gave-til-veninde.jpg

Gaveidéer til veninden - Den store guide

Find +40 gaver til din skønne veninde

Er du på udkig efter den helt perfekte gaveidé til den helt perfekte veninde, er du havnet det rette sted.

Vi ved at det er svært at finde en god gave til veninden, men vi har udarbejdet denne fyldestgørende og opdaterede liste der kan være med til at inspirere dig til at foretage det rette valg.

Listen kommer omkring flere forskellige områder, alt lige fra gaver til boligen, plejeprodukter, smykker og sjove gaver.

Via vores søgefunktion lige herunder, har du mulighed for at sortere i udvalget, sådan du får tilpasset udvalget til dine præferencer. Har du ingen idé om hvilken gave du skal vælge, er du også mere end velkomment til blot at bladre hele listen igennem, indtil du forhåbentlig støder på en enkelt eller to potentielle gode gaveidéer til veninden.

Vi ønsker dig en god fornøjelse med din søgen.

Spring til kategori

Gaver til hjemmet

Find gaveinspiration til hjemmet herunder

Oplevelsesgaver

Find jeres næste oplevelse her

Smykkegaver

Se de fine smykkegaver herunder

Skønne plejeprodukter

Find de skønne plejeprodukter herunder

Sjove gaver til hende

Find de sjove gaver herunder

Kun den bedste gave er god nok til den bedste veninde

Vi ved det – kun den bedste gave er god nok til din bedste veninde. Lige netop derfor har vi også gjort os umage med at udvælge de helt rette gaveidéer til veninden.

De fleste kan vidst nikke genkendende til den følelse det giver, hvis man giver den helt rette gave – det er helt unikt. Dog er det ikke alle mennesker der er gode til at give gaver, men det ændrer ikke på, at følelsen stadigvæk er unik, og lysten til at finde den gode gave er eksisterende blandt os alle.

Er man én af de typer som ikke lige har kreativiteten til at vælge den rette gave, kan det give god mening at bruge vores liste her på Gaveraad, da vi netop har valgt gaverne ud fra nutidens tendenser, samt løbende får opdateret udvalget løbende, sådan man som bruger støder på aktuelt indhold, der med garanti kan indfri dine egne og venindes fulde forventninger til gaven.

Husk på at det ikke altid er gaven i sig selv der har betydning, men også tanken bag. Nogle af disse tanker kommer vi omkring og uddyber yderligere i teksten herunder – disse er du mere end velkommen til at læse igennem.

En personlig gave til veninden

At en gave bliver personlig, er nok noget de fleste ønsker at opnå – men også én af de typiske gavetips man kan få hvis man rådfører sig.

“Sørg for at din gave er personlig, så skal det nok gå alt sammen.”

Men det er måske lettere sagt end gjort – for hvordan skaber man lige en personlig gave, og hvad er det i hele taget?

En god personlig gave, kan sagtens være en kreativ gave vi kommer omkring i næste afsnit. Men noget af der hvor man kan ramme mest personlighed, er ved at vedlægge personlige ting i gaven – såsom billeder, hilsner eller lignende, også kombinere det med en oplevelse, der afspejler din veninde.

Eksempelvis hvis hun elsker selvforkælelse og wellness, tag hende med på en skøn selvforkælelsesdag, der lige netop harmonerer med det univers hun holder af. Disse oplevelser er ligeledes med til at igangsætte nogle gode samtaler, der kan være med til at styrke jeres allerede dejlige venskab i har sammen.

Er man ikke til wellness, er der også et hav af andre gode oplevelser man kan benytte sig af – blandt andet: flødebollekursus, afternoon tea, brunch og stand-up. Du finder dem allesammen i vores gave-oversigt ovenover teksten her.

En kreativ gave til veninden

Lad kreativiteten få frit spil når du skal finde den perfekte venindegave. At være kreativ i sit gave-valg, giver dig mulighed for at vise rigtig meget af dig, samtidig med at du gør gaven personlig, ved at bruge den viden du har om din veninde i din kreative gave. På den måde opnår du i princippet både en kreativ og personlig gave på én og samme tid.

Afhængig af hvor kreativ man er som person, kan både lave sin egen gave helt fra bunden af, alternativt kan det være at man involvere sin veninde i projektet. Det kunne være et DIY-projekt, som vi også kommer ind på længere nede i teksten her. Fordelen ved disse DIY-projekter, og netop hvis man gør det til en fælles ting, er at man er sammen om det, og dermed får man både noget tid sammen, samtidig med man faktisk kommer med en kreativ og anderledes gaveidé – det er disse som bliver husket.

En gave til veninden der har alt

Du kender sætningen:

“Hvordan finder jeg lige en gave til en person der har alt?”

Og nej, den er absolut ikke nem – ligegyldigt om det er til far, mor eller veninden som i dette tilfælde. I sådan en situation, vil vi som tommelfingeregel altid anbefale at vælge en oplevelse eller lignende, da det højst sandsynlig ikke er en materiel ting man mangler. Oplevelser er ofte noget man først rigtig sætter pris på efterfølgende, og endnu vigtigere, det er også tit disse gaver man husker og snakker om mange år bagefter.

Lige netop derfor kan en oplevelsesgave være en rigtig god idé, da man kommer med noget som din veninde principielt slet ikke var klar over hun manglede. På vores liste ovenfor finder du flere gode oplevelsesgaver – du kan også søge yderligere inspiration i indlægget vi har udarbejdet her: Oplevelesgaver til hende

Vi anbefaler altid at man lægger op til en dato, når man giver en oplevelse, for at sikre at gaven bliver brugt inden for et kort tidsrum efter gaven er givet. Således sikrer man at der sættes størst pris på gaven – og vigtigst af alt sikrer man kommer afsted.

En DIY gave til veninden

DIY gaver læner sig lidt op af de kreative gaver, som vi også har kommet omkring lidt tidligere i teksten her. DIY-projekter kan være smadder sjove og kreative – ligegyldigt om der er tale om et DIY-projekt man selv håndtere, eller man gør det i fællesskab med sin veninde.

Vi vurderer at du skal vælge enten den ene eller den anden løsning, afhængig af din kreativitet. Er du eksempelvis meget kreativ som person, men din veninde der skal modtage gaven ikke er det, giver det naturligvis bedst mening at du selv laver gaven og ikke gør det til en fælles ting – hvorimod et fælles DIY-projekt kan give mening, hvis både du og din veninde er på omtrent samme niveau i forhold til kreativitet og interesse i sådanne opgaver.

Den perfekte “velkommen hjem” gave

Det er ikke usandsynligt at man efter en gymnasietid vælger at tage det man populært kalder et “sabbatår”. Har din veninde været ude at rejse, højskole eller noget helt tredje, er det måske den gode “velkommen hjem” gave du er på udkig efter.

En velkommen hjem gave må gerne signalere at du kan huske hvem hun er og hvad hun står for. Det kan være i har et sjovt barndomsminde sammen, som du på én eller anden måde får flettet ind i gaven. Det kan både være med en besked, men det kan også være med et budskab i gaven – eksempelvis et smykke, oplevelse eller måske sågar en sjov gave. Husk det ene udelukker ikke det andet, så lad endelig de kreative hjerneceller få frit spil.

Mangler du flere gaveidéer til hende, kan du med fordel se vores indlæg her: Gaveideer til hende 

Den perfekte efterskolegave

Har du en sød veninde der er taget på efterskole og du savner hende vildt meget, kan det altid hjælpe at sende en gave der afspejler jeres venskab. Der ligger en masse symbolik i at give en gave, det er sådan set ikke så afgørende beløbet man har brugt på det, men nærmere tanken der ligger bag. Det er vigtigt at huske på, især med disse typer gaver, hvor der også er noget savn forbundet med.

Brug altid god tid på at få udarbejdet et godt brev til gaven, og vedlæg gerne et billede af dig og hende – det gør gaven endnu mere personlig. Gaven i sig selv må gerne være noget i kan lave sammen, når hun kommer hjem igen fra efterskoleopholdet, eller alternativt et smykke som hun kan bære mens hun går på efterskolen – sådan er du altid med hende – også selvom der er distance imellem jer.

Gave efter alder

Det er naturligvis ikke helt underordnet at kigge på alderen, når man skal finde en venindegave. Vi har på vores liste forsøgt at ramme meget bredt, alt lige fra 15, 18, 20, 25, 30 og 40 årige. Flere af gaverne overlapper helt automatisk hinanden, men eftersom listen henvender sig bredt, vil du også finde et bredere udvalg her på Gaveaad.

Fælles for alle gaverne er dog at de er opdaterede og tilpasset tidens trends og tendenser.

Har du læst helt i mål og er nået herned, håber vi at du har fundet den rette gaveide til din veninde, ellers kan du med fordel lede videre her på Gaveraad. Brug vores menustruktur for at finde det indlæg der passer på den type gave som skal gives, og dyk ned i mulighederne.

Vi håber at kunne inspirere dig til at træffe det gode gave-valg.