Mandelgave

24 idéer til mandelgaven – Find årets mandelgave her!

Mandelgaven er én af de vigtigste traditioner juleaften, men udfordringen med at finde en fantastisk mandelgave synes at vende tilbage år efter år. Måske vil du rigtig gerne finde en mandelgave, som ikke blot er den klassiske marcipangris, men i din søgen er løbet panden mod muren utallige gange. Du er bestemt ikke alene med denne udfordring, hvilket også er grunden til at vi har samlet 24 gode og brugbare gaveidéer til mandelgaven.

I denne artikel har vi fundet 28 forskellige forslag til mandelgaver, hvoraf 6 specifikt er til børn.

Spring til kategori

Mandelgaver

Her finder du en række mandelgaver til voksne, men som selvfølgelig også kan bruges af de unge teenagere. Du kender bedst Jeres gæste liste til juleaften, men hvis du leder specifikt efter en mandelgave til børn, så har vi et afsnit længere nede. Her finder du mandelgaver, som rammer det brede publikum på juleaften.

Se de mange mandelgaveidéer her

Det var vores udvalgte mandelgaver som kan gå til alle, hvis du specifikt leder efter en mandelgave til børn, så skal du blot læse med herunder, hvor vi har fundet en række mandelgaver specifik til barnet.

Mandelgaver til børn

Hos nogle familier har børnene deres egen særlige skål med ris a la mande, som passer lige til deres smagsløg. Derfor skal der selvfølgelig også være en mandelgave, der passer bedre til børnene.

Se de børnevenlige mandelgaver her

Årets mandelgave 2022 – Sådan vælger du den

At vælge årets mandelgave er altid både sjovt, men samtidigt også lidt specielt. Hvis du er den, som skal finde årets mandelgave til 2022, så er du dermed også den eneste som ved hvad mandelgaven er det pågældende år. En lidt sjov og anderledes følelse, da overraskelsen omkring hvad mandelgaven indeholder også er stor, så den går man desværre glip af. Dog har du det store ansvar for at årets mandelgave bliver et hit, som gør at de andre spiser risalamande nærmest til de sprækker. Netop fordi at mandelgaven er så prestigefyldt, så vil man også gerne finde den helt rette mandelgave.

Men hvad skal årets mandelgave være i 2022?

Det afhænger selvfølgelig først og fremmest af hvilken slags familie i er samlet. Hvis der er børn med til juleaften, som der i rigtig mange familier vil være, så vil man ofte af hensyn til disse sørge for at mandelgaven indeholder noget, som både voksne og børn kan bruge. Dog er der også nogle, som laver to skåle med risalamande og derved to mandler og de to tilhørende mandelgaver.

Der er ikke noget endegyldigt facit på hvad der bør kåres som årets mandelgaveidé, det er meget individuelt hvad man synes der bør være den helt rette. Vi håber dog, at du har kunne finde en masse god inspiration til mandelgaven ved at læse vores mandelgave idéer ovenfor.

Mandelgave inspiration

Inspiration til mandelgaven er uundværlig, fordi hvis man gerne vil finde på noget andet end de klassiske marcipangrise, så kan det være svært. Hvis du er nået hertil i artiklen, så har du også været igennem vores bud på inspirationen til dette års mandelgave og håber derved også at du har fundet en masse inspiration, måske sågar allerede besluttet dig for hvad mandelgaven skal være for en størrelse i år.

Der findes selvfølgelig mange andre typer af mandelgaver end blot ovenstående, men det er dog nogle af de mest sikre bud på en god mandelgave. Det er selvfølgelige kun fantasien som sætter grænserne. Man kan udfordre sig selv og tænke meget ud af boksen, måske man kunne overraske ved at lave en gave, som alle får del i uanset hvem som ender med at finde den hellige mandel. Måske du kan få inspiration til mandelgaven hvis vi nævner at udflugter og ting som hele familien kan lave sammen kunne være et forslag?

Uanset om du har besluttet dig eller stadig er i tvivl, så håber vi dog, at du har kunne bruge vores 24 mandelgaveidéer som inspiration til hvad der skal pakkes ind juleaften hjemme hos Jer.

Den sjove mandelgave

Mandelgaver kan både være sjove, anderledes, brugbare, spiselige mv. Der findes ingen gylden formel for hvad en mandelgave skal indeholde eller om den skal kunne noget specielt. Dog er en sjov mandelgave altid et hit juleaften, da den kan bringe en masse gode grin og sjov frem mens alle sidder omkring bordet og er stop-mætte.

Sjove mandelgaver kan være mange forskellige ting. Vi har været inde på nogen af modeller ovenfor, men især spil kan være en sjov idé.

Det kan også være et kostume, et forklæde eller noget helt tredje, som du annoncerer inden at kampen går i gang, at vinderen skal bære dette resten af aftenen. Det er en sjov og anderledes måde at fejre mandelgaven på – prøv dette et år, det er nemlig hylende morsomt.

Mandelgaver kan være alverdens sjove, mærkværdige og skønne ting. Har du engang vundet en ekstra god mandelgave, så del endelig dine ideer med os og de andre læsere, så der kan komme endnu bedre gaveråd til mandelgaver i fremtiden.