde under vandet med en harpun i hænderne.

 

Virtual Reality:

En oplevelse som er stormet frem, hvor han kan træde ind i et helt nyt og fantastisk visuelt univers. Lad ham svømme med hvaler, se Mars eller besøge nogle af verdens mest vidunderlige steder.

Giv ham den populære digitale trend i julegave her. 

 

 


helikoptertur-4Helikoptertur:

Denne oplevelsesgave gælder for op til 3 personer, hvor man selv vælger dato og rute for flyvningen fra enten Aarhus, Odense eller Roskilde. Denne form for helikoptertur er under privat flyvning, hvor du/I har helikopter og pilot til rådighed i 15, 20, 30 eller 40 minutter afhængig af hvilken udgave du vælger.

Find den unikke og delevenlige helikoptertur her.

 

 

tur-i-ferrari-2En tur i Ferrari:

En oplevelse til kæresten/manden med fart over feltet, denne gang i en Ferrari 360 Spider med en topfart på 315 km/t, som accelerer fra 0-100 km/t på ca. 4 sekunder.

Køreturen foregår både på landevej og motorvej, hvor der hele tiden er en erfaren instruktør ved siden af føreren.

Vælg mellem en køretur i Ferrari på 15, 30 eller 60 minutter her.

 

 

Djævleræs:

Skal han have mulighed for at lave vilde overhalinger i hårnålesving, forsøge sig med en masse hjulspin og trykke speederen helt i bund, så giv ham denne oplevelse, hvor han kan prøve at køre djævleræs.

Det hele foregår på Løvelbanen i Viborg, hvor han får 6 omgange som chauffør og 6 omgange som co-driver.

Læs mere om djævleræset her. 

 

 

 

Er der umiddelbart ingen af disse 5 oplevelser, som passer til ham, du skal give en julegave, kan du læse vores artikel “Gaver til dem der har alt” eller artiklen “Oplevelsesgaver til ham“.

 

Oplevelser til kæresten/konen i julegave

Til kæresten eller konen kan du bl.a. vælge at give oplevelser inden for wellness og velvære, kurser inden for mad og dans eller måske et dyk i dybet kunne være tiltalende for hende, du skal give en julegave.

Spadag hos Lübker:

Med en oplevelse som denne til Lübkers i Nimtofte er der lagt op til afslapning, forkælelse og hygge. Når der til hverdag er fart over feltet, kan det glæde de fleste at få lov til at koble fuldstændig fra en gang imellem. Det er der bestemt mulighed for med en julegave som denne, hvor der kan nydes både indendørs og udendørs spafaciliteter.

Oplevelsen som du finder billigt her, hvor du kan læse om alle Lübkers spa faciliteter.


Hotstone massageHot stone massage:

Vi fortsætter i samme dur med mere wellness og afslapning. Denne gang gælder det et gavekort til hot stone massage, som er en massageform med opvarmede lavasten, der er blevet mere og mere populær. Massagen kan foregå over 30 forskellige steder i landet.

Du kan vælge at give hot stone massage her.

Er hun mere til chokolade eller kokosnød, kan hun sørme også få massage i det. Det lyder måske spøjst, men læs mere om hot coconut kropsbehandling her.

 

Bridgewalking:

Giv hende en tur over Lillebælt, som hun sent vil glemme. Den foregår nemlig gående 60 meter over havets overflade med en formidabel udsigt.

Find den yderst populære og unikke oplevelse til Bridgewalking her.

 

 

 

Middag i mørke:

En sjov og gastronomisk oplevelser, hvor alle sanser kommer i spil. Oplevelsen indholder 3 hemmelige retter, som serveres i mørke med øl-, vin- eller alkoholfri drikkemenu. En anderledes madoplevelser, hvor der også vil indgå lydquizzer og forskellige sanseoplevelser.

Læs mere om Dinner in the dark her. 

 

 

proevedyk-3Prøvedyk:

Er hende du skal give en julegave en rigtig vandhund eller er hun måske vandskræk og skal have overskredet nogle grænser, så kunne en gaveide være et prøvedyk som dette. Man er i gode hænder hos de erfarne instruktører, der låner højkvalitetesudstryk til hendes prøvedyk. Prøvedykket varer 45-60 minutter og kan foregå i det åbne hav eller i svømmehal afhængig af lyst og årstider.

Find muligheden for at opleve havet på en ny måde og trække vejret under vand her.

 

Der findes selvfølgelig også kvinder som ønsker mere action og fart. Find mange flere oplevelser i julegave til hende du elsker her.

Vil du læse mere om oplevelsesgaver til kvinder har vi skrevet artiklen Oplevelsesgaver til hende, som kan give dig endnu mere inspiration.

 

Oplevelser til mor i julegave

Til mor har vi samlet nogle skønne oplevelser med velvære, afslapning og nydelse i forskellige former. Bliv inspireret og find den perfekte julegave til din mor herunder.

romantisk-middag-cafehack-6Romantisk middag:

Du kan vælge at give din mor en skøn middagsoplevelse. Der findes mange udsøgte og lækre spisesteder rundt i hele landet. Med gavekortet her kan to personer forkæles med 3-retters menu inklusiv vin på det populære spisested Café Hack i Aarhus, som bl.a. er kendt for radioprogrammet Café Hack med Søren Dahl som vært.

Alle fortjener en god oplevelse, og denne romantiske middag til Café Hack er helt sikkert en af slagsen.

 


ansigtsbehandling-helle-thorup5Ansigtsbehandling: 

Alle fortjener en gang imellem af være helt afslappet og opleve fuld velvære. Det gør mor selvfølgelig også, og det er muligt med en julegave som denne skønne ansigtsbehandling hos Helle Thorup.

Hele behandlingen varer ca. 70 minutter og du kan her se alt, hvad ansigtet liver udsat for i den lækre behandling.

 

 

 

tesmagning-5Tesmagning: 

En julegave til moderen som har hang til te og kunne være interesseret i at smage nogle er verdens bedste teer og høre om processen fra plantage til tekop.

Tesmagningen foregår hos Simply Tea i Risskov og gavekortet gælder for 2 personer.
En gaveidé f.eks. fra datter til mor, som efterfølgende kan få en hyggelig oplevelse sammen.

 

Flødebollekursus:

Hos Social Foodies i Aarhus kan man komme til et gevaldigt hyggeligt flødebollekursus og her taler jeg af egen erfaring.

Kurset er på 1,5 time, hvor man får lavet 5 store og 5 små flødeboller med forskellige lækre smage. Derudover er der andre skønne smagsprøver af chokolade og is.

Tag din mor med på det populære flødebollekursus her.

 

Mangler du flere julegaveideer til din mor, så find her mange flere oplevelser til hende.

 

Oplevelser til far i julegave

Mange mænd har svært ved at være kreative, når det gælder ønskesedler, og derfor bliver listen sjældent særlig lang. Dermed kan det være en fantastisk idé at give en oplevelsesgave til far i julegave. Du finder bl.a. oplevelser som indeholder kurser, madlavning, fart, smag og adventure.

koer-lamborghini5Bag rattet i en Lamborghini:

Er din far til vilde biler, høj fart og adrenalin pumpende rundt i kroppen, så er dette gavekort måske en mulig julegave til ham. Bilen er en Lamborghini Gallardo med 560 hestekræfter, som kan accelerere fra 0-100 km/t på 3,5 sekunder.

Køreturen starter fra København eller Aarhus og der dirigeres selvfølgelig uden om den tunge bytrafik, så han kan komme til at opleve bilen fuldt ud.

Du kan give en vild køretur til farmand på 15, 30 eller 60 minutter her.

 

Vildmarksgourmet: 

En tur til Mols Bjerge med guidet sanketur med fortællinger om naturen spisekammer, mens der indsamles forskellige urter og planter. De indsamlede tilberedes til vildmarksgourmet ved primitive tilberedningsmetoder.

Læs alt hvad denne oplevelse indebærer her. 

Oplevelsen findes også som vildmarksbrunch her. 

 

 


whiskyfadWhiskysmagning:

En oplevelsesgave til det prisvindende destilleri og bryggeri Braunstein i Køge. Gavekortet gælder for 2 personer og er en genial julegaveide til alle, der har en kærlighed for whisky.
Øl- og whiskysmagning har været på toplisten over gaver til far de sidste år.

Find whiskysmagningen til Braunstein her.

Er din far mere til øl, så kan du finde ølsmagningen her.

 

 

 

 

Tandemspring: 

Så skal der springes og det ud fra 3000 meters højde med ca. 35 sekunders frit fald og derefter 5-6 minutter med faldskærm. Din far vil være i trygge hænder og springe sammen med en kyndig instruktør.

Læs mere om faldskærmsudspringet her, som kan prøves flere steder rundet i landet.

 

 

 

mountainbiketur-outdoorsports-3Mountainbike-tur:

En aktiv naturoplevelse i det fri, hvor både den erfarne og uerfarne far på mountainbike kan være med. Turen foregår i noget af Danmarks smukkeste natur, hvor Ursus Outdoor står klar med introduktioner, udstyr og øvelser, når der skal køres mellem træer på veje og stier i de danske skove på den 2-hjulede jernhest.

Find en oplevelse til far, hvor han virkelig kommer tæt på naturen og måske endda få afprøvet nogle grænser. Turen med guide varer 3 timer.

Er din far ikke umiddelbart typen på en mountainbike eller til en af de andre oplevelser, som vi har udvalgt – frygt ikke! Du finder mange flere oplevelser i julegave til far her.

 

Oplevelser til bedsteforældre i julegave

Bedsteforældrene er oftest de allersværeste at finde gaver til, da de aldrig føler de mangler noget og derfor heller ikke har nogen særlig oprivende ønskeseddel. Men oplevelsesgaver er et hit, og dem kan man aldrig få for mange af.

spadag-laesoekur-5Wellness på Læsø:

De fleste associerer Læsø med salt, og derfor indeholder en spadag på Læsø bl.a. også en masse salt i form af de skønne saltbade. Kuren på Læsø foregår i noget specielle omgivelser, kurbadet er nemlig lavet i den gamle Vesterø Havnekirke.

Gavekortet til kun 670 kr. gælder for 2 personer, som får adgang til alle de skønne faciliteter både indendørs og udendørs, mulighed for forfriskninger hele dagen, 2 frokostsandwich og lån af badekåbe og håndklæde.

Du finder denne skønne oplevelse her, som både har vundet oplevelsesprisen i 2013 og 2014 i kategorien Wellness.

 

fiskespa-5Fiskespa:

Vi fortsætter i samme dur og kigger på endnu en lækker wellness-oplevelse til bedsteforældrene, denne gang i form af et kar fyldt med 200-500 hudspisende Garra Rufa fisk. Fiskene fra Tyrkiet spiser de døde hudceller og efterlader samtidig et enzym, som virker blødgørende for huden.

Oplevelsen kan opleves 14 forskellige steder rundt i landet, så du kan vælge et sted så tæt på bedsteforældrene som muligt.

Læs mere om denne wellness-behandling her.

 

 

helikopterturRundflyvning i helikopter:

En oplevelse til de friske bedsteforældre, der ikke har noget imod at være højtflyvende. De får mulighed for en sightseeing fra oven, når de går ombord på en topmoderne helikopter, hvor der er plads til 3 personer udover piloten.

Turen i luften varer ca. 10 minutter og rundflyvningen kan foregå rundt i hele landet.

Find helikopterturen til bedsteforældrene uden bekymringer for højder her.

 

 

 


Ophold på Skrøbelev Gods:

Så går turen til Skrøbelev Gods i Rudkøbing, hvor dine bedsteforældre kan være de heldige modtagere af et romantisk ophold i hyggelige omgivelser. Gavekortet giver både overnatning, dejlig middag og morgenanretning dagen efter. Der kan også vælges suiten med jacuzzi. Opholdet er selvfølgelig for 2 personer.

Send bedsteforældrene til en hyggelig oplevelse på Langeland her.

 


vinsmagning-aarhus-koebenhavn-7Vinsmagning:

Overlad den ældre generation til et par dygtige vineksperter, hvor der i vinsmagningen er fokus på læring, hygge og god kvalitetsvin.

Smagningen varer ca. 3 timer og de kommer til at nyde en masse skøn vin samtidig med, at de lærer at smage, dufte og vurdere vinen, så der opnås den fulde smagsoplevelse af vinen.

Læs mere om vinsmagningen her, som kan foregå i København eller Aarhus.

 

 

Åbent gavekort i julegave

open-giftcard-thumbnailHvis du ikke lige kan finde den perfekte oplevelse til julegave, har du mulighed for at give dette åbne gavekort.

Du vælger helt selv et beløb, som passer ind i dit budget og så kan modtageren selv vælge mellem over 100 forskellige skønne, sjove, vilde og uforglemmelige oplevelser.

Find det åbne gavekort som kan glæde ALLE.

 

 

 

 

3 gode steder at hente mere inspiration til julegaverne

Afhængigt af hvem modtageren af den/de julegaver du skal købe er, har vi 3 gode artikler som kan give dig mere inspiration.

I artiklen Julegaver efter budget finder du julegaver til alle du skal give en julegave. Artiklen er inddelt i afsnit efter hvor mange penge man skal give gaver for. F.eks. finder du afsnit som Julegaver fra 401-500 kr. og Julegaver fra 701-800 kr. Hvert afsnit indeholder inspiration til både voksne og børn såvel som mand og kvinde.

Er du på udkig efter julegaven til manden/kvinden i dit liv? I så fald har vi dedikeret en hel artikel til dig. I artiklen Julegaver til kæresten kan du finde mere end 30 inspirerende idéer til den perfekte julegave. Artiklen rummer 2 afsnit – Julegaver til manden i dit liv og julegaver til kvinden i dit liv.

Leder du efter julegaver til børn har vi naturligvis også skrevet en hel artikel om emnet. Artiklen “Julegaver til Børn” indeholder mere end 40 forskellige forslag til julegaven. Artiklen er inddelt i afsnit efter børnenes alder og du kan springe direkte til afsnittet med den rette alder ved at klikke på børn på 0-2 år, 3-5 år, 6-9 år eller 10-13 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *