Gave til hende – Find en god og personlig gave til hende

Mangler du lidt inspiration til at finde den rigtige gave til din veninde, søster, mor, kæreste, moster eller andre kvinder i omgangskredsen, så har vi her samlet nogle ideer til en gave til hende. Det er nemlig ikke altid lige let at finde en god gave til hende, men vi håber at du med vores hjælp kan blive lidt klogere på hvilken gave du synes at hun fortjener.

Du finder gaveidéer til hende uanset alder. Vi har nemlig sørget for at der findes lidt til enhver aldersgruppe, samt ikke mindst til enhver smag. Derfor håber vi, at du finder lige præcis den gave, hvor du får en dejlig følelse i maven omkring netop den pågældende gave. God gavejagt!

Indhold

Oplevelser

Til en aften med veninderne

Til hjemmet

Et nyt ur

Et par nye sko

En god bog

En god tv-serie

En god dvd

En ny duft

Oplevelser

Giv hende en oplevelse, som hun sent vil glemme med en af disse oplevelsespakker. Her er både til en aktiv dag og en mere rolig dag, hvor hun får lært noget. Er der ikke det helt rigtige på listen? Så har duglemmerdetaldrig.dk et stort udvalg af oplevelsespakker.

 

Til den kaffeglade

For få år siden anede de fleste sikkert ikke, hvad en barista er, men i dag er der bogstaveligt talt gået konkurrence i det. Kaffe er ikke blot noget, vi samles om. Det er noget, vi snakker om og drikker i mange afskygninger. Er hun glad for kaffe, så er dette kaffekursus et godt valg. Her vil hun blive klogere på kaffe, og hvordan hun brygger en rigtig god kop kaffe derhjemme.

 

 

Til den aktive

Er hun meget aktiv og kan lide at teste sig selv, så skal du sende hende op på en klatrevæg. Her lærer hun grundteknikkerne og får lov til at klatre på en 15 meter høj klatrevæg. Vil hun nå toppen? Det må være det store spørgsmål med denne 2 timers klatreoplevelse.

 

 

 


Til vinelskeren

Få åbnet øjnene for fantastisk vin på dette vinkursus kun for kvinder. Kvalitet og hygge er i højsæde, samtidig med at hun lærer om vin. Der bliver smagt på cirka 7 forskellige vine, mens der bliver serveret mad. Efter denne aften er det hende, der vælger vinen til maden – og du vil takke hende for det!

Du kan læse mere om vinsmagningen her.

 

 

Hvis ikke du lige fandt den perfekte oplevelse du søgte, er her et stort udvalg af oplevelser til hende. Vi har også skrevet artiklen oplevelsesgaver til hende, som kan inspirere dig til at finde en uforglemmelig oplevelse til hende.

 

Til en aften med veninderne

Er hun typen, der elsker at holde venindeaftener, så giv hende noget udstyr til at gøre aftenen endnu mere hyggelig.

tøsequiz - gave til hendeBrætspil

Brætspillet Tøsemiddag er det ultimative spil til en god aften med veninderne. Der er over 400 spørgsmål, som giver hende mulighed for at lære sine veninder endnu bedre at kende. Der er de nærgående spørgsmål og nogle mere almindelige. I kan på forhånd aftale, hvor meget bedre I vil lære hinanden at kende, og dermed hvor intime spørgsmålene må være.

 

 

 


ipad, vægt og drink til at lave drinksDen perfekte drink

Til en tøseaften hører en perfekt drink, og det får hun altid med dette intelligente bartendersystem. I pakken er der en vægt, en shaker, en holder til smartphone og en plastbakke, som hun skal bruge til at lave den perfekte drink. Derudover skal hun downloade en gratis app til telefonen. I app’en finder hun den drink, hun vil lave. Sæt shakeren på vægten og gå i gang med at dosere drinken. Kommer hun til at hælde for meget i, justerer app’en selv mængderne. Aldrig har I fået så gode drinks til tøseaftenerne!

Læs mere om udstyrret her.

 

 


perfekt runde iskugler til whisky mv.Isterninger der ikke smelter

Når drinken er lavet, skal der isterninger i, men der er ikke noget værre end en drink, der bliver udvandet. Især ikke når hun lige har gjort sig så umage med at lave den. Derfor er disse isterninger af fedtsten det perfekte valg. Isterningerne skal i fryseren for at blive kolde, og så kommer I dem bare i glasset, hvor de holder drinken kold. De ridser ikke glassene, og så kan de genanvendes i det uendelige. De kan også holde drikkevarer varme – så skal de bare varmes op i ovnen, inden de puttes i glasset.

Læs om iskuglerne og køb dem her.

 

 

Skøn nakkemassage

Skal aftenen med tøserne stå i afslapningens tegn, vil dette massageapparat fra Zenkuru i den grad stå i høj kurs. Massagekraven kan anvendes i nakken, men f.eks. også på ryg, lår, læg og fødder. Den reducerer spændinger og ømhed og forbedrer blodcirkulationen.

Find dette fantastiske massageapparat lige her.

 

 

Til hjemmet

Noget lækkert til hjemmet vil alle kvinder blive glade for. Vi har samlet nogle forslag til, hvad du kan give hende, hvis du vil forkæle både hende og hendes hjem.


SANDRINE SERVERINGSFAD (BLÅ/34X16 CM)Serveringsfad 

Stentøj er hot, og det er også rigtig smukt i et moderne hjem. Dette Sandrine serveringsfad fra Bloomingville kan bruges som dekoration, til frugt eller servering af salater osv. Det kan også være, at hun er kreativ og finder en helt anden funktion til det.

Uanset hvad har stentøjsfadet et flot udseende, som hun helt sikkert bliver glad for.

 

 

 

 

Vis magasinerne frem

Der er mange magasinforsider, der er så flotte, at de fortjener en fremtræden plads i hjemmet. Er hun typen, der læser flotte magasiner, så giv hende denne magasinholder, så hun kan vise magasinerne frem. Magasinholderen er fra Zina og kan holde op til 10 magasiner. Kan med fordel også bruges til LPér.

Magen til magasinholder finder du her. 

Kig efter andre smarte magasinholdere her. 

 

 

 


MINT WIRE BASKET (MELLEM)Lækker trådkurv

Ferm Livings trådkurve er rigtig populære, og de fås i flere forskellige farver. Denne sarte mint passer rigtig godt i et sart og feminint hjem. Man kan også få et låg til kurven, så den kan bruges som sofabord. Kurven er super praktisk til tæpper eller brænde, hvis hun har en brændeovn.

Se mere om den her.

 

 

 

 

Plakat ophæng egetræ - largePlakat

Denne flotte plakat med et simpelt blad vil klæde væggene i hendes hjem. Plakaten er designet af Novoform og kan købes med det fine ophæng fremstillet i eg eller røget eg.

Find her den dekorative plakat Leaf. 

Du kan også selv gå på opdagelse og finde andre plakater og billeder til hende her. 

 

 

 


HOLDIT PARAPLY HOLDER (SORT)Til den våde paraply

Det er nok de færreste, der har en paraplyholder, og det kan man undre sig over, når man ser denne fra Umbra. Den er så simpel og lækker i sit design, og mon ikke hun kan finde en plads til den i entreen? På den måde slipper hun også for at lede efter en paraply igen. Den har sin plads i holderen og er klar til at skærme af for regnen.

Se den her.

 

 

 

 

 

 

Applicata Luna Lysestage Eg Messing-20Applicata lysestage

Spred hygge i hjemmet med denne Applicata lysestage. Der er plads til 4 lys i stagen, som er lavet i eg og messing. En rigtig fin og anvendelig lysestage.

Lysestagen finder du her.

 

 

 

 

 

 

VANA MAKEUP HOLDER (HVID)Makeup-holder

Denne fine makeup-holder kan bruges på badeværelset eller i soveværelset, hvis hun har et sted, hvor hun altid tager makeup på. Der er plads til mascara, neglelak, parfume, børster og eyeliner. Spejlet er på den ene side helt normal, mens det på den anden forstørrer med x 10.

Find makeup-holderen her.

 

 

 

 

 

MORMOR SKÅL LILLE (BLÅ)Mormor skålen

Husker du de hyggelige timer hos mormor og hendes fine porcelæn? Den følelse har Gry Fager forsøgt at genskabe i mormor-serien fra Normann Copenhagen. Designet er baseret på gammeldags viskestykker, og denne søde skål er god til snacks, morgenmad eller en salat. Der findes også tallerkner, æggebæger, kopper, karafler og meget mere i serien, så der er helt sikkert også noget til hende.

 

 

 


PATCHWORK TASKE (RØD)Indkøbstaske

Det er en god idé at have sine egne poser med, når man handler, for at spare penge på poser og spare miljøet for plastikposerne. Og nu kan hun gøre det med stil med dette flotte indkøbsnet fra Reisenthel. Hun får god plads til madvarerne, da den rummer 20 liter og kan klare op til 10 kg. Der er inderlomme med lynlås, så hun kan ligge pungen derned.

Se mere til indkøbstasken her.

 

 

 

 

 

Et nyt ur

Smykker og ure er prikken over i’et, inden hun går ud af døren. Giv hende mere at vælge mellem med et nyt, smukt ur.


Guldur

MVMT står bag dette ur, som hedder All Gold, hvilket giver meget god mening, da hele uret fra rem, til urkasse og visere af guld. Et super flot ur, der passer til kvinder i alle aldre.

 

Læs mere om uret lige her.

 

 

 

 

Daniel Wellington - Classic St. Mawes Dameur i Rosa Guld 36mmDW ur
Daniel Wellington laver rigtig enkle og klassiske ure. Dette er rosa forgyldt og er så smuk på en kvindes håndled. Urkassen måler 36 mm.

 

Du kan læse mere om uret og bestille det her.

 

 

 


Klassisk dameur med sort remSimpelt armbåndsur

Dette ur er helt enkelt og uden for mange detaljer, der er simpelthen kun lige det højst nødvendige – sort læderrem, urkasse, sorte tal og visere på hvid baggrund.

Du finder uret fra Seits til en rigtig god pris her.

 

 

Du kan gå på opdagelse i en masse andre flotte ure her, som du kan give i gave til hende.

 

 

Et par nye sko

Du kender måske selv glæden ved et par nye sko, så hvorfor ikke glæde hende ligeså meget? Her er der nogle forskellige bud på hendes nye sko.


Elegante stilletter 

Gør klar til fest med disse stilletter fra Tamaris. Stilletterne har en hæl på 8,5 cm. Skoen er sort med to skrå remme over vristen, så den er klar til forskellige festlige situationer.

Se stilletterne her. 

Find flere pumps og høje hæle i gave til hende her.

 

 

 

 

Hvide sneakers

Et par cool sneakers er praktiske til hverdag og gør festlooket afslappet. Hvide sneaks er i den grad blevet moderne inden for de sidste par år. Disse er fra Cashott med prefereringer i skindet, så der er god åndbarhed.

Find de super fede sko her, som hun helt sikkert vil blive glad for.

 

 

 


Praktiske gummistøvler

Når det regner eller hun skal i skoven, er det godt med et par gode gummistøvler. Denne sorte støvle er fra Viking og fremstillet i naturgummi.

Se støvlerne her.

 

 

 

 

 

 

En god bog

Giv hende en bog, der gør hende klogere, får hende til at slappe af eller hjælper hende med at være kreativ. Vi har samlet nogle eksempler på netop sådanne bøger, og finder du ikke en bog her, der passer hende, så tjek Gucca.dk. Her er der et rigtig stort udvalg af alt fra biografier til krimier.

Stå fast - bogEn anti-selvhjælpsbog

“Hold op med at mærke efter, undertryk dine følelser og tag nej-hatten “på er blot nogle af Svend Brinkmanns pointer i bogen ”Stå fast”. Bogen er en anti-selvhjælpsbog, der er skrevet som et mindre oprør mod tidens trends med selvhjælpsbøger, coaches og lysten til at finde sig selv. Giv den til hende, der er træt af selviscenesættelse, og selvom hun ikke er, vil hun sikkert godt kunne trække på smilebåndet og få noget at tænke over.

 

 

 

 

 

Brudeskibet - bogChick lit bog

Chick lit er en litteraturgenre, som handler om den moderne kvinde, og Jojo Moyes er en af de forfattere, som har gjort chick lit mere seriøs. ”Brudeskibet”  er hendes debutroman og handler om unge australske kvinder, som går om bord på HMS Victoria for at sejle til England. Her følger man fire kvinder, som er på vej til England og den mand, som de giftede sig med under 2. Verdenskrig. En varm fortælling og en rigtig god læseoplevelse.

Læs mere om bogen her.

 

 

 

1000 prik-til-prik - storbyer - bogFyr op for kreativiteten

Det er for tiden blevet meget populært med malebøger til voksne. Denne bog er lidt derhen af, men indeholder i stedet prik-til-prik, som hun nok kender fra barndommen. Her kommer der 20 forskellige storbyer frem af det mystiske prikmønster.

En god bog til tidsfordriv og til at afstresse.
Køb den til hende her.

 

 

 

En god tv-serie

Smæk benene op og sæt en god tv-serie på – det lyder som en skøn afslutning på en stresset uge. Så hvis hun har brug for at koble af, så find en tv-serie, hun ikke har set endnu. Her kommer nogle bud:

 

Homeland

Homeland vandt i 2012 en Golden Globe for Bedste TV-drama, og den er blevet hyldet og rost af anmelderne. Serien handler om CIA-agenten Carrie Mathison, som har en mistanke om, at soldaten Nicholas Brody er agent for Al Qaeda. Brody har været taget til fange i mange år af organisationen, og han er blevet frigivet som krigshelt, men Carrie er ikke sikker på, at det er hele historien. Et medrivende drama, hvor man sluger afsnit efter afsnit.

 

 

 

 

 

 

Orange is the new black

Tv-serien ”Orange is the new black” har taget USA med storm. Serien handler om Piper Chapman, der er en biseksuel kvinde fra New York. Hun er blevet idømt en fængselsstraf, og man følger hendes tur i fængslet, hvor hun blandt andet bliver genforenet med sin tidligere kæreste Alex. Serien er et komedie-drama og lavet til Netflix. Den er blevet en af Netflix’ helt store successer og har allerede været nomineret til flere priser.

 

 

 

 

House of cards

Synes hun DRs ”Borgen” var for kedelig, så vil hun elske drama-serien ”House of cards”. Ligesom ”Borgen” handler den om vejen til den politiske top, men serien er bare meget mere kalkuleret, ond og magtliderlig. Man følger kongresmedlemmet Francis Underwood, som bliver spillet af Kevin Spacey, og hans kone Clarie, som spilles af Robin Wright. De vil gøre alt, hvad de kan for at nå toppen af amerikansk politik, og der er drama for alle pengene med denne serie. Gør klar til at blive forarget og draget ind i en verden af grådighed, sex og korruption.

 

 

 

 

En god dvd

Filmaftener er rigtig hyggelige, især hvis det er i godt selskab. Giv hende hvad hun skal bruge for at have en hyggelig filmaften og inviter eventuelt dig selv med. Så kan I sammen få en god oplevelse.

 

Den længe ventede film

”Fifty Shades Of Grey” tog verden med storm i bogform, og da den ramte biograferne, var det en af de mest ventede film. Har hun læst bøgerne, men ikke set filmen, så er det oplagt at give hende den på dvd. Denne udgave indeholder en unseen edition og den originale biograffilm. Et must for fans af bogserien.

Se mere om den her.

Nummer er at se i biografen – Tag hende med ind og se den eller en anden film med dette gavekort til en biograftur for 2.

 

 

 

Unik film

Boyhood” er en helt unik film, som er filmet i korte perioder fra 2002 og frem til 2013. Her følger man en familie spillet af de samme skuespillere med den seksårige Mason i midten. Man følger hans liv gennem det vigtigste årti i hans barndom. Richard Linklater står bag filmen, og han ønskede at skabe en film, der handler om at vokse op. Den modtog mange nomineringer til store priser blandt andet fem Golden Globe-nomineringer.

 

 

 

 

 

Et godt grin

Få et rigtig godt grin med filmen ”Tammy”, der har Melissa Mccarthy i hovedrollen. Mccarthy har slået sit navn fast som en af USA’s sjoveste kvinder med filmen ”Brudepiger”, ”Identity thief” og ”Heat”. Og kunne hun lide dem, så vil Tammy helt sikkert falde i god jord. Tammy er nemlig endnu et eksempel på Melissa Mccarthys skøre humor. Sæt den på, når humøret skal i top.

 

 

 

 

 

En ny duft

Kvinder får tit dufte i gaver, og det er skønt at vide, når andre har tænkt over, hvordan de gerne vil have, hun dufter. Her er der nogle bud på en ny parfume i den lette og friske ende, så hun fortsat kan dufte rigtig godt.

Lacoste Femme

Giv hende en let og naturlig duft med Lacoste Femme. Den udstråler alt det, som Lacoste står for som brand: komfortabel, naturlig og sporty. En skøn duft til den aktive kvinde.

Du finder duften her.

 

 

 

 

DKNY 

Denne duft beskrives som frisk, sprudlende og dugfrisk. Lyder det som en interessant kombination, kan det være, at det er denne Pure-parfume fra DKNY, som du skal have fat i til gaven til hende.

Parfumen købes her.

 

 

 

 

 

Escada – Rockin Rio

Der er sommer for alle pengene med parfumen Rockin Rio fra Escada. Duften er inspireret af solrige Rio, og den indeholder ananas, frisk mandarin, fersken og kokosmælk. Et sikkert sommerhit hos hende – og en der kan lyse den kolde vinter op.

Køb den her.

 

 

 

 

 

 

Fandt du en gave til hende?

Vi elsker feedback! Uanset om du fandt den perfekte gave til hende, du skal give en gave eller ej, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Kunne du bruge vores råd til at finde en gave? Har du forslag til andre gode gaver til piger?

Skriv en kommentar nedenfor og giv din mening til kende.

Andre relevante artikler:
Gave til hende på 30 år

Gave til en på 20 år

Hvad skal jeg give hende i gave?

Det største udvalg af gaveideer til hende finder du i nedenstående artikler:

Gave til hende

Gave til mor

Fødselsdagsgave til hende

Hvad er den perfekte gave til hende?

Det kan være svært at sige hvad der er perfekt for lige netop hende du skal give en gave til? Piger er jo heldigvis forskellige og derfor bliver gaver også opfattet forskelligt fra modtager til modtager. Men der er et par ting du bør overveje når du står og skal finde en gave til hende.

3 Gode råd til den perfekte gave til hende

  1. Gaven skal overraske
  2. Gaven skal være personlig
  3. Hun skal kunne lide gaven

Overraskelsesmomentet i en gave er ofte det der er med til at løfte en ellers middelmådig gave til at blive en god gave. Tænk dette ind i dit valg af gave. Har hun lavet en ønskeseddel? Hvis ja, så lad dig inspirere af ønskesedlen, men find gerne noget som ikke direkte står på ønskesedlen, så har du i hvert fald overrasket hende.

Gaven skal være personlig. Dette punkt er og bliver alfa omega i en god gave til piger. Mange piger ligger mindre vægt på hvad du har givet for gaven, hvis blot gaven er personlig. Som dreng eller mand kan det være svært at være så kreativ og finde på en personlig gave, men mange gaver kan laves personlige ved at tilføje nogle ganske få ting til. Skriv et fint kort til gaven. Leg poet og skriv et fint digt eller sang som følger med kortet. Pak gaven ind på en sjov og anderledes måde. Generelt gælder det om at tænke lidt ud at boksen.

Et andet godt råd til en personlig gave er, at du er opmærksom på hende du skal give en gave til. Har hun af flere omgange snakket om en eller anden ting, som hun godt kunne tænke sig, et problem som ofte er i hendes hverdag eller noget andet som du på en eller anden måde kan løse med din gave? Så gør det. Hermed viser du også, at du følger med i hendes liv og du finder en gave som har en historie og gaven bliver med garanti modtaget meget positivt.

Sidste og ligeledes et meget vigtig punkt er selvfølgelig at hun skal kunne lide gaven. Hvis du har fulgt ovenstående 2 råd og samtidig tænker lidt over, hvad hun interesserer sig for, så bliver det meget nemmere at finde en gave til hende, og gaven bliver også betydeligt bedre. Prøv det – det virker. Du vil ikke længere være i tvivl om “Hvad skal jeg give hende i gave” som ellers er et ofte stillet spørgsmål blandt drenge og mænd.

5 gode gaveideer til hende

Mangler du lige et overblik over nogle gode inspirationskilder til “Hvad skal jeg give hende i gave”? Så tag et kig på disse 5 bud på en gave til hende.

  • Smykker
  • Oplevelser og rejser
  • Tøj og sko
  • Bøger, musik og film
  • Creme, duft og makeup

Svaret på “Hvad skal jeg give hende i gave?”

Vi håber meget at du har fået svar på spørgsmålet “hvad skal jeg give hende i gave?” Ellers smid endelig en kommentar nedenfor. Der er ikke et entydigt svar da alle er forskellige. Men vi håber på at du er blevet inspireret ovenfor. Har du ikke fundet en konkret gave i de mange artikler, håber vi meget at du har fået noget inspiration til en gaveidé.

Del dine erfaringer:

Har du gode erfaringer med nogle gaver du har givet til hende? Del dem meget gerne med andre nedenfor, så vi kan få samlet en masse inspiration her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *