Konfirmationsgaver til ham

Tiden til konfirmationer er kommet og det er nu I skal have styr på, hvad I giver konfirmanden i konfirmationsgave. For de fleste kan det ofte være svært at finde ud af, hvad man skal give en dreng i konfirmationsgave, da drenge ofte ikke kommer med så mange konfirmationsønsker. Med denne artikel håber vi, at du bliver klædt bedre på til at finde en god konfirmationsgave til ham du skal til konfirmation hos.

Artiklen om idéer til konfirmationsgaver til ham er inddelt i følgende afsnit:
Oplevelsesgaver
Cykler og cykeltilbehør
Teknologi og elektronik
Tøj og accessories
Pengegaver

Oplevelsesgaver til konfirmanden

Mange konfirmander har svært ved at finde på nogle gode ønsker og det ender ofte med at være penge, som står på ønskesedlen. Oplevelsesgaver kan dog være svaret på en “kedelig” ønskeseddel fra drengen, som skal konfirmeres. Med en oplevelsesgave får konfirmanden en uforglemmelig oplevelse, som han vil kunne huske resten af sit liv.

Det viser sig også, at konfirmander er trætte af materielle gaver og hellere vil have oplevelser. Læs mere her ->


Prøv bodyflight – 5 stjernet oplevelse i vindtunnel 

Giv konfirmanden mulighed for at få luft under vingerne ved at forære ham denne populære oplevelsesgave til Danmarks eneste vindtunnel. Her kan han ved hjælp af kraftige motorer blive holdt oppe af en stærk luftstrøm, som giver en fornemmelse af at flyve.
Inden flyveturen vil han blive guidet af en dygtig instruktør, som også vil være til stede i vindtunnellen under hele flyveturen.

Oplevelsen foregår i Høje Taastrup, og da flyvekammeret er lavet af glas, vil det være muligt for familie og venner at kigge med, når konfirmanden tumler rundt i tunnellen.

Find bodyflight oplevelsen her.

 

Den ultimative biloplevelse – passager i en drømmebiltur-i-ferrari-2

Passager i en Ferrari! Med denne oplevelsesgaver har konfirmanden muligheden for at komme ud og køre (som passager) i en af verdens mest eftertragtede biler – en Ferrari 360 Spider. Turen foregår med fart over feltet på danske landeveje og motorveje, hvor konfirmanden får lov til at opleve den enorme accelerationshastighed! Ferrarien kan komme fra 0-100 km/t på 4 sekunder.

For at mor ikke skal blive helt bange, når konfirmanden modtager en gave som denne, er det værd at fortælle, at turen foregår med en erfaren chauffør og at der naturligvis køres indenfor lovens rammer, hvad angår hastigheder!

Prisen afhænger af hvor lang tid, han skal have lov til at opleve sin drømmebil!

Oplevelsen kan købes her! 

Se eventuelt det store udvalg af oplevelser i drømmebiler her.

PS. Hvis han hellere vil sidde i en Lamborghini, kan det også lade sig gøre og endda til samme priser. Med et klik her, kan du give konfirmanden en uforglemmelig oplevelse!

 

helikoptertur-4Passager i helikopter

En helikoptertur han sent vil glemme. Med denne oplevelse får konfirmanden muligheden for at se sin landsdel fra oven. Den dygtige pilot fortæller om området, mens der flyves hen over landskabet. I helikopteren er der plads til 3 foruden piloten.

Oplevelsen er noget helt for sig selv og kan ikke sammenlignes med noget andet, hvis ikke man har prøvet det. Line Müller har prøvet en tur og gav oplevelsen 5 ud af 5 stjerner og sagde:

“Fantastisk oplevelse. Alt gik som det skulle, og jeg følte mig sikker ved de mennesker der stod for det. Jeg var lidt nervøs inden, men helt uden begrundelse. Fik en vidunderlig tur på knap 10 minutter over det sydfynske øhav på en lun og solskinsrig dag :-)”

Der er en rigtig god video, som viser hvad det vil sige at få en tur i en helikopter. Videoen kan ses her! Men oplevelsen er langt mere værd end det, der kan vises med video.

Du kan gøre konfirmanden glad ved at købe den uforglemmelige oplevelse her. 

 

En gåtur over Lillebælt

Endnu en oplevelse som foregår i højderne, denne gang 60 meter over havets overflade og 20 meter over kørebanen under, når man går hen over Den gamle Lillebæltsbro.

Som en af de eneste Europa, er denne oplevelse ganske unik og den indebærer både adrenalin og en smuk smuk udsigt.

Bridgewalking er billigere for dem under 16 år, hvilket også betyder konfirmanderne. Du måske derfor selv at hoppe med på gåturen over Lillebælt eller lade ham tage en af sine kammerater med på den uforglemmelige gåtur.

Køb her den yderst populære oplevelse i konfirmationsgave til ham. 

 

Virtual Reality

Lad ham træde ind i et utroligt univers med ufattelig mange muligheder. Han kan vælge mellem forskellige spil og tage på opdagelse rundt i den fede verden bag brillerne.

Hos VR Limitless er det ikke kun synssansen, der stimuleres, men med udstyr i den bedste klasse kommer han til at opleve den virtuelle virkelig på hele kroppen.

Giv ham en VR-oplevelse, som han helt sikkert vil have lyst til at prøve igen. Prisen gør det også muligt, at du kan give ham flere gavekort, så han kan tage dig eller nogle af sine kammerater med.

Se en video med top 10 konfirmationsgaver i oplevelseskategorien fra 2017.

 

Gavekort til oplevelser

Alternativt til ovenstående oplevelser kan konfirmanden også få et åbent gavekort til oplevelsesgaver og derved selv bestemme, hvad han vil opleve. Du bestemmer selv beløbet, som gavekortet skal være på og han vælger, hvilken oplevelse han helst vil have.

Gavekortet til valgfrie oplevelsesgaver kan købes her. 

 

Find de mest populære oplevelser at give i konfirmationsgave her. 

 

Hvis du vil læse mere om oplevelsesgaver, har vi en hel artikel med titlen oplevelsesgaver til ham

 

Cykler og cykeltilbehør til konfirmationen

Mange konfirmander har en cykel stående højt på deres ønskeseddel til konfirmationen og mange af dem er også så heldige at få en cykel i konfirmationsgave. Her er et par bud på nogle gode cykler og noget tilbehør, som er oplagt til en konfirmationsgave til en dreng.

Mountainbike

En rigtig fin mountainbike fra det italienske mærke Bianchi, som kan bruges både i skoven og til hverdagsbrug! Cyklen fra 2018 fås til kampagnepris. Der er rig mulighed for at indstille saddelhøjden, så den passer til konfirmanden. En perfekt cykel i forhold til pris og mulighederne for den nystartede mountain-biker.

Du kan læse mere om mountainbiken her eller se endnu flere mountianbikes her.

 

 

 

Kildemoes Urban YOB 8g Herre Blå 2016-0Kildemoes citybike

Hvis han hellere vil have en almindelig citybike, findes der for eksempel denne model fra Kildemoes. Cyklen har blåt aluminium stel, 8 udvendige gear og findes selvfølgelig i forskellige størrelser.

Du kan læse mere om den flotte blå cykel her.

 

 

 

Hvis det ikke lige var denne cykel, du ledte efter til konfirmanden, kan du se et stort udvalg af herrecykler her.

 

 

Cykelhjelm til konfirmanden

Cykelhjelm Abus Urban-I v.2 med LED lys Matsort

Testvinderen

En cykelhjelm skal der jo til, når man cykler. Denne hjelm fra Abus er kåret som testvinder, da den både har funktionel elegance og sikkerheden er i top. Hjelmen er justerbar og passer til de fleste hoveder! Cykelhjelmen har LED baglygte.

Prisen er en af Danmarks billigste.

Find testvinder-hjelmen her. 

 

 

 

Cykel- og skaterhjelm Abus Aven-U Letvægt MatsortDanmarks letteste

Abus har også lavet denne skaterhjelm, som med sine 278 gram er Danmarks letteste skaterhjelm.

Hjelmen er naturligvis også godkendt efter gældende lovgivning og har en rigtig god komfort.

Hjelmen kan købes her.

 

 

 

 

Teknologi til drengen der skal konfirmeres

Philips 55PFL4528T

Mange konfirmander ønsker sig forskelligt elektronik i konfirmationsgave og ofte er et TV en af de elektroniske gaveønsker.

Når der skal vælges TV til konfirmanden, er der især 3 ting, der er værd at være opmærksom på:

Størrelsen på TV’et: Hvor stor en skærm skal han have? Ofte er mellem 25 og 42 tommer at foretrække til et værelse.

Opløsningen på Tv’et: Desto højere opløsning desto bedre. Men høje opløsninger koster mange penge. Derfor bør det opvejes i forhold til det budget man har. Man bør gå efter et Tv med Full HD opløsning (1920 x 1080 pixels), og flere TV har i dag 4K Ulta HD (3840 x 2160 pixels). Langt de fleste Tv uanset pris er dog fine til en konfirmands værelse.

Prisen på TV’et (budget): Prisen bestemmer lidt hvilket TV, der skal vælges. Har I et budget? I så fald kan i med fordel sortere listen af muligheder efter pris.

Ved et klik her kommer I ind til en liste med mange TV og her vil I kunne finde et TV til konfirmanden. 

 

 

Sony PlayStation 4 1.000 GB konsolSpillekonsol til konfirmanden

Måske ønsker han sig en spillekonsol? Der er en del spillekonsoller på markedet og i stedet for at skrive en masse om de forskellige modeller, er her links til de forskellige konsoller, hvor der er mulighed for at læse en masse om dem.

Playstation 4 Pro (ps4) – Klik her 

Nintendo Switch – Klik her 

 

 

 

FIFA 18 /PS4

Hvis gaven ikke skal være helt så stor, har du mulighed for at give forskellige spil til den konsol, som han har eller du ved han måske får. Find herunder spil til de forskellige konsoller.

Playstation 4 spil – Klik her

Playstation 3 spil – klik her 

Nintendo Switch spil – Klik her

Xbox 360 spil – klik her 

 

 

 

 

Samsung Galaxy S7 Edge 32 GB GoldMobiltelefon til konfirmanden

Hvis han har skrevet mobiltelefon på ønskesedlen til sin konfirmation, har han formentlig også skrevet hvilket mærke eller hvilken model?

Der findes et stort udvalg af forskellige mobiltelefoner og der kommer hele tiden nye til. Derfor giver det ikke meget mening at anbefale en konkret model i denne artikel, da artiklen så vil være forældet efter ganske få måneder.

I stedet anbefaler vi dig at kigge her, hvor du finder et stort udvalg af mobiltelefoner til lave priser. 

 

 

 

 

Apple MacBook Pro 13" med Touch Bar MLH12DK/A - Space GreyBærbar computer

Et ønske der 100% står højt på mange af konfirmandernes ønskesedler er en bærbar computer. De skal i højere grad til at anvendes i undervisningen i skolen og vil også blive yderst værdsat i fritiden.

Du kan her finde et stort udvalg af forskellige bærbare computere. Dette er f.eks. af mærkerne Asus, HP, Acer og Lenovo.

Du finder selvfølgelig også det populære brand Apple i ovenstående link. En MacBook Pro vil også være yderst højt rangeret hos konfirmanderne rundt i landet. Den bærbare computer er både hurtigere og lettere end nogensinde før og så har den indbygget den revolutionerende Touch-bar.

Find den nye MacBook Pro ved et klik her. 

 

 

Monster iSport Freedom trådløs On-Ear høretelefoner - sort/grønHøretelefoner

Disse Monster iSport høretelefoner er trådløse og i et lækkert design. De har en fantastisk lyd og lukker alt udefrakommende støj ude. Konfirmanden, som du skal give en gave, vil sikker blive ret imponeret over den gode lyd i disse seje høretelefoner.

 

 

 

 

 

Creative Gigaworks T40 II 2.0Højtalere

Hvis han prioriterer, at lyden skal være helt i top, omend det er fra et computerspil eller musik, der skal afspilles, så er disse Gigaworks T40-højtalere det bedste valg.

Højtalerne beskrives til at give en lydoplevelse, man ikke troede var mulig.
Læs mere om de gode højtalere fra Creative her. 

 

 

 

 

 

XYZ da Vinci Junior WIFI 3D printer3D printer

Med en 3D printer sættes hans fantasi og kreative evner på spil, når et nyt univers åbner sig og han kan skabe (næsten) lige hvad han vil.

Denne XYZ da Vinci Junior 3D printer har brugervenligheden og brugersikkerheden helt i top. Printeren kan tilmed kobles på WiFi, så man er fri for at have kabler og ledninger liggender

Læs flere detaljer om 3D printeren her. 

 

 

 

Tøj og accessories

Selvom mange drenge til deres non- eller konfirmation oftest har fokus på pengene som gave, så kan nyt tøj og forskellige accessories som solbriller, bælte og ure også snige sig ind på gavebordet til konfirmandens glæde. Tag et kig herunder og bliv inspireret til flere konfirmationsgaver til ham.

 

Sweatshirt

En helt simpel sweatshirt fra Le Baiser kan man ikke gå helt galt i byen med. Den kan passe ind i stilen hos de fleste konfirmander, da sort kan gå til det meste.

Find hættetrøjen fra Le Baiser her. 

Hvis du alligevel tror at mærket eller farvet ikke passer til hans klædeskab, så tag et kig efter andre trøjer her. 

 

 

 

 

Max Of 652 - Jeans - Regular - DenimBukser

Et af de der par bukser, hvor nogle fra den lidt ældre generation spørger, om bukserne har været billigere, når der er huller i dem. Hvis han kan udstå disse kommentarer og hoppe med på moden, så er disse smalle jeans fra Just Junkies måske en idé til en gave til ham.

Find disse denim bukser med stretch og huller ved knæene her. 

 

 

 

 

 

Kilpi Apollo, herre, sortVarm jakke

Måske kan det virke dumt at give en alt for varm jakke, når foråret er over os, men vinteren har næsten varet helt til konfirmationstiden i år. Det kan også være han har brug for en ny smart jakke til næste vinter- og skisæson.

Jakken her er fra Kilpi Apollo og har høj åndbarhed og vandsøjletryk på 10.000 mm.

Du kan også tage et kig på andre flotte vinterjakker og trøjer til konfirmanden her. 

 

 

 

Vans

Dette par sko fra Vans hedder Old Skool. De sorte og hvide sko er fremstillet i kanvas og ruskind, hvilket konfirmanden nok er lige glad med, bare de er fede og det må man sige at de er.

Giv ham et par holdbare og retro sko fra Vans. 

 

 

 

 

En smart cap

Enhver dårlig hårdag kan reddes af en cap og så kan den også være med til at fuldende dagens look. Du kan give ham den populære sorte cap fra Adidas, som også findes i andre farver.

Giv denne Adidas cap for sig selv i konfirmationsgave eller brug den som en lille ekstra ting til at færdiggøre resten af gaven til ham.

Du kan også finde andre caps og hatte her.

 

 

 

 

Bælte

Dette bælte er fra Tiger of Sweden og det er fremstillet i 100% læder. Der er tale om et flot og klassisk sort bælte, der måler 3 cm i bredde.

Giv ham mulighed for at holde bukserne oppe på at classy måde med et bælte fra Hugo Boss, Sand, Ralph Lauren eller Tommy Hilfiger.

 

 

 

 

 

 

Pung

Med alle de penge, som han formentlig får til sin non- eller konfirmation, har han da brug for et sted at opbevare dem. Godt nok kan alle pengene sikkert ikke være i denne pung, men han får en yderst lækker pung fra Hugo Boss, som vil holde mange år ud i fremtiden.

Hvis pungen er for stor, er der også mulighed for at finde kortholdere eller en slim wallet her.

 

 

 

 

 

BeDifferent Solbriller - ACE BlackSolbriller

Gør ham klar til en dag i solen med disse smarte solbriller fra BeDifferent. Der er tale om en clubmaster solbrille med et trælook fremstillet i bambus.

En fin brille til en god pris, hvis han ikke er helt klar til at passe på de dyreste designer briller.

Skal han have solbriller i den lidt dyrere ende, kan du tage et kig her.

 

 

 

 

Daniel Wellington DW Black Edition ADW00100124Armbåndsur

En gaveidé som kan bruges hver eneste dag og glæde i mange år. Dette elegante ur, fra det kendte svenske brand Daniel Wellington, er fremstillet i lækkert brunt læder og rosa forgyldt stål.

Kig nærmere på dette flotte armbåndsur til årets konfirmationsgave. 

Er dette ur ikke sagen, så fortvivl ikke, du kan finde et stort udvalg af lækre herreure her.

 

 

Kategorien med tøj og accesories er ikke blevet meget farverig i denne artikel om konfirmationsgaver til ham. Hvis du mener, at ham du skal give en konfirmationsgave ikke kun er til sort og mørke farver, så find tøj og accessories, der er mere farverigt og mønstret her.

 

 

"money" - Money Maze, Leg dine penge frem!Pengegaver til konfirmationen

Vi har tidligere skrevet en omfattende artikel om pengegaver , som vi vil anbefale dig at læse, hvis du skal give konfirmanden en pengegave! Der findes mange gode måder at give penge til konfirmanden på, og det behøver ikke at være i en kedelig konvolut, hvor han nemt kan regne ud, hvad han får.

Læs artiklen om pengegaver og bliv klogere på, hvordan du laver en kreativ og sjov pengegave!

Du kan f.eks. finde denne Money-Maze, som du ser på billedet. Her bliver pengene låst inde i midten af kuben, hvor han skal have en kugle rundt i en labyrint, før han kan få fat i pengene.

 

 

 

Sidst men ikke mindst vil vi rigtig gerne høre fra dig. Kunne du bruge artiklen “Konfirmationsgaver til ham” til noget? Hvad giver du ham i konfirmationsgave? Har du andre gode råd til konfirmationsgaver? Ordet er dit nedenfor i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *