Sjove og anderledes mors dag gaver

Mors dag står lige for døren, og traditionen tro skal mor da have en gave? Mors dag falder anden søndag i maj. I et forsøg på at give dig lidt inspiration til mors dag gave, har vi lavet denne artikel omkring sjove og anderledes mors dag gaver.

Vil du læse mere kan vi anbefale artiklen Gave til mors dag, hvor du ligeledes finder masser af inspiration til en mors dag gave.

Se de mest populære mors dag gaver her

Indhold:
Smarte gaver til mor på mors dag – Til køkkenet
Hyggelige gaver til mor på mors dag

 

Smarte gaver til mor på mors dag – Til køkkenet

"twister" - Original Veggie Twister, Lav spiraler og spaghetti ud af dine grøntsager!Hvem siger at grøntsager skal se kedelige ud? Ikke mere. Med den originale Veggie Twister, kan din mor (eller dig selv) lave sjove grønsager, som man har meget mere lyst til at spise.

Se de smarte Veggie Twistere her

 

 

 

 

Har du lidt for mange gange fået en brændt sovs? Eller vil du gerne gøre livet lettere for din mor? Denne automatiske sovsepisker vil gøre livet let og godt for både hende, der skal lave sovsen og dem der skal nyde den. Lettere bliver det ikke, og mor bliver glad! Se den automatiske sovsepiske her

 

 

 

 

 

 

"frozzy" - Frozzypack Madkasse, En kølig madkasse med køleelement - Findes i fire farver!Denne geniale madkasse er uden tvivl et af de smartere påfund til køkkenet. Den er ideel til madpakken, skovturen eller stranden. Maden bliver holdt kold i op til 7 timer. Her er en mors dag gaver, som du selv kan få glæde af.

Madkassen fås i mange farver og størrelser.

Se den lille her

Eller den større her

 

Se de mest populære mors dag gaver her

 

 

"hvidløg" - Garject hvidløgspresser, Presser uafskallet hvidløg og renser sig selv!Gør din mor en tjeneste og giv hende denne hvidløgspresser. Nu er det muligt at putte hele hvidløg ned i hvidløgspresseren og slippe for bøvlet med at skulle pille skrællen af først.

Giv den revolutionerende hvidløgspresser i gave – eller læs mere om den her

 

 

 

"køkkenvægt" - KitchPro Digital Køkkenvægt, Enlitermål med digital vægt i bunden!Her har hun to vigtige køkkenting samlet i en. Nemlig målebæger og vægt. Smartere bliver det næsten ikke. Mon ikke Mor er enig i det? – Du kan se det smarte køkkenredskab her og overvej lige om det ikke er det din mor mangler?

Ta’ et kig på målebægret og køkkenvægten lige her

 

 

 

 

Ingen liste med inspiration til gaver til moderen som skal have noget sjovt køkkenudstyr – uden en cool bordskåner. Hotman som denne seje bordskåner hedder, skåner bordet for varme. Det er enkelt, men på en sjov måde.

Skal hun have denne smarte “Hotman” bordskåner skal du se mere her

 

 

 

 

 

"jordbær" - Jordbærpiller, Pil dem hurtigt!Til hende der har alt – Hun skal da have en jordbærpiller. Med denne jordbærpiller er det let og hurtigt at pille jordbær. Det kunne jo være at du endda får glæde af gaven selv? I hvert fald bør du kaste et blik på jordbærpilleren her:

Jordbærpilleren findes lige her.

 

 

Se de mest populære mors dag gaver her

 

 

 

Hyggelige gaver til mor på mors dag

Ingen liste med mors dag gaver uden noget inspiration til hyggelige gaveideer til moderen. Derfor har vi samlet en masse sjove og meget hyggelige gaver, som du kan nå at købe til din mor på mors dag.

"sunja" - Sun Jar, Solstråler i en krukke!Denne krukke er simpelthen så hyggelig, at den fortjener at blive nemt som en af de første. Forhåbentlig er I enige? Sun Jar som krukken hedder er super simpel, men intet mindre end genial. I løbet af dagen lader man krukken stå med åbnet låg, når solen går ned lukker man for låget og vupti, så har man en krukke fuld af sollys eller måneskin som spreder lys, glæde og hygge i lang tid.

Køb denne mors dag gave til din mor og bring hyggen ind i  hendes hjem.

Bring lyset og hyggen ind i din mors hjem køb eller læs mere om Sun Jar.

 

 

 

"hjemmesko" - Cozy Slippers Mikroovnssutsko, Ingen hygge uden hjemmesko og moderen i huset skal naturligvis være ejeren af et par hyggelige og varme hjemmesko. Som bonus info skal det da lige nævnes, at disse hjemmesko kan noget specielt. De kan nemlig varmes i mikrobølgeovnen og det er jo smart!

Ta’ et kig på hjemmeskoene her

Vil hun hellere have dem som tøfler findes de også – se her 

 

 

 

Til  hyggen hører tæpper ligeledes. Dette tæppe er alt andet end et helt almindeligt tæppe. Tæppet har indbygget ærmer, så hyggen sikres på bedste vis – uden at tæppet ryger af og man bliver kold.

Tæppet fås i mange farver og findes lige her.

 

 

 

 

 

Til hyggen hører også massage. Med denne massagekugle er der altid mindst én, som har lyst til at masserer moderen i huset. Denne anmelderroste massagekugle er et sikkert hit hos moderen, som trænger til lidt massage på de ømme muskler.

Gør Mutti glad med denne massagekugle. Læs mere om den her

 

 

 

 

Fandt du ikke lige gaven du søgte? Se de mest populære mors dag gaver her og find det du søger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *