Gaver til dem der har ALT

Vi kender alle typerne, der har alt og afleverer en ønskeseddel med et minimalt antal ønsker. Så handler det om at være kreativ for at finde på nye spændende gaver igen og igen. I denne artikel kommer du forhåbentlig et skridt nærmere de perfekte gaver til dem, der har alt. Der burde være noget at finde til mænd og kvinder i alle aldre. Det kan også være du kan bruge artiklen, hvis du er en af dem, der mangler inspiration til din korte ønskeseddel.

Indhold:

Parfume

Læsestof

Beklædning

Til køkkenet

Underholdning

Udskiftning af det gamle

Oplevelser

Gadgets – Ting du ikke vidste du manglede

Fotogaven

 

Parfume

En ny duft til samlingen eller måske en god gammel kending, som han eller hun kunne være løbet tør for, kan være en gaveidé til dem, som mener de har alt. Vi giver dig forslag til forskellige parfumer, du kan give i gave.

ostern2018

En drøm af en parfume

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke dufte man skal gå efter, når man køber til andre end sig selv. Heldigvis er der nogen, som har rangeret forskellige skønne dufte. På parfumdreams.dk finder du bl.a. top 10 af dufte til mænd og kvinder, samt en masse skønne produkter inden for pleje, make up og selvfølgelig flere parfumer.

Find her en parfume som gave. 

 

Til hende

Hvis du er ude efter en gave til en kvinde, der har alt, kan du f.eks. give hende en sofistikeret duft fra Calvin Klein. Denne Deep Euphoria med duftnoter af mandarinblade og hvid peber. Det lyder måske som en interessant blandingen, men det fungerer i denne friske og feminine parfume.

Køb Deep Euphoria her. 

 

 

Til ham

Er du i stedet på jagt efter en gave til en mand, så tag f.eks. et kig på denne populære parfume fra Christian Dior. Duften hedder Dior Homme Sport og har en god blandingen af livlighed, lethed og maskulinitet i sin fremtoning.

Se mere til Dior Homme Sport her. 

 

 

 

Læsestof

Der er altid en bog at finde, som ikke står på bogreolen hjemme hos ham/hende, som du skal finde en gave til. Måske ved du om personen er særlig interesseret i historie, science fiction, krimier eller noget helt andet. Det kan også være personen har en yndlings forfatter og du kan finde flere bøger, der passer ind i samlingen.

selfies - bogJussi Adler-Olsen: 

Hans kriminalromaner har været på bestsellerlister i adskillelige lande. Han er mest kendt for sin serie om “Afdeling Q”, hvor der lige er kommet et nyt skud på samlingen, nemlig den syvende bog “Selfies”. I 2013 blev “Kvinden i buret” (den første bog i serien) filmatiseret og i 2014 kom efterfølgeren “Fasandræberne”.

Find alle bøger skrevet af Jussi Adler-Olsen her.

 

 

 

 

Fifty shades-boks - Bind 1, 2 og 3 pb - bogFifty Shades:

E.L. James har skrevet den vanvittigt populære triologi “Fifty Shades of Grey”, som er solgt i over 80 millioner eksemplarer. De erotiske romaner “Fanget, I mørket og Fri” om Anastasia Steele og Christian Grey er blevet taget godt i mod over hele verden.

Find boksen med alle 3 bøger her, hvor du selvfølgelig også kan købe dem enkeltvis eller som lydbog og dvd.

 

 

 

 

I køkkenet med Dukan diæten - bogDukan Diæten:

Den franske læge Pierre Dukan har med sine diæter hjulpet millioner af mennesker i hele verden med at tabe sig. “I køkkenet med Dukan diæten” hedder opfølgeren her med 200 lækre opskrifter, der er velsmagende og hjælper til vægttab.

 

 

 

 

 

 

Beklædning

Der kan altid lige være plads til et par nye bukser, en trøje, undertøj eller strømper i tøjskabet, ligegyldigt hvor meget man nu har i forvejen. Ellers kan det være der er noget, som trænger til at blive skiftet ud.

Tøjgavekort:

Det kan være svært at finde tøj til andre, for hvad er nu lige den rigtige stil og størrelse. Derfor kan du give et gavekort, så det er helt op til modtageren selv at bestemme, hvilket tøj der skal vælges.

Har du mod på at udvælge tøj i gave selv? Find flot modetøj fra Quint her og til kvinderne kan du finde tøj fra LykkebyLykke.

 

 

Hugo Boss Cyclist Tights (3-pack)Undertøj:

Find undertøj til både herre og damer i alle de kendte mærker som Bjørn Borg, CR7, Calvin Klein, Armani, JBS osv.

Her er en pakke med 3 par sorte Hugo Boss underbukser.
Find alle tights til herre her og find forskelligt lingeri til kvinderne her.

 

 

 

 

3251327449837jbs-fede-orange-sokker-billigeSokker: 

De findes som ankel, knæ og almindelige. De findes som ensfarvede, med striber, prikker eller tern. Der burde være noget at finde til enhver smag. Efter Mads Christensen har fået liv i strømperne med mottoet “Livet er for godt til kedelige strømper”, er flere og flere begyndt at gå med farverige og mønstrede strømper.

Klik her og se både farverige og enkle strømper fra bl.a. Egtved, Humör og JBS.

 

 

 

Til køkkenet

Selvom de tror de har alt, hvad der er at eje til køkkenet, så er der altid et eller andet finurligt eller sjovt instrument, som de ikke har opdaget, der kan gøre det lettere at færdes i køkkenet.

1143380_Avocado Slicer_white

3 i 1 værktøj til avocadoer:

Et super smart multiværktøj så man nu lettere både kan spise og servere avocadoer. Værktøjet har en kniv til at dele avocadoen, en udkerner, der let fjerner den store sten og plastikblade der nemt og flot deler avocadoen til let spiselige stykker.
Få et nærmere kig på dette smarte værktøj lige her.

 

 

 

jordbaerpillerJordbærpiller:

Din sommerven som står parat til at hjælpe dig, når pillearbejdet går i gang. Dette lille redskab fjerner let og smertefrit blomsterne fra de søde jordbær, så du hurtigt kan få gjort klar til sommerdessert og lækkerier.

Find jordbærpilleren her.

 

 

 

chokofontaeneChokoladefontæne:

Der findes ikke mange, som kan sige nej tak til chokolade, og der findes nok endnu færre, som kan sige nej til et springvand af chokolade. Overtræk alt det du elsker med lækker chokolade, f.eks. frugt, bær, kage eller din kæreste. Fontænen findes i to forskellige størrelser på 23 cm og 40 cm.

Find den allerflotteste servering af chokolade her.

 

 

Underholdning

Det er de færreste, som ikke vil underholdes og det kan heldigvis gøres på mange forskellige måder til enhver smag. Så der er helt sikkert også en gave, som kan underholder ham eller hende du skal give en gave.

De Urørlige - dvdEn god film:

Giv ham/hende en god mulighed for at slå benene op og blive underholdt. Selvom flere og flere er begyndt at finde film på internettet, så holder DVD’en stadig. Giv f.eks. denne fantastiske franske film “De urørlige”, som er en rigtig feel good-komedie.

Find en film her, som du tror passer lige til din modtager.

 

 

 

 

bagklogBagklog:

Dette er et quizspil, men ikke et helt almindeligt et af slagsen. I Bagklog kan man nemlig godt vinde, selvom man ikke er den, der ved mest. Her handler det i lige så høj grad om taktik og at læse sine modspillere.

Læs mere om spillet Bagklog her.

 

 

 

ordet fanger - vinder af guldbrikken 2014 - årets selskabsspil - brætspil - BrætspilOrdet fanger 

I dette spil handler det om at være lynhurtig med ordene. Et underholdende familiespil som er kåret til årets selskabspil i 2014 af Guldbrikken.

Find flere oplysninger om Ordet fanger her. 

 

 

 

ravensburger - 3d puzzle - vw bus t1, 162 pieces - Brætspil3D puslespil

Puslespil er skøn tidsfordriv. Her finder du et 3D puslespil af en VW klassiker bedre kendt som et folkevognsrugbrød.

Du kan også finde 3D puslespil af forskelligt fra Harry Potter universet f.eks. The Knight Bus og familien Weasleys hjem.

 

 

Udskiftning af det gamle

Det kan være din modtager har et indtryk af, at han/hun har alt hvad der er brug for, men egentlig godt kunne trænge til at få fornyet noget i gemmerne. Vi har fundet tre bud på noget, som måske kunne trænge til at blive udskiftet. Ellers er det ting, hvor det ikke gør så meget at man har dobbelt.

Paul Hewitt Herreur Chrono Line PH-C-B-BSR-2MUr:  

Skift klokkeværket på armen ud med et nyt og moderne armbåndsur. Til herrerne er dette flotte ur fra brandet Paul Hewitt med sort læderrem og safirkrystal som glas på urskiven.

Find Paul Hewitt uret her.

 

 

 

 

Classic Black Petite Melrose 28 MM ADW00100217 DameurTil damerne har vi valgt dette fine ur fra Daniel Wellington, som er et yndigt dameur, der også er et smykke i sit selv. Urlænket er fremstillet i rustfrit stål.

 

Klik dig videre for at finde et stort udvalg af forskellige herreure og dameure.

 

 

 

 

 Sunglasses 1261s/4lvSolbriller: 

Måske er solbrillerne fra i sommers gået i stykker eller det kan være modtageren virkelig trænger til et nyt par og være forberedt til næste sommer.

Hun kunne f.eks. få disse solbriller fra Tommy Hilfiger.

 

 

 

Han kunne blive ejer af disse solbriller i mørke nuancer fra Rayban eller vælg mellem andre herrestel her.

 

 

 

 

 

Kuffert: 

En god kuffert der passer til ham eller hende der har alt! Kufferten som er fra mærket Epic findes i forskellige størrelser. Kufferten er ekstra holdbar og fleksibel og så er denne Airwave-model en superlight version. Sidst men ikke mindst har kufferten en TSA-lås, som gør at man kan rejse sikkert rundt i hele verden!

Læs mere om denne Airwave-model, som findes i forkellige farver.

 

 

 

 

Denne kabinekuffert også fra Epic i modellen Airbox. Perfekt til weekendture hvor man kun skal have håndbagage med. Kufferten er en spinner med 4 hjul, som er nemme at manøvre, den har et lækkert teleskophåndtag og indbygget lås.

Find mange flere kufferter og tasker i gave til ham eller hende, der har alt.

 

 

 

Oplevelser

Er der noget, der er fantastisk at give i gave til dem der har alt, så er det oplevelsesgaver. Man kan aldrig få nok at skønne, vilde og sjove oplevelser. Se om du kan blive inspireret af de mange dejlige oplevelser nedenunder.

 

Lækker spadag:

Med denne oplevelsesgave er der lagt op til afslapning og wellness. Oplevelsen foregår hos Nübker Square, som ligger i Nimtofte. For en beskeden pris får man adgang til Wellness-center, fitness og forfriskninger. Der kan tilkøbes behandlinger eller mad.

Klik her og bliv klogere på alt hvad denne skønne oplevelse indeholder.

 


Whiskysmagning:

En tur til det danske whiskydestilleri Braunstein i Køge med rundvisning og smagning af forskellige varianter af de stærke, populære væsker.

Oplevelsen her er for 2 personer.

 

 

 

Fiskespa:

Oplevelsen hvor du stikker fødderne ned til en masse små Garra Rufa fisk, som spiser de døde hudceller og efterlader huden dejlig blød. Oplevelsen kan foregå rundt i hele landet.

Skal den stå på velvære, afslapning og doktorfisk – Klik her!

 

 

 


Åbent gavekort: 

Det åbne gavekort er en gave fra duglemmerdetaldrig.dk, som giver over 100 forskellige valgmuligheder inden for alverdens oplevelser i forskellige kategorier som wellness, action, gourmet og ophold.

 

Du vælger bare beløbet på dit gavekort til ham eller hende, der har alt. De ejer helt sikker ikke et gavekort til alle 100 oplevelser 😉

 

 

Gadgets – Ting du ikke vidste du manglede

Der findes mange forskellige gadgets der kan lette din hverdag eller gøre den sjovere. Og de fleste kender slet ikke til alle disse gadgets. Derfor kan det være en god gaveidé, til dem der bilder sig selv ind, at de har alt.


Elektronisk slipsebøjle:

En slipsebøjle der kun fylder 14 cm i klædeskabet, men kan rumme 30 slips. Med et enkelt tryk roterer bøjlen og man finder let slipset man lige leder efter. Hvis han er ejeren af en stor bunke slips, men mangler orden, så er her den perfekte løsning.

 

 

 

 

Lysende taburet:

Et møbel der virker så simpelt, men kan træde i helt anden karakter, når lysshowet går i gang. Taburetten, som også kan bruges som bord, kan lyse 16 forskellige farver med 5 lysprogrammer. Det lysende møbel styres med fjernbetjening og dets batteri kan holde op til 5 timer eller det kan være koblet til stikkontakten.

Tjek LED-taburetten ud her.

 

 

 

Den lille hængekøje:

Det er ikke fordi denne smarte hængekøje er til børn, men den kan foldes sammen, så den kan opbevares i lommen. Den kan tages med overalt og foldes ud, når den skal stå på afslapning. Hængekøjen er lavet af sort nylon og er en uundværlig gadget for udendørsfolk, der til tider har brug for en powernap.

 

 

 

Webcam-skjuler

En super god og anvendelig gave til dem der har alt og ikke kan finde nogle ønsker. Denne webcam-skjuler øger sikkerheden ved computeren og sørger for at ingen fremmede kigger med i dit webcam.

Køb din ultratynde skjuler her, som er fremstillet i rustfrit stål.

 

 

 

 

 

Fotogaven

I denne kategori finder du forskellige praktiske ting beklædt med dit helt eget minde. En super smart gaveidé til ham eller hende, som har alt, for man kan da ikke få nok af ting med smukke og sjove billeder af sine venner og familie.

Frameo Digital Fotoramme Sort 7Digital fotoramme

Saml minder og øjeblikke i en digital fotoramme og lad den vise et diashow af alle de skønne billeder.

En gave som kan glæde igen og igen.

Læs mere om Frameo Digital fotoramme her, som findes i forskellige størrelser og farver.

 

Chokolade med tryk

 

Chokolade med fotoprint

En sjov gave til dem, der har alt kunne være et chocofoto. Du får printet et billede på 24 stykker lækker belgisk chokolade.

Vælg dit billede og få det trykt på chokolade her. 

 

 

 

 

Smartphone-holder til bil Telefonholder til bil

Bruger du GPS’en fra din telefon, når du kører bil, så er denne smartphone-holder bestemt et must i bilen. Holderen er universel og har en lang hals, så den bliver fleksibel. Herudover har den indbygget fotoramme.

Køb den praktiske og personlige gave her. 

 

 

 

 

 

 

 

Har du god erfaring med en gave, der passer til en der har ALT, så del endelig din viden, så andre også kan finde frem til den perfekte gave. Giv endelig ris og ros, så vi kan give endnu bedre gaveråd. Du kan evt. give siden stjerner eller finde os på facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *