Student

Er du i tvivl om hvad du skal give til studenten i år? I artiklerne nedenfor finder du en masse inspiration til studentergaven. Spring i afsnittene og find lige de ideer, som du står og mangler.

Student Hoptimist bumble - blåStudentergaver til drenge

Du finder alverdens gaver inden for forskellige kategorier som oplevelser, skrub af ting, ure og tasker. Tag et kig i artiklen Studentergaver til drenge og bliv klogere på hvad du skal give ham i studentergaver.

 

Student Hoptimist bimble - rød

Studentergaver til piger

Piger plejer at få smykker, makeup og wellness i gaver. Men vidste du at der er meget andet at give? Se hvilke muligheder der er for studentergaver til piger. Der er mange muligheder og kun fantasien sætter grænser!

 

 

Populære studentergaver

Udover artiklerne specifikt til drenge og piger, har vi har lavet en artikel med en masse populære studentergaver. Faktisk indholder artiklen de 11 mest populære studentergaver i øjeblikket, tjek den ud og se om der ikke er noget du kan bruge.

 

 

"money" - Money Maze, Leg dine penge frem!Pengegaver

Er du mere til at give penge i gave til studenten, kan du finde sjove måder at pakke dem ind på i artiklen Pengegaver på sjove og anderledes måder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *