seng

De personlige gaver er dem der gør størst indtryk

Når man skal give en gave, er det de personlige gaver som gør det største indtryk. Det er de gaver vi alle forsøger at give, men de færreste som principielt når at indfri dette.

Mange gaver er noget der tages stilling til i sidste øjeblik, der gør at man hurtigt hælder til det sikre valg – såsom gavekortet, biografturen eller strømperne. Noget man ved der kan bruges, men ikke har taget så forfærdigelig lang tid at tage stilling til.

Det betyder selvfølgelig ikke at disse gaver er dårlige, men bare at der ikke kan tillægges helt den samme personlighed i gaven, som hvis man var forberedt.

DIY stormer frem – måske er det løsningen for dig?

Det er blevet utrolig populært at lave disse DIY (do-it-yourself) projekter, som både kan indtænkes til gave, men også ved at gøre en oplevelse ud af det, og faktisk lave selve DIY-projektet i samarbejde med vedkommende der skal modtage gaven. På den måde får man både et personligt projekt, men også en social stund sammen. Ideer til gør det selv, kan opstå på mange måder, men tag gerne udgangspunkt i bolig, tøj, kosmetik eller lignende, som noget de fleste kan relatere til.

Det er vigtigt at man arbejder på et projekt, som har en funktionsmæssig værdi og ikke bare smides ud efterfølgende – det er det som gør DIY-gaverne unikke. Disse gaver er også gode på en date, da det er udfordrende på en anderledes måde, som tvinger en samtale i gang. Dette skriver det danske kæreste-medie https://droemmekaeresten.dk/ også om.

Hvordan kommer jeg i gang med den personlige gave?

Det er i for sig ganske simpelt. Hvis du går et skridt tilbage og læser afsnittet, hvor der understreges, at gaven bør tage udgangspunkt i noget som modtageren kan relatere til. Her nævnte vi blandt andet: bolig, tøj og kosmetik. Det er klart at man skal være en smule mere forsigtig med sidstnævnte, medmindre man har prøvet at bevæge sig ud i kosmetiske projekter før – nogle af de mere populære er blandt andet hjemmelavede ansigtsmasker med mere.

Vælger man i stedet at tage udgangspunkt i tøj og bolig-indhold, kan der hentes en masse inspiration på nogle meget gennemførte DIY-projekter på de sociale medier. Især Pinterest er et fantastisk medie, når det gælder boliginteriør, hvor der kan hentes mange skønne opskrifter og inspiration til at danne disse personlige projekter, som kan få smilet frem i enhver gavesituation.

Bonus: Find mere inspiration til gaveideer på Gaveraad.dk. Det er vores ypperste ansvar at holde dig opdateret på tid og trends, sådan listerne matcher det som du søger til enkelte lejlighed. Brug gerne din kreative fantasi, når gaven der skal gives og det håber vi også indlægget her inspirerer dig til. Rigtig god gavelyst.