Sjove og anderledes bryllupsgaver

Bryllupssæsonen er for længst skudt i gang. Det er vel også derfor du har fundet denne side? Du skal have lidt gaveinspiration? For hvad giver man lige et par i bryllupsgave? Det vil vi prøve at give dig et svar på her på siden. Der findes naturligvis rigtig mange muligheder, men i denne artikel vil der være fokus på de anderledes og sjove bryllupsgaver. Du kan finde mange andre gaveideer til brudeparret her.

De 10 mest populære bryllupsgaver

I samarbejde med Coolstuff.dk har vi udarbejdet en liste over populære, anderledes og sjove bryllupsgaver. Det er vidt forskellige bryllupsgaver du finder på listen og der er helt sikkert noget for enhver smag. Uanset om det er en bryllupsgave til mange penge eller en til knap så mange penge, så er der noget for dig på listen.

Se hele listen her–>

 

Candyfloss-maskine

Tro det eller ej – denne candyfloss-maskine er det bedst sælgende produkt i bryllupsgave. Maskinen er fra KitchPro og gør det nemt at lave sin egen candyfloss. Produktet har rigtig gode anmeldelser og roses bl.a. for at være utrolig nem at rengøre.

Du kan finde den yderst populære candyfloss-maskine her. 

 

 

 

Chokoladefontæne 

Denne fontæne er den 2. mest solgte bryllupsgave og anmeldelserne taler for sig selv. Mere end 100 personer har anmeldt produktet – resultatet 4,4 stjerner ud af 5 stjerner. Bryllupsparret bliver med chokoladefontænen i stand til at lave de lækreste desserter, der længe er set.

Læs anmeldelserne af chokoladefontænen her og se hvorfor den er så populær.

 

 

 

Campingtelt

Et super flot og sjovt telt designet som en gammeldags Volkswagen. Teltet kan rumme 4 personer og har to separate rum med lynlås imellem.

Find det fine telt, som ligner et folkevognsrugbrød her. 

 

 

 

 

 

Body Cardio vægt

Så er vi kommet til dette smarte produkt fra Nokia. Der er tale om en vægt, men ikke en hvilken som helst vægt, for denne måler udover vægten også hjerterytme, pulsbølgehastighed, muskelmasse og kropsfedt.

Vægten findes både i hvid og sort – Du kan læse mere om den her.

 

 

 

 

Sous vide-maskine 

Flere og flere har fået øjnene op for at tilberede sin mad “sous vide”, som oversat fra fransk betyder under vakuum. Saft, aroma og smag holdes i maden og du kan med denne maskine nu tilberede maden som på dyre restauranter.

Læs mere om denne maskine og de forskellige fordele ved at kokkere med den. 

 

 

 

Scratch Map

Med dette kort kan du skrabe hele verden. Scratch Map kan enten bruges til de destinationer, hvor man har været eller til de, som man inderligt gerne vil besøge.

Køb Scratch Map her. 
Findes også i en deluxe udgave her.

 

 

 

Polaroid-kamera 

En utrolig retro gave er dette Impossible Polaroid 600 vintage-kamera, som kan genskabe 80’er stemningen med de kvardratiske billeder.

Det vil f.eks. være oplagt for brudeparret at tage med på bryllupsrejsen og forevige de gode minder fra rejsen.

Det flotte Polaroid kamera kan købes lige her til den nette sum af 1019 kroner.

 

 

 

Kærlighedsspil 

Når parret nu har besluttet sig for at blive gift, er det også på tide at de får en gave, som skaber sjove oplevelser i deres forhold. Med denne lille håndbog “52 weeks of romance” er parret sikret mange sjove og romantiske oplevelser sammen i tiden fremover.

Kærlighedsspillet som det med rette kan kaldes består af 52 opgaver – 26 til kvinden og 26 til manden, alt sammen opgaver som gavner kærlighedslivet.

Den sjove lille gave til brudeparret kan købes her.

 

 

 

Gigantisk vingummibamse

Kan du godt lige at give en sjov gave og er du på jagt efter en bryllupsgave? I så fald er denne vingummibamse et godt bud på en gave, som vil få mange smil frem på læberne hos brudeparret. Ja, den er god nok. Det er en vingummibamse. Men ikke en hvilken som helst en af slagsen. Den er nemlig mere end 1000 gange så stor som en almindelig vingummibamse og indeholder ikke mindre end 12.600 kalorier.

Se den sjove vingummibamse lige her

 

 

 

Sushi-bazooka

En sidste og ligeledes populær bryllupsgave er Sushi Bazookaen her. Den er en selvskreven gave til parret, der elsker sushi og gerne vil lære at lave det selv. Aldrig har det været lettere at lave sushi og resultatet bliver fremragende. På kort tid bliver de ligeså gode til at lave sushi som dem på restauranterne.

Kig forbi siden her og ta’ et kig på produktet.

 

 

 

Fandt du ikke lige det du søgte, vil vi anbefale dig at tage et kig på artiklen Oplevelsesgaver for 2, hvor du kan finde inspiration til en oplevelsesgave som brudeparret kan være sammen om.

 

Du kan også finde et stort udvalg af forskellige måske mere seriøse bryllupsgaver i denne artikel, hvor du finder forskellige kategorier som “Til haven”, “Til boligen” og “Til rejsen”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *