Gave til ham – Find mere end +110 gaveidéer til ham her!

At finde en gave til ham kan være en svær opgave. Alt efter om han har givet dig en ønskeseddel eller ej, kan det være rart med noget inspiration til gavevalget. I denne artikel forsøger vi naturligvis at give dig svaret på, hvad du skal give ham i gave. Nedenfor har vi fundet 110 forskellige gaveforslag, som forhåbentlig kan hjælpe dig på vej.

Indhold i artiklen:

1-10 Oplevelsesgaver
11-20 Gadgets
21-30 Bøger
31-40 Tøj
41-50 Personlig pleje
51-60 Elektronik
61-70 Til haven
71-80 Til køkkenet
81-90 Til herreværelset
91-100 Til kontoret
101-110 Til cyklen

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er en rigtig god gave at give til ham. Med en oplevelsesgave giver man en uforglemmelig oplevelse, som vil blive husket i mange år fremover hvis ikke hele livet. Nedenfor har vi samlet nogle af de oplevelser, som vi mener er oplagte at give en mand i gave.

 

Tur i Lamborghini – Se mere her

Find andre oplevelser her

En tur i en Lamborghini er en oplevelse udover det sædvanlige. Denne fantastiske drømmebil vil helt sikkert udgøre en rigtig god gave til ham, som holder af biler. Med oplevelsen får han selv fornøjelsen af at køre bilen. Han får muligheden for at slippe de 560 hestekræfter løs – naturligvis indenfor lovens rammer.

Er han til fart, vil han aldrig glemme denne oplevelse. Holdes speederen i bund kan bilen klare 0-100 km/t på kun 3,5 sekunder.

Helikoptertur – Se mere her

Find andre oplevelser her

Med denne helikoptertur får han muligheden for at opleve Danmark fra oven af. Måske er han endda så heldig at kunne flyve over huset han bor i. En utrolig populær oplevelsesgave. Vi har selv testet oplevelsen og det var en uforglemmelig en af slagsen!

Undervandsjagt – Se mere her

Find andre oplevelser her

Undervandsjagt er noget for ham, som er glad for vand. Dette er et grundlæggende kursus i, hvordan det foregår. Er han heldig, kommer han hjem med en fladfisk eller andet godt for havet. Dagen, hvor han skal opleve undervandsjagt, indeholder naturligvis leje af udstyr og kyndig instruktion fra en dygtig instruktør.

Per K. skriver bl.a. om oplevelsen: “Jagt under vandet med harpun er en fantastisk sjov oplevelse, som man faktisk bliver overraskende “bidt” af. Også selvom man ikke fanger noget første gang 🙂 Efter min introduktion har jeg været ude 3 gange efterfølgende, og det er stadig ligeså sjovt.”

Vinsmagning – Se mere her

Find andre oplevelser her

Er han glad for vin? Eller vil han gerne lære vinens verden bedre at kende, er denne vinsmagning en oplagt gave at give ham. Vinsmagningen varer 2-3 timer, og man bliver kyndigt vejledt i hvordan man smager, dufter og vurderer vine. Ligeledes vil der være spændende fortælling omkring vinene og deres oprindelse.

Vinsmagningen byder på smagsprøver af 6-8 vine, hvor der vil blive serveret en smule mad til.

Kør Djævleræs – Se mere her

Find andre oplevelser her

Er gavemodtageren til fart over feltet og ønsker at opleve en adrenalinfyldt oplevelse, er en Djævleræstur lige noget for ham.

Han kommer til at køre i alt 12 runder – 6 som chauffør og 6 som co-driver. Det foregår enten på Løvelbanen i Viborg eller Nisseringen i Næstved. Bil og sikkerhedsudstyr står selvfølgelig til rådighed og så er der ræs!

Ølsmagning – Se mere her

Find andre oplevelser her

Ølsmagning er en herlig oplevelse, hvis man kan lide øl. Oplevelsen inkluderer en rundvisning på bryggeriet og naturligvis rig mulighed for at smage på øllene. Der vil også være mulighed for at få to af de bedste øl med hjem uden beregning.

Ballonflyvning – Se mere her

Find andre oplevelser her

En ballonflyvning er noget de færreste får prøvet i løbet af deres liv. Det er en skam! For oplevelsen er noget helt for sig selv. Med en ballonflyvning for man lov til at opleve det smukkeste af Danmark set fra oven af. Imens luftballon bevæger sig langsomt henover landskabet er der rig mulighed for at opleve naturen og tage de smukkeste billeder.

Faldskærmsudspring – Se mere her

Find andre oplevelser her

Hvis han er til action, er et faldskærmsudspring formentlig noget af det ypperste han kan opleve. Med mellem 30 og 50 sekunders frit fald og efterfølgende 5-6 minutters langsom fald mod jorden i faldskærm, er der rig mulighed for at få et ordentlig skud adrenalin samtidig med en utrolig flot oplevelse.

Slotsophold – Se mere her

Find andre oplevelser her

Måske trænger han til en afslappende pause fra hverdagens stress og jag? Med et slotsophold som dette, er der næppe tvivl om, at han kan slappe af og komme til sig selv. Et slotsophold er nemlig 100 % afslapning og forkælelse i flotte og historiske omgivelser.

Åbent gavekort – Se mere her

Er du i tvivl omkring hvilken af de mange uforglemmelige oplevelser han skal have fornøjelse af? Fortvivl ikke med et åbent gavekort, giver du ham muligheder for selv at vælge blandt de mere end 150 oplevelsesgaver. Det er da tæt på at være den ultimative gave til ham?

Læs også: Oplevelsesgaver til ham

Gadgets

Vi har samlet vores bud på 10 af de bedste gadgets, man kan give ham i gave. Tjek dem ud og se om du er enig.

Alternativt kan du også se de mest populære gadgets her.

 

 

farverig animeret hvid bold

Fjernstyret bold – Se mere her

Sphero 2.0 er en fjernstyret bold. Det lyder måske en smule fjollet. Men det er faktisk ret cool. Bolden kan styres direkte fra smartphonen og nårh ja, så kan den bevæge sig med 2 meter i sekundet.

mand med boremaskine og smart magnetarmbånd

Magnogrip – Se mere her

Magnogrip er den ideelle gave til ham, som går op i at have orden i værktøjet. Med Magnogrip kommer han aldrig mere til at skulle bøvle med skruer, for de vil fremover i bogstaveligste forstand være lige ved hånden.

wifi vejrstation med app

Vejrstation – Se mere her

Denne vejrstation kan alt, hvad han har brug for at vide omkring vejret og så sender den det endda lige til ens smartphone. Indendørsmåleren måler temperatur, luftfugtighed, lufttryk, CO2 og lydniveau. Udendørsmåleren tager sig af temperaturen og luftfugtigheden. Derudover kommer den også med en 7-dages vejrudsigt, så han kan holde styr på, hvordan vejret udvikler sig.

smart kølebrønd graves ned i haven

Ølkøler – Se mere her

Denne ølkøler er genial til sommerhuset eller hjemmet. Ølkøleren har plads til en hel ramme øl (24), og fungerer ved at man graver et hul i jorden. Heri stopper man så cool well, og uden brug af strøm eller andre forurenende kilder har man kolde øl indenfor den nærmeste fremtid.

Laserspil med sort og rødt tema - gave til ham

Strategispil med laser – Se mere her

Et rigtig strategispil fra de gamle dage i Egypten… Men tilsat et moderne twist i form af laser. Jeps du læste rigtig, men denne laser er naturligvis ikke farlig for dig eller dine øjne. Målet i spillet er lidt i stilen med skak, hvor det gælder om at udrydde den anden spillers brikker. I dette spil foregår det ved at skyde med laser og ved hjælp af spejle at ramme modstanderens brikker.

2 personer spiller bordtennis på spisebord

Mobilt bordtenninssæt  – Se mere her

Et transportabel bordtennissæt er et cool gadget at have med sig. Opstår der er en pause er spillet hurtigt sat op og hyggen kan sprede sig.

mand sidder på toilet og spiller minigolf

Toiletgolf – Se mere her

Mangler han et sjovt indsalg til toiletbesøget? I så fald er toiletgolf en sjov og anderledes gave, som vil skabe meget sjov på toilettet.

Drone kastes i luften af hånd

Drone – Se mere her

Droner er formentlig en del af fremtidens verden, men allerede i dag kan han blive ejer af en drone. Denne drone har et indbygget kamera og er let at betjene. Designet gør at den er yderst stabil i luften.

 

billede af 4D puslespil

 

4D puslespil – Se mere her

Er han til hyggelige stunder i hjemmet, kunne et puslespil meget vel være en god gave at give. Dette puslespil er dog langt fra at være et normalt puslespil. Det er nemlig et 4D-puslespil. De smarte og dekorative puslespil fås i alverdens udgaver med byer som New York, London, Tokyo og mange flere. Antallet af brikker varierer fra 840 til 1400 brikker.

telefon og stegetermometer - gave til ham

Bluetooth stegetermometer – Se mere her

Et smart og praktisk stegetermometer til ham, der går op i teknologi. Termometret har to forskellige målesonder, hvilket gør det muligt at måle to forskellige temperaturer samtidig. Begge temperaturer bliver naturligvis sendt direkte til telefonen. Termometret kan måle temperaturer mellem 0 og 200 grader.

Bøger

Vi har kigget bogreolerne igennem hos bogforhandlerne og kommer her med nogle bud til en interessant bog at give ham i gave. Vi har forsøgt at finde forskellige interessante bøger, således at der er noget for alle.

rombogen - bog

Rombogen – Se mere her

Eftersigende er det blevet utroligt populært at drikke rom. Hvis gavemodtageren er glad for rom, er det oplagt at give ham denne bog i gave. Bogen er skrevet af to rigtige nørder indenfor rom-feltet og henvender sig til nybegyndere såvel som mere erfarne romdrikkere. Bogen rummer alt der er værd at vide om rom.

hvad døde de kongelige af? - bog

Hvad døde de kongelige af? – Se mere her

Denne bog udspringer af et samarbejde mellem en af Danmarks dygtigste historie-roman forfattere Maria Helleberg og retsmediciner Jørgen Lange Thomsen. En bog som er god til alle, der interesserer sig for danmarkshistorien og kongefortællinger.

finanskrisen - indefra - bog

Finanskrisen indenfra – Se mere her

Selv her mange år efter Finanskrisen er der stadigvæk mange tvivlsspørgsmål, som ikke er blevet besvaret. Denne bog skulle gerne besvare en lang række af disse spørgsmål. Bogen tager læseren i hånden og guider igennem krisen og fortæller, hvad der er op og ned i en af de største økonomiske kriser i nyere tid.

7 gode vaner - personlig og professionel effektivitet - bog

 7 gode vaner – Se mere her

7 gode vaner af Stephen R. Covery er lidt af en legende indenfor personlig og professionel effektivitet. Covery guider læseren igennem sine 7 råd, som efter forfatterens udsagn har hjulpet flere millioner mennesker til at blive mere effektive i hverdagen. Effektivitet handler jo i bund og grund om at få mere tid til det, man gerne vil lave.. Og hvem vil ikke det?

boost din opsparing med aktier - bog

Boost din opsparing med aktier – Se mere her

Interesserer han sig for økonomi og aktier, er denne bog oplagt som gave. I et letforståeligt sprog gennemgår forfatteren mulighederne for, hvordan læseren kan formere sin opsparing og undgå faldgrupper.

himmelflugt og højdeskræk - historien om love shop - bog

Love Shop – Se mere her

Historien om Love Shop er en hudløs ærlig fortælling om venskab og fjendskab, om død og overlevelse og ikke mindst om banden Love Shop, som har eksisteret i mere end 25 år og udgivet en lang række populære sange. I bogen går forfatter Tommy Heisz tæt på bandet og beretter om en karriere i medgang og modgang.

tre år, ni måneder, tre dage - bog

Tra år, ni måneder, tre dage – Se mere her

Kom helt tæt på perioden med Danmarks første kvindelige statsminister. Hver med til at følge op- og nedture på tætteste hold, når vi med forfatterens egne ord fungerer som fluen på væggen ved alle de vigtigste forhandlinger og samtaler.

ambassadøren - bog

Ambassadøren – Se mere her

Du kender måske ambassadøren – ham fra de talrige programmer på DR. Rufus Gilford hedder manden. Den karismatiske mand fortæller om sit liv, om at være ambassadør i en moderne tid og omkring hvordan han ser på danskerne og Danmark udefra. En spændende fortælling som vil passe godt til ham, der interesserer sig for politik og samfund.

globetrotter - bog

Globetrotter – Se mere her

En inspirerende og motiverende fortælling af en ægte Globetrotter. Jens Bjerre beretter om et liv fyldt af oplevelser og rejser igennem mere end 50 år. Igennem sit virke som journalist har Jens Bjerre rejst verden tynd. Med egne billeder suppleres bogen på smukkeste vis og giver læseren lyst til at rejse verden rundt.

568 humørpiller - bog

568 humør piller – Se mere her

En humoristisk bog hvor læseren ikke kan undgå at rives med og udbryde i høje grin, uanset om han sidder og læser bogen for sig selv eller for andre.

 

Tøj

Bløde pakker skal der til og ofte er de bløde pakker tiltrængte, idet han sjældent selv køber nyt tøj. Vi har fundet nogle forskellige produkter, som måske er interessante for dig, der skal give ham en gave.

Björn Borg Boxershorts 3-pak (Sort)

Underbukser – Se mere her

Trænger han til et par nye underbukser, ja måske er der allerede huller i dem han render rundt med nu? Uanset om han ønsker stilrene og ensfarvet underbukser eller nogle mere spraglede med farver og mønstre på, så kan han finde det på ovenstående hjemmeside.

3-pak Socks CPH Sokker Med Røde Striber

Strømper – Se mere her

Strømper bliver slidte og forgår til tider. Er det på tide at han får nogle nye, er det oplagt at give ham det i gave.

 

Emporio Armani 3 Pack Genuine Cotton - V-Neck (Sort)

T-shirts – Se mere her

Nye T-shirts er noget som de fleste kan bruge.

Undertrøje 2-Pak (Frit valg)

Tank Tops – Se mere her

Mangler han en ny undertrøje eller tank top som de også bliver kaldt? Her er muligheden for at give ham en gave, som kan anvendes stort set hver dag. Det er ikke ofte at man har den mulighed.

Badekåbe – Se mere her

En badekåbe er en rigtig lækker beklædningsdel at være ejer af, uanset om man anvender den, når man kommer ud fra badet eller på en weekendmorgen, der står i afslapningens tegn.

Selected ShdNewOne-Mylologan1 Blazer Grey

Blazer – Klik på billedet ^

En ny blazer? En blazer er næsten uundværlig, når man gerne vil fremstå stilfuld. Vi har fundet et sted med et stort udvalg. Der er mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver, modeller og størrelser.

Sixth June M1008COW Frakke Brown

Jakker – Klik på billedet ^

En ny jakke kunne også fungere som en god gave. Uanset om han mangler en forårsjakke, vinterjakke, en frakke eller en skindjakke kan det findes på ovenstående adresse, hvor du finder et stort udvalg til gode priser.

Vans Old Skool Sneakers Black/White

Sko – Klik på billedet ^

Et par nye sko er en rigtig god gave til mænd. Selvom de færreste mænd vil indrømme det, så er de ligesom mange kvinder også rigtig glade for sko. Uanset om det skal være en moderigtig sko, en vinterstøvle eller et par fine sko til særlige anledninger, så finder du det på hjemmesiden.

 

Skjorter -Klik på billedet ^

Hvis ikke sko er for mænd, hvad de er for kvinder, så er skjorter det i hvert fald. Uanset om man er til stilrene ensfarvede skjorter eller mere er skovmandstypen, hvor skjorter skal have tern og forskellige farver, så er der muligheder for at finde en lækker skjorte her.

Striktrøjer – Klik på billedet ^

Striktrøjer har det med at bevæge sig ind og ud i forhold til at være moderne. For tiden er det rigtig moderne, men uanset om det er moderne eller ej er en striktrøje et rigtig dejligt tøjprodukt at eje. Mulighederne i forbindelse med striktrøjer er mange, og uanset om man vil have en skjorte indenunder eller bare en t-shirt er en striktrøje rar at gå med. Du kan finde et stort udvalg af forskellige striktrøjer på ovenstående hjemmeside.

 

Personlig pleje

Indenfor personlig pleje findes der en lang række produkter med gavepotentiale. Nedenfor har vi samlet 10 forskellige produkter, som vi mener egner sig særlig godt til en gave til ham.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Essenza Edp 40 ml

Parfume – Klik på billedet ^

Ønsker han sig en duft i gave, eller tænker du at det er på tide med en anden god duft til ham? På ovenstående side finder du parfumer og deodoranter fra mærker som Giorgio Armani, Hugo Boss, Burberry, Lacoste og mange flere.

ID Hair Extreme Titanium

Hårvoks – Klik på billedet ^

Mange mænd går op i deres udseende og i særdeleshed at håret sidder godt. Skal håret sidde godt er der ingen vej udenom voks. På siden finder du et stort udvalg af hårvoks fra mærker som ID Hair, Renati, American Crew og mange flere.

Toppik Shampoo - Til tyndt hår (250 ml)Shampoo – Klik på billedet ^

En god shampoo er en rigtig god gave til ham. Mange mænd køber blot en billig shampoo fra dagligvarebutikken, men der er stor forskel på kvaliteten. Lad ham få oplevelsen af en rigtig god shampoo og lad ham se, hvad den kan gøre af gode ting for hans hår.

Aftershave -Klik på billedet ^

Efter en barbering skal der aftershave til. Huden har brug for fugtighed for at komme sig efter den hårde behandling, som en barbering nu engang er.

Njord Scrub - Weekly Facial Exfoliator (150 ml)

Ansigtsscrub – Klik på billedet ^

Døjer han med uren hud, eller vil han blot undgå at komme til det. En ansigtsscrub hjælper ham på vej.

Bodylotion – Klik på billedet ^

Mænds kroppe har ligesåmeget brug for body lotion som kvinders. Det er bare de færreste mænd, som gør noget ved det. Det kan du lave om på ved at give ham en god lotion.

Mundhygiejne – Klik på billedet

Selvom det nok er sjældent at det gives, kan en gave også være et mundhygiejneprodukt. Det kan godt være han tager det lidt ilde op, men hvis det afhjælper et problem, er det vel en god gave?

Men-Ü Toilettaske (Stribet)

Toilettaske – Klik på billedet

En ny toilettaske til at holde styr på de mange toiletsager, når han er på farten.

 

Remington AQ-7 WetTech Barbermaskine

Barbermaskine – Klik på billedet

En barbermaskine er et uundværligt redskab som mand. Det at have en god en af slagsen betyder alt.

Wella Professional Contura HS 61 Trimmer

Trimmere – Klik på billedet

En trimmer kan være mange forskellige ting. Men du kan jo se på om han mangler en hårtrimmer, næsehårstimmer eller en skægtrimmer? Mulighederne er mange.

 

Elektronik

Mange mænd elsker elektronik og udstyr. Nedenfor har vi samlet nogle forslag til forskelligt elektronik, som kunne være oplagt at give ham i gave.

Samsung WAM M3 Sort

Højtalere – Se mere her

God lyd er dejligt for alle i hjemmet. Med en højtaler, der kan spille rummet op, er freden i hjemmet sikret. På ovenstående link kan du finde en masse forskellige højtalere, og forhåbentlig finder du en, som du synes passer ind i hans hjem.

Du finder bla. højtalere fra mærkerne Bose, Samsung, JVC.

Sony KD-55X8505C 4K UHD LED TV

Fladskærm – Se mere her

Måske tænker du at det er på tide at udskifte fjernsynet i hjemmet. Udviklingen indenfor fladskærme går utrolig hurtigt, og i dag er mulighederne mange for at få en fladskærm, som kan levere ufattelig høj billedekvalitet og det uden at det koster en formue. Se udvalget på ovenstående link.

Philips SHL5705BKP/00

Høretelefoner – Se mere her

Et par gode høretelefoner er et must. Høretelefoner er et fantastisk redskab, hvis man trænger til at slappe af og koble fra. Er hovedtelefoner gode lukker de alt støj ude, og han kan blot koncentrere sig om at høre musikken, han har valgt og slappe af.

Du kan finde høretelefoner fra mærker som Bose, Koss, Sony og mange andre på linket ovenfor.

IRC Honeybee II DAB+ Radio Tulip Green

DAB-Radio – Se mere her

Er han en person som elsker musik? I så fald vil en DAB-Radio nok ikke være en dårlig gave. Med en DAB-Radio kan han høre musik fra alverdens forskellige kanaler, og han slipper for bøvlet med at indstille radioen korrekt, så lyden ikke flimrer.

 

LG VR6340LV robotstøvsuger

Robotstøvsuger – Se mere her

Nogle mennesker vil bestemt mene at livet er for kort til at støvsuge! Er han en af disse, vil en oplaget gave til ham være en robotstøvsuger. Han har muligheden for at indstille støvsugeren således at den støvsuger på lige bestemt det tidspunkt, der passer ham og familien. Det kunne f.eks. være imens familien ikke er hjemme. Hvem ville ikke elske at komme hjem til et rent hjem?

 

Apple iPhone 6S 16 GB Space Grey

Mobiltelefon – Se mere her

Måske trænger han til at få udskiftet sin gamle mobiltelefon? I så fald er en fødselsdag eller julen en oplagt anledning til at give ham en gave, som han får stor gavn af. Der findes et stort udvalg af forskellige mobiltelefoner, og hvilken der passer ham, ved du sikkert bedre end os. På ovenstående link kan du se en masse forskellige muligheder.

Sony ILCE-6000L m. 16-50 mm objektiv

Kamera – Se mere her

Selvom de fleste mobiltelefoner idag kan tage fornuftige billeder, er der stadigvæk et godt stykke vej førend de tager ligesågode billeder, som dem man kan tage med et kamera. Er han glad for fotografering kunne et godt kamera være en god gave til ham. Der findes mange forskellige modeller i alle prisklasser, så det burde være muligt at finde en gave som matcher jeres budget.

Læs også: Julegaver efter budget

Epson EXPRESSION PHOTO XP-960 printer

Printer – Se mere her

En printer kan være helt uundværlig i et moderne hjem. Der findes et stort udvalg af forskellige printer. Uanset om han blot skal bruge en helt almindelig printer eller en printer som både kan printe, kopiere og scanne, så kan du finde det ved at klikke på ovenstående link.

Electrolux ZUSGREEN+ støvsuger

Støvsuger – Se mere her

Måske er han stadigvæk til rengøring på den gammeldags måde, hvor støvsugeren var manuel og ikke skiftet ud med en robotstøvsuger. Støvsugere forbedre sig markant fra år til år, så måske det er på tide med en ny støvsuger til ham? Sugeevne og energiforbrug forbedres jævnligt ved nye modeller. På ovenstående link finder du et stort udvalg og kan se hvilke støvsugere, som klarer sig bedst i tests.

 

Solcelleoplader – Se mere her

Selvom de fleste ikke forbinder Danmark med et land, hvor solen skinner meget, så er det faktisk muligt at lade sin mobiltelefon op ved hjælp af en solcelleoplader. Ved et klik på linket kan du vælge mellem to forskellige modeller.

 

Til haven

Er han glad for at bruge tid i haven eller vil han gerne have overstået de sure havepligter hurtigst muligt? Uanset om han er den ene eller den anden type, vil du nedenfor kunne finde forskellige gaver til ham, som er anvendelige i forbindelse med arbejdet i haven.

Robomow MC500 robotplæneklipper

Robotplæneklipper – Se mere her

Nogle mænd tænker måske at græsslåningen blot er en sur pligt, som skal overståes. Med denne gave til ham bliver det at slå græs en fornøjelse. Lad robotplæneklipperen gøre det sure arbejde. Der findes et stort udvalg af modeller i alle prisklasser, og valget af model afhænger i høj grad af, hvor stor græsplænen er.

Fatboy Buggle-Up Outdoor - Dark Blue

Sækkestol – Se mere her

En sækkestol er et lækkert møbel at have i sin have. Når det bliver tid til at opholde sig i haven, kan man slænge sig og slappe af som aldrig før med en sækkestol. Du kan tilmed finde forskellige modeller, som egner sig til udendørs brug. Klik på linket ovenfor og find den sækkestol, som passer bedst til ham, du skal give en gave.

Fatboy Headdemock - lime

Hængekøje – Se mere her

Et andet produkt som kan sikre ham og familien en afslappende stund i haven er en hængekøje. Fatboy har lavet en smart model som fås i alverdens farver, og som kommer på stativ. Den sikrer maksimal afslapning og muligheden for at opsætte en hængekøje lige der, hvor han har lyst.

 

Redskabsholder – Se mere her

Engang i mellem skal der også arbejdes i haven. For at holde styr på alle redskaberne kan det være en god idé at investere i en redskabsholder.

 

Rive – Se mere her

Det kræver det rette udstyr at holde haven fin og indbydende. En rive er et uundværligt redskab, når haven skal passes.

 

Koste – Se mere her

Kosten er endnu et redskab, som han ikke kan undvære i plejen af haven.

 

Skovle – Se mere her

En skovl er ligeledes svær at undvære. Giv ham en god skovl, som gør arbejdet i haven meget lettere.

Sneskovl – Se mere her

Til tider er en sneskovl uundværlig. Derfor er det godt at have udstyrret parat inden Danmark rammes af store snemængder.

 

Løvsuger – Se mere her

En gave som i særdeleshed gør stor gavn i efterårsperioden, hvor træerne smider deres blade.

 

220 l regnvandsopsamler, 220 l regnvandsopsamler, 220 l regnvandsopsamler fremstillet i kraftigt PVC-frit plastmateriale, der sikrer lang holdbarhed og stor stabilitet. Leveres inkl. låg og koblingshane Mål:      Højde:                 100 cm Diameter, top:     64,5 cm Diameter, bund:     51 cm Leveres inkl. låg, så beholderen kan holdes fri for blade , snavs etc. Antal forstansede huller i fronten til hane: 1 Antal forstansede huller til montering af tilbehør: 2. De er placeret i hver side lige under låget. Se tilbehør til denne Regnvandsopsamler her>>

Regnvandstønde – Se mere her

Er han glad for sin have og nyder at færdes i den, vil der højst sandsynligt også være brug for en stor mængde vand til at vande alle de dejlige planter. Med en regnvandstønde er det muligt at opsamle regnvand fra husets tag. Se forskellige modeller på ovenstående link.

Handske Country str. 10 rød, Handske Country str. 10 rød, Klassisk handske i elastisk spandex og slidstærk narvskind. Til groft havearbejde. Str. 10 (herrestørrelse. Til dem, der bruger ca. str. 44-45 i fodtøj).

Havehandsker – Se mere her

Et par gode havehandsker er en havemands bedste ven. Se et stort udvalg og find et par handsker som passer til ham du skal give en gave.

 

Til køkkenet

En mesterkok skal have det rette udstyr. Nedenfor har vi samlet 10 forslag til gaver til ham, der er glad for at være i køkkenet og fortjener det bedste udstyr. Måske er du endda så heldig, at det smitter af på dig, hvis han får det rette udstyr.

Moccamaster H931 Homeline AO Polished White

Kaffemaskine – Se mere her

Kaffe skal der til, og det kommer der ikke uden en god kaffemaskine. På ovenstående link finder du et stort udvalg af kaffemaskiner, og der er helt sikkert en som passer til hans behov. Du kan bl.a. finde kaffemaskiner fra mærker som Moccameister, Electrolux, Kitchenaid og mange andre.

 

Bosch TWK8613P El-kedel

Elkedel – Se mere her

En ny elkedel kunne være et bud på en gave til ham, som holder af te. På ovenstående link finder du et stort udvalg af elkedler fra mærker som KitchenAid, Krups, OBH og mange flere. Du kan finde elkedler i alle prisklasser og med en kapacitet fra 1-2 liter.

OBH Køkkenvægt 5 kg/1 gr

Køkkenvægt – Se mere her

En køkkenvægt er et uundværligt redskab i køkkenet. Men der er stor forskel på kvaliteten og hvor mange kilo en køkkenvægt kan veje. På ovenstående link finder du køkkenvægte, som kan måle alt fra 2 kilo og op til 20 kilo. Der er køkkenvægte fra mærker som Beurer, OBH, Soehle og mange flere.

 

Gryder & pander – Se mere her

Gryder og pander er svære at undvære, når han skal servere lækre retter for de heldige gæster. Med et par gode gryder og pander vil du glæde dig til at se, hvad han kan servere. På ovenstående link kan du finde et stort udvalg af gryder og pander og måske finde gaven til ham?

Termokande – Se mere her

En ny termokande kunne være et godt bud på en god gave til ham, der er glad for te eller kaffe. På ovenstående link kan du finde et stort udvalg af termokander i alverdens forskellige farver, med forskellige kapaciteter og i forskellige prisklasser. Du kan bl.a. finde termokander fra mærker som Stelton, Normann Copenhagen og mange andre.

Dick kokkekniv

Køkkenknive – Se mere her

En god køkkenkniv danner grundlag for at gøre madlavning sjovt! På ovenstående link kan du finde et stort udvalg af køkkenknive.

Find andre lækre japanske kokkeknive her.

 

Kenwood kMix HB850BK Stavblender - Sort

Stavblender – Se mere her

Mangler han en ny stavblender er et klik på ovenstående link et rigtig godt sted at starte, hvor du kan se mange forskellige modeller og produkter i alle slags prisklasser.

Kenwood kMix HM790GR Håndmikser - Grøn

Håndmixer – Se mere her

En håndmixer er efterhånden standard i de fleste danske køkkener. Måske trænger han til en ny? Du kan finde håndmixere fra mærker som Bosch, Electrolux, KitchenAid og mange flere på ovenstående adresse.

 

Philips HR1871/70 juicer

Juicer – Se mere her

Den prisvindende juicer fra Phillips laver den mest fantastiske juice. Er han til god friskpresset juice, vil han elske denne maskine, som du kan læse mere om ved et klik ovenfor.

 

 

popcornmaskine i rød Popcornmaskine – Se mere her

Til gode filmoplevelser og hygge hører sig popcorn. Med denne popcornmaskine kan han lave popcorn ligesom det foregår i biografen. Og resultatet er helt i top.

 

OBH 6356 Pro Crisp frituregryde 3 L - Testvinder

Frituregryde – Køb den her

Med en frituregryde kan man nemt og hurtigt friturestege sin mad, så der f.eks. kan laves de lækre pomfritter, som dem fra grillbaren. Hvis han ikke skal gå ned på udstyr, skal han helt sikker eje en frituregryde.

 

Til herreværelset

Har han et ægte herreværelse er der gode muligheder for at finde en gave til ham, som kan passe ind på dette værelse. Nedenfor finder du 10 forskellig forslag med alt fra plakater til ure.

Plakat - Chili

Plakater – Se mere her

Der findes mange flotte og dekorative plakater af forskellige arter. Her finder du en plakat med Chili der er udført af danske Mouse & Pen. En sjov og dekorativ plakat, som passer godt ind på et herreværelse. Du kan også finde plakater med citater, geografi eller forskellige grafiske tryk.

 

 

Vægur – Se mere her

Til et rigtig herreværelse hører sig også et fedt vægur. På ovenstående link kan du finde et stort udvalg af vægure i alle prisklasser og størrelser.

 

Magasinholder – Se mere her

På herreværelset skal der også være et sted til alle magasinerne. På ovenstående link er der samlet et stort udvalg af magasinholdere. Både holdere på ben og holdere som kan sættes op på væggen.

 

VÆVET GULVTÆPPE (SKY BLÅ)

Tæpper – Se mere her

Trænger han til en gave, som skaber hygge og sørger for at akustikken bliver forbedret på herreværelset? I så fald vil et tæppe være en god gave til ham. På ovenstående link finder du forskellige tæpper i forskellige prisklasser, farver og mønstre. Du finder ligeledes et stort udvalg af flotte plaider.

 

Lamper – Se mere her

Uanset om han kan lide retrolamper som den på billedet ovenfor, hvor pæren er synlig eller han er til mere klassiske lamper, så kan de findes på ovenstående link. Der er et stort udvalg på mere end 200 forskellige lamper fra alle de kendte mærker.

Farverig tetris lampe

 

Tetris Lampe – Se mere her

En alternativ lampe hvor han selv kan få lov til at bygge sin egen lampe i bedste Tetris-stil. En hyggelig bordlampe som skaber mange gode minder for dem, som har spillet Tetris.

House Doctor Eternity Kalender

Retro kalender – Se mere her

Med denne “eternity” – uendeligheds – kalender fra House Doctor kan han altid holde styr på datoen på herreværelset.

Bruunmunch PLAYround Ø52 laminat

Sofabord – Se mere her

Et rigtig herreværelse skal naturligvis have en sofa/lænestol og et sofabord. På ovenstående link kan du finde en masse inspiration til sofabordet.

Sony PS-LX300USB

Pladeafspiller – Se mere her

Bruger han stadigvæk vinyler, når stemningen skal helt i top? I så fald vil han elske denne gave. En rigtig pladeafspiller som skaber stemning og musik som i gamle dage. Lad ham vende plader som aldrig før på herreværelset.

 

Winmau Pro SFB Dartskive

Dart – Se mere her

På herreværelset skal der naturligvis være plads til afslapning og hygge. Med et dartspil er der styr på begge dele.

 

Til kontoret

Vi har samlet 10 gode gaveidéer til ham, som har et kontor. Se de forskellige gaver nedenfor og lad dig inspirere til at træffe det rette gavevalg.

verdenskort med skrabefunktion

 

Scratch Map – Se mere her

Scratch Map er som navnet antyder et kort, som kan skrabes. Det er perfekt til kontoret, hvor hele familien kan kigge forbi og se på alle de steder I har været i verden og genopfriske minder.

 

elektrisk kaffekop i stål

USB Kopvarmer – Se mere her

Varm drikkelse er nu en dejlig ting at have, når man sidder og arbejder ved computeren. Med denne USB kopvarmer kan han altid have sin kaffe, te, kakao eller hvad han nu har lyst til at drikke holdt varm.

Bordlampe – Se mere her

På ovenstående link kan du finde et stort udvalg af forskellige bordlamper, som alle vil stå sig godt på kontoret. Der er bordlamper fra kendte såvel som mindre kendte mærker og i alle prisklasser. Det burde derfor være muligt at finde en gave til ham som matcher dit budget.

 

Sækkestol – Se mere her

En sækkestol er en god investering uanset om det er til kontoret eller stuen. Har han børn vil de helt sikkert også elske denne gave. Med en sækkestol er det muligt for enhver at koble helt fra og bare slappe af. Hvem trænger ikke til det i en hektisk hverdag? På linket ovenfor kan du finde et stort udvalg af sækkestole i alverdens farver, forskellige mærker og prisklasser som matcher alle.

BLYANTHOLDER (HØJ CONTAINER)

Blyantholder – Se mere her

På ovenstående link kan du finde alt udstyr til kontoret. Alt lige fra en blyantholder som på billedet og over til lommeregnere, tapedispensere og opbevaringskasser. Priserne starter fra 13 kroner og går op til 1599, så det burde være muligt at finde en gave til ham, hvor pengepungen ikke bliver overbelastet.

 

MAGNETISK UGETAVLE (GLAS)

Ugeplan – Se mere her

En ugeplan er et godt sted at holde styr på tingene fra. På ovenstående link kan du finde et stort udvalg af ugeplaner og opslagstavler i forskellige farver og størrelser, som f.eks. et verdenskort i kork.

 

AFFALDSSPAND (MAT ARMY)

Skraldespand – Se mere her

En skraldespand er anvendelig på et kontor til at holde samling på alt det uønskede. Ved et klik ovenfor kan du finde en, som passer ind på hans kontor.

 

VÆGUR M/SORTE TAL

Vægur – Se mere her

Et vægur er både en praktisk og flot genstand at have på sit kontor. På ovenstående link finder du et stort udvalg af vægure med mere end 400 forskellige modeller fra kendte og ukendte mærker.

 

flot opslagstavle med mønster

Opslagstavle – Se mere her

På ovenstående link er der samlet en lang række kontorartikler så som kork opslagstavlen på billedet. Du finder også udstyr som opladningsstationer og ventilatorer.

Braun Digiframe 1008 LED

Digital fotoramme – Se mere her

En digital fotoramme er en ideel gave til ham, der er et familiemenneske eller rejselysten. I den digitale fotoramme kan der cirkulere billeder af familiens oplevelser og rejser. Han bestemmer naturligvis selv hvilke billeder, der bliver vist.

 

Til cyklen

Er han glad for at cykle eller fungerer han som hele familiens cykelsmed? I dette afsnit gennemgår vi en lang række forskellige cykelrelaterede gaver, som kan skabe glæde hos enhver mand. Forhåbentlig kan du finde en gave til ham, som kan bruges.

Assos cykelshorts T.cento - med pude

Cykelbukser – Se mere her

Er han glad for at cykle vil et par cykelbukser uden tvivl gøre godt. På ovenstående link kan du både finde cykelshorts, knickers og lange cykelbukser. Der er et stort udvalg af cykeltøj i forskellige materialer og prisklasser.

 

Cykelhjelm – Se mere her

En cykelhjelm er et uundværligt stykke udstyr at eje, når man cykler meget. På ovenstående link er der mange forskellige modeller at vælge mellem og det er f.eks. muligt at finde cykelhjelme som de professionelle cykelryttere anvender.

 

Cykelsko – Se mere her

Trænger han til et par nye cykelsko? I så fald er du med et klik ovenfor betydeligt tættere på at gøre ham glad. Du finder et stort udvalg af forskellige cykelsko.

 

Cykellås AXA Rock sort

Cykellås – Se mere her

En cykellås er måske en kedelig gave at give ham. Men om ikke andet så er den super anvendelig og det er rart at kunne stille sin cykel fra sig uden at skulle være bekymret om den også er der når man kommer tilbage. På ovenstående link kan du finde rigtig mange forskellige cykellåse. Både modeller som fastmonteres på cyklen og modeller, som er løse.

 

Garmin Edge 520 - Cykel GPS - Bundle

Cykelcomputer – Se mere her

Er han til cykling vil han også elske at kunne følge med i, hvor hurtigt han kører, hvor langt og eventuelt også hvilken rute, der er blevet kørt. Mulighederne i forbindelse med cykelcomputere er mange. Med et klik på ovenstående link bliver du guidet til at træffe det rette valg.

 

Cykellygte Smart Superflash hvid med batteri - Testvinder

Cykellygter – Se mere her

Cykler han udenfor efter mørkets frembrud, er det lovpligtigt at have cykellygter på cyklen. Cykler han mountainbike når det er mørkt er cykellygter uundværlige, da det ellers ikke vil være muligt at gennemføre sin tur. På ovenstående link kan du finde et sæt cykellygter, som matcher hans behov.

 

Thule - RideOn - Cykelholder til 2 cykler

Cykelholder – Se mere her

En cykelholder er en utrolig dejlig ting at have, hvis man går op i at cykle. Ovenfor kan du finde en lang række forskellige cykelholdere og forhåbentlig finde den, der matcher det behov han har.

 

Bog: Cykelreparation

Cykelbog – Se mere her

Manden i hjemmet er tit ham, som er husets cykelsmed. Med denne bog vil han blive bedre rystet til fremtidens reparationer. En gave som måske også kommer dig til glæde?

 

Drikkeflaske Camelbak Chute 0,75 liter Transparent/Sort

Drikkedunk – Se mere her

Det er ikke til at klare sig uden en tår vand på en længere cykeltur. Giv ham en god drikkedunk i en ordentlig størrelse helt uden BPA og nem at opvaske.

Flaskeholder Elite Custom Race Blank Sort/Rød Logo

Flaskeholder – Se mere her

Drikkedunken skal selvfølgelig monteres på cyklen, så han har væsken lige inden for rækkevidde. Det kan gøres med en flaskeholder, som nemt kan skrues fast på cyklen.

Hvad skal jeg give ham i gave?

Vi håber at guiden ovenfor har hjulpet dig til at finde en gave til ham du skal give en gave. Uanset om du har fundet en gave eller ej, vil vi rigtig gerne høre fra dig.
Hvad tænker du er en god gave at give til ham? Skriv en kommentar nedenfor og del dit syn på sagen.

“Hvad skal jeg give ham i gave?” er et ofte stillet spørgsmål her på siden. Derfor har vi forsøgt at samle al information og gaveideer til, hvad du kan give ham i gave her på denne side. Mænd er ofte utroligt dårlige til at få skrevet en ønskeseddel og derfor lader de det tit være op til den, der skal give dem en gave at finde på noget. Læs med nedenfor og få svar på spørgsmålet “Hvad skal jeg give ham i gave?”

Du kan også finde inspiration til gavekøbet i artiklen Gave til ham på 30 år.

4 artikler du kan søge inspiration i, hvis du mangler hjælp til den perfekte julegave til ham.

Oplevelser i julegave – En masse sjove og uforglemmelige oplevelsesgaver samlet i en artikel.

Julegaver efter budget – Mere end 60 inspirerende gaver sorteret efter pris.

Julegaver til kæresten – Inspiration til den perfekte julegave til kæresten.

Gaver til dem der har alt – Du kender sikkert typen der ikke rigtig ønsker sig noget? Hvis ja, så er dette artiklen lige noget for dig.

Hvad er en god gave til en mand?

En god gave til en mand er ligesom en god gave til alle andre, noget der skaber glæde hos modtageren. En god forudsætning for at skabe glæde er at gaven overrasker modtageren. Har manden ikke skrevet en ønskeseddel, så er der god mulighed for at overraske ham. Dernæst er det selvfølgelig vigtigt at finde noget han interesserer sig for. Tænk lige 10 sekunder over hvad han interesserer sig for og læs så videre nedenfor.

9 Sikre gaver til mænd

Hvis du ikke lige fandt noget i de mange artikler ovenfor, så skal du ikke snydes for 9 sikre gaver til mænd.

  1. Gadgets og elektronik
  2. Action og adrenalin oplevelse
  3. En god middag – gerne på et godt bøfhus
  4. Wellness ophold med kæresten/konen
  5. Weekendtur med vennerne
  6. Rejse til et spændende sted
  7. En kalender med billeder af noget han holder af
  8. En god flaske rødvin
  9. Biograftur

Vi håber du har fundet svaret på spørgsmålet “hvad skal jeg give ham i gave” og har fundet en masse inspiration til gaveideer til mænd. Det er et svært emne og den perfekte gave varierer fra person til person. Men husk på at det er tanken der tæller.

 Erfaringer med “Hvad skal jeg give ham i gave”?

Har du nogle gode erfaringer med hvad du skal give ham i gave? Hvad plejer du at give i gave til manden du skal give en gave? Hvad bliver han glad for? Smid en kommentar og deltag i debatten om, hvad mænd skal have i gave.

One thought on “Gave til ham – Find mere end +110 gaveidéer til ham her!

  • Pingback: billig hængekøje med stativ – Jzmw

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *