Pengegaver

Pengegave – Find mere end +25 sjove pengegaver

Du kender det helt sikkert- du skal til konfirmation, fødselsdag, bryllup eller en helt anden begivenhed. Det ender ud med, at det er en pengegave der vælges, og ja så ender det også med at blive i en konvolut. Lyder det kedeligt? Der findes heldigvis mange andre måder at give pengegaver på sjove og anderledes måder og det vil vi gerne kigge lidt nærmere på. Derved kan du komme til at give sjove og kreative pengegaver, som bringer smil frem på læberne på dem, som ser gaven og ikke kun på grund af indholdet, men også på grund af indpakningen og udførelsen.

Spring til kategori

Punge og sparebøsser

En sjov og anderledes måde at give pengegaver på kunne være at give en pung med penge i. Du kan eventuelt pakke pungen ind, hvis den ikke skal være så gennemskuelig. Men med pungen har modtageren også noget at bruge “indpakningen” til efter at han/hun har modtaget gaven.

Se de gode forslag her

De kreative pengegaver

Når du skal give en pengegave, kan du også være kreativ i din indpakning. Til børnefødselsdag har de fleste nok oplevet at kæmpe sig igennem en kugle gaffatape, for at nå ind til tyveren i midten. Der findes mange lignende muligheder, det handler blot om at få gang i fantasien.

MønterGuldgraveren

En anden og ofte anvendt pengegave er at give en spand eller skål fyldt med sand. I sandet er mønter blandet i. Sammen med skålen/spanden følger naturligvis en skovl samt en instruktion til konfirmanden om at sætte igang!

 

 

 

Fodbold pengePenge og fodbold

Skal du give en pengegave til en fodboldfan, så kan gaven også bære præg af det. Beklæd en bold med foldede pengesedler eller lav et helt fodboldstadion med yndlingsholdet, hvor det er mønter, der sidder på alle tilskuerrækkerne.

 

 

 

 

Chokolade og pengeChokolade og penge

Erstat chokolade i en æske med penge. Du kan f.eks. tømme en æske Toffifee og i stedet putte 20’ere i alle hullerne. Du kan selvfølgelig også vælge at lade et par stykker chokolade ligge tilbage til modtageren afhængigt at beløbet du vil give.

Du kan også folde et par pengesedler i enden af chokoladen i en pakke Merci.

 

 

lommepenge

Lommepenge

Klip lommen af et par brugte denimbukser og lim lommen på et kort. I lommen kan du nu putte pengene, som du vil give i gave og du kan nu give lommepenge. En sød og hurtig pengegave, hvis du ligger inde med et par brugte bukser.

 

 

 

PAcman pengegavePenge og Pacman

Lav en klassisk Pacman-bane på et stykke karton og erstat de små gule oste med mønter. Du kan også folde en pengeseddel, som kan være Pacman-figuren.

 

 

 

 

coins-loose-change-map-210597-300x200Andre ideér til pengegaver

Prøv f.eks. at fryse mønter ned i en skål med vand, lav en tegning eller et kort, hvor sedler eller mønter kan være en del af motivet eller lav en skattekiste med glimtende mønter og hvis tiden er til det, kan du gemme den og lave et skattekort til.

 

 

 

Hvor mange penge skal man give i konfirmationsgave?

Der findes ikke noget klart svar på hvor mange penge man skal give en konfirmand i konfirmationsgave – naturligvis fristes man til at sige. Det er naturligvis op til gavegiveren at bestemme. Nordea har undersøgt, hvad konfirmationsgæster i gennemsnit køber gave for.

Undersøgelse viste, hvor mange penge der blev givet for af de forskellige gæster. Forældre giver i gennemsnit for 5.910 kroner, bedsteforældre giver for 5.700 kroner, andre slægtninge giver for hvad der svarer til 910 kroner, mens familiens venner og bekendte giver for 490 kroner.
Kilde: TV2

Har du god erfaring med at lave pengegaver på sjove og anderledes måder, så del endelig dine sjove eller skøre ideer med os og de andre læsere. Hvis det ikke lige skal være en pengegave du skal give kan du også kigge på artiklerne Konfirmationsgaver til piger og/eller konfirmationssmykker til piger. Er det en konfirmationsgave til en dreng kig her.