Oplevelsesgaver til hende

Det kan være svært at finde gode oplevelsesgaver til hende, specielt når fantasien er sluppet op og der ikke er nogen vejledende ønskeseddel at gå ud fra. Så kan du vælge at give en oplevelsesgave til din veninde, søster, kæreste, mor eller en helt anden kvinde i dit liv. Der er muligheder til enhver smag og hvem vil ikke gerne blive en oplevelse rigere. Få inspiration til at finde oplevelsesgaver til hende nedenfor:

Indhold:
Afslapning og velvære
På kursus – bliv klogere af din gave
Middag og romantik
Vilde oplevelser
4 populære oplevelsesgaver til hende

 

Afslapning og velvære

Er der noget der er skønt, så er det at kunne slappe fuldstændig af og bare nyde livet. Det er der rig mulighed for, i det du kan vælge mellem et væld af massage og behandlinger, der giver dig den ultimative sundhed og nydelse for kroppen. Giv det til hende der forstår at nyde livet eller trænger til at slappe fuldstændig af. 


ansigtsbehandling-helle-thorup5Ansigtsbehandling
:
Lad hende koble fuldstændig fra omverdenen og hverdagens stress. Her handler det blot om at læne sig tilbage og nyde en luksuriøs ansigtsbehandling bestående af hudbehandling med afrens, peeling, dybderens, retning af bryn, ansigtsmassage, håndmassage, maske og det afsluttes med pleje af huden med produkter, der lige passer hendes hudtype. Ansigtsmassagen gør at hun kan gå derfra helt uden spændinger omkring nakke, skuldre og ansigt.

Skal hun have en luksus ansigtsbehandling, så klik her.

 

 

fiskespa-5Garra rufa fisk:
Lad hende stikke fusserne ned til disse helbredende doktorfisk. De små fisk fra Tyrkiet har en særlig evne til at rense huden, suge døde hudceller og er effektive i behandling af hudsygdomme. Der er ingen smerte ved behandlingen, blot en let kilden eller en slags massage af 200-500 Garra rufa fisk.

Lad hende sige farvel til de døde hudceller her.

 

 

 

klassisk-massage-helle-thorup-8Masser af lækker massage til hende:
En oplevelsesgave der vil falde i god jord hos de fleste kvinder er massage, der indebærer fuldstændig afslapning og nydelse. Massage er dog ikke længere kun at ligge på en briks og få kørt nogle hænder rundt på ryggen, der findes mange forskellige former for massage eksempelvis hot stone, chokolade, shiatsu, tantra osv.

Vælg her en klassisk massage, der giver afslapning i hele kroppen eller læs mere om de andre massageformer nedenunder.

 

 

hotstone_massage_1Shiatsu massage: En effektiv afspændingsbehandling der er særlig god som forebyggelse eller kur mod hovedpine, hvor fingrene trykker forskellige blokerede punkter på kroppen.

Chokolademassage: Denne massage siger lidt sig selv, du bliver overhældt med lækker varm chokolade, hvorefter du får en dejlig dybdegående massage. Chokolade har en masse gode effekter for din hud, der får dig til at slappe af plus det udsender en række gode stoffer, hvoraf nogle forbindes med følelsen af lykke.

Hot coconut kropsbehandling: En fuld kropsmassage i varm kokosolie. Den populære oplevelsespakke indeholder ud over kropsmassagen også bodyscrup, bodywrap, hovedbundsmassage.

KLIK her og find flere luksuriøse massager og spaoplevelser.

 

På kursus – bliv klogere

Tænk at kunne give en fed gave, der samtidig er lærerig. Det har du muligheden for her, hvor du kan give en oplevelsesgave til hende, der gerne vil lære noget nyt, spændende eller anderledes. Hun kan f.eks. lære at lave flødeboller eller kaffe, lave en lækker italiensk middag eller hvad med et poledancing kursus. Se de spændende kursusmuligheder til hende herunder.

chokoladekurses_1_2Kursus i søde sager:
Til slikmunden, der gerne vil lære at fremstille sit helt eget perfekte chokolade, der ligner det lige er taget fra en af de professionelles chokoladeæsker. Giv hende et chokoladekursus og hun får fingrene i chokolade af høj kvalitet og prøver at sammensætte det med andre fristende ingredienser. Eller hvad med det lækre flødebollekursus, hvor hun lærer hemmeligheden bag de perfekte flødeboller, der også kan indeholde mange forskellige ingredienser.

Lad hende dykke ned i chokoladen eller prøve sig ad med flødeboller.
Du kan også give hende et gavekort, hvor hun skal give sig i kast den franske macaron.

 


kaffekursus-aarhus-2Kaffekursus:
Er hun kaffeelsker og ønsker at kaffen skal være helt perfekt, så er her det perfekte kursus for hende. Hun vil bliver introduceret til kaffens univers og lære at brygge espresso, steame og hælde kaffen op optimalt. En viden hun kan tage med hjem, så hun frem over kan servere den perfekte kaffe for sig selv og sine gæster.

Få hende meldt til et kaffekursus her.

 

 

 

cocktailkursus-birks-koekken-8Cocktailkursus:
Er hun mere en cocktail-tøs, så finder du her oplevelsen til hende. Oplevelsen foregår hos Birks køkken, hvor hun vil lære at lave 4 lækre cocktails som sammensættes med 4 små retter.
Giv et gavekort som indeholder en kombination af lækker mad og skønne cocktails.

Dette Fingerfood & Cocktailkursis foregår i Aarhus. 

 

 

 

poledance-wallpaperAt mestre sensuel dans:
Giv hende en lektion i forskellige former for sensuel dans, så hun kan lære sin krop og kvindelige styrker at kende. Lad hende få sved på panden på en sjov måde, samtidigt med at hun får en oplevelse for livet.

Find de kvindelige moves frem og giv sensuel dans.

 

 

 

sushikursus-i-eget-hjem-3Sushikursus:
Denne oplevelse indebærer privat undervisning af en tidligere michelin kok i eget hjem. Hun vil bl.a. blive undervist i 5 forskellige ruller og 4 forskellige rulleteknikker.

Giv hende denne skønne sushioplevelse for at lære hemmeligheden bag den perfekt rullede sushi.

 

 

 

 

kokkeskole-kokkeriet-6Kokkeskole:
Interesserer hun sig ekstra meget madlavning og vil hun gerne kunne lave måltider, der ligner dem på berømte gourmetrestauranter, så er her den perfekte oplevelsesgave til hende. Hun bliver lukket ind i køkkenet på Kokkeriet, som er en af Danmarks førende gourmetrestauranter. Hun kommer på kokkeskole med 19 andre og ser hvordan nogle af de lækreste middage bliver stykket sammen. Hele oplevelsen ender selvfølgelig med en skøn middag efter at have set hemmeligheder bag.

Et måltid til 5 stjerner, så mon ikke også oplevelsen er lige så meget værd. Tag et kig her.

 

Middag og romantik

Giv hende en gave hun kan dele med enten dig eller en anden heldig. Der er mange lækre og romantiske madoplevelser, weekendture, spaophold osv. Du kan også vælge en tur i biografen, en måneskinstur eller en aften med solnedgang, stjerner og stearinlys. 

winemakers-dinner-thumbnailLækre madoplevelser:
Her kan du give hende en rigtig god oplevelse, som hun kan dele med en ven, kæresten eller en anden bekendt. Prøv med en romantisk middag hos Cafe Hack. Du kan også vælge en sushimiddag af helt friske råvarer og en sammensætning af forskellige ingredienser af høj kvalitet. En klassisk oplevelsesgave er også den lækre luksus brunch. Du kan også tage hende med til en udsøgt tesmagning.

Skal den stå på romantisk middag, sushi, luksus brunch eller tesmagning?

 


luksus-for-sanserne-skansen-4Romantisk ophold for 2:

Mange trænger tit til mere tid i hverdagen og mangler ofte et pusterum fra stress og jag. Det har du her muligheden for at give hende i form af en romantisk weekend for 2 til et hotel i Sverige lige ude til vandet.

Giv hende chancen for at trække stikket ud og nyde nogle romantiske dage på hotel i Sverige.

 

Find en masse andre lækre ophold både i og uden for Danmark her.

 

 

spaophold-kellers-park-3Nydelse for krop og sjæl:
For denne oplevelsesgave er kodeordene forkælelse og velvære og hvem vil sige nej til denne mulighed for total afslapning. Giv hende et spaophold for to personer på et spahotel, hvor forkælelse står i højsæde.

Bliv fristet af et spaophold her. 

 

 

 

 

Biograftur:
Er hun til film på det store lærred, så har du her en god oplevelsesgave. En flot metalgaveæske der indeholder to biografbilletter og kuponer til det obligatoriske biograf-knas.

Lad hende vælge mellem forskellige biografer rundt i landet og se en af de nyeste film med denne luksustur i biografen her.

 

 

 

 

Vilde oplevelser

Til hende der ikke er så let at skræmme eller gerne vil prøve sine grænser af. Her er action, fart over feltet og plads til masser af sug i maven når hun f.eks. hopper ud fra et fly i tandemspring, prøver at ”flyve” i en vindtunnel, testkører en Ferrari, dykker eller kommer helt tæt på en tiger.

proevedyk-3Dyk for første gang
Er hun ikke så meget til højder, men er klar på at komme ned i dybden, så er her en oplagt mulighed, hvor hun udrustes med hele dykkerudstyret får mulighed for at trække vejret under vand.

Se om en dukkert med dykkerudstyr er oplevelsesgaven du leder efter.

Hvis du vil give en anden oplevelse under havets overflade, kan du lade hende tage på undervandsjagt og fange fisk med harpun. Læs mere om den spændende oplevelse her.

 

bliv-dus-med-tigerHelt tæt på et rovdyr:
Lad hende opleve suset af at være helt tæt på et dyr på jagt. Der er mulighed for at være falkoner for en dag og have handsken på, når den store rovfugl høgen er på jagt eller hvad med et smut ind i tigerburet og følge dette flotte kattedyr helt tæt på.

Giv hende en dag med høgen eller tigeren.

 

 

 

 

koer-ferrari-8Køretur der sent glemmes:
Er hun en kvinde med benzin i blodet, så lad hende da hoppe ind i en Ferrari 430 og mærke suset, når der bliver gasset op og accelereret fra 0-100 km/t på kun 4 sekunder. Eller hvad med en highspeed oplevelse i et fantastisk kørekort i sjællandsringen.

En Ferraritur eller med høj hastighed til djævleræs.

 

 

 

helikopterHøjt at flyve:
Skal hun se Danmark fra oven, så kigger du på de rigtige oplevelser. Her kan du vælge mellem en tur med ballonskipperen i en varmluftsballon, der roligt glider hen over landskabet eller du kan prøve en tur i helikopter med planlagt rute eventuelt med start i egen baghave.

Lad hende stige til vejrs i luftballon eller helikopter.

 

 


faldskaermsudspring-3Tag springet:
En gave der sætter aftryk i sindet og vil blive husket resten af livet. Hun bliver fløjet op til ca. 4000 meters højde og skal så springe ud med faldskærm sammen med en rutineret instruktør, der selv har taget springet mange gange. Springet starter med 35 sekunders frit fald, hvorefter faldskærmen udløses og hun får set ned på det smukke landskab, der lige så stille kommer nærmere og nærmere.

Giv hende en sjov, vild og uforglemmelig oplevelse der kræver is i maven.

 

 

 4 populære oplevelsesgaver til hende

Sikke mange muligheder for skønne oplevelser, det kan være svært at overskue og finde hvad der lige passer til hende, som du skal give en gave. Derfor har vi listet 4 af de mest populære oplevelsesgaver, som en lille hjælp:

ballonflyvning-7

Ballonflyvning
Yderst populær og skøn naturoplevelse fra oven. En tur i luftballonen vil hun sent glemme.

Pris: Fra 2395 kr.

Sted: Jylland, Fyn og Sjælland

Giv hende oplevelsen i luftballon lige her. 

 


bad-med-garraBad med garra ruffa fisk
Flere hundrede små fisk vil rense hendes hud for døde hudceller og efterlade den endnu blødere og sundere.

Pris: Fra 349 kr.

Sted: 10 forskellige steder rundt i landet

Find oplevelsen med fiskespa her.

 


kitesurfing-kursus-7Kitesurfing
Giv hende sus i maven, når hun flyver hen over vandet spændt fast til en drage. Vild oplevelse hvor hun er i sikre hænder.

Pris: Fra 995 kr.

Sted: Aarhus

Skal hun have et kursus i kitesurfing – så klik her.

 

proev-klatring-blocs-and-walls-1Prøv klatring
En sjov og udfordrende oplevelse i Nordeuropas største klatrehal.

Pris: Fra 199 kr.

Sted: København

Køb klatreoplevelsen til hende i gave her.

 

 

 

Alle

Hvis du ikke selv kan vælge mellem de mange skønne oplevelser, kan du lade det op til hende selv ved at give et oplevelsesgavekort, der ikke er specifikt. Du vælger bare beløbet og så vælger modtageren selv lige den oplevelse, hun synes bedst om. Så nemt er det at finde oplevelsesgaver til hende:

Se mere om oplevelsesgavekortet her.

 

 

 

Har du gode erfaringer med en oplevelsesgaver til hende, så del endelig ris og ros med resten af læserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *