Studentergave til ham – Find de bedste studentergaver til drenge her!

Det kan ikke vare længe inden hele landets studenter begynder at blomstre. Har du styr på hvad man kan give til sådan nogle unge mennesker, der står klar til at erobre verden? Hvis ikke, så læs med nedenfor og få inspiration til forskellige studentergaver til drenge.

Indhold:
Oplevelser
Skrub af ting
Smykker
Ure
Musik
Tasker
Mere inspiration til studentergaver til drenge

Oplevelser

Skab glæde og giv ham en oplevelse. Der findes tonsvis af forskellige oplevelser, der kunne være gode som studentergaver til drenge. Så dyk ned i en verden af lækre oplevelser og find den du finder mest perfekt til ham, om end den skal være til lands, til vands eller i luften. Alle oplevelserne kommer fra duglemmerdetaldrig.dk.


prov klatring klatrevaegCool klatring

Efter han har kæmpet sig til en studentereksamen, kan du nu lade ham kæmpe til tops på 15 meter høje klatrevægge hos “Blocs & Walls” i København.

Denne oplevelse indeholder 2 timers klatring med en erfaren instruktør, hvor den første halve time går med at lære grundteknikkerne på de små vægge, der er 5 meter høje.

Du kan finde klatreoplevelsen her – og så gælder den forresten for 2 personer.

 

Har han lyst til tandem? 

Så er denne oplevelsesgave lige sagen at give i studentergave til ham. Gaven giver nemlig mulighed for et faldskærmsudspring fra 3000 meters højde sammen med en kyndig instruktør. Han får 15 minutters instruktion inden flyveturen på ca. 20 minutter, hvorefter den står på 35 sekunders frit fald og omkring 6 minutter, hvor deres dales ned mod jorden efter faldskærmen er slået ud.

Læs mere om oplevelsen her og se en video om en, der tør tage springet.

 

 

 

koer-lamborghini5Kør Lamborghini Gallardo

Er han født med benzin i blodet og kan det ikke gå hurtigt nok på landevejene? Så giv ham en oplevelse i en Lamborghini Gallardo med 560 hestekræfter.
Du kan vælge at give ham en tur på 15, 40 eller 60 minutter, hvor der ved alle kørerturer sidder en instruktør på passagersædet, der hjælpe til en ultimativ oplevelse. Turene er selvfølgelig planlagt uden om tung bytrafik, så der ikke spildes tid på røde lys og bilkøer.

Giv ham mulighed for at trykke speederen i bund og få fart over feltet her.

 

 


Endnu en oplevelse med fart over feltet

Er han til ræs, så er der her den helt oplagte mulighed. I denne djævleræs-oplevelse skal speederen i bund, der skal overhales og laves hjulspin. Man kører sammen to og to og får 6 runder bag rattet og 6 runder som co-driver.

Find den populære oplevelse til studenten her.

 

 

 


Dykkeroplevelse

Nu er vi kommet til oplevelsen, som foregår til vands. Her har han nemlig mulighed for et prøvedyk og få et kig til havets forunderlige verden. En rigtig god mulighed for at vende sig til at trække vejret under vandet, hvis han f.eks. har tænkt sig at holde sabbatår, hvor han skal rundt og opleve andre have end det danske. Men oplevelsen er i sig selv også en fantastisk en af slagsen.

Den våde oplevelse varer 45-60 minutter med grundig instruktion og sikkerhed undervejs.

 

For at finde flere oplevelser, kan du også læse vores artikel om Oplevelsesgaver til ham.

Skrub af ting

Mange af de unge drenge er klar til at stå på egne ben efter studentereksamen og står derfor lige pludselig og mangler en masse ting at fylde ind i den nye hybel. Der er nok at vælge imellem, så du må lige forhøre dig om det er glas, bestik, pander, knive eller noget helt andet, som han mangler for at kunne indtage sit nye køkken. Det kunne være han manglede noget af nedenstående.

El-apparater

Maskiner og elektriske apparater gør det godt i de fleste køkkener og vil helt sikkert også gøre det lettere for drengene, der er klar til at flytte hjemmefra. Om end det er toaster, el-kedel, microovn, kaffemaskine eller en helt femte ting, så skal det nok gøre ham glad.

flad brod risterBrødrister

Hvad med f.eks. at give ham denne flade brødrister fra OBH til at riste brød, boller og bagels. Den har stor risteflade og udtagelige krummebakke.

Find brødristeren her. 

 

 

 

 

 

 

Stempelkandestempel kanden smart kaffe brygger

Eller se nærmere på denne smarte kaffebrygger Chambord fra Bodum, som kan rumme 8 kopper kaffe.

Find den hurtige vej til kaffe her.

 

 

 

 

 

 

sodavand maskineSodavandsmaskine

Måske er han mere til kolde drikke og helst med brus i. Det er mulig med denne Aqvia Balance, som er en danskvandsmaskine fra Aga, hvor der kan tilsættes forskellige smagsvarianter.

Maskinen er bedst i test og du finder den her. 

 

Find andre køkkenmaskiner til studenten her, bl.a. ismaskine, saftpresser, bordgrill og blender.

 

 

 

 

vaeg ur egetraeVægur i eg

Et ur til væggen vil han sikkert komme til at mangle til et af rummene i den nye bolig. Dette stilrene ud fra Applicata vil passe godt ind på de fleste vægge og pynte i rummet. Uret måler 32 cm. i diameter og er 3 centimeter tykt.

Uret fås i egetræ og messing som på billedet eller i andre variationer f.eks. i røget eg eller med grønne visere.

 

 

 

 

 

 

Karaffel 

Mangler han en smart karaffel til vand eller hvad han nu vil bruge den til, er her en oplagt studentergave. Karaflen fra Eva Solo er lavet i glas med låg af rustfrit stål og silikone. Den kan rumme 1 liter.

Du finder køleskabskaraflen her, alternativt kan du se et stort udvalg af karafler her.

 

 

 

 

 

rive jern studenter gaveRivejern

Et rivejern skal han da ha´! Og dette fra Zone er endda også et smart et af slagsen, så han er fri for revet gulerod osv. ud til alle sider. Her bliver det nemlig samlet i en skål under.

Enkelt men genialt – du finder et jern at rive på her.

 

 

 

Find et stort udvalg af ideér til studentergaven her. 

 

brod kniv kokken redskabTil at skære

Der findes tonsvis af forskellige redskaber til køkkenet og en del af dem skal kunne skære. Der findes også knive til så mange ting, men her finder du en brødkniv, som næsten er uundværlig.

Denne er fra mærket Global og en yderst god brødkniv.

 

 

 

 

 

pizza hjul cykelEt andet redskab der kan skære, som han helt sikkert ikke kan klare sig uden, er en pizzaskærer. Denne version er ganske særlig, da den er formet som en Fixie cykel.

Find den sjove pizzaskærer fra Doiy Design her. 

 

 

 

 

 

 

Hvis du mangler flere ideer til skrub af gaver, så kan du læse vores artikel om Indflyttergaver.

 

Smykker

Måske tænker du at det ikke lige er smykker, du vil give ham studenten i gave, men vi har fundet nogle smykker han får brug for, når han skal til at være en rigtig mand.

slipsenaal sterling solvSlipsekæde

Når han skal til at være dressed up som en rigtig gentleman, så kan han få brug for slipsenål eller slipsekæde. Denne er med panserkæde i forgyldt sterling sølv, som du finder her.

Få mere inspiration til andre kæder og nåle her.

 

 

 

 

manchet knappper suitManchetknapper

Et andet “must have” til de fine fester er manchetknapper, så der er styr på skjorten. Og så kan han jo gøre sit suit personligt. Her finder du nogle rå firkantede manchetknapper med sorte streger.

Find endnu flere manchetknapper her.

 

 

 

 

laeder armbaand kalve skindLæderarmbånd

Du kan også vælge at give ham dette mere rustikke Son of Noa armbånd i kalveskind. Det består af brune snore holdt sammen af lås i blank stål.

Se nærmere på dette eller andre smarte læderarmbånd her. 

 

 

 

 

 

Ure

Der findes mange forskellige ting som vi kan se prestige i og det er også forskelligt fra mænd og kvinder. Men for mænd kan det bl.a. være biler og ure. Så hvad med at give studenten et ur i gave.

armbaand ur studenter gaveBrunt Dissing ur

Her er et tjekket og moderne ur fra danske Dissing. Det har en lækker brun læderrem og forgyldt urkasse. Målet for Dissing er at lave perfekte herreure til under 1000 kr.

Du finder det stilfulde og danske design her.

 

 

 

 

 


sort armbaand urMVMT ur

Uret her har et råt look med den sorte rem i børstet stål. Alt ved uret er sort undtagen den hvide datoviser og de to røde detaljer, som er sekundviseren og mærket MVMT.

Læs mere om uret her.

 

 

 

 

 

 

armbaand ur trae rustfri staalUr af træ

Original Grain er bl.a. et af de mærker, der laver ure af træ. Dette ur er lavet af en kombination af matsort rustfrit stål og Sapele træ, hvilket er med til at give det et helt særligt og unikt look.

Find det særlige ur til studenten her. 

 

 

 

Musik

Skru op for bassen og lad ham være en god DJ i studentertiden og mange fester efter. For musik skal der til, se nogle gaver hvor han kan høre musik for sig selv eller dele den med andre.

 

transportabel musik hojtaler forstaerkerVooni Cityrocker

Har han brug for mere transportabelt musik, så er denne forstærker og højtaler lige sagen. Den er nemlig bærbar og har et batteri der kan holde i 12 timer, så der burde være styr på musikken til en god aften. Telefoner og tablets kan kobles til via bluetooth eller AUX-kabel

Hvor Vooni Cityrocker er, finder du festen?
Find den til ham her i sort eller hvid.

 

 

 

bluetooth headset studentergaveBluetooth headset

Nu er det slut med at bøvle med ledningen når du skal høre musik, for med dette smarte headset foregår det helt trådløst via bluetooth. Hørebøfferne Jabra Move er et super lækkert design med lys og farver inspireret af den moderne storby.

Uovertruffen trådløs lyd -> Jabra Move Wireless.

 

 

 

 

internet radio mobil computerInternet-radio

Med denne smarte Goodmans Heritage radio har han afgang til tusindvis af radiostationer og han kan afspille musik fra sin computer eller styrer radioen fra sin smartphone.

Radioen har et flot og enkelt design i træ og brunt læder.

Læs mere om internetradioen her. 

 

 

 

 

vinyl plade spillerPladespiller

Er han hoppet med på den retro bølge og begyndt at lytte til de gamle vinyler, så er en pladespiller, som denne en god idé til studentergaven.

Pladespilleren har indbyggede højtalere og så er den transportabel, lige til at tage med på vejen.

Køb den her! Findes i forskellige farver.

 

 

 

Tasker

Det er nok mest kvinderne, man tænker der ejer alverdens tasker, men mændene har jo også brug for tasker til det ene og det andet. Der skal være en taske til skole, til weekendture, til rejser, til udflugter osv. Mangler ham studenten en taske, så find den til ham herunder.

computer taske studenter gaveComputertaske

En smart taske hvis han skal i gang med videregående uddannelse efter studentereksamen. Har plads til computer og har rum i forskellige størrelser. Tasken er i skind og fra mærket Spikes & Sparrow.

Køb en stilren taske til studenten her. 

 

 

 

 

Rejsetaske

Skal han f.eks. på højskole eller i militæret? Så er her den perfekte rejsetaske, når han lige skal et smut hjemad. Tasken har et stort indvendigt rum og indbygget pakkesystem.

Lyder det lige som noget for ham du skal til studentergilde ved?

Så klik her og for at finde denne Epic Explorer Gearbag.

 

 

 

 

Hardcase kuffert

Måske er han klar til at drage afsted på ferie efter alle anstrengelser, men mangler en kuffert. Giv ham en slidstærk en af slagsen, som vil holde til mange rejser. 

Denne hedder Carlo og er fra Cab Copenhagen. Den findes i hele 16 forskellige farver.

 

 

 

 

 

 

let smart vandrer rygsaekLet rygsæk

En smart og lækker rygsæk til f.eks. cykel- eller vandreture. Tasken er fra Deuter, den har god komfort og giver optimal bevægelsesfrihed.

Tag et kig på den marineblå Race X taske her. 

 

 

 

 

 

Bæltetaske 

Gør studenten klar til årets festivaler eller til rejsen i sommerferien. Bæltetasken er rummelig og gør det let at bære sine ting.

Tjek den moderne bæltetaske ud, som bæres på skrå over skulderen. Du kan også finde bæltetaske i andre udformninger og farver.

 

 

 

 

Mere inspiration til studentergaver til drenge

Der findes mange muligheder, når du er på jagt efter studentergaver til drenge. Har du ikke fundet den perfekte gave i artiklen ovenover, så kan du f.eks. kigge på artiklen om lir til iphone her.

 

En klassiker som de fleste studenter også har stående på gavebordet er hoptimisten. Der findes mange forskellige slags, men du kan finde denne blå Bumble hoptimist, hvor der medfølger et blåt, mørkeblåt, lilla og bordeaux bånd til studenterhuen.

Du finder her alle hoptimisterne.

 

 

 

 

 

Gode studentergaver til ham

Det kan være svært at vælge den perfekte studentergave til ham, mulighederne er mange, men pengene kan ikke række til det hele. Så hvad er det lige, han mangler mest? Når man skal vælge en studentergave til ham, kan det være en god ide at tænke på, hvad han nu skal lave. Måske skal han læse videre, eller også vælger han et tiltrængt sabbatår. Det kan også være at han flytter hjemmefra og for første gang skal prøve at stå på egne ben. Men inden da kan han få brug for lidt hjælp.

Skrub af gaver kommer i alle størrelser men plejer at blive modtaget med kyshånd. Hvis han flytter hjemmefra for at studere, kan en kaffemaskine være et godt valg, til ham der skal holde sig vågen til at lave lektier i flere timer. På et tidspunkt bliver han formentlig også lidt småsulten og får lyst til et hurtigt måltid. Her vil en toaster eller en brødrister falde på et tørt sted. Du kan sågar også give ham den første pose brød med på vejen.

Den selvstændige student kan også få brug for nogle køkkenredskaber, når han løber tør for mors mad i fryseren. Maden laver ikke sig selv, så han kan få brug for noget udstyr til at snitte og hakke med, eller i hvert fald noget han kan skære sin pizza med.

Den perfekte studentergave til ham

Man går som regel aldrig galt i byen med personlige gaver. Alle elsker at blive forkælet, dette gælder især studenten, der ønsker at gøre et godt førstehåndsindtryk, når han skal starte på et nyt studie eller på et nyt arbejde. Folk danner sig ofte et førstehåndsindtryk ud fra, hvad de ser, en god gave til studenten kan derfor være noget nyt og friskt, som han kan tage på. Et nyt ur kan både være en flot og en praktisk gave, til ham som har skæve studietider og skal passe sit job. Et ur kan også være med til at give ham en god start på studietiden, da hans udstråling og selvtillid vil være i top.

En gave som i studentertiden formentlig vil være velanset af studenten er musikkens gave eller rettere sagt en højtaler. En festlig studenteruge venter, og ofte fortsætter den hele sommeren. Med en transportabel højtaler kan han tage musikken med sig, hvor han vil, men han kan også holde et brag af en studenterfest derhjemme. En højtaler er en form for gave, der faktisk er flere gaver i en. For festen og gæsterne er også en gave i sig selv og ingen studenterfest uden musik. Det hele går her op i en højere enhed i form af den fedeste studenterfest.

Men det kan også være, at studenten er til en mere stille og rolig studenterfest med familien, fordi han ved, hvad der venter ham i løbet af sommeren, eller gør han?

Gaven han ikke forventer, kan overraske ham mest

Studentergaven til ham kan være et stort adrenalinsus. De ting der ikke står på ønskelisten ender ofte med at være de bedste gaver, fordi man ikke ved hvad man får. Studentergaven til ham kan derfor være den oplevelse, han aldrig vidste at han ønskede sig.

Hvis han er en rigtig adrenalinjunkie, kan et tandem udspring være lige noget for ham, han ved det bare ikke endnu. Det sus der går igennem hans krop vil give ham en oplevelse for livet, og det er endda en oplevelse, i kan få sammen. Man kan eventuelt gøre oplevelsen endnu mere spændende ved ikke at fortælle ham, hvad det er han skal men bare give ham en dato og adresse på, hvor han skal møde op. Man kan eventuelt også supplere oplevelsen med et hjemmelavet diplom, så han med sikkerhed aldrig vil glemme en af de vildeste studentergaver han har fået.

Det kan også være, at højder ikke er helt hans ting, men dette betyder ikke, at fart over feltet er krydset af listen. For selvom det ikke bliver i frit fald, så kan hans adrenalin komme til at pumpe helt ud i fingerspidserne. Hvis han elsker biler, kan en tur i en Lamborghini Gallado eller en anden hurtig bil være den perfekte studentergave. For en tid kan han udleve drømmen om at køre en drømmebil. Men det kan også være, at han er helt vild med en blanding af fart og forhindringer.

Tanken om at kunne risikere at køre ind i en forhindring kan få blodet til at sitre, men ikke desto mindre er det en fed oplevelse, som han med sikkerhed ikke vil være foruden. Efter at have siddet stille på skolebænken i flere år er det på tide at blive belønnet med en af de vildeste oplevelser, man kan få i Danmark. Han har måske fulgt med i nogle af bilprogrammerne i fjernsynet, men nu er det hans tur.

Har du erfaring med hvad der er gode og dårlige studentergaver til drenge, så del endelig din viden med os og de andre læsere. Så er der flere der kan komme skridtet nærmere den perfekte studentergave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *