Valentinsdag ideer

Få inspiration til en god, sød eller sjov gave til den du elsker. 

Vi burde fortælle det hver eneste dag, men vi glemmer det ofte. Tre små ord: “Jeg elsker dig”… Men en gang om året er der ingen grund til at holde tilbage. Herunder kan du få valentinsdag ideer til, hvordan du kan udtrykke dine følelser enten ved aktiviteter eller med gaver og søde ord.

 

Det kan altid være en god idé at lave noget sammen på valentinsdag og forkæle hinanden.

Læs artiklen om Oplevelsesgaver til valentinsdag og få inspiration til, hvad du kan give i gave til den du elsker eller hvad I evt. kan lave sammen.

 

Er du ikke helt med på, hvorfor vi fejrer Valentinsdag, kan du blive klogere her ->

Mangler du valentinsdag ideer til en gave til ham, kan du tage et kig her og finde Valentinsgaver til ham.

I artiklen finder du bl.a. gaver som indeholder gyldne dråber, kropspleje og sjove gadgets. Der er selvfølgelig også lidt til romantikken og erotikken.

 

Rose med personlig chokolade besked - 60 Chokolade stykker

Hvis du er i stedet er ude efter en valentinsgave til en kvinde, så er det i denne tekst om Valentinsgaver til hende du skal lede.

Der er både klassiske valentinsgaver som blomster og chokolade, skønne oplevelser, gaver der forkæler hende og ellers bare gaver, der ligger kærlighed bag.

 

 

Er du ude efter en sjov og lille valentinsgave, kan du her finde 5 anderledes valentinsgaver.

Det kunne f.eks. være denne lille potteplante, som skal passes for at budskabet “I love you” vokser frem.

 

Hvis budgettet ikke lige er til en valentinsgave i år, kan du også finde valentinsdag ideer til hjemmelavede gaver. Det kunne f.eks. være et mixed-tape.

 

Mangler du valentinsdag ideer til en god gave, kan du også læse teksten om Gave til kæresten, hvor du finder inspiration både til ham, hende og til jer begge.

Så er der kun tilbage at sige Glædelig Valentinsdag og husk at sætte pris på dem I elsker.