Konfirmationsgaver til ham (2020)

Tiden til konfirmationer er kommet og det er nu I skal have styr på, hvad I giver konfirmanden i konfirmationsgave. For de fleste kan det ofte være svært at finde ud af, hvad man skal give en dreng i konfirmationsgave, da drenge ofte ikke kommer med så mange konfirmationsønsker. Med denne artikel håber vi, at du bliver klædt bedre på til at finde en god konfirmationsgave til ham, du skal til konfirmation hos.

Artiklen om idéer til konfirmationsgaver til ham er inddelt i følgende afsnit:
Oplevelsesgaver
Cykler og cykeltilbehør
Teknologi og elektronik
Tøj og accessories
Underholdning
Pengegaver

Oplevelsesgaver til konfirmanden

Mange konfirmander har svært ved at finde på nogle gode ønsker og det ender ofte med at være penge, som står på ønskesedlen. Oplevelsesgaver kan dog være svaret på en “kedelig” ønskeseddel fra drengen, som skal konfirmeres. Med en oplevelsesgave får konfirmanden en uforglemmelig oplevelse, som han vil kunne huske resten af sit liv.

Det viser sig også, at konfirmander er trætte af materielle gaver og hellere vil have oplevelser.


Prøv bodyflight – 5 stjernet oplevelse i vindtunnel 

Giv konfirmanden mulighed for at få luft under vingerne ved at forære ham denne populære oplevelsesgave til Danmarks eneste vindtunnel. Her kan han ved hjælp af kraftige motorer blive holdt oppe af en stærk luftstrøm, som giver en fornemmelse af at flyve.
Inden flyveturen vil han blive guidet af en dygtig instruktør, som også vil være til stede i vindtunnellen under hele flyveturen.

Oplevelsen foregår i Høje Taastrup, og da flyvekammeret er lavet af glas, vil det være muligt for familie og venner at kigge med, når konfirmanden tumler rundt i tunnellen.

Find bodyflight oplevelsen her.

 

Den ultimative biloplevelse – passager i en drømmebiltur-i-ferrari-2

Passager i en Ferrari! Med denne oplevelsesgaver har konfirmanden muligheden for at komme ud og køre (som passager) i en af verdens mest eftertragtede biler – en Ferrari 360 Spider. Turen foregår med fart over feltet på danske landeveje og motorveje, hvor konfirmanden får lov til at opleve den enorme accelerationshastighed! Ferrarien kan komme fra 0-100 km/t på 4 sekunder.

For at mor ikke skal blive helt bange, når konfirmanden modtager en gave som denne, er det værd at fortælle, at turen foregår med en erfaren chauffør og at der naturligvis køres indenfor lovens rammer, hvad angår hastigheder!

Prisen afhænger af hvor lang tid, han skal have lov til at opleve sin drømmebil!

Oplevelsen kan købes her! 

Se eventuelt det store udvalg af oplevelser i drømmebiler her.

PS. Hvis han hellere vil sidde i en Lamborghini, kan det også lade sig gøre og endda til samme priser. Med et klik her, kan du give konfirmanden en uforglemmelig oplevelse!

 

helikoptertur-4Passager i helikopter

En helikoptertur han sent vil glemme. Med denne oplevelse får konfirmanden muligheden for at se sin landsdel fra oven. Den dygtige pilot fortæller om området, mens der flyves hen over landskabet. I helikopteren er der plads til 3 foruden piloten.

Oplevelsen er noget helt for sig selv og kan ikke sammenlignes med noget andet, hvis ikke man har prøvet det. Line Müller har prøvet en tur og gav oplevelsen 5 ud af 5 stjerner og sagde:

“Fantastisk oplevelse. Alt gik som det skulle, og jeg følte mig sikker ved de mennesker der stod for det. Jeg var lidt nervøs inden, men helt uden begrundelse. Fik en vidunderlig tur på knap 10 minutter over det sydfynske øhav på en lun og solskinsrig dag :-)”

Du kan glæde konfirmanden ved at købe den uforglemmelige oplevelse her. 

 

En gåtur over Lillebælt

Endnu en oplevelse som foregår i højderne, denne gang 60 meter over havets overflade og 20 meter over kørebanen under, når man går hen over Den gamle Lillebæltsbro.

Som en af de eneste Europa, er denne oplevelse ganske unik og den indebærer både adrenalin og en smuk smuk udsigt.

Bridgewalking er billigere for dem under 16 år, hvilket også betyder konfirmanderne. Du måske derfor selv at hoppe med på gåturen over Lillebælt eller lade ham tage en af sine kammerater med på den uforglemmelige gåtur.

Køb her den yderst populære oplevelse i konfirmationsgave til ham. 

 

Virtual Reality

Lad ham træde ind i et utroligt univers med ufattelig mange muligheder. Han kan vælge mellem forskellige spil og tage på opdagelse rundt i den fede verden bag brillerne.

Hos VR Limitless er det ikke kun synssansen, der stimuleres, men med udstyr i den bedste klasse kommer han til at opleve den virtuelle virkelig på hele kroppen.

Giv ham en VR-oplevelse, som han helt sikkert vil have lyst til at prøve igen. Prisen gør det også muligt, at du kan give ham flere gavekort, så han kan tage dig eller nogle af sine kammerater med.

 

 

Se videoen med top 10 konfirmationsgaver til ham i oplevelseskategorien.

 

 

 

 

Gavekort til oplevelser

Alternativt til ovenstående oplevelser kan konfirmanden også få et åbent gavekort til oplevelsesgaver og derved selv bestemme, hvad han vil opleve. Du bestemmer selv beløbet, som gavekortet skal være på og han vælger, hvilken oplevelse han helst vil have.

Gavekortet til valgfrie oplevelsesgaver kan købes her. 

 

Find de mest populære oplevelser at give i konfirmationsgave her. 

 

Hvis du vil læse mere om oplevelsesgaver, har vi en hel artikel med titlen oplevelsesgaver til ham.

 

Cykler og cykeltilbehør til konfirmanden

Mange konfirmander har en cykel stående højt på deres ønskeseddel til konfirmationen og mange af dem er også så heldige at få en cykel i konfirmationsgave. Her er et par bud på nogle gode cykler og noget tilbehør, som er oplagt til en konfirmationsgave til en dreng.

Mountainbike

En rigtig fin mountainbike fra det italienske mærke Bianchi, som kan bruges både i skoven og til hverdagsbrug! Cyklen fra 2018 fås til kampagnepris. Der er rig mulighed for at indstille saddelhøjden, så den passer til konfirmanden. En perfekt cykel i forhold til pris og mulighederne for den nystartede mountain-biker.

Du kan læse mere om mountainbiken her eller se endnu flere mountianbikes her.

 

 

 

Centurion citybikecenturion cykel gave til konfirmation

Hvis han hellere vil have en almindelig citybike, findes der for eksempel denne Basic-model fra Centurion. Cyklen har grønt aluminium stel, kaliberbremse, 8 udvendige shimano gear og findes selvfølgelig i forskellige størrelser.

Du kan læse mere om den flotte grønne cykel her.

 

 

 

Fixie Cykelfixie cykel gave til konfirmanden

En minimalitisk og funky cykel med 1 indvendigt gear. Cyklen er fra Everton og modellen hedder funk. Stellet er af stål og den har kaliberbremse.

Skal cyklen være enkel i opbygning men funky i udseende, så køb Evertons Fixie cyklen til konfirmanden her.

 

 

Hvis det ikke lige var denne cykel, du ledte efter til konfirmanden, kan du se et stort udvalg af herrecykler her.

 

 

Cykelhjelm til konfirmanden

 

Testvinderen testvinder cykel hjelm konfirmation

En cykelhjelm skal der jo til, når man cykler. Denne hjelm fra Abus er kåret som testvinder, da den både har funktionel elegance og sikkerheden er i top. Hjelmen er justerbar og passer til de fleste hoveder! Cykelhjelmen har LED baglygte.

Prisen er en af Danmarks billigste.

Find testvinder-hjelmen her. 

 

 

 

Danmarks lettesteabus cykelhjelm konfirmanden

Abus har også lavet denne skaterhjelm, som med sine 278 gram er Danmarks letteste skaterhjelm.

Hjelmen er naturligvis også godkendt efter gældende lovgivning og har en rigtig god komfort.

Hjelmen kan købes her.

 

 

 

 

Teknologi til drengen der skal konfirmeres

fjernsyn til konfirmandenMange konfirmander ønsker sig forskelligt elektronik i konfirmationsgave og ofte er et TV en af de elektroniske gaveønsker.

Når der skal vælges TV til konfirmanden, er der især 3 ting, der er værd at være opmærksom på:

Størrelsen på TV’et: Hvor stor en skærm skal han have? Ofte er mellem 25 og 49 tommer at foretrække til et værelse.

Opløsningen på Tv’et: Desto højere opløsning desto bedre. Men høje opløsninger koster mange penge. Derfor bør det opvejes i forhold til det budget man har. Man bør gå efter et Tv med Full HD opløsning (1920 x 1080 pixels), og flere TV har i dag 4K Ulta HD (3840 x 2160 pixels). Langt de fleste Tv uanset pris er dog fine til en konfirmands værelse.

Prisen på TV’et (budget): Prisen bestemmer lidt hvilket TV, der skal vælges. Har I et budget? I så fald kan i med fordel sortere listen af muligheder efter pris.

Ved et klik her kommer I ind til en liste med mange TV og her vil I kunne finde et TV til konfirmanden. 

 

 

spillekonsol konfirmation gaveSpillekonsol til konfirmanden

Måske ønsker han sig en spillekonsol? Der er en del spillekonsoller på markedet og i stedet for at skrive en masse om de forskellige modeller, er her links til de forskellige konsoller, hvor der er mulighed for at læse en masse om dem.

Playstation 4 Pro – Klik her 

Nintendo Switch – Klik her 

Xbox One – Klik her

 

 

 

smartphone til konfirmandenMobiltelefon til konfirmanden

Hvis han har skrevet mobiltelefon på ønskesedlen til sin konfirmation, har han formentlig også skrevet hvilket mærke eller hvilken model?

Der findes et stort udvalg af forskellige mobiltelefoner og der kommer hele tiden nye til. Derfor giver det ikke meget mening at anbefale en konkret model i denne artikel, da artiklen så vil være forældet efter ganske få måneder.

I stedet anbefaler vi dig at kigge her, hvor du finder et stort udvalg af mobiltelefoner til lave priser. 

 

 

laptop konfirmation gaveBærbar computer

Et ønske der helt sikkert står højt på mange af konfirmandernes ønskesedler er en bærbar computer. De skal i højere grad til at anvendes i undervisningen i skolen og vil også blive yderst værdsat i fritiden.

Du kan her finde et stort udvalg af forskellige bærbare computere. Dette er f.eks. af mærkerne Asus, HP, Acer og Lenovo.

Du finder selvfølgelig også det populære brand Apple i ovenstående link. En MacBook Pro vil også være yderst højt rangeret hos konfirmanderne rundt i landet.

Find MacBook Pro ved et klik her. 

 

 

traadlose horetelefonerHøretelefoner

Disse høretelefoner fra Pioneer er trådløse og i et lækkert design. De har en fantastisk lyd, der særligt excellerer i det lavfrekvente.

Konfirmanden, som du skal give en gave, vil sikker blive ret imponeret over den gode lyd i disse seje høretelefoner.

 

 

 

 

 

gode creative hojtalereHøjtalere

Hvis han prioriterer, at lyden skal være helt i top, omend det er fra et computerspil eller musik, der skal afspilles, så er disse Gigaworks T40-højtalere det bedste valg.

Højtalerne beskrives til at give en lydoplevelse, man ikke troede var mulig.

Læs mere om de gode højtalere fra Creative her. 

 

 

 

 

 

smart 3d printer3D printer

Med en 3D printer sættes hans fantasi og kreative evner på spil, når et nyt univers åbner sig og han kan skabe (næsten) lige hvad han vil.

Denne XYZ da Vinci Junior 3D printer har brugervenligheden og brugersikkerheden helt i top.

Læs flere detaljer om 3D printeren her. 

 

 

 

Tøj og accessories

Selvom mange drenge til deres non- eller konfirmation oftest har fokus på pengene som gave, så kan nyt tøj og forskellige accessories som solbriller, bælte og ure også snige sig ind på gavebordet til konfirmandens glæde. Tag et kig herunder og bliv inspireret til flere konfirmationsgaver til ham.

 

Sweatshirt

En helt simpel sweatshirt fra Le Baiser kan man ikke gå helt galt i byen med. Den kan passe ind i stilen hos de fleste konfirmander, da sort kan gå til det meste.

Find hættetrøjen fra Le Baiser her. 

Hvis du alligevel tror at mærket eller farvet ikke passer til hans klædeskab, så tag et kig efter andre trøjer her. 

 

 

 

 

Bukserstretch denim jeans

Et af de der par bukser, hvor nogle fra den lidt ældre generation spørger, om bukserne har været billigere, når der er huller i dem. Hvis han kan udstå disse kommentarer og hoppe med på moden, så er disse smalle jeans fra Gabba måske en idé til en gave til ham.

Find disse denim bukser med stretch og huller ved knæene her. 

 

 

 

 

 

Varm jakkevarm behagelig jakke

Måske kan det virke dumt at give en alt for varm jakke, når foråret er over os, men i Danmark varer vinteren ofte helt ind i konfirmationstiden. Det kan også være han har brug for en ny smart jakke til næste vinter- og skisæson.

Jakken Grytnäs er fra 2117 of Sweden og har høj åndbarhed og vandsøjletryk på 10.000 mm.

Du kan også tage et kig på andre flotte vinterjakker og trøjer til konfirmanden her. 

 

 

Vans

Dette par sko fra Vans hedder Old Skool. De sorte og hvide sko er fremstillet i kanvas og ruskind, hvilket konfirmanden nok er lige glad med, bare de er fede og det må man sige at de er.

Giv ham et par holdbare og retro sko fra Vans. 

 

 

 

 

En smart cap

Enhver dårlig hårdag kan reddes af en cap og så kan den også være med til at fuldende dagens look. Du kan give ham den populære sorte cap fra Adidas, som også findes i andre farver.

Giv denne Adidas cap for sig selv i konfirmationsgave eller brug den som en lille ekstra ting til at færdiggøre resten af gaven til ham.

Du kan også finde andre caps og hatte her.

 

 

 

 

Bælte

Dette bælte er fra Tiger of Sweden og det er fremstillet i 100% læder. Der er tale om et flot og klassisk sort bælte, der måler 3 cm i bredde.

Giv ham mulighed for at holde bukserne oppe på at classy måde med et bælte fra Hugo Boss, Sand, Ralph Lauren eller Tommy Hilfiger.

 

 

 

 

 

 

Pung

Med alle de penge, som han formentlig får til sin non- eller konfirmation, har han da brug for et sted at opbevare dem. Godt nok kan alle pengene sikkert ikke være i denne pung, men han får en yderst lækker pung fra Hugo Boss, som vil holde mange år ud i fremtiden.

Hvis pungen er for stor, er der også mulighed for at finde kortholdere eller en slim wallet her.

 

 

 

 

Solbrillersmarte orange solbriller

Gør ham klar til en dag i solen med disse smarte solbriller fra A. Kjærbede. Der er tale om en clubmaster solbrille i en smart orange farve.

En fin brille til en god pris, hvis han ikke er helt klar til at passe på de dyreste designer briller.

Skal han have solbriller i den lidt dyrere ende, kan du tage et kig her.

 

 

 

Armbåndsurdw armbaands ur

En gaveidé som kan bruges hver eneste dag og glæde i mange år. Dette elegante ur, fra det kendte svenske brand Daniel Wellington, er fremstillet i lækkert brunt læder og rosa forgyldt stål.

Kig nærmere på dette flotte armbåndsur til årets konfirmationsgave. 

Er dette ur ikke sagen, så fortvivl ikke, du kan finde et stort udvalg af lækre herreure her.

 

 

Kategorien med tøj og accesories er ikke blevet meget farverig i denne artikel om konfirmationsgaver til ham. Hvis du mener, at ham du skal give en konfirmationsgave ikke kun er til sort og mørke farver, så find tøj og accessories, der er mere farverigt og mønstret her.

 

Underholdning

I denne kategori finder du en god blanding af forskellige gaveideér, men fælles for dem alle er, at de på en eller anden vis kan underholde konfirmanden. Det kan være bøger, spil eller forskellige gadgets.

hoverkart gokart sjovHoverkart 2.0

Hvis han har et Airboard, kan du med dette tilbehør forvandle den til en gokart. Den er nem og utrolig sjov af betjene. Gør ham klar til race med denne Hoverkart.

Læs mere om dette udstyr her. 

 

 

 

Ternet Ninja 2 ternet ninja 2 bog

Børnebogen fra Anders Matthesen, som er filmatiseret og tog os alle med storm, får nu en efterfølger: Ternet Ninja 2. Bogen udkom d. 28. juni 2019.

Har han endnu ikke læst etteren, kan du købe Ternet Ninja her.

 

 

 

 

 

cluedo braetspil

Brætspil

Om han er til quiz, selskabsspil eller strategi, så findes der helt sikkert også et brætspil, som falder i hans smag.

Her er det klassiske mysteriespil Cluedo, hvor du skal finde morder, mordvåben og drabssted ud fra forskellige ledetråde.

Led efter andre brætspil, klassiske og nye, til konfirmanden her. 

 

 

Sammenklappelig dronelille drone sammenklappelig

Giv ham mulighed for at mestre flyvningen af denne FPV-drone, som samtidig kan streame live-video lige til hans smart-phone, som også bruges til at styre dronen.

Læs mere om den sammenklappelige lomme-drone her. 

Du kan også kigge på andre droner til konfirmanden her.

 

 

Klik dig videre til mange andre sjove gadgets og underholdende gaver til konfirmanden her.

 

penge gave money mazePengegaver til konfirmationen

Vi har tidligere skrevet en omfattende artikel om pengegaver , som vi vil anbefale dig at læse, hvis du skal give konfirmanden en pengegave!

Der findes mange gode måder at give penge til konfirmanden på, og det behøver ikke at være i en kedelig konvolut, hvor han nemt kan regne ud, hvad han får.

 

Læs artiklen om pengegaver og bliv klogere på, hvordan du laver en kreativ og sjov pengegave!

 

Du kan f.eks. finde denne Money-Maze, som du ser på billedet. Her bliver pengene låst inde i midten af kuben, hvor han skal have en kugle rundt i en labyrint, før han kan få fat i pengene.

Den perfekte gave til konfirmanden

Drenge har tit svært ved at finde på ønsker, når det kommer til at lave en ønskeseddel. Derfor ender de ofte bare med et stykke halvblankt papir med nogle få ønsker på, hvor et af dem formentlig er penge. Penge kan være en udmærket gave, specielt hvis du pifter selve præsentationen af pengene lidt op, men når der er tale om en konfirmationsgave til ham, så kan det være, at man som gæst skal tænke lidt mere ud af boksen, når overgangen fra barn til mand skal fejres.

Ting, der indeholder teknologi, falder altid i god jord hos drenge. De bruger i løbet af deres teenageår mange timer på at benytte sig af hverdagens teknologi, hvilket giver nogle gode muligheder for at finde en teknologisk gave til konfirmanden. Et tv kan for eksempel være en yderst god gave til konfirmanden, som gerne vil have lidt mere privatliv, når han er sammen med vennerne, så de ikke altid forstyrres af mor og far, som lige skal støvsuge og lave mad, eller lillesøster der skal lege med dukker foran skærmen i stuen.

Det kan også være, at han i forvejen har et tv på sit værelse, men der er ingen, der siger, at det ikke kan blive endnu federe at have et tv. Konfirmationsgaven til ham kan nemlig være en spillekonsol, som han kan spille på, når han lige mangler en pause fra lektierne, eller når han vil udfordre sine venner til kamp online. Mange drenge ønsker sig tit spillekonsoller eller penge til spilopgraderinger i blandt andet fødselsdagsgave og julegave, så selvom en spillekonsol måske ikke står på konfirmandens ønskeliste, er det ikke ensbetydende med, at han ikke i høj grad ønsker sig en. Tanken har måske bare ikke strejfet ham endnu.

Hvor meget skal konfirmandens gave koste?

En drengs konfirmation er en stor dag i hans liv og er derfor også en lidt større begivenhed end for eksempel en fødselsdagsfest. Prisniveauet på konfirmandens gave er derfor ofte også lidt højere, end hvad man normalt plejer at give i gave. Det er måske også derfor, at konfirmanderne ikke altid ønsker sig de helt store ting og oplevelser til deres konfirmation, da de ikke er vant til at ønske sig gaver i det prisleje. Men dette betyder også, at konfirmanden er nemmere at overraske med gaver, som har en lidt større betydning. Oplevelsesgaver er noget, som konfirmanden ofte ikke i sin vildeste fantasi kan tænke sig frem til og lige netop derfor, er dette nogle af de bedste konfirmationsgaver, man kan give.

En helikoptertur er ikke noget man lige oplever til hverdag, og mange oplever det ikke engang i løbet af deres liv, derfor ved konfirmanden heller ikke, hvad han har i vente. Konfirmationsgaven til ham kan derfor være en helikoptertur, hvor han får mulighed for at se Danmark fra oven, imens han bliver guidet af en erfaren pilot. Foruden piloten er der plads til tre i helikopteren, så han kan tage sine venner eller familie med og skabe en oplevelse, som de alle vil have sammen.

Måske er konfirmanden til lidt mere fart over feltet og elsker at se på hurtige biler, der suser forbi på landevejene. En tur i en rigtig drømmebil kan her være den perfekte konfirmationsgave til ham, som selv drømmer om en dag at eje en bil udover det sædvanlige. En tur i en Ferrari 360 eller en Lamborghini kan være en drøm, der går i oplevelse for en konfirmand, der af gode grunde endnu ikke har kørekort. Måske for første gang i hans liv kommer han til at mærke vinden i håret, og blodet der pumper helt ud i tåspidserne, hvilket med sikkerhed ikke vil være en oplevelse, som ryger i glemmebogen.

Personlige konfirmationsgaver er et hit

Når konfirmanden nu indtræder i de voksnes rækker, kan det være på tide, at han selv begynder at transportere sig i skole, hvis han ikke allerede gør det. En meget praktisk og populær konfirmationsgave til ham er derfor også en cykel, som han kan bruge til at komme rundt, når han har lyst, og til hvor han har lyst. En ny cykel kan eventuelt også suppleres med en ny cykelhjelm, så han har sikkerheden i orden. Det kan godt gå lidt stærkt, når drenge er ude på cyklen, nogle gange kører de om kap, mens den andre gange står på fuld fart ned ad en bakke, det er derfor vigtigt, at sikkerheden er på sin plads.

Måske er konfirmanden ikke til så meget fart over feltet men derimod mere til at passe sit udseende. Den perfekte konfirmationsgave til ham kan derfor være et nyt ur, som kan give ham et mere voksent udtryk, til når han skal tilbage i skole igen. Et nyt ur kan derudover også hjælpe ham med at sikre, at han aldrig kommer for sent til time.

Vi håber at du fundet den perfekte konfirmationsgave til ham her på siden. Vi har udformet ovenstående liste med én ting i mente – og det er at du forlader siden med den perfekte konfirmationsgave til ham. Om end ikke mindst så håber vi at du forlader siden her med én bedre idé til konfirmationsgaven i 2020. Så hvis ikke du har fundet den rigtige konfirmationsgave her på siden, så håber vi at du har ladt dig inspirere og derved er på rette kurs efter den helt rigtige konfirmationsgave til ham.

Sidst men ikke mindst vil vi rigtig gerne høre fra dig. Kunne du bruge artiklen “Konfirmationsgaver til ham” til noget? Hvad giver du ham i konfirmationsgave? Har du andre gode råd til konfirmationsgaver? Ordet er dit nedenfor i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *