Udstyr til stranden

Sommer er lig sol og strandbesøg. Men hvorfor ikke gøre turen på stranden endnu federe? Vi giver dig her et hav af fede ting, der gør strandturen meget sjovere!

Indhold:

Afslapning på stranden

Leg på stranden

Praktiske ting til stranden

 

Afslapning på stranden

Ja, vi kommer vel til stranden for at slappe af? Og hvorfor ikke leve livet fuldt ud med et par fede ting til afslapning på stranden?

"wicked" - Wicked Wedge, Badehåndklæde med indbygget oppusteligt ryglæn!En smart og praktisk solstol og håndklæde i et. Rygstøtten er oppustelig og kan let pakkes sammen, så det ikke fylder ret meget. Den smarte solstol er lavet i et materiale, som ikke bliver klamt selv når stolen bliver varm. Den er let at puste op og perfekt til stranden – Ja et røverkøb som folk vil kigge efter på stranden. Se mere om produktet her.

Fik vi nævnt at den findes i mange forskellige farver, så der er noget for enhver smag?

Se de mest populære strandting lige her

 

"hænge" - Mobil Hængekøje, Hængekøje til afslapning på farten!Ingen afslapning uden en hængekøje! Og hvorfor ikke tage en hængekøje med på stranden til den ultimative afslapning? Denne hængekøje er let og kompakt. Du behøver ingen træer for at hænge den op, da den kommer med et stativ. Det eneste du skal gøre er at slå den ud og slappe af. Forresten så tager det under 1 min. at slå hængekøjen ud.

Tjek hængekøjen ud – Den holder 100 % og er lig med total afslapning.

 

 

"ølkøler" - Beer Tjiller Ølkøler, Køler og holder din drikkevare kold i 5 timer!Denne smarte ølkøler behøver vel næppe nærmere introduktion? Hvem vil ikke have kolde øl på stranden? Ølkøleren her kan holde øl kolde i op til 5 timer.

Tag lige et kig på ølkøleren og se om du ikke mangler sådan en!

 

 

 

 

Leg på stranden

Uanset om du er lille eller stor, ung eller gammel, så er der ikke noget som en god gang leg på stranden. Der findes næppe nogen i Danmark, som ikke har spillet bold på stranden, kastet med frisbee eller leget med spand og skovl. Leg hører sig til på stranden og derfor har vi også taget et afsnit med, hvor vi viser nogle ting, der kan sætte gang i legen på stranden. Læs med nedenfor og bliv inspireret.

Se de mest populære strandting lige her

P"pro" - Pro Flying Ring, Ingen genstand er nogensinde blevet kastet så langt som denne!ro flying ring er en slags frisbee og dog ikke. Den er rent faktisk i en kategori for sig. Princippet er det samme, men denne ring har nogle muligheder og er indehaver af en guinness rekord for at være den genstand i verden, som er blevet kastet længst af et menneske. Den findes i to modeller – en lille model, der er perfekt til stranden og den større model, som du kan se om du kan slå verdens rekorden med.

Se dem her og læs mere

 

 

 

 

"waboba" - Waboba Extreme, Bold der kan studses på vandoverfladen!Waboba Extreme er den ultimative vandbold til stranden. Studs bolden på vandet og se hvad der sker. Bolden har fået 5 ud af 5 stjerner af alle anmelderne. Så anmeldelserne taler for sig selv! Kig forbi og køb dit eksemplar lige her

 

 

 

 

"mankini" - Borat Mankini, Er du udrustet til at udfylde en mankinin?Om de er til leg, blot praktiske eller seje det må du selv afgøre. Men Mankini’en skal simpelthen med på  listen over udstyr til stranden. Står du og mangler en sjov gadeidé til en dreng? Giv ham en mankini! Det er den perfekte gave og så er det god humor. Du kender den med garanti fra Borat!? Hvis ikke så bør du lige kigge lidt med her.

Køb et eksemplar her

 

Se de mest populære strandting lige her

 

 

Praktiske ting til stranden

Når du skal en tur på stranden er der bare nogle ting, som er smarte at have med. Udover solbriller, solcreme, drikkevarer og madvarer er der en masse smarte og praktiske ting, som du ikke vil være foruden, når du først har prøvet dem. Derfor har vi samlet en liste med ting, som du bør prøve af. Når du først har prøvet dem, kommer du til at tænke på hvordan du kunne have været dem foruden.

Se de mest populære strandting –>

"tan safe" - TanSafe, Gem dine værdigenstande i denne solcremelignende tube! Har du også dine nøgler med på stranden? For det har de fleste vel- og kender du det med at man vil i vandet, men ikke ved hvor man skal gemme sine nøgler? Her er løsningen. Med denne flaske som ligner en solcreme kan du nu let gemme dine nøgler og ingen vil kunne finde dem. Simpelt men smart. Se den her

 

 

 

 

 

Hvis du stik imod forventningen ikke lige fandt noget til stranden, som du kunne bruge, så tag lige et kig på de 25 mest populære strandting nogensinde

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *