Bryllupsgave

Bryllupsgaver – Find 35 gode bryllupsgaveidéer

Det er aktuelt at give bryllupsgaver hele året rundt, men de fleste bliver gift i sommermånederne og allerflest i august. Er du en af de heldige, der skal til bryllup, så kan du helt sikkert få noget ud af at læse denne artikel, hvis du mangler inspiration og ideer til bryllupsgaver 2018. 

Mange brudepar har lavet en udspecificeret ønskeseddel, men det er desværre ikke alle. Derfor kan det være svært at være kreativ i valget af bryllupsgaver, men frygt ikke! Vi har samlet en masse skønne eksempler på bryllupsgaver og inddelt dem i forskellige kategorier, så du hurtigere kan komme gaven et skridt nærmere.

Spring til kategori

Bryllupsgaver til boligen

Tit ønsker brudepar sig nye fælles ting til deres bolig, så det ikke længere drejer sig om ”dit og mit”, men det nu kan blive ”vores”. Derfor har vi fundet lidt af hvert, som måske kan passe ind i boligen hos parret.

Se boliggaverne her

Bryllupsgaver til haven

Har brudeparret en have? Så er det her du finder gaverne til dem. Hvis de lige er flyttet i hus eller har bygget deres eget, står de sikkert og mangler nogle af nedenstående ting.

Se bryllupsgaver til haven her

Oplevelser i bryllupsgave

Oplevelsesgaver er, som du nok ved, utrolig populære for tiden og det med god grund. Det kan være svært at finde ”den perfekte gave” til et brudepar. Måske har de skrevet en ønskeseddel. Måske har de ikke? Men med en oplevelsesgave er brudeparret sikret en oplevelse for livet, som de vil kunne huske tilbage på.

Er du ude efter en klimavenlig gave til brudeparret, så få inspiration her.

Se skønne oplevelsesgaver her

Den perfekte bryllupsgave

Når to mennesker vælger at indgå i et ægteskab, handler det om, at de hver især er klar til at give slip på alt, der engang hed ”dit og mit”. Fra vielsestidspunktet vil alle beslutninger blive truffet i fællesskab som mand og kone. En oplagt gave til brudeparret vil derfor være det, man kan kalde en ”vores”-gave, altså en gave som er lige så meget brudens gave som gommens gave.

Brudeparret har måske valgt at flytte i et nyt fælles hjem, som de kan dele deres kærlighed til hinanden i. Bryllupsgaver til boligen kan derfor være den perfekte gave, til når brudeparret skal indrette deres nye hjem. Lysestager og vaser pynter altid og er samtidig med til at gøre et hjem mere hyggeligt. Men som en bryllupsgave betyder disse ting også meget mere, da de er et symbol på brudeparrets kærlighed.

Kærlighed kommer dog i mange former. Det siges, at vejen til en mands hjerte er igennem hans mave, så hvorfor ikke give det nygifte par en ny røremaskine så de kan bage deres kærlighed til hinanden. Nok har bruden vundet sin drømmemands hjerte, men et forhold skal konstant passes og plejes, hvilket kage i den grad kan hjælpe til med. Med en røremaskine kan du derfor også forkæle brudeparret med noget sødt, som kan være med til at styrke deres ægteskab.

Giv en god og unik bryllupsgave

Ikke alle brudepar vælger at tage på bryllupsrejse, en god bryllupsgave til disse brudepar vil derfor være en oplevelse, som de kan få sammen. Hvis du virkelig vil overraske dem, kan du give dem en tur i luftballon i gave. Fra luftballonen kan de opleve Danmark fra en ny vinkel, ligesom de kan nyde hinandens samvær og kærlighed i helt nye højder. En romantisk tur i luftballon over den danske natur kan ikke slå helt fejl. Der er tale om en ubeskrivelig oplevelse, som de i den grad ikke forventer at få i bryllupsgave, så hvis du gerne vil overraske brudeparret, vil dette være et godt bud på den perfekte gave.

Men tosomheden kan også nydes på fast grund, hvis du allerede nu kan sige, at brudeparret ikke er vilde med højder. Et kroophold kan nemlig også være en yderst romantisk bryllupsgave, som bestemt vil falde i god jord hos brudeparret. Nogle nye omgivelser at nyde hinanden i inden hverdagen fortsætter er ethvert brudepars drøm. Men denne drøm kan også opfyldes med en god wellness oplevelse. Efter nogle lange måneder med bryllupsplanlægning har brudeparret brug for at slappe af og blive forkælet, imens de befinder sig i deres egen lille bryllupsboble.

Men når brudeparret skal på tur, om det så er en bryllupsrejse eller en kort kroophold, vil de få brug for noget, som de kan have deres tøj med i. En god og måske supplerende bryllupsgave kan derfor være en unik kuffert, som brudeparret kan identificere sig med, så de hver gang de ser kufferten vil tænke, at det er ”vores” kuffert.

Hvis brudeparret med sikkerhed skal på bryllupsrejse, kan de også få brug for en bagagevægt, så de kan få alt deres bagage med både til og fra rejsedestinationen. Du kan derfor give dem en bagagevægt i bryllupsgave. Du kan selvfølgelig også her supplere med en kuffert eller to, det siger de formentlig ikke nej til.

Den praktiske bryllupsgave hitter

Når hvedebrødsdagene er slut, skal de nygifte igen tilbage til hverdagen. Det vil sige, at huset og haven skal passes og plejes. Her kan du dog hjælpe dem lidt på vej. Noget der er blevet meget moderne at have gennem de seneste år er en robotplæneklipper. Med en robotplæneklipper som bryllupsgave kan du skaffe brudeparret lidt ekstra tid til at pleje deres kærlighed, når de ikke skal slå græs. Men brudeparret vil også få mere tid til andre praktiske gøremål. En hækkeklipper vil derfor også være en bryllupsgave, som formentlig vil blive værdsat højt af brudeparret, som har valgt at lokalisere sig i et villakvarter, hvor en pænt klippet hæk er et uformelt krav.

Man kan bruge meget tid på at passe og nusse sin have, men der skal også være tid til afslapning, så man bare kan nyde den friske natur og det nyklippede græs. Ved at give brudeparret en hængekøje eller en solstol i bryllupsgave kan du hjælpe dem lidt på vej, så de husker at sænke farten i den travle hverdag. På de sommerdage hvor temperaturen i Danmark overstiger sydens sol, kan det også blive nødvendigt med en parasol. En parasol kan måske være lidt svær at pakke ind, men hvor der er vilje, er der vej, og en god bryllupsgave det er det. Med det danske vejr kan det også være rart at have et termometer hængende, så brudeparret aldrig bliver i tvivl, om det er for koldt til at grille eller for varm

Find flere skønne oplevelser til brudeparret ved et klik her.

Synes du disse ideer til bryllupsgaver er en smule kedelige?
Så frygt ikke – Find her 10 anderledes og sjove bryllupsgaver.

Har du andre skønne gaveideer og måske en alternativ bryllupsgave, så del endelig med resten af læserne.
Så er der størst chance for at komme tættest på den mest perfekte bryllupsgave til det lykkelige brudepar.