Find ALT det bedste julepynt lige her under!

Find ALT det bedste julepynt lige her under!

Julen er for mange mennesker et af de vigtigste tidspunkter på året. Det er en måned fyldt med magiske oplevelser, farverigt lys, smagsoplevelser og en masse hygge med familie og venner. Julen er i sandhed hjerternes fest og der er mange gode grunde til hvorfor det er en måned vi ser frem til hvert år.

Vintermånederne er kolde og mørke og det er her at julen giver os et afbræk fra kulde og dårligt vejr. Vi pynter op med julepynt i varme farver, vi tænder lys i vinduerne og ude på altanen/haven hænger vi lyskæder op der bryder mørket på fineste vis.

Julepynt er en ting mange går meget op i. Det skaber julestemning hos både store og små. Derfor har vi her på gaveraad.dk sat os for at finde noget af det bedste julepynt på markedet.

Der er selvfølgelig stor forskel på hvilket julepynt du kan lide, men vi er sikker på at du her på siden kan finde en masse fantastisk julepynt som du hurtigt vil forelske dig i.

Spring til kategori

De bedste Klarborg nisser

Klarborg nisserne, eller trip trap nisserne som de blev kaldt en gang, er unikke nisser der er skabt af Etly Klarborg. Etly formår at skabe unikke nisser med forskellige navne og personligheder. Etly har lavet nisser i mange år og hun er det tætteste vi kommer på en vaskeægte nissemor.

Det bedste ved nisserne er at de også egner sig perfekt som julegave til en du holder af. Er du på udkig efter adventspakker til din bedre halvdel eller dine forældre, så er Klarborg nisser også et fantastisk valg.

Der kommer et nyt nissepar til hvert år, så hvis du som så mange andre begynder at samle på Klarborg nisser, så har du altid noget nyt og se frem til hver jul.

Vi har fundet de populæreste Klarborg nisser frem til dig, så du selv kan se hvor unikke disse nuttede nisser er.

Det bedste Georg Jensen julepynt

Georg Jensen er et kendt brand der skaber både smukke smykker, samt unikt boligtilbehør.

Er du på udkig efter stilrent julepynt, så er det helt sikkert Georg Jensens julepynt du bør tage et kig på.

Det bedste Kay Bojesen julepynt

Kay Bojesen er et andet kendt dansk brand som mange dansker elsker. Du kender helt sikkert den populære Kay Bojesen abe som er et af de produkter som Kay Bojesen sælger flest af.

Det bedste julepynt fra Hoptimist

Hoptimisten er en fantastisk, finurlig størrelse som både er en fryd for øjet, samt et underholdende indslag med dens unikke måde at kunne bevæge sig på.

Der er ikke mange der ikke kender til hoptimisten, da hoptimisten har eksisteret siden slutningen af 1960’erne. Gustav Ehrenreich skabte hoptimisten og sidenhen har virksomheden lavet hoptimister i mange forskellige og kreative udgaver. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse at der også findes hoptimist julepynt.

Det bedste Medusa Copenhagen julepynt

Her har du uden tvivl noget af det sødeste julepynt. Medusa Copenhagen skaber unikt julepynt med en masse personlighed. Medusa Copenhagen er en familievirksomhed der drives af mor og datter. Sammen har de skabt unikke figurer siden 1997. De former selv figurerne så de figurer du får hjem er nogle der er lavet med stor kærlighed.

Vi har fundet et par af de mest enestående Medusa Copenhagen figurer frem til dig her.

Stort udvalg af julepynt – her er hvad skal du vælge

Som du kan se på denne side findes der utrolig meget unikt julepynt. Det kan derfor være svært at vælge hvilket julepynt du skal vælge.

Meget af det julepynt vi har valgt ovenover er julepynt du kan have i mange år og som med sikkerhed vil kunne blive en fast del af dine juletraditioner hvert år.

Vi har også lagt vægt på at finde det mest populære julepynt så du kan se hvad der trender lige nu.
Hvis du går rigtig meget op i julepynt, vil du helt sikkert også kunne finde interesse i et par super hyggelige julesokker, som med garanti vil være et hit i de kolde måneder

Vælg pynt der skaber en god stemning i dit hjem

Det vigtigste er at julepynten du finder er noget der minder dig om alt det gode som julen har at tilbyde. Mange julepynts producenter laver nyt julepynt hvert år, hvilket er perfekt hvis du endelig har fundet julepynt som du elsker, for så kan du bestille nyt pynt til samlingen hvert år.

Klarborg julenisser laver f.eks. et nyt nissepar hver år, hvilket er en utrolig hyggelig idé. Medusa Copenhagen og Georg Jensen skaber ligeledes nyt pynt hvert år. Er du på udkig efter et bestemt mærke du ønsker at købe dit julepynt fra, så kan Klarborg nisser, Medusa Copenhagen rensdyrene, samt Georg Jensen helt klart anbefales.

Hvor stammer julepynt fra?

Vi har mange af vores juletraditioner fra tyskland. Blandt andet er juletræet en tysk idé, som vi danskere tog til os og stadig har i dag. Derudover er meget juletræspynt faktisk også noget der stammer fra Tyskland.

Kræmmerhuse, guirlander og julekugler er fra vores tyske naboer. Dog skulle det flettede julehjerte være en dansk opfindelse som vi virkelig godt kan være stolte af. En anden ting der også er dansk er kalenderlyset. Det var en dansk journalist der kom med forslaget til lyset, så børnene havde mulighed for at kunne tælle ned til den store dag. Kalenderlyset har eksisteret siden 1930’erne.

Vi har lånt meget af hinanden her i norden og ikke mindst verden over. Julen er på den måde blevet en tid hvor vi kommer hinanden mere ved, både hvad angår det at bruge tid sammen, men også med alt det julepynt som er smeltet sammen af flere landes traditioner gennem tiderne.

Vi håber at du fandt en masse fantastisk julepynt her på siden som du kan bruge. Du er velkommen til at tage et kig rundt her på Gaveraad.dk hvis du mangler inspiration til f.eks julegaver til hende, julegaver til ham eller idéer til pakkekalender til voksne og børn.