Årets julegaver i 2019

Er du nysgerrig på hvad der trender som julegave i 2019? Tiden flyver afsted, og det samme gør trends. De ændrer sig hele tiden,
Hvert år kommer der nye ting på mode og gaver bliver bestsellere. For at få et overblik over årets julegavehit, er de inddelt i forskellige kategorier, så du både kan finde gaver til hjemmet, oplevelser, gadgets, tøj og accessories samt bøger og spil. Vi håber at vi kan være behjælpelige med at inspirer dig til årets julegave igen her i 2019!

Indhold:

Årets julegaver til hjemmet

Populære oplevelser til julegave

Årets gadget-julegaver

Julegaver der er med på moden

Årets populære bøger og spil

Bestsellere til børn

 

Årets julegaver til hjemmet

Mange ønsker sig ting til hjemmet i julegave omend de er praktiske eller til udsmykning. Flere af gaveideerne herunder er både flotte og praktiske, som kan være gældende for mange af årets julegaver 2018.

Læder forklæde bbq - vintage brun

Læder forklæde

Et forklæde som dette fra Dutchdeluxes må siges at have fundet sin vej ind i flere hjem. Forklædet som er fremstillet i kraftig brun læder har et vintage-look og kan bruges af både mænd og kvinder.

Denne version af et læder forklæde er BBQ-modellen, da den har karabinhager i siden til grilludstyr.

 

 

 

 

 

Elektrisk lighter til USBElektrisk lighter

Med en lighter som denne er der ikke længere nogen der skal brænde sig på den sidste stump tændstik eller kæmpe med en lighter, der er løbet tør for gas.

Denne lighter er nemlig elektrisk og lades op med USB-stick. Med én opladning kan den tænde op til 300 gange.

En af årets julegaver 2018 er denne miljøvenlige lighter. 

 

 

 

 

Lang tapas bræt med læderrem

Tapasbræt

Det er både populært med tapas og et look der er rustikt, hvilket kombineres i denne julegave. Dette lange tapasbræt fra Stuff Design er fremstillet i Akacietræ med en rem af læder. Kanterne er rå og hvert enkelt bræt er unikt.

Find det flotte tapasbræt her. 

 

 

 

 

 

Vinreol i valnød - Neon Living

Vin-reol

Den næste populære julegave i 2018 er også fremstillet i træ, denne gang i valnøddetræ. Vin-reolen er designet af Neon Living og har plads til 8 flasker vin, som kan hænge dekorativt på væggen.

Klik på billedet for at købe reolen til vin, som både er smuk og praktisk

 

 

 

 

 

 

Flagermusstol

Et knivskarpt design efter det originale design fra 1938. Flagermusstolen er lavet i bøffellæder og hver stol er unik. En stol som også bliver pænere med tiden og overfladen vil få en smuk patina.

Findes i forskellige modeller.

 

 

 

 

 

Nicolas Vahé Popcorn Popper Sæt

Popcorn-sæt

Det er gået op for de fleste at popcorn er dyre i biograferne og nu er det også ved at gå op for endnu flere, at de kan laves lige så lækre derhjemme, måske endda bedre.

Dette poppersæt fra Nicolas Vahé og indeholder gryde, popcorn og krydderi.

Skab glæde i et hjem med et popcorn-sæt i julegave.

 

 

 

 

Populære oplevelser til julegave

En gave som kan deles og bagefter mindes i mange år er en oplevelsesgave. Du kan give alverdens oplevelser f.eks. koncerter, ophold/rejser, restaurantbesøg osv. I dette afsnit finder du en populær oplevelse inden for 3 kategorier: Ophold og wellness, gastronomiske oplevelser og aktive oplevelser.

 

Spaophold

En yderst populær julegave går til Ystad Saltsjöbad, som ligger i det sydlige Sverige. Oplevelsen er til to personer og indeholder overnatning, 3-retters middag, morgenbuffet og ubegrænset adgang til deres spa-afdeling.

Køb oplKvinde der sidder og nyder udsigten over indendørs spa-poolevelsen til Skånes bedst bevarede middelalderby og nyd wellnes, spa og lækker mad i godt selskab.

 

 

 

meget mørkt billede af vin

 

Middag i mørke

Måske har du hørt om konceptet Dinner in the Dark – det er nu kommet til Danmark. Nyd en hemmelig 3-retters menu med dertilhørende drikkemenu i komplet mørke serveret af restaurantens tjenere som alle har et synshandicap, og derfor er vant til at bevæge sig i mørket.

Køb en ganske særlig middagsoplevelse, hvor sanserne skærpes.

 

 

 

Ældre biler der kører djævleræs

 

Djævleræs hos Fun Race

I denne populære oplevelsesgave er der i den grad fart over feltet, når der køres djævlerace på Løvelbanen i Viborg. Man får 6 omgange som kører og 6 omgange som co-driver. Der stilles bil, hjelm og kaffe til rådighed.

Læs mere om Djævleræset her. 

 

 

 

Mangler du flere ideer til gode oplevelsesgaver i julegave 2018, kan du f.eks. se Go Dreams top 50 her eller læse artiklen om Oplevelser i julegave.

Du kan også give et åbent gavekort til en oplevelse, så modtageren helt selv kan bestemme.

 

 

 

 

Årets gadget-julegaver

Herunder får du 3 populære gadgets, som kan gives i julegave. Ideerne kan f.eks. være til dem der kan blive imponeret af sjove dimser og dingenotter eller til dem, der mener de har alt.

Tegnebog der tilladder at digitalisere noterEverlast Notesbog

Rocketbook Everlast er navnet på denne geniale notesbog, hvor du tager noter analogt, men gemmer digitalt i f.eks. Dropbox eller iCloud. Siderne tørres rene efter brug og kan bruges igen og igen.

Er det ikke helt til at begribe, så læs mere om den smarte notesbog her.

 

 

 

Cirkelformet lampe med rød digitalt ur i midten

 

Vækkeur med daggrysimulator

Hvis man er et rigtigt sovemenneske, så kan det være helt ulideligt at blive vækket af telefonens bip- BIP- BIIIIIP hver morgen. Nu kan du blive vækket af dette Denver Wake-up Light Vækkeur, som simulerer daggry med forskellige farver og giver lyden af fuglekvidren og naturlyde, der gradvist bliver højere og højere.

Se mere til de behagelige vækningslyde her. 

 

 

 

lyshåret kvinde i sofaen med lyst tæppe påTæppe med ærmer

Denne julegave er perfekt til sofahygge og kolde aftener. Snug Rug er navnet på dette tæppe 2.0 med ærmer. Tæppet er utrolig blødt og findes i 6 forskellige farver.

Køb Snug Rug her. Først når du har prøvet det, vil du forstå hvorfor det er så populært.

 

 

 

Julegaver der er med på moden

Det kan være svært at samle ét års mode i et par enkle gaver, da mode jo kan være individuelt. I denne kategori finder du dog et par hits fra 2018 f.eks. skind, glitter og julestrik.

Under Armour Studio Tights Allover Print

Smarte tights

Det er trængt i fitnesscentrene og det har efterhånden været in at gå med sportstøj til hverdag i et stykke tid, så en gave som denne vil nok falde i god jord i 2018.

De seje tights med print er fra Under Armour Studio, som står bag en mase fasionable sportstøj.

Klik dig videre til disse tights her.

 

 

 

Julesweater

En beklædningsdel som ikke kan bruges mange gange i løbet af året, men mange gange i decembermåned. Det er blevet populært med julestrik i alverdens afskygninger, som kan bruges til julefrokoster og -fester.

Klik på billedet og tag et kig på denne julesweater med dinosaur, gaver og snefnug. Du kan også finder andre til tider kiksede juletrøjer.

 

 

 

guldur med hvid skive og tilhørende armbåndGavesæt fra Daniel Wellington

En yderst nydelig nyhed fra brandet Megir. Gaven består af det smukke ur i Rosa guld og en fin og simpel armring i rosaguld.

Tag et kig på dette gavesæt fra Megir. Og hvis ikke dette gavesæt falder i netop din smag, så har de heldigvis et stort udvalg!

 

 

 

 

 

Hewen-TT Handsker - Handsker - Sort

Skindhandsker

En elegant måde at holde fingrene varme på i de kolde måneder. Disse skindhansker fra Hugo Boss er foret med uld og har vindfang i bunden.

Klik dig videre til de flotte handsker fra Hugo Boss her.

 

 

 

 

 

 

Ichi Kjole IH Helena Dress Copper front

Glimmerkjole

Der er i den grad budt ordenlig velkommen til guld, glimmer og glitter i 2018. Giv en moderne kjole som f.eks. kan bruges til julefrokost, fest eller nytår.

Denne flotte kjole i kobberglimmer har slå-om-effekt med bindebånd om taljen. Kjolen er fra Ichi og du finder den her.

 

 

 

 

 

 

 

Tex Boot Vinterstøvle

Skindstøvler

En smart og moderne måde at holde fødderne varme på i de kolde måneder, kunne være denne skindstøvle fra Bisgaard. Støvlen er foret med uld og har texmembran, så den holder sne og kulde ude.

Læs mere om støvlen fra Bisgaard her. 

 

 

 

Slipseboks

Hvis du kender en mand, som mener at eje alt eller en, der rejser meget og skal have den fine garderobe med, så har du her den perfekte julegave.

I denne fine boks i sort læder kan der nemt og smart transporteres et slips. Boksen har magnetlukning som er en del af læderet.

Tænker du at denne slipseboks lige er sagen, så klik her. 

 

 

 

Power bank - Pels sort

Pelset powerbank

Med en fin pelset pompon som denne, så har du samtidig altid strøm ved hånden. Den søde nøglering er nemlig også en powerbank. Super smart gave til både teenagepiger og modne kvinder.

Kom tættere på pels og powerbank her.

 

 

 

 

Årets populære bøger og spil

Hvert år kommer der nye spændende bøger og spil til, som ligger fordelt rundt i landet under de pyntede juletræer. Hvis du har svært ved at finde på en gave til din far, bror, tante, kusine eller en helt anden i familien, så kan du altid ty til en god bog eller et sjovt nyt spil.

Kim Larsen – Mine unge år

En selvbiografi om en kær mand af Danmark, som spillede sine sidste vers i 2018. Bogen handler om Kim Larsens erindringer fra sine unge dage og den er skrevet i samarbejde med forfatteren Jens Andersen.

Køb den anmelderroste selvbiografi her. 

 

 

 

 

 

Rødder – En gangsters udvej

Denne bog handler også om en fortid, men en lidt anden en af slagsen. Bliv grebet af fortællinger og beretninger skrevet af Marie Louise Toksvig om gangsteren Nedim Yasar.

Se mere til bestselleren her. 

 

 

 

 

 

 

 

Den tredje søster

En oplagt gavemulighed hvis du kender en, der har allerede har læst bog nummer 1 og 2 om bedemandsdatteren Ilka. Her har du sidste bog i triologien skrevet af Sara Blædel.

Bogen “Den tredje søster” får gode anmeldelser og ord med på vejen. Køb bogen her.

 

 

 

 

 

 

Højskolesangbogen for børn

En samling af skønne sangskatte til enhver lejlighed – nu for børn. I denne højskolesangbog for børn er der udvalgt 74 højskolesange, som egner sig til børn fra alderen 0-10 år. Alle sange er illustreret af Zarah Juul.

Skab fællesskab med fællessang – også for børn. 

 

 

 

 

 

 

Dage med mildhed, modgang og mirakler

For to år siden fik vi Papmachéreglen og i år får vi denne almanak af hjertevarme Hella Joof. En sjov bog om alverdens dage, som vi alle kommer igennem f.eks. sygedage, drømmedage, dårlige hår-dage osv.

Køb denne almanak til at putte under juletræet. 

 

 

 

 

 

 

The Challenge Board - 5 spillere

The Challenge Board

Dette er ikke et spil som de fleste andre brætspil. The Challenge Board varer nemlig over en længere periode, hvor hele familien inddrages for at nå til mål og opnå belønningen. Hvert familiemedlem sætter sig et mål og hver gang målet er nået og en aftale er overholdt, kommer man et skridt tættere på målet.

Et spil som samler hele familien for at nå til et fælles mål.
Læs mere om hvordan spillet kan bruges her. 

 

 

 

Ramasjang Vildkatten

Et sjovt spil hvor de fleste børn kan være med, når der skal bruges skarpsyn og reflekser. I denne udgave af Vildkatten skal der findes forskellige velkendte figurer fra Ramasjang som Onkel Reje, Hr. Skæg og Rosa fra Rouladegade.

Køb Ramasjang-udgaven af Vildkatten her. 

 

 

 

 

 

Det sødeste brætspil for hele familien

Et brætspil til alle de som elsker at følge med i Den Store Bagedyst. Der skal samles forklæder, dystes indenfor 8 forskellige kategorier som Den hemmelige udfordring, Opskrift og ingredienser og Ugens mesterbager.

Klar, parat, køb! 

 

 

 

 

 

EGO family

Hvor godt kender du egentlig din familie? Det kan komme på prøve i dette brætspil EGO family, som er lige som de andre kendte EGO-spil med et twist.

Find spillet, der ikke bare handler om paratviden, men hvor I også kan komme til at lære hinanden bedre at kende.

 

 

 

 

Bestsellere til børn

I løbet af et år kan der nå at være mange hits hos børnene, og noget legetøj kan både nå at komme på og af mode på kort tid. Legetøj, som har været en dille i 2018, er f.eks. squishies, slim i alverdens afskygninger og fodboldkort i forbindelse med VM. Herunder finder du bestsellere, som du kan give i julegave til børn i forskellige aldre.

Sorte sansegynge Sansegynge

Denne gynge har fundet sin vej ind i flere og flere hjem og kan både hænge inde og ude. Sansegyngen er fra mærket Krea og giver mulighed for udvikling på flere forskellige områder hos de yngste børn.

Gyngen måler 1 meter i diameter og kan bruges helt ned til 0 måneder.

Køb sansegyngen i julegave her. 

 

 

 

Boldbassin

Et af de helt store hit er et boldbassin som dette fra Misioo. Bassinet er lavet af skum med betræk af bomuld og det er fyldt med 200 bolde i grå og hvide farver. Alt er CE-godkendt, så man kan have god samvittighed, når barnet undersøger det med både hænder og mund.

 

 

 

 

Nerf svævemålskive

En ny udfordring til Nerf-battlere kunne være denne svæveskive, hvor fire skumbolde svæver over et luftrør. Enten kan man øve præcision alene eller lave konkurrencer med sine venner.

Køb Nerf Hover Target her. 

 

 

 

 

 

Den ultimative guidebog

Mange børn har i 2018 spillet Fortnite og du får her den ultimative guidebog for at bygge, overleve og til sidst vinde Victory Royale.

Køb Den ultimative guidebog til Fortnite her. 

Du kan også vælge at give spillet Fortnite: Deep Freeze Bundle til Play Sation 4.

 

 

 

 

 

Mangler du flere gaveråd til din mor, far, kæreste eller en helt fjerde, så få et overblik over de forskellige artikler om julegaver her.

 

Hvis du selv har flere forslag til hvilke julegaver, som kommer til at ligge under mange juletræer i 2018, så del endelig i kommentarfeltet herunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *