Bryllupsgaver

Det er aktuelt at give bryllupsgaver hele året rundt, men de fleste bliver gift i sommermånederne og allerflest i august. Er du en af de heldige, der skal til bryllup, så kan du helt sikkert få noget ud af at læse denne artikel, hvis du mangler inspiration og ideer til bryllupsgaver 2018. 

Mange brudepar har lavet en udspecificeret ønskeseddel, men det er desværre ikke alle. Derfor kan det være svært at være kreativ i valget af bryllupsgaver, men frygt ikke! Vi har samlet en masse skønne eksempler på bryllupsgaver og inddelt dem i forskellige kategorier, så du hurtigere kan komme gaven et skridt nærmere.

Indhold:

Bryllupsgaver til boligen
Bryllupsgaver til det nye hus
Bryllupsgaver til haven
Bryllupsgaver til rejsen
Bryllupsgaver til de små
Oplevelser i bryllupsgave

 

Bryllupsgaver til boligen

Tit ønsker brudepar sig nye fælles ting til deres bolig, så det ikke længere drejer sig om ”dit og mit”, men det nu kan blive ”vores”. Derfor har vi fundet lidt af hvert, som måske kan passe ind i boligen hos parret.

 

Georg Jensen Vægur George Jensen vægur

Koppel hedder dette flotte og simple vægur på 10 cm i diameter fra George Jensen. Vil med sin enkelthed passe godt ind i mange moderne hjem.

Giv en bryllupsgave fra George Jensen her. 

 

 

 

 

MILANO MAGASINSTANDMagasinholder

En pæn måde at gemme aviser, magasiner og reklamer væk. Denne magasinholder fra Koziol i plast vil sikkert falde i god jord hos brudeparret.

Du kan komme Milano Magasin et skridt nærmere her og finde andre magasinholdere her.

 

 

 

 

 

Blomus - BrændekurvBrændekurv

Hvis det nygifte par har pejs i hjemmet, kunne en brændekurv også være en gaveide. Blomus har designet en super smart udgave med aftagelig ”taske”, så det bliver rigtig nemt at hente brænde. Nogle gaver passer mere til den ene end til den anden i parret og dette er måske en bryllupsgave til mænd.

Se mere til brændekurven her.

 

 

 

 

Hay - Pinocchio tæppePinocchio tæppe

Et tæppe at klæde gulvet med, ville også være en mulighed at give i bryllupsgave. Dette populære tæppe fra Hay er lavet i en masse farverige filtkugler, som hver er filtet og syet sammen i hånden. Findes i forskellige farver og størrelser.

Du finder Pinocchio tæppet her og mange andre tæpper her.

 

 

 

 

 

Normann Copenhagen Heima Lysestage (4 lys) Lysestager og vaser

To lys på et bord og friske blomster i vasen kan skabe romantik i hjemmet hos det nygifte par. Der findes enormt mange skønne lysestager og vaser i alverdens former, farver og størrelser. Her er f.eks. en stage fra Normann med plads til fire lys. Den er meget enkel, lavet i støbejern og så vandt den en stor design konkurrence i 2010.

Læs mere om Heima stagen her eller gå på opdagelse i de mange andre lysestager her.

 

 

 

 

Kähler - Omaggio vase sølv H 30,5 cm Omaggio vaserne fra Kähler er blevet meget moderne i løbet af det sidste stykke tid. De kan mikses sammen i forskellige farver og størrelse, så der kan skabes en helt unik samling af Kähler vaser.

Se udvalget her.

 

 

 

 

 


Normann CPH WHISKEYGLAS 2 STK.

Glas fra Normann Copenhagen

Disse flotte glas er designet af Rikke Hagen og er hver og en mundblæst med en lille boble i bunden. Findes både i whiskyglas og i de aflange long drink glas til drinks, øl eller vand.

De flotte glas vil klæde spisebordet eller baren rigtig godt – find glassene til whisky her og de lange drinksglas her.

 

 

 

 

 

KitchenAid 125EOB røremaskine - SortRøremaskine

En røremaskine og forskellige andre køkkenmaskiner står ofte på ønskesedler til bryllupper. Og hvorfor så ikke give et af de bedste mærker på markedet – KitchenAid. Denne røremaskine beskrives som værende den perfekte kombination af effektivitet, design og kraft.

Læs mere om KitchenAid Artisan røremaskinen her, som findes i flere forskellige farver.

 

 

 

 

Hvis du mangler flere ideer til praktiske bryllupsgaver til hjemmet, kan du finde en hel artikel om Brugsgaver til bryllup her.

 

 

 

 

 

 

Ferm Living - sengetøj - vertigo i gråSengesæt 

Når man er blevet gift, må det være tid til matchende sengesæt. Så hvis brudeparret du kender, ikke allerede har betræk, der passer sammen, så kunne det være en gaveide. Ellers kan man altid bruge et ekstra sæt, f.eks. dette flotte stribede sæt fra Ferm Living.

Se det store udvalg af sengetøj her og find sengesættet der passer til parret.

 

 

 

 

En smuk skulptur

Her er et helt oplagt gaveråd til en bryllupsgave – nemlig en smuk skulptur, der kan pryde i hjemmet. Det er parrets kærlighed, der skal fejres og det er vejen til kærligheden, som denne smukke skulptur symboliserer.

Figuren er fremstillet af ægte bronze og det er kunstneren Kerstin Stark, der står bag det søde værk.

Køb en skulptur, der kan glæde i mange år og som symboliserer det at finde ind til kærligheden.

Du kan også finde mange andre smukke skulpturer med skøn symbolik og humor her.

 

 

 

Bryllupsgaver til det nye hus

Mange nygifte par kan lige være flyttet i hus eller bygget deres eget fra grunden. De står derfor lige pludselig og mangler en masse praktiske ting til deres nye hus. Her kunne måske være nogle gaveideer at finde til bryllupsgaver.

Skriver Collection dørmåtte Family str. 60 x 85 cmDørmåtte

Lad dem byde indenfor i det nye hus ved et flot syn for fødderne med en ny smart dørmåtte. De findes i mange forskellige former, farver, størrelser og materialer. Så der burde være noget til enhver stil.

Du kan gå på opdagelse i det store udvalg her.

 

 

 

 

 

RiZZ udendørsdørmåtte - Urban antracit lilleMåske kunne de i stedet have brug for en dørmåtte til udendørsbrug? Her finder du en enkel og praktisk udendørs dørmåtte fra RiZZ med børster af nylon fibre og en antracit sort ramme. 

 

 

 

 

Smart udendørs termometer - UT100Termometer

Om temperaturen skal tages ude eller inde, så kan du finde et termometer til hver funktion her. Dette smarte udendørs termometer er i et lækkert design lige til at sætte på ruden. Displayet er nemt at aflæse med den nuværende temperatur, min og max temperatur fra det sidste døgn. Det kan måle temperaturer fra -25 grader til +70 grader, så det er super både til kolde vinterdage og hede sommeraftener.

Du kan finde termometeret her.

 

 

 

 

LATVA STUMTJENER (SORT)Stumtjener

Lad dem plante dette ”træ” inden for døren, så gæsterne har noget at hænge frakkerne på. Denne flotte stumtjener hedder Latva og er lavet af træ, der er lakeret af sort metal. Den kan også bruges som udsmykningen i stuen eller som rumdeler. Stumtjeneren er designet af italienske Mikko Lakkonen.

Du finder stumtjeneren her, som også laves i grøn og hvid.

 

 

 

Andre gaveideer til det nye hus
Der er enormt mange gaver at give til folk, der lige har bygget nyt hus, så det er bare med at få gang i fantasien eller være ekstra opmærksomme for at finde lige hvad dem du skal give en gave mangler.
Udover det ovennævnte kunne man også give en ringeklokke eller hvad med en flagstang til haven. Der er nok at vælge imellem.
Hvis du har flere gaveideer til folk i nyt hus, så giv os endelig besked, så vi kan give de mest fyldestgørende gaveråd.

 

Bryllupsgaver til haven

Har brudeparret en have? Så er det her du finder gaverne til dem. Hvis de lige er flyttet i hus eller har bygget deres eget, står de sikkert og mangler nogle af nedenstående ting.

Parasol

Solen er herlig, men nogle gange har vi brug for at afskærme og skabe lidt skygge. Det er denne gave perfekt til. Parasollen her er let at samle, er justerbar i højden, flot at se på da snortrækket skjules og så findes den i 7 forskellige farver.

Få et nærmere kig på parasollen og se en video om produktet her.

 

 

 


Charbroil gasgrill T-36G5 stålGrill

Har de have eller ej, så skal der en grill til for at fuldende de fleste hjem. Giv dem mulighed for at tilberede den sommermad, som vi alle elsker så højt.

Vælg f.eks. denne grill fra Charbroil, hvis der skal grilles med gas.

 

 

 

 

 


HAVESTOL ST.BAR - brunHavemøbler

Mangler de lidt at slænge sig i på terrassen eller til at sidde og nyde sommermaden, så er havemøbler en god ide. Du finder her en stilren havestol i flet.

Stolen findes i forskellige farver, og du kan købe den her

Er du ude efter andre havemøbler, så tag et kig her.

 

 

 

 

 

Solstol

Skal den i stedet stå på afslapning i solen, så er her en liggestol lige til det formål. Kvaliteten er i orden med et stel af stål og net af polyester. Og så kan den klappes sammen så den fylder næsten ingen ting, når den skal opbevares om vinteren. En gave som mange brudepar vil elske.

Find Baden Baden solstolen, som findes i forskellige farver her.

 

 

 

 

 

Hængekøje

En anden gaveide til afslapning i haven, kunne være en hængekøje. Du finder en lækker blå og hvid stribet hængekøje i god kvalitet her. Hængekøjen findes også i andre former og udformninger. 

 

 

 

 

Venus 5000 gråDrivhus

Skal parret til at dyrke grøntsager til eget forbrug, så vil et kvalitetsdrivhus sætte dem godt i gang. Og det er lige hvad du kan finde her, hvor du finder et drivhus fra Venus-serien.
Drivhuset er i glas og udstyret med ventilationsvindue og skydedøre, ligesom du kender det fra det klassiske drivhus.

 

 

 

 

WORX ROBOTPLÆNEKLIPPER LANDROID S 500 M2 incl WIFI & sideklip.Robotplæneklipper

Når man er ny med have, kan det lige pludselig virke uoverskueligt alle de praktiske ting, der skal ordnes inden man kan slappe af i en flot veltrimmet have. For at gøre det lidt lettere med havearbejdet, kan man anskaffe sig en robotplæneklipper.

Læs mere om den smarte Worx Landroid robotplæneklipper her og gør at parret ikke skal yde lige så meget, inden de kan nyde.

 

 

 

 

Stiga hækkeklipper SHT 48 AEHækkeklipper

Med denne hækkeklipper er man fri for at slæbe rundt på ledningen i hele haven, for den er nemlig batteridrevet, hvilket giver en stor bevægelsesfrihed, når der arbejdes med hækken. Hækkeklipperen har vendbare håndtag og en sværdlængde på 56 cm.

Skal brudeparret til at klippe hæk – så find hjælp til dem med denne hækklipper her. 

 

 

 

 

Teleskopstige dobbeltTeleskopstige

En stige kan være noget så praktisk i mange henseender og med denne dobbeltsidet teleskopstige er sikkerheden i orden. Stigen er i aluminium og vejer derfor lidt. Sammenfoldet måler den kun 92 cm og som udfoldet, kan den række hele 3,81 meter op i luften.

Tjek teleskopstigen ud her. 

 

 

 

 

 

Dannebrog

Lad dem se det smukke Dannebrogsflag vifte i vinden til festlige anledninger. Dette flag er fra Langkilde & Søn og passer til en flagstang på 10 meter. Du kan selvfølgelig også finde andre størrelser afhængig af stangens størrelse.

Find Dannebrogsflag her.

 

 

 

 

 

Bryllupsgaver til rejsen

Måske er bryllupsrejsen allerede bestilt ellers skal parret nok komme af sted på andre ferier i fremtiden. Så hvad med at gøre dem klar til rejsen med kufferter og andet godt.


Epic kuffert

En forbedret model i et nyt og smart design fra Epic. Giver du en kuffert som denne i bryllupsgave, skal den nok holde i mange år. Kufferten er en hardcase model fremstillet med fokus på lavere vægt. Findes i 7 forskellige farver.

Du finder her Phantom modellen fra Epic, som har hele 7 års garanti. 

 

 

 

 

 

Sort dame toilettaske Toilettaske

Mangler de også en toilettaske til rejsen, så har Gillian Jones svaret. Toilettasken er lavet i nylon og har to store rum.

Køb den rummelige toilettaske her. 

 

 

 

 

 

Softcase kuffert

Lad parret blive klar til en kort rejse med en Epic kuffert i vinrød. En letvægt softcasemodel med mange fordele som TSA-lås, ekstra beskyttelse hvor kufferten er udsat, 4 gode hjul og teleskophåndtag.

Du finder kufferten her, som også findes i 3 størrelse og i forskellige farver.

 

 

 

 

 

Bagagevægt

Mangler du lige lidt til bryllupsgaven, for at det går op med pengene, så smid f.eks. denne smarte bagagevægt oveni. Så er de aldrig mere i tvivl om, hvorvidt de har proppet kufferten for meget og skal til at betale for overvægt.
Kom den lille smarte vægt et skridt nærmere lige her.

 

 

 

 

 

 

Bryllupsgaver til de små

Er der babyer på vej, så kan du også vælge at give gaver, der hjælper dem lidt med hensyn til de små. Vi har blot samlet nogle få gaveideer til brudepar, der venter sig eller har planer om det. Se med nedenunder.

Naturkind Barnevogn LUX PingvinBarnevogn

Denne vogn fra Naturkind er god økologisk barnevogn i med ergonomisk udstyr, som kan indstilles. Liften har et liggemål på 78 cm og denne LUX model har svingbare letvægthjul.

Klik på billedet og læs mere om barnevognen.

Du kan også finde andre barnevogne eller klapvogne fra østrigske Naturkind.

 

 

 


Philips SCD570/00 babyalarmBabyalarm

Philips har lavet denne smarte babyalarm. Så kan parret altid være trygge, når de putter den lille. Denne alarm har mange fordele og hvis man efter 60 dage er utilfreds med produktet får man pengene tilbage.

Læs om babyalarmen her.

 

 

 

 


Ammepude BETRÆK fra Konges Sløjd - ParachuteAmmepude

En sjov lille gave hvis parret venter sig, kunne være en ammepude. Denne er dejlig stor og betrækket er i 100% økologisk satinbomuld, som gør det bedste for mor og barn.

Her finder du den cremefarvede ammepude med luftballoner, men du kan også finde andre puder og mamascarf ved at klikke her.

 

 

 

 

 

Pusletaske

En pusletaske skal der til med en lille ny og her finder du ovenikøbet et elegant bud. Denne taske til at pusle er fra Babymel. Den er vandtæt og har 9 sikre rum, til at holde styr på alt, hvad der nu skal holdes styr på.

Klik dig videre til pusletasken med det maritime look her. 

Find andre bud på pusletasker her. 

 

 

 

 

 

Løbecykel 

Hvis barnet ikke er født endnu, kommer du lidt i forkøbet med denne gave, men det kan være parret allerede har børn, der passer lige i alderen til en løbecykel. Denne begyndercykel er godt for barnets motoriske udvikling og styrker dets balanceevne.
Find den lille cykel her eller led efter andre løbecykler her.

Her kan du finde mere inspiration til gaveideer til dem med børn.

 

 

 

 

Oplevelser i bryllupsgave

Oplevelsesgaver er som du nok ved utrolig populære for tiden og det med god grund. Det kan være svært at finde ”den perfekte gave” til et brudepar. Måske har de skrevet en ønskeseddel. Måske har de ikke? Men med en oplevelsesgave er brudeparret sikret en oplevelse for livet, som de vil kunne huske tilbage på.

En oplevelse er en god bryllupsgave til de som har alt!

 

Ophold på Hotel Amerika

Med oplevelsesgaven til Hotel Amerika får brudeparret en oplevelsesgave i særklasse. Når de ankommer til hotellet får de en flaske vin. Udover at parret har adgang til Mariager Saltcenter, så bliver der serveret 2- og 4-retters gourmetmiddag og oplevelsen indeholder 2 overnatninger med morgenbuffet.

Giv en gave til brylluppet, som vil blive husket længe – Se mere om saltopholdet her.

 

 

Ballonflyvning

Brudeparret får med denne bryllupsgave muligheden for at opleve Danmark fra oven på en nærværende måde, som kun de der har prøvet ballonflyvning før kan berette om. De vil opleve naturen og mærke hvordan vinden suser forbi dem.

Igen en oplevelse som er svær at beskrive, men en oplevelse for sig selv. Anmelderne er dog enige om, at det er en fantastisk oplevelse og giver således alle sammen oplevelsen 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere om hvordan du kan sende brudeparret af sted på en uforglemmelig oplevelse over Danmark i en luftballon lige her.

 

Sommerophold i Sverige 

Lad parret koble af og nyde hinanden i naturskønne omgivelser på Sveriges ældste bjerghotel i Tänndalen. Oplevelsen indebærer 3 nætter i premium dobbelt værelse på hotellet Fjällnäs, adgang til Mii Gullo Spa og derudover lækker morgenbuffet, frokost og 3-retters menu alle aftener.

Køb den flotte oplevelse her, som med garanti vil glæde de fleste par i bryllupsgave. 

 

 

Find flere skønne oplevelser til brudeparret ved et klik her.

 

Synes du disse ideer til bryllupsgaver 2018 er en smule kedelige? Så frygt ikke – Find her 10 anderledes og sjove bryllupsgaver.

 

Har du andre skønne gaveideer og måske en alternativ bryllupsgave, så del endelig med resten af læserne.
Så er der størst chance for at komme tættest på den mest perfekte bryllupsgave til det lykkelige brudepar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *