Se ALLE de bedste Klarborgnisser lige her under

Se ALLE de bedste Klarborgnisser lige her under

Danskerne har forelsket sig i de skønne Klarborg nisser, hvilket er fuldt ud forståeligt. De skønne nisser som Etly Klarborg selv har formet, er unikke og fantastiske og hver nisse har sin helt egen skønne personlighed.

Etly Klarborg startede ud som barn med at tage med sin mor ud i naturen, hvor hun fandt ler og formede figurer og kunne bruge timer på at fordybe sig og skabe en masse eventyrlige ting.

Da Etly blev mor for første gang til sønnen Martin, fik hun idéen til at skabe de unikke nisser. Idéen kom til hende en dag hvor hun havde Martin på puslebordet og så at hans lille trøje var kravlet op så maven var blottet. Hun begyndte at skabe unikke nisser med de Klarborg blå øjne, blottede maver og store fyldige kinder. Nisserne er helt fantastiske og hver nisse har sit helt eget udtryk.

Den dag i dag skaber Etly stadig nye nisser hvert år og især nye nissepar som Klarborg fans ynder at samle på hvert år. Bonus info, Etly giver nisserne navne efter folk hun kender eller opkalder nisserne efter folk der har gjort indtryk på hende, hvilket er helt fantastisk.

Vi elsker Klarborg nisse, så derfor vil vi med denne artikel finde de bedste Klarborg nisser frem til dig.

Spring til kategori

De bedste Klarborg nissepar:

Nissepar er som før nævnt noget Etly Klarborg fremstiller hvert år. Der findes mange skønne par som kan pynte fint i hjemmet. Vi har samlet et par af de mest populære nissepar, så du kan se det bedste af det bedste af hvad Klarborg har at tilbyde. Selvom hvis du spørger os så er alle Klarborg nisser helt unikke på hver deres måde.

Vi har også lagt vægt på at vise dig hvordan nisseparene har ændret sig over årene, så du kan vælge et par der passer perfekt til dig og dine ønsker.

Andre unikke Klarborg nisser

Der findes så mange forskellige Klarborg nisser så det har været helt vildt svært for os at lave denne artikel, for vi vil jo helst vise jer alle de Klarborg nisser der findes, fordi de hver især bidrager med så meget fantastisk som vil kunne skabe en hyggelig julestemning i dit hjem. Men vi må begrænse os og i stedet vise dig et par af de forskellige slags Klarborg nisser der findes.

Her får du en blanding af de populæreste og fineste klarborg nisser.

Ka’ vip Klarborg nisser

Her har du nogle virkelig skønne nisser der har den særlige egenskab at de kan vippe. Nisserne er super søde og er virkelig hyggelig at have stående fremme.

Ka’ Vip nisserne er runde i bunden hvilket gør at de kan vippe frem og tilbage. De er super søde og anderledes, hvilket gør at nisserne slet ikke er til at stå for.

De sødeste Klarborg dyrebørn

En anden ting som Etly Klarborg godt kan lide at lave udover nisser er dyrebørn. Hun er virkelig dygtig til at skabe dyr der ligner rigtig godt. Derudover er alle hendes dyrebørn så utrolig bedårende og slet ikke til at stå for.

Hun har lavet en masse dyrebørn der passer perfekt til dig der allerede har en masse klarborg nisser, for du kan sætte dyrebørnene sammen med nisserne. Du kan også sagtens have dyrebørnene for sig selv.

Etly laver også påskepynt hvor hun især sætter fokus på dyr og hvis du også elsker påskepynt, så er det helt sikkert noget du bør overveje at tage et kig på.

Her kan du se et par stykker af de skønne dyrebørn:

Ikke længere kendt som Trip Trap nisser

Før i tiden havde Etly Klarborg et samarbejde med Trip Trap, der solgte Klarborg nisser for hende. For et par år siden valgte Etly, som hun så fint selv kalder det, at kalde alle nisserne hjem. Det betød at Etly og hendes sønner selv står for salget af nisser i dag.

Klarborg har i dag et samarbejde med flere forretningskæder som Imerco og Kop & kande, der dermed også har æren af at kunne sælge de skønne nisser i deres butikker.

Besøg Etly Klarborg i hendes egen butikker

I Nordjylland vil du kunne besøge Etly Klarborgs egne butikker. Du kan faktisk besøge hendes butik der er ved hendes private hjem i Kås i Nordjylland. Du kan også besøge hendes Klarborg butik i Hune hvor der er utrolig mange nisser at finde.

Det er ikke altid at Etly selv er i hendes butikker, men du kan være heldig at møde hende på særlige dage. Hun er en rigtig fantastisk kvinde, som vi selv har haft æren af at hilse på.
I december måned laver Klarborg butikkerne ofte arrangementer hvor der er underholdning for hele familien. Du kan tage børnene med ud og se vaskeægte nisser og så kan i få glögg og æbleskiver. Det plejer at være meget velbesøgte arrangementer og det er et kæmpe hit.

Hvis du er forhindret i at besøge Klarborg butikkerne så kan du besøge dem virtuelt. Hver år holder Etly Klarborgs sønner Facebook Live show hvor du kan spare penge på en masse af unikke nisser. Drengene laver et show der varer hele dagen og det er simpelthen så hyggeligt. I disse liveshows er Etly også med, samt hende skønne børnebørn og svigerbørn. Du vil f.eks. kunne opleve Etly sidde og forme nisser imens showet er i gang. Det er som sagt virkelig hyggeligt og for mange er det allerede blevet en årlig tradition at skulle se showet.

Derfor skal du vælge en Klarborg nisse

Klarborg nisser er helt vildt søde, men alt den kærlighed der er lagt i at fremstille de unikke nisser er fantastisk. Etly bruger lang tid på at skabe de unikke nisser og der er lagt meget tid i nisserne og de er bestemt skabt med hjertet. Vidste du forresten godt at Etly Klarborg kun har en modelléringspind som hun kan bruge og har brugt alle årene. På Klarborgs Facebook Liveshow fortalte Etly at hvis den modelléringspind en dag gik i stykker, så var hun ikke sikker på hun kunne skabe flere af de unikke nisser. Men mon ikke hendes kærlighed til det kreative og de små unikke nisser nok skulle få hende til at lave flere.

Som du kan se er der lagt meget tid og energi i hver eneste nisse, så du får altså ikke bare en nisse, men et livsværk der virkelig er blevet kræset om.

Til dagligt hjælper Etly’s sønner med at styrer forretningen. Etly’s mellemste søn designer faktisk selv de kasser som Klarborg nisserne kommer i, så som du kan se er det en familie fyldt med kreative sjæle.

Etly har tre sønner og alle tre sønner er ansat i Etly’s firma. Det er et stærkt hold og sammen formår de at skabe en af danmarks bedste familiedrevet virksomheder.

Klarborg nisser er den perfekte gaveidé

Er du på udkig efter en god gave til en du holder af, så bør du bestemt overveje en Klarborg nisse. Nisserne er selvfølgelig en god gave til jul, men langt de fleste vil elske at få sådan et skønt nissepar i julegave.

Flere og flere danskere samler på Klarborg nisser og de er blevet så utrolig populære. I Tyskland begynder de også at få øjnene op for de fantastiske nisser og hver sommer er butikkerne i Hune og Kaas velbesøgt af tyske turister.

Nisserne er bare så skønne og unikke at det er svært ikke at forelske sig i flere af de dejlige Klarborg Nisser.

Derudover har alle nisser forskellige navne som måske kan dele navn med en ven eller et familiemedlem som er tæt på dig. Det gør jo netop også at nisserne egner sig perfekt til gave.