Oplevelsesgaver til valentinsdag

Valentinsdag står for døren – helt præcist d. 14 februar. Det er tid til at finde den perfekte valentinsgave til den du holder af. Valentinsdag er lig med kærlighed, blomster og oplevelser man husker i lang tid. En oplagt gaveidé til valentinsdag er oplevelsesgaver. Med en oplevelsesgave giver du en gave, som vil blive husket i lang tid – hvis ikke for altid.

Der findes et hav af oplevelsesgaver til valentinsdag. Nedenfor kan du finde et udpluk af nogle af de mest populære valentinsgaver. Lad dig inspirere og overrask hende eller ham du holder af med en gave, som vil blive husket.

Indhold:

Populære oplevelsesgaver til valentinsdag
Valentinsdag oplevelser til under 500 kr.
Valentinsdag oplevelser til over 500 kr.

Populære oplevelsesgaver til valentinsdag

 

Luksusbrunch for 2

Den perfekte oplevelse for dig der vil forkæle din partner eller en du holder af med en oplevelse, der sent vil blive glemt.

Du kan invitere på luksusbrunch ved et klik her.

 

 

 

 

 

Romantisk kro- og hotelophold for 2

Lav en udflugt ud af valentinsdag og forær den du holder af et romantisk kro- og hotelophold. Vælg mellem forskellige kroer og hoteller rundt i Danmark. Du kan finde ophold som indeholder spa, gourmetmad, golf eller dans.

Find et stort udvalg af lækre ophold her. 

 

 

Romantisk middag for 2Romantisk middag 

Denne oplevelse indebærer kærlighed, hvor der er sikret kvalitetstid og god mad. Gavekortet giver adgang til 2-3 retter og 1 glas vin. Gavekortet kan bruges på over 70 forskellige restauranter og spisesteder rundt i landet og menuen afhænger af det enkelte spisested.

Find muligheden for en lækker valentinsoplevelse her.

 

 

Du kan også vælge at blande ophold, gourmet og wellness i én oplevelse – Find ideer til valentinsdag her. 

 

Har du et bestemt budget til valentinsgaven? Det er bestemt ingen skam. Vi vil gerne gøre det let for dig. Derfor har vi lavet en oversigt over idéer til oplevelsesgaver på valentinsdag. Vi har delt det op i oplevelser til under 500 kr. og oplevelser til over 500 kr. Kig dig omkring og lad dig inspirere. Finder du ikke lige det du søger eller har du et andet budget kan du blot følge linket her, og selv indstille hvor meget du maksimalt vil bruge på en oplevelse, der skaber glæde for dig og din partner.

 

Valentinsdagsoplevelser til under 500 kr.

Du får 3 skønne og romantiske oplevelser der alle koster under 500 kr.

Klassisk massage

Lad hende læne sig tilbage og nyde en klassisk dybdegående massage hos Helle Thorup i Aarhus. Efter behandlingen er der fri adgang til dampbad og spaområde.

Læs mere om oplevelsen til her

 

 

 

Inviter på en hyggelig gang Kaffe og kage. 

Giv hende en magelig oplevelse med kaffe og kage på en hyggelig cafe i nærheden af hvor I bor.

Find oplevelsen til 149 kr. her 

 

 

 

Prøv klatring 

I kan også vælge at bruge valentinsdag på en lidt mere aktiv oplevelse f.eks. med dette gavekort, hvor man kan udfordre sig selv i Nordeuropas største klatrehal.

Er du nysgerrig på en anderledes valentinsdag – så læs mere op denne oplevelse her.

 

 

 

Valentinsdagsoplevelser til over 500 kr.

Her kommer 2 forslag til en romantisk oplevelse du kan dele med en du holder af på valentinsdag. Det er kun valentinsdag en gang om året, så forkæl den du holder af med noget ekstraordinært. Vi har samlet 2 bud på en romantisk oplevelse på valentinsdag:

Tag partneren med på et uforglemmeligt ophold. Der findes næsten intet så romantisk som et ophold og her har du muligheden for at tage din partner med til Sverige og nyde valentinsdag.

Dette spaophold foregår på Ystads Saltsjöbad og indeholder overnatning, 3 retters-middag og ubegrænset adgang til spaafdelingen.

Morgenen efter bliver I budt på en udsøgt morgenbuffet, inden I tager afsked med Ystad – en oplevelse rigere.

 

Book det romantiske ophold til Ystad Saltsjöbad her eller find andre romantiske ophold til slotte, kroer og hoteller rundt i landet her.

 

De fleste kvinder og  mænd vil elske at blive forkælet med lidt spa og god mad. Denne oplevelse foregår i København og kombinerer massage i parrum og spa hos Arndal og en lækker middag med vin hos Bistro Royal.

Lad kroppen stråle af velvære med denne valentinsoplevelse.

 

 

 

Er du ikke lige ude efter en oplevelsesgave til valentinsdag, så kan du finde andet inspiration til en valentinsgave til ham her eller råd til valentinsgaver til hende her. 

 

Del dine erfaringer med os:

Hvad plejer du at gøre på valentinsdag?
Har du nogle gode tips, så del dem endelig med os nedenfor. Du kan også læse vores artikel omkring Oplevelser på valentinsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *