forskellige gaver med kort til

Gavejagt – Sådan finder du gode gaver

Sponsoreret indhold. 

Vi går stille og roligt ind det sidste kvartal af 2021, og det betyder at julen nærmer sig med hastige skridt. Julen er meget mere end blot at give hinanden gaver, men alligevel kommer man ikke helt uden om, at gaverne også betyder en hel del. Man vil rigtig gerne have fede gaver, men det er mindst lige så sjovt at være den, som giver rigtig gode gaver. Det symboliserer nemlig en hel del at give gode gaver, og den reaktion som man kan skabe ved at finde lige nøjagtigt den rigtige gav der gør modtager utrolig glad, er noget man ikke kan få nok af når først man har oplevet det.

Vær ude i god tid

Når man skal finde en god gave, er det vigtigt at være ude i god tid, så man giver sig selv tid nok til at vælge den rigtige gave. Der findes ikke noget mere stressende, end at være ude i sidste øjeblik, og så er det ofte bare nemmere at vælge noget indenfor budgettet på ønskelisten – men det er ikke særlig sjovt, er det? Vær derfor altid ude i god tid, og sørg for at gøre dig umage med først og fremmest at gå ønskelisten igennem – hvis der selvfølgelig er sådan en, og ellers så er det meget vigtigt at går i tænkeboks og tænker tilbage på, hvad modtageren af gaven måske har snakket om tidligere.

Tag hellere en chance end at give kedelige gaver

Der er ingen tvivl om, at den bedste reaktion på en god gave opstår, når gaven er fuldkommen uventet. Det betyder altså også, at man bør nødt til at gå lidt udover ønskelisten, og finde på gaver som modtageren slet ikke forventer – og måske slet ikke har tænkt på at ønske sig!

Helt naturligt vil man tage en chance når man bevæger sig udover ønskelisten, og i værste tilfælde kan det gå galt, og modtageren synes ikke at gaven er særlig god. Men det sker meget sjældendt og kender du modtageren godt, så er chancerne endnu mindre. På den anden side så opvejer det positive udkom typisk det, at du potentielt kan give en ”dårlig” gave.

Et eksempel kunne være, at modtageren af gaven går rigtig meget op i fitness, men fordi corona har plaget verdenen i et godt stykke tid, har det være umuligt at komme afsted i fitness i de perioder hvor det har været nedlukket. Ligeledes tænker du tilbage på samtaler i har haft sammen, hvor personen har berettet at det er utroligt frustrerende bare at træne med sin egen kropsvægt. Det kan du bruge til din fordel, og måske købe en vægtstang og et stativ dertil, så han/hun nu kan træne mere effektivt derhjemme. Det er helt klart en gave som modtageren vil blive glad for, og måske slet ikke vidste at han/hende ønskede sig.