Ting du ikke kan undvære til festivalen

Sommeren står for døren og det er tid til at tage på festival. Men hvad er det nu lige, man skal huske at have med på festival? Udover solcreme, øl, telt, tandbørste og alle mulige andre småting er der også alt det, som lige gør festivalen lidt federe! De ting som gør at du skiller dig lidt ud fra mængden og de ting som gør at de andre deltagere tænker; hvorfor har jeg ikke også taget det med på festival? Det er de ting som vi gerne vil komme med et bud på hvad kunne være. 

Står du og skal på festival eller kender du nogle der skal, kunne det være du ville give dem en lille gave? Se med nedenfor:

 

Først til det som det hele handler om: nemlig musik. Ingen festival uden musik og det gælder også på ens camp. Med denne transportable højtaler er der altid musik tilstede, uanset hvor I er henne. Du kan tilslutte stort set alle enheder og den kan holde i op til 12 timer uden tilslutning til strøm. Med andre ord er denne højtaler den perfekte “lille” ting at have med på festivalen, hvis du gerne vil gøre festivalen en smule bedre.

Læs mere om højtaleren lige her.

 

 

 

 

For nogle mennesker kan det ikke gå hurtigt nok med at få hældt noget øl ned i maven og derfor er Øl-bongen uundværlig på en festival. Med Øl-bongen kan man tømme en øl på et par sekunder. Den behøver næppe yderligere introduktion, tilbage er der kun at sige, at den kan blive din for 39 kroner.

Se den her

 

 

 

Hvorfor ikke skille sig lidt ud fra mængden? Et gammelt ordsprog lyder noget i stilen med “Man har kun det sjov man selv finder på” og med dette hestehoved er du garanteret en masse sjov og sjove øjeblikke på festivalen.

Hvad mere er det at sige end at du kommer til at skille dig ud og folk vil komme til dig og snakke med dig. Perfekt ikke?

Se hestehovedet lige her

 
Hvis hestehovedet ikke lige er dig, så findes der da heldigvis også et enhjørningehoved.

Du finder hovedet her

 

 

En sidste sjov måde at klæde sig ud på til festivalen og skabe lidt sjov og ballade er ved at købe dette selvlysende Skelet Suit. Du kan ikke andet end at blive bemærket, når du går rundt på festivalpladsen i dette kostume.

Du finder det lige her.
Ved et klik her kan du finde andre morphsuits som Captain America, Iron Man og Spiderman.

 

 

 

 

 

 

På festivalen er der også tid til at slappe af efter nattens strabadser, med denne oppustelige liggestol er der dømt afslapning, inden det går løst igen om aftenen.

Nyd solen med den smarte liggestol, som du finder lige her

 

 

 

 

 

Festival - P-Mate, Find andre sjove og praktiske ting at medbringe til festivalen her.

Du kan f.eks. finde en bærbar vaskemaskine, en P-mate som kvinderne også kan stå op og tisse eller hvad med et gigantisk vinglas.

 

 

 

 

 

Vil du finde mere festlig inspiration, kostumer eller opskriftter på spændende drikkevarer kan du med fordel kigge forbi festli.dk, hvor du finder alt til festivalen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *