Konfirmationsgaver til ham (2023)

Konfirmationsgaver til ham (2023)

Tiden til konfirmationer er kommet og det er nu I skal have styr på, hvad I giver konfirmanden i konfirmationsgave. For de fleste kan det ofte være svært at finde ud af, hvad man skal give en dreng i konfirmationsgave, da drenge ofte ikke kommer med så mange konfirmationsønsker. Med denne artikel håber vi, at du bliver klædt bedre på til at finde en god konfirmationsgave til ham, du skal til konfirmation hos.

Spring til kategori

Oplevelsesgaver til konfirmanden

Mange konfirmander har svært ved at finde på nogle gode ønsker og det ender ofte med at være penge, som står på ønskesedlen. Oplevelsesgaver kan dog være svaret på en “kedelig” ønskeseddel fra drengen, som skal konfirmeres. Med en oplevelsesgave får konfirmanden en uforglemmelig oplevelse, som han vil kunne huske resten af sit liv.

Det viser sig også, at konfirmander er trætte af materielle gaver og hellere vil have oplevelser.

Se oplevelserne her

Cykler og cykeltilbehør til konfirmanden

Mange konfirmander har en cykel stående højt på deres ønskeseddel til konfirmationen og mange af dem er også så heldige at få en cykel i konfirmationsgave. Her er et par bud på nogle gode cykler og noget tilbehør, som er oplagt til en konfirmationsgave til en dreng.

Find idéer til cykler her

Teknologi til drengen der skal konfirmeres

Mange konfirmander ønsker sig forskelligt elektronik i konfirmationsgave og ofte er et TV en af de elektroniske gaveønsker.

Når der skal vælges TV til konfirmanden, er der især 3 ting, der er værd at være opmærksom på:

Størrelsen på TV’et: Hvor stor en skærm skal han have? Ofte er mellem 25 og 49 tommer at foretrække til et værelse.

Opløsningen på Tv’et: Desto højere opløsning desto bedre. Men høje opløsninger koster mange penge. Derfor bør det opvejes i forhold til det budget man har. Man bør gå efter et Tv med Full HD opløsning (1920 x 1080 pixels), og flere TV har i dag 4K Ulta HD (3840 x 2160 pixels). Langt de fleste Tv uanset pris er dog fine til en konfirmands værelse.

Prisen på TV’et (budget): Prisen bestemmer lidt hvilket TV, der skal vælges. Har I et budget? I så fald kan i med fordel sortere listen af muligheder efter pris.

Find inspiration her

Tøj og accessories

Selvom mange drenge til deres non- eller konfirmation oftest har fokus på pengene som gave, så kan nyt tøj og forskellige accessories som solbriller, bælte og ure også snige sig ind på gavebordet til konfirmandens glæde. Tag et kig herunder og bliv inspireret til flere konfirmationsgaver til ham.

Find smart tøj her

Kategorien med tøj og accessories er ikke blevet meget farverig i denne artikel om konfirmationsgaver til ham. Hvis du mener, at ham du skal give en konfirmationsgave ikke kun er til sort og mørke farver, så find tøj og accessories, der er mere farverigt og mønstret her.

Pengegaver

Vi har tidligere skrevet en omfattende artikel om pengegaver , som vi vil anbefale dig at læse, hvis du skal give konfirmanden en pengegave! Der findes mange gode måder at give penge til konfirmanden på, og det behøver ikke at være i en kedelig konvolut, hvor han nemt kan regne ud, hvad han får.

Læs artiklen om pengegaver og bliv klogere på, hvordan du laver en kreativ og sjov pengegave!

 

Idéer til den lille ekstra pengegave

Den perfekte gave til konfirmanden

Drenge har tit svært ved at finde på ønsker, når det kommer til at lave en ønskeseddel. Derfor ender de ofte bare med et stykke halvblankt papir med nogle få ønsker på, hvor et af dem formentlig er penge. Penge kan være en udmærket gave, specielt hvis du pifter selve præsentationen af pengene lidt op, men når der er tale om en konfirmationsgave til ham, så kan det være, at man som gæst skal tænke lidt mere ud af boksen, når overgangen fra barn til mand skal fejres.

Ting, der indeholder teknologi, falder altid i god jord hos drenge. De bruger i løbet af deres teenageår mange timer på at benytte sig af hverdagens teknologi, hvilket giver nogle gode muligheder for at finde en teknologisk gave til konfirmanden. Et tv kan for eksempel være en yderst god gave til konfirmanden, som gerne vil have lidt mere privatliv, når han er sammen med vennerne, så de ikke altid forstyrres af mor og far, som lige skal støvsuge og lave mad, eller lillesøster der skal lege med dukker foran skærmen i stuen.

Det kan også være, at han i forvejen har et tv på sit værelse, men der er ingen, der siger, at det ikke kan blive endnu federe at have et tv. Konfirmationsgaven til ham kan nemlig være en spillekonsol, som han kan spille på, når han lige mangler en pause fra lektierne, eller når han vil udfordre sine venner til kamp online. Mange drenge ønsker sig tit spillekonsoller eller penge til spilopgraderinger i blandt andet fødselsdagsgave og julegave, så selvom en spillekonsol måske ikke står på konfirmandens ønskeliste, er det ikke ensbetydende med, at han ikke i høj grad ønsker sig en. Tanken har måske bare ikke strejfet ham endnu.

Hvor meget skal konfirmandens gave koste?

En drengs konfirmation er en stor dag i hans liv og er derfor også en lidt større begivenhed end for eksempel en fødselsdagsfest. Prisniveauet på konfirmandens gave er derfor ofte også lidt højere, end hvad man normalt plejer at give i gave. Det er måske også derfor, at konfirmanderne ikke altid ønsker sig de helt store ting og oplevelser til deres konfirmation, da de ikke er vant til at ønske sig gaver i det prisleje. Men dette betyder også, at konfirmanden er nemmere at overraske med gaver, som har en lidt større betydning. Oplevelsesgaver er noget, som konfirmanden ofte ikke i sin vildeste fantasi kan tænke sig frem til og lige netop derfor, er dette nogle af de bedste konfirmationsgaver, man kan give.

En helikoptertur er ikke noget man lige oplever til hverdag, og mange oplever det ikke engang i løbet af deres liv, derfor ved konfirmanden heller ikke, hvad han har i vente. Konfirmationsgaven til ham kan derfor være en helikoptertur, hvor han får mulighed for at se Danmark fra oven, imens han bliver guidet af en erfaren pilot. Foruden piloten er der plads til tre i helikopteren, så han kan tage sine venner eller familie med og skabe en oplevelse, som de alle vil have sammen.

Måske er konfirmanden til lidt mere fart over feltet og elsker at se på hurtige biler, der suser forbi på landevejene. En tur i en rigtig drømmebil kan her være den perfekte konfirmationsgave til ham, som selv drømmer om en dag at eje en bil udover det sædvanlige. En tur i en Ferrari 360 eller en Lamborghini kan være en drøm, der går i oplevelse for en konfirmand, der af gode grunde endnu ikke har kørekort. Måske for første gang i hans liv kommer han til at mærke vinden i håret, og blodet der pumper helt ud i tåspidserne, hvilket med sikkerhed ikke vil være en oplevelse, som ryger i glemmebogen.

Personlige konfirmationsgaver er et hit

Når konfirmanden nu indtræder i de voksnes rækker, kan det være på tide, at han selv begynder at transportere sig i skole, hvis han ikke allerede gør det. En meget praktisk og populær konfirmationsgave til ham er derfor også en cykel, som han kan bruge til at komme rundt, når han har lyst, og til hvor han har lyst. En ny cykel kan eventuelt også suppleres med en ny cykelhjelm, så han har sikkerheden i orden. Det kan godt gå lidt stærkt, når drenge er ude på cyklen, nogle gange kører de om kap, mens den andre gange står på fuld fart ned ad en bakke, det er derfor vigtigt, at sikkerheden er på sin plads.

Måske er konfirmanden ikke til så meget fart over feltet men derimod mere til at passe sit udseende. Den perfekte konfirmationsgave til ham kan derfor være et nyt ur, som kan give ham et mere voksent udtryk, til når han skal tilbage i skole igen. Et nyt ur kan derudover også hjælpe ham med at sikre, at han aldrig kommer for sent til time.

Vi håber at du fundet den perfekte konfirmationsgave til ham her på siden. Vi har udformet ovenstående liste med én ting i mente – og det er at du forlader siden med den perfekte konfirmationsgave til ham. Om end ikke mindst så håber vi at du forlader siden her med én bedre idé til konfirmationsgaven i 2022. Så hvis ikke du har fundet den rigtige konfirmationsgave her på siden, så håber vi at du har ladt dig inspirere og derved er på rette kurs efter den helt rigtige konfirmationsgave til ham.

Sidst men ikke mindst vil vi rigtig gerne høre fra dig. Kunne du bruge artiklen “Konfirmationsgaver til ham” til noget? Hvad giver du ham i konfirmationsgave? Har du andre gode råd til konfirmationsgaver? Ordet er dit nedenfor i kommentarfeltet.