De bedste havespil til sommeren

De bedste havespil til sommeren

Når sommeren endelig finder vej til Danmark findes der ikke noget bedre end at bruge tiden ude i det fri sammen med venner og familie. Den danske sommer er klart den bedste og det bliver hurtigt til mange hyggelige stunder i den smukke natur. 

Vi danskere bruger især meget tid i vores have og det er ofte et samlingspunkt for gode grillaftener, leg i badebassin eller andre sjove aktiviteter. 

Det sidstnævnte kunne f.eks. være havespil. Der er rigtig mange der elsker havespil, da det er en god måde at tilbringe kvalitetstid sammen med dem man holder af. Især under corona epidemien har mange taget havespil til sig, som en ekstra sjov aktivitet som man kan fordrive tiden med.

Er du en af dem der elsker havespil så er du bestemt landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig fundet de sjoveste og mest populære havespil frem til dig, så du får den fulde oversigt over hvad du kan finde af havespil på de forskellige danske webshops. 

Spring til kategori

Spikeball Havespil

Spikeball er uden tvivl et af de mest populære havespil der findes. Med et rundt net og en bold kan i spille 2 og 2 mod hinanden. Det handler kort og godt om at i skal bounce bolden ned i det runde net, for at returnere bolden til det andet hold. Det er et sjovt spil hvor du for alvor kan give dine venner kamp til stregen.

Se de originale spikeball her

Stigegolf Havespil

Her har du et virkelig underholdende spil der kan spilles af både store og små. Med en snor med en kugle i hver ende, er det din opgave at ramme stativ således at du får flere point end din modstander. Stativet minder mest om en stige, deraf navnet stigegolf.

Få flest points ved at ramme det øverste “trin” af stigen eller ram de resterende trin for at få mindre points.

Se de bedste stigegolf spil her

i samarbejde med PriceRunner

 

KanJam Frisbee havespil

Super underholdende spil hvor dig og dine venner kan udfordre hinanden på en sjov og aktiv måde. Spillet handler i alt sin enkelthed om at hvert hold skal hjælpe deres holdkammerat med at få en KanJam frisbee ned i en KanJam tønde.

Rammer dig og din partner ned i tønden får i 21 points. Rammer i ind i sprækken på KanJam tønden får I det der hedder et instant win. Det er et virkelig sjovt spil som man kan spille igen og igen.

Vælg dit KanJam spil her

Kongesil for hele familien

Det klassiske kongespil er ikke til at tage fejl af. Det er et af de bedste havespil og et spil som du både kan spille sammen med dine venner og din familie. Det kan være du allerede har stiftet bekendtskab med dette herlige spil og dermed kender spillet regler, så ved du om nogen hvor sjovt dette spil er. Vi kan i den grad anbefale kongespillet.

Find dit ny kongespil her

Lilliputiens sækkevæddeløb for 4 personer

Her er det ultimative havespil til små aktive børn. Med fire poser kan dine børn lege sækkevæddeløb. Spillet er ganske enkelt, den der hopper først over målstregen har vundet. Spillet henvender sig til børn fra 3+.

Bestil Lilliputiens sækkevæddeløb her

Siden her vil blive opdateret løbende, så du kan få den fulde oversigt over hvilke havespil der med sikkerhed er et kig værd. 

Populære havespil til voksne

Havespil er utrolig populære og der er rigtig mange der elsker at spille havespil med deres venner og familie. Havespil er en oplagt mulighed for at kunne tilbringe tid sammen og få nogle ekstra sjove stunder sammen.

Der findes et hav af havespil og mange af os er vokset op med både stang tennis, petanque samt et slag kroket i haven. Der er dog sket meget på havespil’s fronten siden og i dag findes der så mange fede havespil at det er svært at holde styr på hvilket havespil der er. Så derfor har vi her på siden taget et ekstra godt kig på hvilke havespil der er værd at anskaffe sig.

Vi er bl.a. positiv overrasket over spillet Spikeball. Det har vist sig at være et af de havespil som vi, og mange andre, virkelig har haft meget fornøjelse af. Det er et super underholdende spil som du kan bruge mange timer på at spille. Det er også et kæmpe plus at du får rørt dig, for så har du også en undskyldning for at kunne finde Spikeball spillet frem, og inddrage spillet når der skal trænes med dine venner.

Kongespillet er et klassisk spil som man aldrig går fejl af, derfor er det også et havespil vi klart kan anbefale dig at bruge. Alle disse unikke havespil fungere også rigtig godt som gave, da det er en gave der er lægger op til at du gerne vil have flere unikke stunder med gavemodtageren. 

Du kan også have havespil med på stranden eller i parken hvis din familie og dig skal på udflugt. Det kan også være at der er dømt strandfest og du derfor gerne vil bidrage til underholdningen med et fedt havespil. Igen er et spil som Spikeball helt perfekt til lige netop den anledning.

Havespil til børn

Leg i have en et kæmpe hit blandt børn, derfor er det også rart at kunne have forskellige udendørsaktiviteter klar til sine børn. Den friske luft gavner og sjove stunder i det fri er helt unik for børn i voksealderen. 

Vi har taget et kig på en lang række havespil til børn så du kan få inspiration til hvad du evt. kan forkæle dine børn med.

Følg med her på siden for at holde dig opdateret. Tak fordi du læste med.