Studentergaver til piger

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder at det snart kommer til at vrimle med en masse smukke studenter. Hvor mange studentergilder skal du til i år og har du styr på gaverne til de dygtige studenter? Mangler du ideer til studentergaver til piger, så læs med i artiklen her under og bliv inspireret. 

Indhold:
Oplevelser
Skrub af gaver
Smykker
Ure
Musik
Tasker
Mere inspiration til studentergaver til piger

Oplevelser

En gave der ikke er så håndgribelig, men vil blive husket mange år ud i fremtiden. Oplevelsesgaver er inden for de sidste par år blevet meget populære og vil sikkert også falde i god jord som studentergaver til piger. Alle oplevelser er fra duglemmerdetaldrig.dk, hvor du kan finde oplevelsesgaven, som passer perfekt til hende, der lige er blevet student.


Klatring: 

Efter hun har klatret til tops i studentereksamen og nu fået huen på, så kan en oplevelse som denne lige være sagen. Her skal hun bogstaveligt talt klatre til tops i Nordeuropas største klatrehal “Blocs & Walls” i København.

 

 

Denne gang skal der dog klatres uden karakterer og eksamensræs, men det bliver nok svært at undgå sved på panden.

Oplevelsen indeholder udlån af udstyr og 2 timers klatring med instruktør for to personer. Så er studenten, du skal give en gave, en rigtig klatretøs – giv hende denne mulighed for at slå sig løs med en ven, veninde, kæreste, bror, søster eller en helt anden.

Du finder oplevelsen her.

 

Suveræn Spa:

At hive stikke ud og blive forkælet en hel dag er vist noget vi alle trænger til en gang imellem og det er helt sikkert også noget, man har behov for efter at være blevet student.

Så hvad med at give hende denne lækre spaoplevelse på Hotel Thinggard ved Nationalpark Thy.

 

Så kan hun efter eksamensperiode og studentertid koble fra og nyde et lækkert ophold med adgang til Kurbad, 4 retters menu, overnatning, morgenbuffet osv.

Vil du/I give hende en gennemført spaoplevelse – klik her!

 

 


Spring ud i det: 

Med denne oplevelse får hun luft under vingerne, den indeholder nemlig et bungyjump. Springet er 69 meter og foregår ud over vandet hos Copenhagen Bungyjump. En helt unik og vild oplevelse, som hun formentlig vil huske resten af livet.

Er hun typen, der ikke er bange af sig eller trænger hun til en udfordring ud over det sædvanlige? Så køb hende dette bungyjump i studentergave.

 

 


Luksus kur på Læsø: 

Dette er en prisvindende wellness-oplevelse til Læse kur, som er en gammel havnekirke lavet om til et moderne og luksuriøst kursted. På stedet er der bade og forskellige behandlinger, der tager udgangspunkt i saltet, som Læsø jo er så kendt for.

 

 

Oplevelsen indeholder adgang til alle kurstedets faciliteter, frokostsandwich og løbende forfriskninger i løbet af dagen til 2 personer.

Læs mere om alle de lækre bade og behandlinger her.

 

 

Alletiders adrenalinoplevelse: 

Dette spring glemmer hun aldrig og her taler jeg af erfaring. Oplevelsen af adrenalin der pumper rundt i kroppen, mens I flyver op for at springe ud ved ca. 3000 meters højde, bliver overtaget af frihed, når man hænger i luften på ved ned mod jorden igen.

Man er i trygge hænder, for dette er et tandemspring, hvor man springer med en kyndig instruktør, der har prøvet det mange mange gange før.

Find den fantastiske tandemoplevelse her, hvor du også kan se en video, som viser faldskærmsudspringet, inden du sender hende studenten i frit fald.

 

Du kan få mere inspiration til studentergaven ved at læse vores artikel om Oplevelsesgaver til hende.

 

Skrub af ting

Efter studentereksamen er der mange unge mennesker, der er klar til at flyve fra reden og skulle klare sig uden mors kødgryder. De står derfor på bar bund med ting til den nye bolig. Det kan derfor være en god ide at give de såkaldte ”Skrub af ting” i studentergaver til piger.


Electrolux ESB2300 blenderEl-
apparater:

Det moderne køkken er blevet et mekka for alverdens elektroniske apparater, så hvordan skulle de nye studenter kunne klare sig uden microovn, stavblender, el-pisker, smoothie-blender, kaffemaskine osv.

Du kan f.eks. give hende denne smarte blender fra Electrolux med en motor på 450W, der har 3 forskellige hastigheder og en glaskander der kan rumme 1,5 L.

Du finder blenderen her, hvis hun skal lave smoothies, supper, pesto osv. i sit nye hjem.

 

 

 

 

Bosch TWK8611P El-kedel - TÆNK testvinderEller hvad med denne flotte el-kedel fra Bosch, der nærmest er uundværlig i de fleste køkkener. Kedlen er kåret som TÆNK testvinder. Den kan rumme 1,5 liter, kan varme til forskellige temperaturer og har en “Keep warm”-funktion.

Køb El-kedlen her, som også findes i sort. 

 

 

 

 

 

 

Vægur:
Et ur falder altid i god jord, for tiden er der ingen der kan tage fra os. Og et vægur behøves jo ikke bare være et par tal og nogle visere. Dette ur pryder smukt og elegant væggen med urskive af beton og visere af messing.

Find her Watch:Out væguret, som også findes i flere varianter.

 

 

 

 

 

 

 

 

BRØDKURV (25x25x9 CM)Brødkurv:
Når hun får gæster til brunch eller har inviteret familien hjem til frokost, så er det skønt med en flot brødkurv. Det kan du give hende lige her.

Denne kommer fra Blomus har en ramme af stål og sort stof af bomuld, som kan vaskes.

 

 

 

 

 

Karaffel med glas: 

Eva Solo har lavet dette smarte sæt bestående af en karaffel og 2 glas, som passer perfekt til unge mennesker, der lige er flyttet hjemmefra. Karaflen med smart hældekant er i glas med neopren cover og kan rumme 1 L.

Du finder sættet her.

Hvis du vil finde andre drikkeglas til studenten, så tag og klik her.

 

 

 

 

Til salaten: Normann Copenhagen Krenit salatbestik i sort
En flot og stilren skål fra Normann Copenhagen serien Krenit, som er perfekt til servering af salat.
Er hun en salattøs skal hun da have dette salatbestik i studentergave.

Sammensæt det eventuelt med en skål fra samme serie her, som findes i 5 forskellige flotte farver.

 

 

 

 

Du kan evt. finde flere gaver til det nye hjem i vores artikel om Indflyttergaver.

Smykker

Efter de mange hårde eksaminer fortjener hun noget smukt at bære. Giv hende et flot smykke som fremover vil minde hende om den store dag.

 

Pernille Corydon, Clover Halskæde, 40/48 cm, Sort SølvFirkløverkæde:
Som et ønske om al mulig held og lykke i fremtiden kan du forære hende denne firkløverhalskæde fra Pernille Corydon. Kløveren er i sort sølv med en mat overflade. Også en god gaveide hvis I er 4, der skal give gaven til hende på den store dag.

Find den smukke kæde fra Pernille Corydon her.

 

 

 

 

Nordahl Andersen, Ugle Vedhæng, SølvUglekæde:

Nu vi er i gang med kæder, der har en særlig betydning, kunne man også forære studenten en ugle, som et symbol på visdom. Uglen er blevet meget moderne i løbet af de sidste par år og vil helt sikkert falde i god jord hos studenten du skal give en gave. Denne kæde er fra Nordahl Andersen og lavet i sølv med zirkonsten som øjne.

Find uglekæden her. 

 

 

 


Stine A, Three Leaves Armbånd, ForgyldtSimpelt armbånd:
Stine A har designet dette elegante armbånd i forgyldt sølv. Armbåndet er meget enkelt, men de 3 små blade er alligevel med til at der sker lidt på smykket.

Du finder armbåndet her som også findes i sølv eller sort sølv.

 

 

 

 

 

Åben ring:Von Lotzbeck, Orbit Ring Open, Sølv
Ved denne ring er alt det glamourøse cuttet fra, så der kun er det helt enkle og nødvendige tilbage. Ringen designet af Von Lotzbeck og lavet af sølv med en mat overflade, der giver den et råt look.

En ring som både kan bruges til hverdag og fest – Find den til studenten her.

 

 

 

 

 


Scherning, Bloom Hoops, Navy/SølvBlomsterøreringe:

Er din student mere til det søde look, falder disse blomsterøreringe nok i god jord. Disse øreringe er lavet af porcelæn og sølv. De vil helt sikkert passe godt til mange af hendes sommerkjoler. Vedhænget måler 1 x 1 cm.

Du kommer et skridt nærmere blomsterøreringene ved et klik her.

 

 

 

 

Ure

Trænger hun til et nyt armbåndsur eller har hun intet og er blevet træt af at tjekke tiden på telefonen? Så vil det være en god gaveide at give hende et i studentergave. Se med nedenunder og bliv inspireret.

Daniel Wellington - Sølv Classic Sheffield 36mm DameurDaniel Wellington ur: 
Et enkelt og stilrent ur fra det populære mærke Daniel Wellington med sort læderrem og urskive i hvid og sølv. Uret er med japansk kvartsurværk.

Læs mere om DW uret her.

 

 

 

 

 

 

MVMT Signature Silver Pearl Dameur 38mmMVMT ur:
Flot og feminint design fra MVMT. Det smukke sølvur har stålrem, perlemor urskive, datoviser og MVMT-mærket er i lys lilla.

Læs mere om uret her.

 

 

 

 

 

 

Sporty ur: 
Er studenten mere den sporty type er her lige uret for hende. Et sejt og lækkert et fra Jacques Lemans med similisten.

Uret hedder Alpha Saphir og du finder det her. 

 

 

 

 

 

 

Musik

Det er alle vegne og vi har svære og svære ved at være det foruden. I bussen, i pauser, til fester og koncerter, til afslapning og hygge, ja over det hele hører vi musik og kan slet ikke få nok. De næste 3 gaver har noget med musik at gøre og hvordan din student kan komme det lidt nærmere.


"voonie" - Vooni Retro Speaker, Bluetooth-højtaler og powerbank i retrodesign! Vooni radio
:
Her er det slut med skrattende kanaler og lange strittende antenner. Med denne retro radio går musikken klart igennem og du kobler let din telefon til med bluetooth.

Læs mere om Vooni radioen her som også kan oplade mobiltelefonen.

 

 

 

 

Jabra Revo Corded over-ear headset WhiteHeadphones:
Musikken bliver leveret med første klasses lyd igennem disse hørebøffer fra Jabra Revo. Ørepuderne er behagelige og lukker godt til, så der er god mulighed for at lukke den bedste musik ind. Disse høretelefoner er testet til at kunne holde til de daglige udfordringer.

Se mere til dette headset her. 

 

 

 

 

 


Betasphere HR200 Piccolo højttaler til smartphones og tabletsBluetooth højtaler:
Få lyden fordelt ud i lokalet når du hører musik, ser film eller har en telefonsamtale. Denne Betasphere højtaler kan både afspille lyd via kabel eller trådløst.

Passer til telefoner, computere, tablets og helt sikkert også studenten, som du skal give en gave. Og så er den oven i købet billig – Se den kompakte Piccolo højtaler her.

 

 

 

 

Tasker

Om hun skal i gang med at studere igen med det samme, holde et sabbatår med rejser osv. eller har nogle byture i sigte, så er der tasker til det hele. Læs med og find tasken der passer din student.

 

Fjällräven Re-kånken rygsæk rød

Fjällräv Kånken laptop:

Hvis hun rigtig har knoklet i flere år for at få huen på, så må hendes taske også være mærket deraf. Skal hun i gang med at læse videre efter sommerferien, vil det måske være en god ide med en ny skoletaske. Det kunne f.eks. være denne klassiske Kånken taske fra Fjällräven, som her har plads til en 15 tommer computer.

Findes i mange farver her, og du finder udgaven i rød her.

 

 

 

 

 

 

 

Depeche bæltetaske i skind sortBæltetaske:

Tidligere lavet af nylon og placeret på maven af danske turister rundt i verden, men nu lavet i skind og båret på kryds over den ene skulder på unge kvinder. Bæltetasken er kommet tilbage for at blive! Den er flot, funktionel og fantastisk til f.eks. festival.

Find den moderne bæltetaske til studentergave her.

 

 

 

 


Day Cool shopper calmSkuldertaske:
Den kan bruges på job, til en skoledag, til shoppetur med veninderne eller til en weekendtur. Denne taske fra det populære brand DAY og er næsten perfekt til alt. Du får en solid og rummelig taske i polyester.

Tag et nærmere kig på skuldertaskerne fra DAY.

 

 

 

 

 

 

Adax Sorano clutch i skind, 447794, sortClutch:
Enkel og lækker lille taske der passer til alle outfit. Adax har designet denne clutchtaske i sort mat skind. Tasken er rummelige og har plads til alt det nødvendige som mobil, pung osv.

En virkelig lækker taske – Se her.

 

 

 

 

Mere inspiration til studentergaver til piger

Der findes et hav af andre muligheder, når du skal finde gaver til studenterne. Så det handler bare om at vide lidt om studenten og så være kreativ ud fra en eventuel ønskeseddel.

Hoptimist  Figur Baby Bimble Student  Plastik RødEn klassiker som studentergave både til drenge og piger er Hoptimisten. Du kan vælge mellem Bumble og Bimble og om den skal være rød eller blå. Der medfølger blåt, mørkeblåt, lille og bordeaux bånd til alle studenterhoptimisterne, som du finder her.

Vil du give en af de mange andre i Hoptimistfamilien, så klik her.

 

 

 

 

Har du andre gode gaveideér til hende, der bliver student – så del endelig dine personlige gaveråd med os og andre læsere i kommentarfeltet herunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *