Gaver til dem som har alt

Gaver til dem der har ALT

Vi kender alle typerne, der har alt og afleverer en ønskeseddel med et minimalt antal ønsker. Så handler det om at være kreativ for at finde på nye spændende gaver igen og igen. I denne artikel kommer du forhåbentlig et skridt nærmere de perfekte gaver til dem, der har alt. Der burde være noget at finde til mænd og kvinder i alle aldre. Det kan også være du kan bruge artiklen, hvis du er en af dem, der mangler inspiration til din korte ønskeseddel.

Spring til kategori

Underholdning

Det er de færreste, som ikke vil underholdes og det kan heldigvis gøres på mange forskellige måder til enhver smag. Så der er helt sikkert også en gave, som kan underholder ham eller hende du skal give en gave.

Der er altid en bog at finde, som ikke står på bogreolen hjemme hos ham/hende, som du skal finde en gave til. Måske ved du om personen er særlig interesseret i historie, science fiction, krimier eller noget helt andet. Det kan også være personen har en yndlings forfatter og du kan finde flere bøger, der passer ind i samlingen.

Find inspiration her

Tøj og accessories

Der kan altid lige være plads til et par nye bukser, en trøje, undertøj eller strømper i tøjskabet, ligegyldigt hvor meget man nu har i forvejen. Ellers kan det være der er noget, som trænger til at blive skiftet ud.

Se gaveidéerne her

Gadgets

Der findes mange forskellige gadgets der kan lette din hverdag eller gøre den sjovere. Og de fleste kender slet ikke til alle disse gadgets. Derfor kan det være en god gaveidé, til dem der bilder sig selv ind, at de har alt.

Se de sjove gaver her

Har du god erfaring med en gave, der passer til en der har ALT, så del endelig din viden, så andre også kan finde frem til den perfekte gave. Giv endelig ris og ros, så vi kan give endnu bedre gaveråd.