Kærlighed

Hjemmelavede Valentinsgaver

Hvis du er til at lave hjemmelavede gaver til dem du holder af, er der mange muligheder, det handler bare om at få gang i tankerne, og finde hvad der lige kan gøre din partner glad. Du behøver nødvendigvis ikke selv være speciel kreativ for at kreere noget, der kan sprede smil og glæde hos andre. Det er i allerhøjeste grad tanken der tæller, om du så har samlet en række gode kærlighedssange, fået fremkaldt nogle gode billeder eller har stået i køkkenet og bikset en lækker hjemmelavet menu sammen, så vil det alt sammen gå til det formål at sprede kærlighed og glæde.

Fotografier

 

Et billede siger mere end 1000 ord. En god og forholdsvis enkel hjemmelavet gave kan være at udvælge en mængde billeder af dig og din partner og dele en masse minder I har oplevet sammen. Du kan forinden redigere nogle af billederne, så de får det helt rigtige skær og sætter fokus på lige det du ønsker at fremhæve. Der er flere forskellige muligheder i sammensætningen af billederne, når du vil give dem i gave.

Du kan få fremkaldt de udvalgte billeder og tilføje en speciel billedtekst, der betyder noget særligt for dig eller hvad du husker fra en bestemt oplevelse. Du kan udvælge 12 billeder, der passer til de forskellige måneder eller årstider og derved få sammensat din helt egen kærestekalender. Der er mange muligheder med billeder, som at få sat et fotografi på en kop, en pude, et puzzlespil eller få lavet en hel fotobog. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Mixed-tape

Denne gave er nok ved at uddø pga. den lette tilgængelighed af alverdens musik via YouTube, Spotify osv. Så tanken om at lave en samling af dine eller din kærestes favoritnumre er måske en smule oldschool, men holder stadig og behøves jo ikke være en cd du overrækker, du kan også lave en spilleliste med dine udvalgte favoritter og dele den med dem du holder af.

Hvis du skal lave din helt egen valentinsspilleliste, er der uendelig mange musiknumre at vælge imellem, da kærligheden er det emne, der er skrevet allerflest sange om. Du ved selv lige hvilke numre, du og din partner bliver glade af at høre, så det er bare at dykke ned i de utallige mange love-songs, der er skrevet gennem tiden. Her er nogle forslag til kærlighedssange, der kan komme på et mixed-tape eller en valentinsspilleliste:

”I love you” – Mads Langer
”Show Me What Love Is” – Alphabeat
”Love Is All You Ever Want” – Infernal
”I Think, I Love” – Jamie Cullum
”I´m Yours” – Jason Mraz
”Kiss Me” – Sixpence None the Richer
”Love Is A Matter Of Difference” – Tim Christensen
”I will always love you” – Whitney Houston
“Du er min store kærlighed” – Anden
”Jeg elsker dig” – Gnags

Find din indre kunstner

Er du mere til den kreative side, er der bestemt også muligheder for at lave en gave, der spreder glæde. En sød lille tegning eller få ord der beskriver din kærlighed, og mere skal der ikke til at for at varme op om hjertet hos dem du holder af. Du kan beskrive oplevelser du mindes og prøve at tegne lidt af det, der har haft særlig betydning for dig. Er du klar på at gå all in, kan du få fat i maling, pensler og lærred og forsøge dig med at lave et maleri til en du holder af.

Har du en lille poet gemt inde bagved, kan du gå i krig med at nedskrive dine tanker og følelser på digtform. Som prikken over i´et kan du med origami folde dit digt som et hjerte.

 

Lækkerier til ganen

Du kan også bruge al energien på at lave en gave i form af lækkert hjemmelavet mad til dig og den du holder af. Det at du har taget dig tid til at stå i køkkenet og sammensætte en menu betyder meget. Som dessert kan du f.eks. lave chokoladefondue med frugt og forskellig chokolade lige som I behager. Se evt. den overdådige chokoladefontæne under “anderledes valentinsgaver”.

Så to lys og din hjemmelavede madgave på bordet og der er lagt op til hygge og kærlighed på valentinsdag.