Studentergaver til drenge

Sommervarmen har været over os i et stykke tid, så nu er det også snart tid til at hele landets studenter begynder at blomstre. Har du styr på hvad man kan give til sådan nogle unge mennesker, der står klar til at erobre verden? Hvis ikke, så læs med nedenfor og få inspiration til forskellige studentergaver til drenge.

Indhold:
Oplevelser
Skrub af ting
Smykker
Ure
Musik
Tasker
Mere inspiration til studentergaver til drenge

Oplevelser

Skab glæde og giv ham en oplevelse. Der findes tonsvis af forskellige oplevelser, der kunne være gode som studentergaver til drenge. Så dyk ned i en verden af lækre oplevelser og find den du finder mest perfekt til ham, om end den skal være til lands, til vands eller i luften. Alle oplevelserne kommer fra duglemmerdetaldrig.dk.


Cool klatring

Efter han har kæmpet sig til en studentereksamen, kan du nu lade ham kæmpe til tops på 15 meter høje klatrevægge hos “Blocs & Walls” i København.

Denne oplevelse indeholder 2 timers klatring med en erfaren instruktør, hvor den første halve time går med at lære grundteknikkerne på de små vægge, der er 5 meter høje.

Du kan finde klatreoplevelsen her – og så gælder den forresten for 2 personer.

 

Har han lyst til tandem? 

Så er denne oplevelsesgave lige sagen at give i studentergave til ham. Gaven giver nemlig mulighed for et faldskærmsudspring fra 3000 meters højde sammen med en kyndig instruktør. Han får 15 minutters instruktion inden flyveturen på ca. 20 minutter, hvorefter den står på 35 sekunders frit fald og omkring 6 minutter, hvor deres dales ned mod jorden efter faldskærmen er slået ud.

Læs mere om oplevelsen her og se en video om en, der tør tage springet.

 

 

 

koer-lamborghini5Kør Lamborghini Gallardo

Er han født med benzin i blodet og kan det ikke gå hurtigt nok på landevejene? Så giv ham en oplevelse i en Lamborghini Gallardo med 560 hestekræfter.
Du kan vælge at give ham en tur på 15, 40 eller 60 minutter, hvor der ved alle kørerturer sidder en instruktør på passagersædet, der hjælpe til en ultimativ oplevelse. Turene er selvfølgelig planlagt uden om tung bytrafik, så der ikke spildes tid på røde lys og bilkøer.

Giv ham mulighed for at trykke speederen i bund og få fart over feltet her.

 

 


Endnu en oplevelse med fart over feltet

Er han til ræs, så er der her den helt oplagte mulighed. I denne djævleræs-oplevelse skal speederen i bund, der skal overhales og laves hjulspin. Man kører sammen to og to og får 6 runder bag rattet og 6 runder som co-driver.

Find den populære oplevelse til studenten her.

 

 

 


Dykkeroplevelse

Nu er vi kommet til oplevelsen, som foregår til vands. Her har han nemlig mulighed for et prøvedyk og få et kig til havets forunderlige verden. En rigtig god mulighed for at vende sig til at trække vejret under vandet, hvis han f.eks. har tænkt sig at holde sabbatår, hvor han skal rundt og opleve andre have end det danske. Men oplevelsen er i sig selv også en fantastisk en af slagsen.

Den våde oplevelse varer 45-60 minutter med grundig instruktion og sikkerhed undervejs.

 

For at finde flere oplevelser, kan du også læse vores artikel om Oplevelsesgaver til ham.

Skrub af ting

Mange af de unge drenge er klar til at stå på egne ben efter studentereksamen og står derfor lige pludselig og mangler en masse ting at fylde ind i den nye hybel. Der er nok at vælge imellem, så du må lige forhøre dig om det er glas, bestik, pander, knive eller noget helt andet, som han mangler for at kunne indtage sit nye køkken. Det kunne være han manglede noget af nedenstående.

El-apparater

Maskiner og elektriske apparater gør det godt i de fleste køkkener og vil helt sikkert også gøre det lettere for drengene, der er klar til at flytte hjemmefra. Om end det er toaster, el-kedel, microovn, kaffemaskine eller en helt femte ting, så skal det nok gøre ham glad.

Kenwood kMix TTM020GR Brødrister - GrønHvad med f.eks. at give ham denne seje brødrister i limegrøn fra Kenwood til at riste brød, boller og bagels. Se mere om dens smarte funktioner her.

 

 

 

 

 

 

 

Eller se nærmere på denne smarte kaffebrygger Chambord fra Bodum, som kan rumme 8 kopper kaffe.

Find den hurtige vej til kaffe her.

 

 

 

 

 

 

Applicata - Watch:Out - eg/messingVægur i eg

Et ur til væggen vil han sikkert komme til at mangle til et af rummene i den nye bolig. Dette stilrene ud fra Applicata vil passe godt ind på de fleste vægge og pynte i rummet. Uret måler 32 cm. i diameter og er 3 centimeter tykt.

Uret fås i egetræ og messing som på billedet eller i andre variationer f.eks. i beton og røget eg.

 

 

 

 

 

Karaffel 

Mangler han en smart karaffel til vand eller hvad han nu vil bruge den til, er her en oplagt studentergave. Karaflen fra Menu er lavet i glas med låg af rustfrit stål og silikone. Den kan rumme 800 ml og findes i en større model til 1300 ml.

Du finder Menu karaflen her, alternativt kan du se et stort udvalg af karafler her.

 

 

 

 

 

ZONE PEILI SKÅL M/RIVEJERN (SORT)Rivejern

Et rivejern skal han da ha´! Og dette fra Zone er endda også et smart et af slagsen, så han er fri for revet gulerod osv. ud til alle sider. Her bliver det nemlig samlet i en skål under.

Enkelt men genialt – du finder et jern at rive på her.

 

 

 

 

 

global-g9rTil at skære

Der findes tonsvis af forskellige redskaber til køkkenet og en del af dem skal kunne skære. Der findes også knive til så mange ting, men her finder du en brødkniv, som næsten er uundværlig.

Denne er fra mærket Global og en yderst god brødkniv.

 

 

 

 

 

PIZZASKÆRER (FIXIE)Et andet redskab der kan skære, som han helt sikkert ikke kan klare sig uden, er en pizzaskærer. Denne version er ganske særlig, da den er formet som en Fixie cykel.

Find den sjove pizzaskærer fra Doiy Design her. 

 

 

 

 

 

 

Hvis du mangler flere ideer til skrub af gaver, så kan du læse vores artikel om Indflyttergaver.

 

Smykker

Måske tænker du at det ikke lige er smykker, du vil give ham studenten i gave, men vi har fundet nogle smykker han får brug for, når han skal til at være en rigtig mand.

Slipsekæde med Panser Kæde, ForgyldtSlipsekæde

Når han skal til at være dressed up som en rigtig gentleman, så kan han få brug for slipsenål eller slipsekæde. Denne er med panserkæde i forgyldt sterling sølv, som du finder her.

Få mere inspiration til andre kæder og nåle her.

 

 

 

 

Nordahl Andersen, Manchetknapper, RhodineretManchetknapper

Et andet must til de fine fester er manchetknapper, så der er styr på skjorten. Og så kan han jo gøre sit suit personligt. Her finder du nogle rå firkantede manchetknapper med sorte streger.

Find endnu flere manchetknapper her.

 

 

 

 

Ure

Der findes mange forskellige ting som vi kan se prestige i og det er også forskelligt fra mænd og kvinder. Men for mænd kan det bl.a. være biler og ure. Så hvad med at give studenten et ur i gave.

Daniel Wellington - Classic Bristol Sølv Ur 40mm Brunt Daniel Wellington ur

Her er et tjekket og moderne ur fra Daniel Wellington. Det har en lækker brun læderrem og urkasse af sølv på 40 mm.

Du finder det stilfulde og elegante ur her.

 

 

 

 

 


MVMT Black / Black 45mm HerreurMVMT ur

Uret her har et råt look med den sorte rem i børstet stål. Alt ved uret er sort undtagen den hvide datoviser og de to røde detaljer, som er sekundviseren og mærket MVMT.

Læs mere om uret her.

 

 

 

 

 

Original Grain - Green Sandalwood Herreur Ur af træ

Original Grain er bl.a. et af de mærker, der laver ure af træ. Dette ur er lavet af en kombination af matsort rustfrit stål og grønt sandeltræ, hvilket er med til at give det et helt særligt og unikt look.

Find det særlige ur til studenten her. 

 

 

 

Musik

Skru op for bassen og lad ham være en god DJ i studentertiden og mange fester efter. For musik skal der til, se nogle gaver hvor han kan høre musik for sig selv eller dele den med andre.

Scansonic R4S sortInternetradio

Med en radio er der altid adgang til alsidigt musik og man får mulighed for at få genopfrisket nogle af de glemte klassikere. Med denne radio får han ikke kun de 30 radiokanaler, nej her åbner sig en ny verden med over 15.000 internetkanaler, som kan styres fra mobiltelefonen.

Læs mere om Scansonic internetradioen her og lad musikken folde sig ud.

 

 

 

"vooni" - Vooni CityRocker, Rullende højtaler med kvalitetslyd!Vooni Cityrocker

Har han brug for mere transportabelt musik, så er denne forstærker og højtaler lige sagen. Den er nemlig bærbar og har et batteri der kan holde i 12 timer, så der burde være styr på musikken til en god aften. Telefoner og tablets kan kobles til via bluetooth eller AUX-kabel

Hvor Vooni Cityrocker er, finder du festen?
Find den til ham her i sort eller hvid.

 

 

 

Jabra Move Wireless Stereo Bluetooth-headset, sortBluetooth headset

Nu er det slut med at bøvle med ledningen når du skal høre musik, for med dette smarte headset foregår det helt trådløst via bluetooth. Hørebøfferne Jabra Move er et super lækkert design med lys og farver inspireret af den moderne storby.

Uovertruffen trådløs lyd -> Jabra Move Wireless.

 

 

 

 

Tasker

Det er nok mest kvinderne, man tænker der ejer alverdens tasker, men mændene har jo også brug for tasker til det ene og det andet. Der skal være en taske til skole, til weekendture, til rejser, til udflugter osv. Mangler ham studenten en taske, så find den til ham herunder.


Skuldertaske fra Fjällräven

De fleste kender den klassiske Fjällräven rygsæk, som fås i alverdens farver og flere forskellige størrelser. Men der er ikke mange der har set denne smarte vintage skuldertaske. En af de tasker der bliver flottere med årene, da lidt slid kan give den et robust og charmerende look.

Men du kan købe den som ny her.

 

 

 

Computer rygsæk

En perfekt taske hvis han skal i gang med videregående uddannelse efter studentereksamen. Har plads til computer og har rum rum i forskellige størrelser, i det hele taget godt indrettet og komfortabel at bære.

Den enkle taske fra North Face finder du her.

 

 

Pacsafe Duffelsafe AT45 rejsetaske oliven/khakiRejsetaske

Skal han f.eks. på højskole eller i militæret? Så er her den perfekte rejsetaske, når han lige skal et smut hjemad. Tasken har et stort indvendigt rum og der er lige passende plads til en weekendtur eller lignende. Tasken har desuden indbygget tyverisikring.

Lyder det lige som noget for ham du skal til studentergilde ved? Så klik her og find tasken fra Pac Safe.

 

 Mere inspiration til studentergaver til drenge

Der findes mange muligheder, når du er på jagt efter studentergaver til drenge. Har du ikke fundet den perfekte gave i artiklen ovenover, så kan du f.eks. kigge på artiklen om lir til iphone her.

 

Hoptimist Figur Baby Bumble Student BlåEn klassiker som de fleste studenter også har stående på gavebordet er hoptimisten. Der findes mange forskellige slags, men du kan finde denne blå Bumble hoptimist, hvor der medfølger et blåt, mørkeblåt, lilla og bordeaux bånd til studenterhuen.

Du finder her alle hoptimisterne.

 

 

 

 

Har du erfaring med hvad der er gode og dårlige studentergaver til drenge, så del endelig din viden med os og de andre læsere. Så er der flere der kan komme skridtet nærmere den perfekte studentergave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *