Studenterkørsel

Studentergave til ham – Find de bedste studentergaver til drenge her!

Det kan ikke vare længe inden hele landets studenter begynder at blomstre. Har du styr på hvad man kan give til sådan nogle unge mennesker, der står klar til at erobre verden? Hvis ikke, så læs med nedenfor og få inspiration til forskellige studentergaver til drenge.

Spring til kategori

Den sikre gaveidé til studenten

Nedenfor finder du top fem sikre gaveidéer, som helt afgjort vil falde i god jord hos den nye student. Gaverne er meget generelle og er derfor en sikker vinder hos langt de fleste – måske du allerede nu kan se en gave, som passer en smule bedre end en anden.

Se de sikre gaveidéer her

Fantastiske oplevelser for studenten

Skab glæde og giv ham en oplevelse. Der findes tonsvis af forskellige oplevelser, der kunne være gode som studentergaver til drenge. Så dyk ned i en verden af lækre oplevelser og find den du finder mest perfekt til ham, om end den skal være til lands, til vands eller i luften. Alle oplevelserne kommer fra duglemmerdetaldrig.dk.

Se de spændende oplevelsesgaver her

Sjove studenter plakater

Nedenfor har vi fundet nogle sjove og anderledes plakater, som kan være et godt bud på en god studentergave. Der er lidt til hver smag, og ellers kan du frit gå på opdagelse på citatplakat, og find den helt perfekte gave til studenten.

Se de sjove plakater til studenten her

Skrub af ting

Mange af de unge drenge er klar til at stå på egne ben efter studentereksamen og står derfor lige pludselig og mangler en masse ting at fylde ind i den nye hybel. Der er nok at vælge imellem, så du må lige forhøre dig om det er glas, bestik, pander, knive eller noget helt andet, som han mangler for at kunne indtage sit nye køkken. Det kunne være han manglede noget af nedenstående.

Se de forskellige 'skrub af' gaver

Tasker

Det er nok mest kvinderne, man tænker der ejer alverdens tasker, men mændene har jo også brug for tasker til det ene og det andet. Der skal være en taske til skole, til weekendture, til rejser, til udflugter osv. Mangler ham studenten en taske, så find den til ham herunder.

Se tasker og kufferter til rejsen her

Gode studentergaver til ham

Det kan være svært at vælge den perfekte studentergave til ham, mulighederne er mange, men pengene kan ikke række til det hele. Så hvad er det lige, han mangler mest? Når man skal vælge en studentergave til ham, kan det være en god ide at tænke på, hvad han nu skal lave. Måske skal han læse videre, eller også vælger han et tiltrængt sabbatår. Det kan også være at han flytter hjemmefra og for første gang skal prøve at stå på egne ben. Men inden da kan han få brug for lidt hjælp.

Skrub af gaver kommer i alle størrelser men plejer at blive modtaget med kyshånd. Hvis han flytter hjemmefra for at studere, kan en kaffemaskine være et godt valg, til ham der skal holde sig vågen til at lave lektier i flere timer. På et tidspunkt bliver han formentlig også lidt småsulten og får lyst til et hurtigt måltid. Her vil en toaster eller en brødrister falde på et tørt sted. Du kan sågar også give ham den første pose brød med på vejen.

Den selvstændige student kan også få brug for nogle køkkenredskaber, når han løber tør for mors mad i fryseren. Maden laver ikke sig selv, så han kan få brug for noget udstyr til at snitte og hakke med, eller i hvert fald noget han kan skære sin pizza med.

Den perfekte studentergave til ham

Man går som regel aldrig galt i byen med personlige gaver. Alle elsker at blive forkælet, dette gælder især studenten, der ønsker at gøre et godt førstehåndsindtryk, når han skal starte på et nyt studie eller på et nyt arbejde. Folk danner sig ofte et førstehåndsindtryk ud fra, hvad de ser, en god gave til studenten kan derfor være noget nyt og friskt, som han kan tage på. Et nyt ur kan både være en flot og en praktisk gave, til ham som har skæve studietider og skal passe sit job. Et ur kan også være med til at give ham en god start på studietiden, da hans udstråling og selvtillid vil være i top.

En gave som i studentertiden formentlig vil være velanset af studenten er musikkens gave eller rettere sagt en højtaler. En festlig studenteruge venter, og ofte fortsætter den hele sommeren. Med en transportabel højtaler kan han tage musikken med sig, hvor han vil, men han kan også holde et brag af en studenterfest derhjemme. En højtaler er en form for gave, der faktisk er flere gaver i en. For festen og gæsterne er også en gave i sig selv og ingen studenterfest uden musik. Det hele går her op i en højere enhed i form af den fedeste studenterfest.

Men det kan også være, at studenten er til en mere stille og rolig studenterfest med familien, fordi han ved, hvad der venter ham i løbet af sommeren, eller gør han?

Gaven han ikke forventer, kan overraske ham mest

Studentergaven til ham kan være et stort adrenalinsus. De ting der ikke står på ønskelisten ender ofte med at være de bedste gaver, fordi man ikke ved hvad man får. Studentergaven til ham kan derfor være den oplevelse, han aldrig vidste at han ønskede sig.

Hvis han er en rigtig adrenalinjunkie, kan et tandem udspring være lige noget for ham, han ved det bare ikke endnu. Det sus der går igennem hans krop vil give ham en oplevelse for livet, og det er endda en oplevelse, i kan få sammen. Man kan eventuelt gøre oplevelsen endnu mere spændende ved ikke at fortælle ham, hvad det er han skal men bare give ham en dato og adresse på, hvor han skal møde op. Man kan eventuelt også supplere oplevelsen med et hjemmelavet diplom, så han med sikkerhed aldrig vil glemme en af de vildeste studentergaver han har fået.

Det kan også være, at højder ikke er helt hans ting, men dette betyder ikke, at fart over feltet er krydset af listen. For selvom det ikke bliver i frit fald, så kan hans adrenalin komme til at pumpe helt ud i fingerspidserne. Hvis han elsker biler, kan en tur i en Lamborghini Gallado eller en anden hurtig bil være den perfekte studentergave. For en tid kan han udleve drømmen om at køre en drømmebil. Men det kan også være, at han er helt vild med en blanding af fart og forhindringer.

Tanken om at kunne risikere at køre ind i en forhindring kan få blodet til at sitre, men ikke desto mindre er det en fed oplevelse, som han med sikkerhed ikke vil være foruden. Efter at have siddet stille på skolebænken i flere år er det på tide at blive belønnet med en af de vildeste oplevelser, man kan få i Danmark. Han har måske fulgt med i nogle af bilprogrammerne i fjernsynet, men nu er det hans tur.

Har du erfaring med hvad der er gode og dårlige studentergaver til drenge, så del endelig din viden med os og de andre læsere. Så er der flere der kan komme skridtet nærmere den perfekte studentergave.