Gave til mors dag

Dagen i maj der overrasker de fleste, så man forhastet får købt en gave til mors dag, som ikke altid er lige gennemtænkt. Men det er også tanken, der tæller på Mors dag, det har vi set igen og igen efter at have foræret perleplader, askebægre af ler og andet godt fra den kreative skuffe og stadig skabt glæde hos den kære mor.

Hvis du føler dig for gammel til at give en perleplade til din mor, så læs med nedenunder og find inspiration til en mors dags gave, der passer perfekt til din mor.

Indhold:
Blomster og chokolade
Bøger
Brætspil
Til mors bolig
Smykker
Oplevelsesgaver i mors dags gave

 

Blomster og chokolade

I denne kategori finder du gaveideer til mors dag af den mere klassiske slags f.eks. i form af en smuk buket eller forskellige lækkerier.

Til min søde morChocotelegram:

Du kan selvfølgelig give din mor ganske almindelig lækker chokolade, men du kan også give hende chokolade, som samtidig er en sød hilsen. Du kan selv bestemme en personlig hilsen eller f.eks. vælge teksten “Til min søde mor”.

Beskriv din kærlighed til din mor i chokolade her. 

 

 

Gavekurv med bobler og teGavekurv:

Du kan også vælge at samle forskellige lækkerier til din mor. I denne kurv får en flaske bobler, chokoladehjerter, en pose skøn the og fyldte chokolader i en rund mors dags æske.

Giv en mors dags gave, hvor du får meget for pengene.

Du kan også finde inspiration til gavekurve med andet indhold her.

 

 

Kaffegave:

En sød lille gave med Lavazza espresso kaffebønner og lækre karameller fra Karamelleriet. Du kan vælge mellem 7 forskellige slags karameller f.eks. havsaltkarameller og salmiakkarameller.

Køb den fine gave med kaffe og karameller her. 

 

 

 

 

Blomster til morFarverig blomsterhilsen:

Bestil en smuk buket blomster med masser af skønne farver til din mor. Du kan vælge mellem mange forkellige buketter og gå efter din eller din mors yndlings blomster.

Sig glædelig mors dag med en buket blomster her. 

 

 

 

Bøger

Det er ikke alle mødre, der får lov til at have lidt kvalitets tid sammen med en god bog. Hvis du synes din mor trænger til at finde sin indre læsehest frem, så find inspiration nedenunder.

macbeth - bogEn god krimi:

De danske forfattere er fantastiske til at skrive kriminalromaner og vi elsker dem for det. Er din mor med på krimivognen, så kunne du f.eks. give hende den nye “Macbeth” fra Jo Nesbø.

Er din mor krimifan? Så find ”Macbeth” her eller læs videre her og find mere krimi og spænding.

 

 

 

 

 

verdens grønneste juicer og smoothies - bogMad og kogebøger:

Mange kvinder er nok på den evige kur, der aldrig helt bliver til noget alvorligt. Skal kuren ikke længere blot være et nytårsforsæt, som ikke bliver overholdt, så kunne du give hende en inspirerende bog om grønne juicer og smoothies fra en af mestrene på området Mads Bo.

Find opskriftbogen fra bestsellerforfatteren her. 

 

 

 

 

sense - slank med fornuft - bogEr din mor særligt interesseret i den slanke levevis, men ikke i at tælle kalorier ved hvert måltid, så er denne populære bog “Sense – slank med fornuft” måske vejen. Sense er i 2017 blevet kåret som vinder af “En kur der dur” på TV2.

Den skamroste bog findes lige her.

 

 

 

 

 

turen går til island - bogRejsebøger:

Det er måske lige i overkanten at give en rejse i mors dags gave, men har hun en rejse i vente, kan du give hende en rejsebog, så hun kan blive lidt klogere på destinationen inden afrejsen. ”Turen går til..” er nogle fantastisk godt beskrevet rejsebøger fra Politiken, som vil gøre meget nytte inden rejsen til et fremmed sted.

Skal hun til Island så klik her ellers finder du det store udvalg af ”Turen går til…” her.

 

 

 

Brætspil

Noget der samler familien er brætspil og din mor er sikkert allerede ejer af en masse. Men der kan altid komme flere ind i skabet, så læs med hvis du mener dette kunne være en gave til mors dag.

Bezzerwizzer 

Du kender sikkert Bezzerwizzer og her finder du en af familieudgaverne, som er spækket med flotte billeder på spillepladen.

Læs mere om det underholdende spil her.

 

 

 

sequence - BrætspilSequence

 

Dette spil er en sjov og strategisk udvidelse af “5 på stribe”. Sequence indeholder to spil kort med særlige knægte. Har du og din mor endnu ikke prøvet spillet, så køb Sequence her.

 

 

 

mit år10 - 60'erne - BrætspilMit År10

I spillet Mit År10 bliver der dystet i viden inden for et særligt årti f.eks. 60’erne. Giv din mor en fordel og giv et spil inden for et årti hun kender særlig godt eller giv f.eks. spillet fra årtiet, hvor hun er født.

Find Mit År10 til 60’erne, 70’erne, 80’erne eller 90’erne.

 

 

 

 

Find her flere gode og sjove brætspil til voksne eller til hele familien.

 

Til mors bolig

Hun har nok alt, hvad der skal bruges i boligen og mere til, ellers skal hun nok selv få det købt. Men det slår næsten aldrig fejl at fylde lidt mere til. Bliv inspireret af lidt forskellig ideer til køkken og bolig, som din mor måske ikke er ejer af.

Kähler skålKähler - Omaggio skål Ø 20 cm, sort

Denne flotte skål er fra Kähler i den populære serie Omaggio, hvor du både finder vaser, fade, krus og lysestager i forskellige form og farve.

Find den sorte Omaggio skål her og gå her på opdagelse i Kählers univers.

 

 

 

Design Letters KopKopper

Disse flotte kopper fra Design Letters er lavet af porcelæn og kan bruges til både varme drikke eller f.eks. til opbevaring af kuglepenne, tandbørster m.m. Kopperne har forskellige tal med Arne Jacobsens typografi.

Om der skal kaffe, fyrfadslys eller tandbørster i, så finder du kopperne her.

 

 

 

EVA SOLO KØLESKABSKARAFFEL (1 LTR.)Eva Solo Karaffel 

Denne smukke køleskabskaraffel ses efterhånden i mange hjem og det er der bestemt en grund til. Karaflen har en smart hældetud, så man nemt og hurtigt kan få et glas koldt drikkelse fra køleskabet.

 

Skal din mor have endnu en karaffel, som kan rumme 1 liter eller har hun endnu ikke en Eva Solo karaffel, så køb den til hende i gave til mors dag her. 

 

 

Mælkeskummer

Giv din mor mulighed for at forkælesig selv med en kop med kaffe eller f.eks. chai latte med lækkert mælkeskum. Denne mælkeskummer er fra Barista & Co. og har en enkelt design og varmeresistent silikonebånd til at holde på.

Find mælkeskummeren her til moderen her. 

 

 

 

 

Lyngby vase

En fin lille vase i håndlavet porcelæn med Flora Danica motiv af en stormhat. Vasen er fra det populære brand Lyngby og måler 18 cm i højden.

Køb den fine trompetformede vase i mors dags gave her. 

 

 

 

 

Dialægt plakat

Denne plakat kan passe til de fleste mødre og har citater og udtalelser som “Viii skaaaal spiiiiiise!” og “Spørg far”. Plakaterne fra Diælgt har forskellige humoristiske udsagn med en lille “oversættelse” nedenunder.

Køb plakaten Moren til mors dags gave her. Du kan også købe en ramme til plakaten.

 

Find et stort udvalg af flere fine gaver til mors bolig her. 

 

 

 

 

Smykker

En gave som de fleste kvinder vist aldrig kan få nok af. Der er mulighed for både at give ringe, halskæder, armbånd, øreringe, ankelkæder osv. Man kan altid lige bruge et smykke mere til samlingen.

 

Øreringe

Disse flotte øreringe vil helt sikkert skabe glæde hos din mor. Et simpelt vedhæng i oxideret sterling sølv er helt sikkert opskriften på den optimale mors dags gave.

Find de ovale øreringe fra Aqua Dulce her.

 

 

 

 

Armbånd

Disse fine og simple blade i forgyldt sølv sidder på armbåndskæde. Smykket her er fra Pernille Corydon og er fra serien Forest. I serien finder du bl.a. også ringe, ørestikkere og ørehængere.

Du kan finde et stort udvalg af smukke smykker fra Pernille Corydon her. 

 

 

 

POISE TWO SMYKKEHOLDER (GULD)Smykkestativ

Hvis du synes din mor allerede har oceaner af forskellige smykker, så er det måske et smykketræ eller et smykkestativ hun mangler i stedet. Det bliver meget nemmere at holde styr på både halskæder, armbånd, ringe osv.

Se udvalget af forskellige holdere til smykker her.

 

 

 

 

Oplevelsesgaver i mors dags gave

Oplevelser kan altid glæde og måske kan du ovenikøbet købe en gave, som du kan dele med hende – det er da win win.

Spadag 

Her er mulighed for at din mor kan trække stikket ud i de lækre omgivelser hos Lübkers Wellness-center. En dag til afslapning og velvære vil glæde de fleste mødre.

Læs mere om oplevelsen og wellness-centeret her. 

 

 

Flødebollekursus 

En yderst populær oplevelsesgave som du kan dele med din mor. Oplevelsen indebærer bl.a. 2 timers kursus i at lave flødeboller – 5 små og 5 store.

Bliv klogere på oplevelsen her.

 

 

 

Ansigtsmassage

Lad din mor blive forkælet med behandling som indeholder klassisk ansigtsmassage, hovedbundmassage, peeling og rensning af huden. En oplevelse som mange kvinder vil sætte stor pris på.

Find et gavekort til en lækker ansigtsmassage til din mor her. 

 

 

Mors dagDer findes mange flere muligheder for at give en oplevelsesgave til mors dag. Se med her og find den oplevelse, der passer lige til din mor.

 

Du kan også læse vores artikel om oplevelsesgaver til hende.

 

 

 

 

Har du erfaring med en gave du har givet til din mor på mors dag som var særlig god , så del endelig din viden med os og de andre læsere. Så kan du hjælpe andre på vej mod den perfekte gave til mors dag.

 

One thought on “Gave til mors dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *