Den gode inspiration til veninden

Den gode inspiration til veninden

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Tevmedia. 


Har vi ikke alle sammen den der smaddergode veninde, vi bare elsker helt vildt? Hvordan kan vi vise hende at vi værdsætter hende? Tiden flyver bare, den ene dag tager den anden og måske ved hun ikke hvor meget hun faktisk betyder for os? Det skal der laves om på nu. Vi må gribe dagen og øjeblikket og vise dem vi elsker, hvor meget de betyder for os.

Der er mange forskellige idéer, til hvad man kan købe som gave til kvinder, det kunne være tøj, kosmetik, diverse behandlinger, gadgets, blomster, chokolade, osv. Og for dem, der kan lide at spille på online websteder til titler som blackjack eller skak, ville et brætspil være en god gave. Mulighederne er uendelige. Men lad os se på tre forskellige kategorier, den sjove gave, den dejlige gave og den praktiske gave.

Med nogle veninder er noget af det vigtigste man har sammen, humor! Så noget af det der gør en allermest glad, er at få hende til at grine. Lad os se på en idé til en sjov gave:

foto gaveraad indlaeg

Noget der er meget populært i dag, er plakater! Så hvorfor ikke finde en sej plakat med et enten en sjov tekst eller/og et sjovt billede. Du kan finde et hav af forskellige citater om mad, vin, mænd, kvinder, forhold osv. Et par eksempler kunne være ”Nutella jeg til tre… Og så finder jeg en ske”, denne plakat har et kæmpe glas Nutella i midten, ”Jamen så fuck fuck da…” Et berømt citat fra filmen Den Eneste Ene eller en plakat med tegninger af 35 forskellige former af bryster. Der er et utal af sjove muligheder og hvis du vil forkæle din veninde lidt ekstra, så køber du en flot ramme med til plakaten. En klassiker, når vi taler om sjove gaver er selvfølgelig et sjovt brætspil. Der er så mange muligheder og der kommer hele tiden noget nyt. Tag i din nærmeste Bog&Idé og se det store udvalg. Så kan du helt sikkert finde noget der kan få alle veninderne til at grine.

Den dejlige gave skal være noget du ved at din veninde vil nyde. Så tænk dig godt om, er hun typen der går meget op i hudpleje og makeup? Trænger hun til at blive forkælet med en massage, manicure eller pedicure? Måske er hun et madhovede, så en kurv blandet med delikatesser som slik, chokolade, vin, øl eller en luksusudgave af hendes yndlingsalkohol. Hvis man har den lidt større pengepung fremme, kunne du invitere hende med på et weekendophold eller en dag i SPA. Udover det kan du lede efter forskellige massage og akupunktur apparater som kan nydes hjemmefra og flere gange.

Der er lidt flere muligheder når man taler om den praktiske gave. Der kunne være tale om møbler, store som små. Det kunne være en stol du ved hun er vild med eller en lampe. Til veninden der har en altan eller en terrasse, kunne det være en olielampe eller en lanterne. Er din veninde enten helt umulig i et køkken eller en kæmpe madentusiast, så kunne en kogebog være en fremragende ide. Mangler hun måske et flot tæppe til sofaen, puder eller andet? Hvad med tøj, måske hun er vildt dårlig til at få købt nyt undertøj, så ville et gavekort til en undertøjsforretning være en helt fantastisk ide. Er hun den glemsomme type? Så kan det være hun skal have en smart notesbog eller et whiteboard, så kan hun skrive alt hvad hun kan huske ned. Eller du kan skrive på tavlen for hende.

Når man leder efter en gave til en man holder af, så gælder det altid om at tænke sig godt om. Hvis personen virkelig skal værdsætte gaven, skal det være noget der passer til hende, hendes personlighed, hverdag, interesser og så videre. Så tag et godt kig på din dejlige veninde og beslut dig for hvad du tror der kunne gøre hende allermest glad. Så kan det ikke gå helt galt. Og husk at selvom det er et rigtig godt råd, så er det jo stadig tanken der tæller.