GAve til hende

Gave til hende – Find en god og personlig gave til hende

Mangler du lidt inspiration til at finde den rigtige gave til din veninde, søster, mor, kæreste, moster eller andre kvinder i omgangskredsen, så har vi her samlet nogle ideer til en gave til hende. Det er nemlig ikke altid lige let at finde en god gave til hende, men vi håber at du med vores hjælp kan blive lidt klogere på hvilken gave du synes at hun fortjener.

Du finder gaveidéer til hende uanset alder. Vi har nemlig sørget for at der findes lidt til enhver aldersgruppe, samt ikke mindst til enhver smag. Derfor håber vi, at du finder lige præcis den gave, hvor du får en dejlig følelse i maven omkring netop den pågældende gave. God gavejagt!

Spring til kategori

Til en aften med veninderne

Er hun typen, der elsker at holde venindeaftener, så giv hende noget udstyr til at gøre aftenen endnu mere hyggelig.

Se de hyggelige gaver her

Ure/smykker

Smykker og ure er prikken over i’et, inden hun går ud af døren. Giv hende mere at vælge mellem med et nyt, smukt ur.

Se de skønne accessories her

En god bog

Giv hende en bog, der gør hende klogere, får hende til at slappe af eller hjælper hende med at være kreativ. Vi har samlet nogle eksempler på netop sådanne bøger, og finder du ikke en bog her, der passer hende, så tjek Gucca.dk. Her er der et rigtig stort udvalg af alt fra biografier til krimier.

Find en god bog her

Gave til hende på 30 år

Mangler du gaveideér til hende på 30 år? Så kig videre her. Vi har nemlig samlet gaveideer lige fra oplevelsesgaver til smykker, så der er helt sikkert noget, du kan bruge.

Se de gode gaver her

Gaven til hende der fylder 30

Det at fylde 30 år kan for mange være et skarpt hjørne at runde. De fuldvoksne år venter, og forventningerne bliver ikke mindre. Stilen skal derfor være på plads, for det er endnu ikke tid til at sænke farten. Hende på 30 år har måske fuld fart på karrieren og er mor til nogle skønne børn, som også kræver hendes fulde opmærksomhed. Hun fortjener derfor at blive forkælet, så hun kan blive ved med at holde sig kørende på en frisk og stilet måde.

En god gave til hende på 30 år kan være et par stiletter eller nogle fede pumps. I ægte Sex and the city stil kan du hjælpe hende med at holde ungdommen ved lige. Hendes 30 års fødselsdag skal fejres med stil, den perfekte gave til hende på 30 år er derfor noget, som hun kan udsmykke sig selv med. Sko, tøj og smykker slår aldrig fejl hos kvinder, og du skal ikke holde dig tilbage med de mere festlige detaljer.

Mange kvinder føler på deres 30 års fødselsdag, at de allerede kan se de første rynker fra den ene dag til den anden. Gaven til hende på 30 kan derfor med fordel også være en form for hudpleje såsom creme, så hun kan pleje de påståede rynker væk. Rynker er enhver kvindes værste mareridt og ved at give hende på 30 år en creme i gave, kan du derfor også være med til at pleje hendes frygt for at blive ældre.

Men det ungdommelige udtryk kommer ikke kun i form af en glattere hud. Pleje af udseendet kommer nemlig i mange forskellige former. Pleje af hendes ungdommelighed kan således også komme i form af hårpleje, så hendes hår vil blive med at se sundt og friskt ud. Sundt hår er nemlig ofte et tegn på ungdommelighed. Men sundt hår er også et tegn på, at man passer på sig selv og gerne vil være den bedste udgave af sig selv som overhovedet muligt. Hårpleje kan derfor også være en ideel gave til hende på 30 år.

Gode gaveidéer til hende på 30 år

Som 30 årig kan man have nået at opleve mange ting. Minderne kan både være store og små, fordi der kan være sket meget på 30 år, og mange store livsbegivenheder kan have fundet sted. Det kan derfor være på tide, at hende på 30 år får lidt ro på tilværelsen med en oplevelse, der udelukkende består af ren afslapning.

En spa-dag kan være lige det, hun mangler. I en stressende og begivenhedsrig hverdag kan et wellness-ophold være det tætteste, hende på 30 år kommer på fred i krop og sind. Hvis du gerne vil forkæle hende lidt ekstra på hendes runde fødselsdag, kan et spaophold være den bedste gave til hende, der lige mangler at stoppe op og tage et øjeblik til at forkæle sig selv.

En spa-dag kan for eksempel også være en venindeoplevelse, som i kan få sammen. I en alder af 30 år er det ikke sikkert, at i som veninder får set hinanden ofte nok, eller at i har tid til de mere dybdegående snakke. En speciel fødselsdagsgave til din veninde kan derfor være, at i får lov at tilbringe en hel dag sammen i de roligste omgivelser uden forstyrrelser. I får her mulighed for at opdatere hinanden omkring alt, hvad der sker i jeres liv, og lidt sladder bliver der måske også tid til.

Husk at købe gaven i god tid

Mange kan have en tendens til at købe fødselsdagsgaven i sidste øjeblik. Det kan her været svært at finde en god gave, da tankemylderet tager over. Hvis du derimod finder gaven i god tid, kan du slappe af, ligesom du har en masse tid til at tænke over, hvad den helt rigtige gave vil være. Men tiden er også vigtig alt efter, om du gerne vil give hende på 30 år en materiel gave eller en oplevelsesgave. Materielle gaver er ofte at finde i butikkerne i længere tid, mens oplevelsesgaver tit kræver, at du booker en bestemt dato, ligesom der ved nogle oplevelsesgaver kan være begrænsede pladser indenfor nogle givne dage.

Hvis gaven til hende på 30 år for eksempel skal være en vinsmagning, kan det være, at du skal være ude i god tid, for at hun kan få oplevelsen i nærmeste fremtid. En vinsmagning er den perfekte venindegave, og stemningen bliver kun bedre af, at alkoholen spiller ind. Desuden er vinsmagning også en mere luksuriøs oplevelse, som man ikke lige oplever til hverdag. De rigtig gode vine kan være dyre, og især hvis du skal købe flere forskellige flasker så hvorfor ikke prøve en vinsmagning med nogle af de rigtig gode vine, før i køber vinen til jeres næste venindeaften. En vinsmagning slår med sikkerhed ikke fejl, hvis i begge er store vinelskere.

Vi håber, at artiklen har kunne hjælpe dig til at finde en perfekt 30 års gave til hende. Hvis ikke kan du med fordel også kigge på artiklen med gaveinspiration til dem der har alt eller fødselsdagsgave til hende.

Fandt du en gave til hende?

Vi elsker feedback! Uanset om du fandt den perfekte gave til hende, du skal give en gave eller ej, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Kunne du bruge vores råd til at finde en gave? Har du forslag til andre gode gaver til piger?

Skriv en kommentar nedenfor og giv din mening til kende.

Andre relevante artikler:
Gave til hende på 30 år

Gave til en på 20 år

Hvad skal jeg give hende i gave?

Det største udvalg af gaveideer til hende finder du i nedenstående artikler:

Gave til hende

Gave til mor

Fødselsdagsgave til hende

Hvad er den perfekte gave til hende?

Det kan være svært at sige hvad der er perfekt for lige netop hende du skal give en gave til? Piger er jo heldigvis forskellige og derfor bliver gaver også opfattet forskelligt fra modtager til modtager. Men der er et par ting du bør overveje når du står og skal finde en gave til hende.

3 Gode råd til den perfekte gave til hende

  1. Gaven skal overraske
  2. Gaven skal være personlig
  3. Hun skal kunne lide gaven

Overraskelsesmomentet i en gave er ofte det der er med til at løfte en ellers middelmådig gave til at blive en god gave. Tænk dette ind i dit valg af gave. Har hun lavet en ønskeseddel? Hvis ja, så lad dig inspirere af ønskesedlen, men find gerne noget som ikke direkte står på ønskesedlen, så har du i hvert fald overrasket hende.

Gaven skal være personlig. Dette punkt er og bliver alfa omega i en god gave til piger. Mange piger ligger mindre vægt på hvad du har givet for gaven, hvis blot gaven er personlig. Som dreng eller mand kan det være svært at være så kreativ og finde på en personlig gave, men mange gaver kan laves personlige ved at tilføje nogle ganske få ting til. Skriv et fint kort til gaven. Leg poet og skriv et fint digt eller sang som følger med kortet. Pak gaven ind på en sjov og anderledes måde. Generelt gælder det om at tænke lidt ud at boksen.

Et andet godt råd til en personlig gave er, at du er opmærksom på hende du skal give en gave til. Har hun af flere omgange snakket om en eller anden ting, som hun godt kunne tænke sig, et problem som ofte er i hendes hverdag eller noget andet som du på en eller anden måde kan løse med din gave? Så gør det. Hermed viser du også, at du følger med i hendes liv og du finder en gave som har en historie og gaven bliver med garanti modtaget meget positivt.

Sidste og ligeledes et meget vigtig punkt er selvfølgelig at hun skal kunne lide gaven. Hvis du har fulgt ovenstående 2 råd og samtidig tænker lidt over, hvad hun interesserer sig for, så bliver det meget nemmere at finde en gave til hende, og gaven bliver også betydeligt bedre. Prøv det – det virker. Du vil ikke længere være i tvivl om “Hvad skal jeg give hende i gave” som ellers er et ofte stillet spørgsmål blandt drenge og mænd.

5 gode gaveideer til hende

Mangler du lige et overblik over nogle gode inspirationskilder til “Hvad skal jeg give hende i gave”? Så tag et kig på disse 5 bud på en gave til hende.

  • Smykker
  • Oplevelser og rejser
  • Tøj og sko
  • Bøger, musik og film
  • Creme, duft og makeup

Svaret på “Hvad skal jeg give hende i gave?”

Vi håber meget at du har fået svar på spørgsmålet “hvad skal jeg give hende i gave?” Ellers smid endelig en kommentar nedenfor. Der er ikke et entydigt svar da alle er forskellige. Men vi håber på at du er blevet inspireret ovenfor. Har du ikke fundet en konkret gave i de mange artikler, håber vi meget at du har fået noget inspiration til en gaveidé.

Del dine erfaringer:

Har du gode erfaringer med nogle gaver du har givet til hende? Del dem meget gerne med andre nedenfor, så vi kan få samlet en masse inspiration her på siden.