Giv din ven en hårfarve i gave

Giv din ven en hårfarve i gave

Det lyder måske mærkeligt. Hvorfor skulle du give din ven en hårfarve i gave? Hvad er der galt med den, som de allerede har? Er det tarveligt af dig? Siger du indirekte, at du ikke kan lide din vens hårfarve? Er det hvad du laver, ved at give din ven denne gave? Beder du dem om at ændre noget ved dem selv? Det afhænger meget af, hvor godt i kender hinanden. Men du skal aldrig være alt for bange for det. Det kan jo byttes!

At give en gave til at forbedre sig selv

Som sagt, så lyder det måske mærkeligt at give din ven en hårfarve i gave. Det kan være en stor beslutning at skifte hårfarve og det er ikke op til dig. Det er op til vennen selv, det er jo trods alt deres hår og deres hårfarve. De skal også tænke på, om de tør det. Hvis man farver håret ofte, kan det skade håret. Men hvis man bruger de rigtige produkter og gør det ordentligt, så skader det ikke håret. Selvfølgelig er de rigtige produkter dyre, hvilke er derfor du skal gøre din ven den tjeneste at købe det til dem!

Men i bund og grund er dette ikke en mere mærkelig gave end tøj eller et smykke. Du giver dem noget, som hentyder til, at de skal skifte deres udseende til noget, som du synes er pænere. Eller mere ens, så svarer det til at købe en tatovering til din ven. Hvis du kender vennen godt, kan det være et godt tilbud, hvor vennen kan spare penge på det. I sidste ende, hvis de ikke kan lide tatoveringen eller hårfarven, så behøver de jo ikke at bruge den. De kan endda få pengene tilbage og eventuelt bruge det på en anden hårfarve.

Man skal passe på sit hår

Ens hår kan være følsomt. Ligesom andre steder på kroppen, for eksempel din hud, så kan håret være følsomt over for produkter, som du putter i det. Håret er faktisk ikke bygget til at tage imod produkter. Selvfølgelig skal det renses, men for meget sæbe kan også gøre det tyndere og fladere. Derfor skal man være forsigtig med sit hår, når man putter noget i det.

Derfor har du ikke lyst til at bare at putte hvilket som helst i dit hår. Du har ikke lyst til at bruge billige produkter. Og du har aldrig lyst til at bruge produkterne forkert. Derfor læs det grundigt igennem og vær sikker på, at du følger instrukserne til fulde. Det går ud over dit hår hvis du ikke gør det. Hvis du er mand, kan du faktisk risikere at miste håret! Derfor, sørg for din ven er forberedt.