Find de BEDSTE gaver til dit kæledyr lige her

Find de BEDSTE gaver til dit kæledyr lige her

Er du kæledyrsejer så ved du om nogen hvor fantastisk sådan et lille plyssede væsen er. Et liv med et kæledyr er magisk, så derfor er det rart at kunne forkæle sit kæledyr en gang imellem.

Flere og flere kæledyrsejere vælger at give deres kæledyr gaver. Det kan både være fødselsdagsgaver, julegaver eller en bare fordi gave. Er du landet her på siden fordi du er på udkig efter en god gave til dit kæledyr, så sæt dig godt til rette, for vi har fundet et hav af populære produkter til både hunde, katte og gnavere.

Gaveidéer til hunde

Hunde bliver anset for at være menneskets bedste ven så derfor fortjener de også de bedste gaver. Vi har fundet et par gaveidéer frem som vi håber at din hund vil kunne lide.

Spring til kategori

Gps tracker til din hund:

Har du en hund der godt kan lide at tage på eventyr, så har vi her den perfekte gaveidé. Med en GPS tracker har du mulighed for at kunne se hvor din hund befinder sig. Via en app på din smartphone vil du kunne live tracke din hund, så du kan se hvor din hund er. Virkelig smart opfindelse.

Har du en hund der godt kan lide at tage på eventyr, så har vi her den perfekte gaveidé. Med en GPS tracker har du mulighed for at kunne se hvor din hund befinder sig. Via en app på din smartphone vil du kunne live tracke din hund, så du kan se hvor din hund er. Virkelig smart opfindelse.

Kølemåtte til varme dage

Mange hunde har svært ved at håndtere varme, så derfor er en kølemåtte en fantastisk idé. Denne model er god til at forblive kølig på selv de varmeste dage. Måtten kan hurtig blive din hunds bedste ven. Virkelig effektiv.

Orbiloc Doc Dual sikkerhedslygte - lad din hund blive set i mørket

Når mørket falder på er det vigtigt at du gør opmærksom på din tilstedeværelse når du bevæger dig ud i trafikken. Det samme er gældende for din hund. Med denne unikke lygte har din hund mulighed for at kunne blive hurtigt spottet af andre trafikanter. Super god for din hunds sikkerhed.

Utrolig smart foderautomat til dyr

Denne Nedis Pet Food Dispenser er en virkelig god opfindelse som din hund med sikkerhed vil elske. Foderautomaten giver dig mulighed for at kunne indstille et bestemt klokkeslæt for hvornår maskinen skal frigive en portion foder. Du kan kontrollere foder dispenseren via en app til din smartphone. Du vil endda få en besked på din telefon når foderautomaten er tom. Det er en virkelig fin og innovativ opfindelse som alle hunde fortjener.

Den bedste hundetrimmer til hunde

Moser Max50 Pro siges at være den bedste hundetrimmer der findes på markedet i øjeblikket. Det er en super god og effektiv hundetrimmer der er nem at bruge. Hundetrimmeren passer til alle hunderacer og så kan du faktisk også bruge den til både kaniner og heste. Det bedste ved det hele er at hundetrimmeren er meget lydsvag, hvilket er perfekt hvis din hund i forvejen er nervøs for at blive trimmet

Kong bolde er det perfekte legetøj til hunde

Hunde elsker legetøj og mest af alt bolde. Mange hunde kan godt lide at bide deres legetøj i stykker, hvor andre hunde passer bedre på deres legetøj. Med en kong bold har du mulighed for at kunne give din hund den bedste bold der er fremstillet i super god kvalitet. Bolden har en særlig form der gør den ekstra attraktiv og så er Kong bolden nem for din hund at have i munden. Du kan putte godbidder ind i bolden.

En fantastisk hundeseng

Hvad siger du til at forkæle din hund med en unik hundeseng med memory foam. Det lyder næsten for godt til at være sandt men det er det ikke. Denne unikke seng er en din hund vil ELSKE at bruge. Den får vores største anbefalinger.

Gaveidéer til katte

Katte er nogle fantastiske, selvstændige størrelser der elsker at sove hele dagen og være aktive hele natten. Især kl. 3-4 stykker, hvor vi katteejere ellers gerne vil have lidt ekstra ro til at sove. Katte er sjove, bløde og plyssede størrelser der i den grad fortjener en masse forkælelse.

Den perfekte kattelem til med katte med chip eller RFID vedhæng
Mangler du en ny kattelem til din kat og har din kat en chip, så er denne kattelem det helt perfekte valg. Kattelemmen aflæser din kats chip og på den måde kan kattelemmen holde andre katte og dyr ude. Hvis din kat ikke har en chip, så kan du købe et vedhæng som du kan sætte i din kats halsbånd, så din kat har mulighed for at bruge kattelemmen. Fantastisk opfindelse.

Foderstation til chip - perfekt til dig der har flere katte

Har du mere end en kat der ikke får sammen slags/mængde mad, så har du her mulighed for at kontrollere hvad de skal have at spise. Denne unikke foderstation åbner en beholder med mad, når katten stikker hovedet hen til skålen. Her aflæser foderstationen kattens chip og åbner sig når den har registeret chippen. Er din kat ikke chippet kan du også her bestille et vedhæng til Sureflap Microchip Pet Feederen.

GPS tracker til katte - hvilket eventyr skal din kat ud på næste gang?

Er din kat tit ude på tur og er den væk i længere tid af gangen, så kan det være rart at vide hvor din kat befinder sig. Med denne GPS tracker kan du hele tiden finde ud af hvor din kat er. 

Via en app kan du nemlig live tracke din kat og på den måde altid have det fulde overblik over din kats færden.

Sprællende legetøjsfisk til din kat

Er der noget mere herligt end at se sin kat lege. Nej vel? Med denne sjove, sprællende fisk er der til mange timers underholdning. Fisken bevæger sig som en rigtig fisk, hvilket katte slet ikke kan stå for

Det sjoveste kattelegetøj

Denne sjove, roterende bold er virkelig underholdende. Bolden har en sjov “hale” monteret og så kan den bevæge sig på forskellige måder, der gør at din kat altid er beskæftiget. Super god til at stimulerer især indendørs katte.

Det fedeste kradsetræ til katte

Er der noget katte elsker så er det højder, steder at sove, samt steder hvor de kan hvæsse klør. Med dette unikke kradsetræ har din kat mulighed for at kunne gøre alle ting. Kradsetræet her er utrolig populær og så er det flot at have stående. Giv din kat sit helt eget legeland med dette unikke kradsetræ.

Den perfekte katteseng findes

Denne unikke Tipi til katte er virkelig flot og elsker din kat at gemme sig i huler, så er det helt klart denne tipi du bør investerer i.

Unik transportbur til katte

Det er aldrig sjovt at skulle til dyrlægen med sin kat, det er nemlig ikke alle katte der er lige begejstret for køreturen. Derfor er det rart med en behagelig transporttaske hvor du kan have din kat i. Transporttasken er mere behagelig og blød end en almindelig transportkasse er. Kæmp anbefaling herfra. Du kan også bruge denne unikke transporttaske til mindre hunde.

Gaveidéer til gnavere

Gaveidéer til gnavere
Gnavere er et virkelig undervurderet kæledyr. Både hamstere, mus, rotter og kaniner er herlige kæledyr der skaber en masse glæde i hjemmet. Vi har derfor gjort os særlig umage med at finde de bedste gaveidéer til gnavere.

Det bedste udendørs kaninbur
Hvis du har en eller flere kaniner som du har ude om sommeren, så er dette bur det helt oplagte valg. Det er virkelig flot, meget praktisk og så er det fremstillet i god kvalitet.

Et fantastisk hamsterbur

Dette hamsterbur er intet mindre end fantastisk, især hvis du kan bruge lang tid på at kigge på dit hamster. Buret er stor og rummeligt og så er der masser af plads hvor dit hamster kan udfolde sig.

Find en god gave til dit kæledyr her

Vi håber at du har fundet en masse inspiration her på siden, så du har en idé om hvad du vil forkæle dit kæledyr med næste gang dit kæledyr skal have en gave.

Der findes utrolig mange unikke ting til både hunde, katte, gnavere og fugle som vil være den perfekte gave. Egentlig ville kæledyrene nok bare selv vælge noget spiseligt, men nogle gange kan det bare være dejligt at kunne finde noget attraktivt som kan beskæftige dit kæledyr i nogle timer.

Vi opdater løbende siden her og håber på at kunne finde endnu flere gaveidéer til kæledyr, så du altid har et sted at få en masse idéer fra.

Derfor skal kæledyr have en gave

Der er nok mange der vil mene at et kæledyr ikke behøver en gave, men de fleste kæledyr forstår udmærket hvad det vil sige at blive forkælet og langt de fleste kæledyr elsker at få gaver.

Ja ja ja, så kan vi da godt blive enig om at det nu nok mest også er for vores egen skyld. Men hvis det nu kan glæde os kæledyrs ejere, samt dyr, så har alle egentlig vundet.

Du er velkommen til at tage på opdagelse her på siden. Vi har flere kategorier hvor vi kommer med forskellige gaveidéer til begivenheder, samt venner og familie. Vi bestræber os på at kunne give dig de bedste gaveidéer så du altid er klædt godt på når du skal til fødselsdag, indflytterfest, dimension, bryllup eller konfirmation.

Tak fordi du læste med. Vi håber at dig og dit kæledyr er glad for denne artikel.