Oplevelser på Valentinsdag

Hvis du er til andet end at sidde hjemme foran tv’et på valentinsdag, er der forskellige muligheder for at komme ud og nyde hinandens selskab. Mange par har meget travlt i hverdagen og weekender er også fyldt med aftaler. Derfor er en dag som Valentinsdag en rigtig god anledning til at tage stikket ud og kun fokusere på hinanden og værdsætte dem man holder af. 

Aktive oplevelser

dans 2

Er du en af dem, der har det bedst med at være i gang og kan slappe mest af efter du har bevæget dig, så kan det være du skal ud og være aktiv på valentinsdag. Du kan f.eks. tage dine kære med i svømmehallen, ud at bowle eller spille minigolf. Da Valentinsdag jo falder i vintermånederne, kan det være der er mulighed for skøjtetur, sneboldkamp, vinterbadning med efterfølgende sauna eller en frisk gåtur i vinternaturen f.eks. i skoven eller ved havet. Hvis vejret ikke er til den kolde side, findes flere steder hvor der er mulighed for lignende indendørs som skøjtehaller og iskar til badning. Du kan også vælge at tage din partner med til en danselektion og få rørt både hofter og eventuelle lattermuskler.

Kulturelle oplevelser

bioEr du mere til det stillesiddende, hvor man skal være klar på at få både følelser og sanser i sving, så kan du tage din partner med og være publikum for en aften. Her er mulighed for en tur i teateret, en rockkoncert, et stand-up show eller biografturen der altid falder i god jord. Alt efter smag og ønsker er der en bred vifte af muligheder, og du ved bedst selv om du og din partner er til Medina, Mozart eller Mick Ögendahl. Mange steder har de særlige tilbud specielt til valentinsdag som kærestekoncerter og kærlighedsfilm.

 

Afslapning

middagTrænger du mest af alt til at kunne koble fra og tage denne ene dag ud til afslapning og hygge, så handler det først og fremmest om at have ryddet noget af dagen og ordnet alle aftaler, der kan forhindre én i at slappe helt af. Så kan der planlægges hygge, som kan være alt fra massage og well-ness, hygge på sofaen og brætspil til en stille middag for to i skæret fra levende lys. Det kan være en gave i sig selv at få et lille pusterum fra hverdagens stress og jag, så træk stikket ud og nyd valentinsdag med dem kan holder af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *