Giv familien en oppustelig spa i gave

Giv familien en oppustelig spa i gave

Hvis det er på høje tid at familien bliver forkælet lidt ekstra, så bør du se på om en oppustelig spa kunne være en sjov og anderledes forkælelsesgave til familien. Rigtig mange tror fejlagtigt, at et spabad koster spidsen af en jetjager, hvilket i og for sig også er rigtigt, hvis du aboslut gerne vil have topmodellerne, men der er dog også nogle modeller, som ikke koster i nærheden af disse – dem tager vi et kig på i denne artikel. Fordi hvad er egentligt muligt, når det kommer til et spabad, kan man virkelig få denne spa-kultur hjem på hjemmeadressen, uden at det skal koste mange penge?

Vælg det rigtige oppustelige spa første gang

Da corona for alvor indtraf, så var det samtidigt også startskuddet til en helt ny omgang spa-kultur herhjemme, hvor det ud af det blå blev den helt store trend, som også betød at samtlige spa blev udsolgt lyn hurtigt. Dette medførte også, at mange fik købt et forkert spabad, som måske ikke havde den ønskede kvalitet, men det var det kompromis man måtte tage tilbage i forået 2020. Vi er dog i en anden situation i dag, hvor det nu er muligt at undersøge lidt mere omkring valget af oppustelig spa inden man køber.

Internettet er en gave i sig selv til at søge information, hvor du med få klik kan finde artikler og tests, som guider dig til at vælge det rigtige og ikke mindst det bedste oppustelig spa til pengene. I disse artikler vil du kunne danne dig et overblik over hvilket spa, som passer bedst på det du søger, samt ydermere finde relevant information omkring valget af tilbehør, vedligehold mv.

Placeringen betyder meget for din spa

Et af de ofte helt store samtaleemner når det handler om spabade er, at det er en strømsluger uden lige, men der er dog også her gode råd at hente. Strømforbruget er nemlig meget påvirket af hvor du placerer din spa. Hvis du placerer der direkte på den kolde jord, så vil det helt automatisk koste markant mere strøm at holde vandet varmt (som jo i en spa altid er varmt), da den kolde jord køler det meget.

Du skal derfor huske at tænke over isolering, som kan laves på mange måder, men generelt og helt lavpraktisk, så handler det om at du får din oppustelige spa løftet væk fra jorden. Om du placerer den på terrassen eller om du bygger en lille platform den kan stå på, det betyder ikke helt det store, men få lagt lidt afstand til den kolde jord og undgå at alt for meget luft kan cirkulere under spabadet ligeledes.

Så er det tid til hygge og nærvær

En oppustelig spa er for mange velvære på et højt niveau, selvom at det foregår hjemme i haven og ikke i den lokale wellness og spa, så har det bestemt også sin charme at have dette hjemme på sin egen matrikel.

Det fantastiske ved at have sin egen spa hjemme i haven er, at du altid når du har brug for lige at slappe lidt af kan sætte dig i den og nyde en kølig drik eller måske bare lukke øjnene og lytte til noget afslappende musik. En fantastisk måde at komme lidt ned i gear i en ellers travl hverdag.

Så hvis du overvejer at forkæle familien, så synes vi at et godt råd til den næste familiegave kunne være et oppustelig spa, som vi håber at du efter at have læst denne artikel er lidt mere forberedt på at købe.